Jump to content
TYMHS

Γειαααα

Recommended Posts

Καλωσήρθα και καλώς σας βρήκα. Αν και πολλά χρόνια στους 2 τροχούς από πριν από 2 χρόνια περίπου αποφάσισα να γυρίσω δειλά δειλά στους 4 τροχούς εγκαταλείποντας το πολυαγαπημένο μου Super Tenere. Αλλά επειδή έχω αρχίσει τελευταία να νιώθω μια ανησυχία στον δεξί καρπό (!!) πλέον μπήκα στο τρυπάκι να ψάχνω για την επόμενη μου μηχανή!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Καλώστον..... είσαι και σύ απ αυτούς που περιμένουν την Τενερέ 1200????

Χμμμ δεν ξέρω, να πω την αλήθεια λέω να απομακρυνθώ λίγο προς το CBF

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίο ακούγεται και αυτό.....Δεν βαριέσαι! Όταν έρθει η ώρα θα γίνει εκτενή συζήτηση επι του θέματος!!!!

Καλά ποσταρίσματα!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ωραίο ακούγεται και αυτό.....Δεν βαριέσαι! Όταν έρθει η ώρα θα γίνει εκτενή συζήτηση επι του θέματος!!!!

Καλά ποσταρίσματα!!!!

Να σαι σιγουρος φίλε μου, ευχαριστώ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλώς τον πρώην Καβαλιώτη, πρώην Αγγλίκουρα και νυν Κρητικάτσι! Πρώην Τενερίστα και μελλοντικό ... χμμμ .... αχ έτσι και σε ψήσω για κανά ΚΤΜ!!!!!!!

welcome onboard!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαιρετώ τον επίσης πρώην Αγγλίκουρα, Ολλανδό, και νυν Θεσσαλονικιό!! Θα το συζητήσουμε το θέμα για το ΚΤΜ :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλώς όρισες και από μένα και μην το καθηστερείς το θέμα μηχανή γιατί ήδη ο καιρός έφτιαξε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Καλώς όρισες και από μένα και μην το καθηστερείς το θέμα μηχανή γιατί ήδη ο καιρός έφτιαξε...

Άστα ήδη ψάχνω για μηχανή προς ενοικίαση για καμιά βόλτα, μέχρι να μαζευτεί το budget για την αγορά!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλώς ήρθες.

Αντε κάνε γρήγορα να το ευχατιστηθείς τώρα που καλοκαίριασε εδώ κάτω B) B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χμμμ δεν ξέρω, να πω την αλήθεια λέω να απομακρυνθώ λίγο προς το CBF

Ιδού κύριοι της μυστικής σέκτας των Yamaha (Καραφλοδαίμωνες, γνωστοί-άγνωστοι και λοιπά αναρχοαυτόνομα στοιχεία), άλλο ένα σοβαρό άτομο τιμά την παρέα μας.................. :P

Καλωσόρισες φίλε, καλή απόφαση και καλή επανένταξη...........

Καλώς τον πρώην Καβαλιώτη, πρώην Αγγλίκουρα και νυν Κρητικάτσι! Πρώην Τενερίστα και μελλοντικό ... χμμμ .... αχ έτσι και σε ψήσω για κανά ΚΤΜ!!!!!!!

welcome onboard!

Καβάλα πότε;

Αγγλία πότε και πού;

Θολή η φωτο σου........

Τροποποιήθηκε από τον Παναγιώτης Κ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλώς τον φίλο! Κοίταξε να διορθώσεις το "σφάλμα" σου... πως μπόρεσες να μείνεις "αμήχανος" ;;; :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν κατ αρχήν σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, ελπίζω η επανένταξη να είναι ταχύτατη.

Φίλε Παναγιώτης Κ. Καβάλα εκ γενετής, γέννημα θρέμα που λένε και μέχρι και το 1996 οπότε έφυγα για σπουδές στην Αγγλία στο Egham (Royal Holloway University), όπου και η ευτυχής συνέυρεση και με τον Janabeti, και στο Newcastle μετέπειτα, για να καταλήξω τέλος στο Ηράκλειο της Κρήτης από το 2000! Αυτάααα...

Φίλε Kurt σ ευχαριστώ μιας και ήδη μετράω ένα ανοιχτό κάταγμα κνήμης περόνης το 2002 και κάτι άλλα ψιλά, οπότε κι εγώ ελπίζω πάντα όρθιος!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και αφού μεσολάβησε άπειρος χρόνος από το προηγούμενο ποστ ήρθε η ώρα να αναφέρω το καινούριο μου απόκτημα. Ένα BMW F650 GS του 2004! Και πάλι στους 2 τροχούς λοιπόν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα