terino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 Με κάθε επιφύλαξη μπορώ να πω ότι εμένα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, μου βγήκε άνθρακας το διαμάντι. Δυστυχώς δεν μου έκανε τη δουλειά που ήλπιζα, και που είχα δει στις φωτογραφίες. Οι υποψίες μου γι'αυτό το αποτέλεσμα πέφτουν στο γεγονός ότι με το συγκεκριμένο κομμάτι δεν είχα ασχοληθεί ποτέ, και η συσσωρευμένη λάσπη σχεδόν 4 χρόνων έχει νταμαρώσει επάνω και δεν βγαίνει για κανένα λόγο. Σε κάποια κομμάτια όπου προφανώς ήταν λεπτό το στρώμα της βρώμας κάτι έγινε, φάνηκε λίγο μέταλλο και ψιλογυάλισε κιόλας, αλλά καμία σχέση με αυτό που είχε φανεί στις φωτογραφίες του παιδιού που μας το σύστησε. Σε κάποια κομμάτια που είχαν ελάχιστη μπίχλα και φαινόταν μέταλλο το έκανε κορυφή, το γυάλισε και έγινε καθρέπτης. Δυστυχώς όμως όχι και στα δύσκολα. Αφού δοκίμασα με πανάκι και είδα ότι δεν γινόταν τίποτα πέρασα σε σφουγγαράκι scotch-brite (με την άγρια πλευρά) αλλά και πάλι τίποτα. Τα λιγοστά κομμάτια που κατάφερα δε να γυαλίσω, το κατάφερα μετά από τρίψιμο τουλάχιστον μισής ώρας και πάλι το αποτέλεσμα δεν ήταν τέλειο, ήταν απλά καλό. Το διά ταύτα και εκφράζοντας πάντα τη δική μου ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ άποψη. Αν τα μέταλλα φαίνονται και δεν έχουν μπίχλα πολύ θα σας τα κάνει κορυφή, το συνιστώ ανεπιφύλακτα, αν όμως τα έχετε αμελήσει (όπως εγώ) και έχουν συσσωρευμένες λάσπες πάνω, μην περιμένετε θαύματα... Το επόμενο μου βήμα είναι να δοκιμάσω μαλακή συρματόβουρτσα για να "σπάσω" τις ξεραμένες λάσπες και έπειτα να ξαναδοκιμάσω με την αλοιφή. Αυτό λογικά θα δουλέψει. Εν αναμονή λοιπόν και μόλις το δοκιμάσω θα σας πω για αποτελέσματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rory 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 Eνα μεγαλο ευχαριστω στον Γιαννη τον Virus που τα πηγε στο πλοιο στο πειραια και στο leandros που τα παρελαβε για μενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 Με κάθε επιφύλαξη μπορώ να πω ότι εμένα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, μου βγήκε άνθρακας το διαμάντι. Δυστυχώς δεν μου έκανε τη δουλειά που ήλπιζα, και που είχα δει στις φωτογραφίες. Οι υποψίες μου γι'αυτό το αποτέλεσμα πέφτουν στο γεγονός ότι με το συγκεκριμένο κομμάτι δεν είχα ασχοληθεί ποτέ, και η συσσωρευμένη λάσπη σχεδόν 4 χρόνων έχει νταμαρώσει επάνω και δεν βγαίνει για κανένα λόγο. Σε κάποια κομμάτια όπου προφανώς ήταν λεπτό το στρώμα της βρώμας κάτι έγινε, φάνηκε λίγο μέταλλο και ψιλογυάλισε κιόλας, αλλά καμία σχέση με αυτό που είχε φανεί στις φωτογραφίες του παιδιού που μας το σύστησε. Σε κάποια κομμάτια που είχαν ελάχιστη μπίχλα και φαινόταν μέταλλο το έκανε κορυφή, το γυάλισε και έγινε καθρέπτης. Δυστυχώς όμως όχι και στα δύσκολα. Αφού δοκίμασα με πανάκι και είδα ότι δεν γινόταν τίποτα πέρασα σε σφουγγαράκι scotch-brite (με την άγρια πλευρά) αλλά και πάλι τίποτα. Τα λιγοστά κομμάτια που κατάφερα δε να γυαλίσω, το κατάφερα μετά από τρίψιμο τουλάχιστον μισής ώρας και πάλι το αποτέλεσμα δεν ήταν τέλειο, ήταν απλά καλό. Το διά ταύτα και εκφράζοντας πάντα τη δική μου ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ άποψη. Αν τα μέταλλα φαίνονται και δεν έχουν μπίχλα πολύ θα σας τα κάνει κορυφή, το συνιστώ ανεπιφύλακτα, αν όμως τα έχετε αμελήσει (όπως εγώ) και έχουν συσσωρευμένες λάσπες πάνω, μην περιμένετε θαύματα... Το επόμενο μου βήμα είναι να δοκιμάσω μαλακή συρματόβουρτσα για να "σπάσω" τις ξεραμένες λάσπες και έπειτα να ξαναδοκιμάσω με την αλοιφή. Αυτό λογικά θα δουλέψει. Εν αναμονή λοιπόν και μόλις το δοκιμάσω θα σας πω για αποτελέσματα. Λοιπόν άκου τι θα κάνεις: Πάρε μία WENOL αλοιφή είναι ψαξε στο NET να τη βρεις ή στα χρωματοπολία 3 ή 4 ευρά έχει θα κάνεις με την αλοιφή τα σημεία μπίχλας από τη λάσπη και θα καθαρίσει σίγουρα, θα γυαλίσει κιόλας και μετά το κάνεις και με το ζουμί. (Σε εμένα δούλεψε). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
terino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 Λοιπόν άκου τι θα κάνεις: Πάρε μία WENOL αλοιφή είναι ψαξε στο NET να τη βρεις ή στα χρωματοπολία 3 ή 4 ευρά έχει θα κάνεις με την αλοιφή τα σημεία μπίχλας από τη λάσπη και θα καθαρίσει σίγουρα, θα γυαλίσει κιόλας και μετά το κάνεις και με το ζουμί. (Σε εμένα δούλεψε). Είχα Wenol και τη δοκίμασα... πάλι τα @@ μου πήρα!!! :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motoSHARK 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 Με κάθε επιφύλαξη μπορώ να πω ότι εμένα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, μου βγήκε άνθρακας το διαμάντι. Δυστυχώς δεν μου έκανε τη δουλειά που ήλπιζα, και που είχα δει στις φωτογραφίες. Οι υποψίες μου γι'αυτό το αποτέλεσμα πέφτουν στο γεγονός ότι με το συγκεκριμένο κομμάτι δεν είχα ασχοληθεί ποτέ, και η συσσωρευμένη λάσπη σχεδόν 4 χρόνων έχει νταμαρώσει επάνω και δεν βγαίνει για κανένα λόγο. Σε κάποια κομμάτια όπου προφανώς ήταν λεπτό το στρώμα της βρώμας κάτι έγινε, φάνηκε λίγο μέταλλο και ψιλογυάλισε κιόλας, αλλά καμία σχέση με αυτό που είχε φανεί στις φωτογραφίες του παιδιού που μας το σύστησε. Σε κάποια κομμάτια που είχαν ελάχιστη μπίχλα και φαινόταν μέταλλο το έκανε κορυφή, το γυάλισε και έγινε καθρέπτης. Δυστυχώς όμως όχι και στα δύσκολα. Αφού δοκίμασα με πανάκι και είδα ότι δεν γινόταν τίποτα πέρασα σε σφουγγαράκι scotch-brite (με την άγρια πλευρά) αλλά και πάλι τίποτα. Τα λιγοστά κομμάτια που κατάφερα δε να γυαλίσω, το κατάφερα μετά από τρίψιμο τουλάχιστον μισής ώρας και πάλι το αποτέλεσμα δεν ήταν τέλειο, ήταν απλά καλό. Το διά ταύτα και εκφράζοντας πάντα τη δική μου ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ άποψη. Αν τα μέταλλα φαίνονται και δεν έχουν μπίχλα πολύ θα σας τα κάνει κορυφή, το συνιστώ ανεπιφύλακτα, αν όμως τα έχετε αμελήσει (όπως εγώ) και έχουν συσσωρευμένες λάσπες πάνω, μην περιμένετε θαύματα... Το επόμενο μου βήμα είναι να δοκιμάσω μαλακή συρματόβουρτσα για να "σπάσω" τις ξεραμένες λάσπες και έπειτα να ξαναδοκιμάσω με την αλοιφή. Αυτό λογικά θα δουλέψει. Εν αναμονή λοιπόν και μόλις το δοκιμάσω θα σας πω για αποτελέσματα. Τις εβγαλες τις εξατμισεις ή τις καθαρισες επανω στην μηχανη. Εχεις καμια φωτο να δουμε πως εγινε. Εγω παντως που το δοκιμασα μου αρεσε...Εχω γραψει και μια περιγραφη εδω http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=24248&st=15 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 Είχα Wenol και τη δοκίμασα... πάλι τα @@ μου πήρα!!! :( Τότε η περίπτοσή σου είναι ανίατη σφυρί και καλέμι ίσως;;;;;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
terino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 Τις εβγαλες τις εξατμισεις ή τις καθαρισες επανω στην μηχανη. Εχεις καμια φωτο να δουμε πως εγινε. Εγω παντως που το δοκιμασα μου αρεσε...Εχω γραψει και μια περιγραφη εδω http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=24248&st=15 Δεν τις έβγαλα τις εξατμίσεις... όπως ήταν επί τόπου δοκίμασα... το ξεκίνησα δοκιμαστικά να δω πως θα πήγαινε, και αν πήγαινε καλά τότε θα τις ξήλωνα. Φωτό δεν έβγαλα... είχα βγάλει τις φωτό "πριν" αλλά μετά ήμουν τόσο ξενερωμένος που το συναρμολόγησα και απλά το παράτησα... :( Τότε η περίπτοσή σου είναι ανίατη σφυρί και καλέμι ίσως;;;;;;;; Μου πέρασε από το μυαλό κάποια στιγμή :D :P Το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι είναι το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσω μαλακή συρματόβουρτσα μπας και κάνω τίποτα... αλλά έχω τις επιφυλάξεις μου μην τυχόν τη γρατζουνίσω και μετά φαίνεται άσχημα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 Δοκίμασε ψιλό γυαλόχατο 1000άρι με νερό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 Συνονοματε χρωστας 2,5? συν τα μεταφορικα απο Αθηνα αλλο 1,5? αν δεν κανω λαθος το συνολο 4?. Τα δινεις στον Γιαννη (salcon) και καθαρισες. Εισαι Δραμα ομως, οποτε: Αν τα παρει ο Παναγιωτης θα τα δωσει αυτος οπως και τα δικα μου. Αν τα παρω εγω απο τον Γιαννη θα τα δωσω εγω. Θα δουμε πως θα το κανονισουμε!!! με μπερδεψες ακομα περισσοτερο !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
terino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 Δοκίμασε ψιλό γυαλόχατο 1000άρι με νερό... Και αυτό το σκέφτηκα αλλά δεν είχα πρόχειρο ρε γμτ... όπως και να'χει, παρόλο που είναι πολύ ψιλό σαν γυαλόχαρτο, με ψιλοφοβίζουν αυτές οι μεθόδοι μην τυχόν τη γρατζουνίσω την καλή μου. Βέβαια θα μου πεις, χειρότερη, οπτικά, δεν πρόκειται να γίνει. Με τόση συσσωρευμένη ξεραμένη λάσπη που έχει πάνω φαίνεται ήδη χάλια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 για μισό λεπτό :0 υποννοείτε ότι πρέπει να βγάλουμε τις εξατμίσεις για να τις καθαρίσουμε :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
terino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 για μισό λεπτό :0 υποννοείτε ότι πρέπει να βγάλουμε τις εξατμίσεις για να τις καθαρίσουμε :/ Όχι απαραίτητα, ειδικά αν "σου δίνει χέρι" όπως είναι τοποθετημένες. Απλά θα σε ταλαιπωρήσει λίγο παραπάνω αν δεν τις βγάλεις... δουλειά όμως θα κάνεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leandros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 λοιπόν, έλαβον και τα Χανιά τα μαγικά μπουκαλάκια τους. σε λίγο θα πέσει εφαρμογή στην μπεμπέκα μου και θα σας πω εντυπώσεις! ευχαριστώ και πάλι τους Κρητικούς, Άλεξ και τον virus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 οχι βρε.Ενταξ ειπαμε ,μη το ξεσκισουμε κιολας :D Ας εχει και λιγο βρωμια επανω σε καποια σημεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ttitos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 Και αυτό το σκέφτηκα αλλά δεν είχα πρόχειρο ρε γμτ... όπως και να'χει, παρόλο που είναι πολύ ψιλό σαν γυαλόχαρτο, με ψιλοφοβίζουν αυτές οι μεθόδοι μην τυχόν τη γρατζουνίσω την καλή μου. Βέβαια θα μου πεις, χειρότερη, οπτικά, δεν πρόκειται να γίνει. Με τόση συσσωρευμένη ξεραμένη λάσπη που έχει πάνω φαίνεται ήδη χάλια. Επειδη και οι δικες μου ηταν ετσι,τις πηγα σε ενα πλυντηριο μοτο που καθαριζει και τους λαιμους...τα ΠΟΛΛΑ εφυγαν,αλλα δεν ηταν τιποτα ιδιαιτερο...τωρα που τα εκανα και με rurple...γυαλιζουν!!!Και ομως..........φωτο σε λιγο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
terino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 Επειδη και οι δικες μου ηταν ετσι,τις πηγα σε ενα πλυντηριο μοτο που καθαριζει και τους λαιμους...τα ΠΟΛΛΑ εφυγαν,αλλα δεν ηταν τιποτα ιδιαιτερο...τωρα που τα εκανα και με rurple...γυαλιζουν!!!Και ομως..........φωτο σε λιγο... Πως πλύνανε δηλαδής τους λαιμούς? Με κάποιο ειδικό προϊόν? Αν είναι κάτι σχετικά εύκολο να το δοκιμάσω κ γω βρε αδερφέ. Για ανέβασε και καμιά φωτό να κόψουμε κίνηση!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 Η ξεραμένη λάσπη στους λεμούς πρέπει να έχει γίνει ψημένη, σαν κεραμίδι ένα πράμα. Εμά που το πήγαινες ρε άνθρωπε το στρώμα? Το πιο πιο hardcore που μπορώ να σκεφτώ είναι να βγάλεις τους λεμούς και να τους αφήσεις 1 μέρα μέσα σε νερό με κάποια ουσία που διασπά λάσπες και τέτοια (αλκοόλ ίσως κάνει). Μετά δοκίμασε να βγάλεις τη βρωμιά. Τι λέω τώρα.... μπορεί και βλακείες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ttitos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 (τροποποιήθηκε) Πως πλύνανε δηλαδής τους λαιμούς? Με κάποιο ειδικό προϊόν? Αν είναι κάτι σχετικά εύκολο να το δοκιμάσω κ γω βρε αδερφέ. Για ανέβασε και καμιά φωτό να κόψουμε κίνηση!! :D Υποθέτω με χημικα τους καθαρισε,με ενα πινελακι... φωτο βαζω εδω.... http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=2...mp;#entry496488 Τροποποιήθηκε Μάιος 22 , 2009 από τον ttitos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 Pits3 X2 .............5? ok prodigy X1..........3? ok nik_sgr X1...........2? ok Sotos_11 X2........4? NOE13 X1............2,5? ok dr.Sakis X2..........5? Salcon X1........... -1,5? οκ Fournaris X1........1,5? ΠαναγιώτηςΚ Χ1...0? (τα έβαλε )ΟΚ deadshadow Χ1....2,5? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2009 φανταστειτε τωρα αντι για 50 μπουκαλακια να ειχαμε παραγγειλει 50 μηχανες απο εξω... ε ρε γλεντια και πανικος χεχε. :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Mάγκες...είναι κανένας που θα έρθει σήμερα στην απονομή του 36ωρου και θα πάρει μπουκαλάκι? (για να έχω μαζί μου το λέω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 Pits3 X2 .............5? ok prodigy X1..........3? ok nik_sgr X1...........2? ok Sotos_11 X2........4? NOE13 X1............2,5? ok dr.Sakis X2..........5? Salcon X1........... -1,5? οκ Fournaris X1........1,5? ΠαναγιώτηςΚ Χ1...0? (τα έβαλε) οκ deadshadow Χ1....2,5? Δώσαμε λέμε, δώσαμε, μην μας εμφανίζετε και σαν μπαταχτσήδες............... Γιάννη θα έρθεις στον καφέ της πέμπτης; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2009 παναγιωτη οκ βαζω σε οσους παρελαβαν τα μπουκαλια Δε ξερω,αναλογα την δουλεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2009 Εκκρεμότητες (υλικές και οικονομικές) Υλικές και οικονομικές Οι κάτωθι δεν έχουν παραλάβει ακόμα τα μπουκαλάκια τους και δεν έχουν πληρώσει την διαφορά για τα τελωνειακά. astore X2 3? (κανένα σημείο ζωής) patapios 2,5? (είναι εξωτερικό και θα με ενημερώσει όταν επιστρέψει) BATIGOL X2 5? (κανένα σημείο ζωής) fw_siak79 0,50? (θα παραλάβει αύριο) Αlarm 2,5? (είναι εξωτερικό και θα με ενημερώσει όταν έρθει) Οικονομικές Περιμένω την κατάθεση από Salcon για τα μπουκάλια που ήδη έχω στείλει Θεσ/νίκη και αφορούν τα μέλη: PitS3 X2 DeadShadow prodigy nik_sgr Sotos_11 X2 NOE 13 dr.sakis x2 salcon x1 FOURNARIS Επίσης... είδα μια κατάθεση 10? που φαντάζομαι είναι του black hawk για το δέμα της Κέρκυρας που αφορά τα μέλη: Black Hawk X2 doukas33 X2 (Με την εκκρεμότητα σε αυτούς, ενός μπουκαλιού που δεν έστειλα από δικό μου λάθος) Από κει και πέρα....υπήρχαν άτομα που μου ζήτησαν από τα έξτρα μπουκαλάκια που έφερα, και δεν ήταν πληρωμένα στην ομαδική παραγγελία, αλλά ούτε έχουν προπληρωθεί εκ των υστέρων. Αυτά τα πήραν όλοι, εκτός του Rgiris7 που δεν έχει δώσει σημεία ζωής ακόμα. Οπότε...αν δεν ζητηθεί το μπουκάλι εντός της εβδομάδας, θα αναγκαστώ να το δώσω σε άλλον που το ζητάει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2009 Pits3 X2 .............5? ok prodigy X1..........3? ok nik_sgr X1...........2? ok Sotos_11 X2........4? NOE13 X1............2,5? ok dr.Sakis X2..........5? οκ Salcon X1........... -1,5? οκ Fournaris X1........1,5? ΠαναγιώτηςΚ Χ1...0? deadshadow Χ1....2,5? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες