TYMHS 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Καλωσήρθα και καλώς σας βρήκα. Αν και πολλά χρόνια στους 2 τροχούς από πριν από 2 χρόνια περίπου αποφάσισα να γυρίσω δειλά δειλά στους 4 τροχούς εγκαταλείποντας το πολυαγαπημένο μου Super Tenere. Αλλά επειδή έχω αρχίσει τελευταία να νιώθω μια ανησυχία στον δεξί καρπό (!!) πλέον μπήκα στο τρυπάκι να ψάχνω για την επόμενη μου μηχανή!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Καλώστον..... είσαι και σύ απ αυτούς που περιμένουν την Τενερέ 1200???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sniarf 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 καλοσορισες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TYMHS 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Καλώστον..... είσαι και σύ απ αυτούς που περιμένουν την Τενερέ 1200???? Χμμμ δεν ξέρω, να πω την αλήθεια λέω να απομακρυνθώ λίγο προς το CBF Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Ωραίο ακούγεται και αυτό.....Δεν βαριέσαι! Όταν έρθει η ώρα θα γίνει εκτενή συζήτηση επι του θέματος!!!! Καλά ποσταρίσματα!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TYMHS 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Ωραίο ακούγεται και αυτό.....Δεν βαριέσαι! Όταν έρθει η ώρα θα γίνει εκτενή συζήτηση επι του θέματος!!!! Καλά ποσταρίσματα!!!! Να σαι σιγουρος φίλε μου, ευχαριστώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Καλώς τον πρώην Καβαλιώτη, πρώην Αγγλίκουρα και νυν Κρητικάτσι! Πρώην Τενερίστα και μελλοντικό ... χμμμ .... αχ έτσι και σε ψήσω για κανά ΚΤΜ!!!!!!! welcome onboard! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TYMHS 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Χαιρετώ τον επίσης πρώην Αγγλίκουρα, Ολλανδό, και νυν Θεσσαλονικιό!! Θα το συζητήσουμε το θέμα για το ΚΤΜ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Καλώστον. Για ΚΤΜ σε βλέπω κι εγώ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Καλώς όρισες και από μένα και μην το καθηστερείς το θέμα μηχανή γιατί ήδη ο καιρός έφτιαξε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TYMHS 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Καλώς όρισες και από μένα και μην το καθηστερείς το θέμα μηχανή γιατί ήδη ο καιρός έφτιαξε... Άστα ήδη ψάχνω για μηχανή προς ενοικίαση για καμιά βόλτα, μέχρι να μαζευτεί το budget για την αγορά!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewts 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Καλως ηλθες και καλα να περνας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kurt 93 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 καλως ηρθες φιλε και παντα ορθιος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NICKDRIFTER 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Καλώς ήρθες. Αντε κάνε γρήγορα να το ευχατιστηθείς τώρα που καλοκαίριασε εδώ κάτω B) B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 (τροποποιήθηκε) Χμμμ δεν ξέρω, να πω την αλήθεια λέω να απομακρυνθώ λίγο προς το CBF Ιδού κύριοι της μυστικής σέκτας των Yamaha (Καραφλοδαίμωνες, γνωστοί-άγνωστοι και λοιπά αναρχοαυτόνομα στοιχεία), άλλο ένα σοβαρό άτομο τιμά την παρέα μας.................. :P Καλωσόρισες φίλε, καλή απόφαση και καλή επανένταξη........... Καλώς τον πρώην Καβαλιώτη, πρώην Αγγλίκουρα και νυν Κρητικάτσι! Πρώην Τενερίστα και μελλοντικό ... χμμμ .... αχ έτσι και σε ψήσω για κανά ΚΤΜ!!!!!!! welcome onboard! Καβάλα πότε; Αγγλία πότε και πού; Θολή η φωτο σου........ Τροποποιήθηκε Απρίλιος 14 , 2009 από τον Παναγιώτης Κ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Welcome! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mikios 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2009 καλώς τον φίλο! Κοίταξε να διορθώσεις το "σφάλμα" σου... πως μπόρεσες να μείνεις "αμήχανος" ;;; :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mouris k9 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2009 ξανα καλως ηρθες στο club των μοτοσυκλετιστων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2009 Γειααααα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TYMHS 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2009 Λοιπόν κατ αρχήν σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, ελπίζω η επανένταξη να είναι ταχύτατη. Φίλε Παναγιώτης Κ. Καβάλα εκ γενετής, γέννημα θρέμα που λένε και μέχρι και το 1996 οπότε έφυγα για σπουδές στην Αγγλία στο Egham (Royal Holloway University), όπου και η ευτυχής συνέυρεση και με τον Janabeti, και στο Newcastle μετέπειτα, για να καταλήξω τέλος στο Ηράκλειο της Κρήτης από το 2000! Αυτάααα... Φίλε Kurt σ ευχαριστώ μιας και ήδη μετράω ένα ανοιχτό κάταγμα κνήμης περόνης το 2002 και κάτι άλλα ψιλά, οπότε κι εγώ ελπίζω πάντα όρθιος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TYMHS 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2011 Και αφού μεσολάβησε άπειρος χρόνος από το προηγούμενο ποστ ήρθε η ώρα να αναφέρω το καινούριο μου απόκτημα. Ένα BMW F650 GS του 2004! Και πάλι στους 2 τροχούς λοιπόν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2011 Κάλλιο αργά, παρά πολυ............αργά! :lol: :_hi: :_hi: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MoToSaKoS 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TYMHS 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2011 Κάλλιο αργά, παρά πολυ............αργά! :lol: :_hi: :_hi: :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2011 καλως ηρθες Man! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες