Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2011 ακομα να το ψαξεις μπλε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2011 εβαλα και δευτερο ψυγειο στο scooter και τωρα δουλευει σε κανονικες θερμοκρασιες φτιαχτηκε και η διαροη των λαδιων και τωρα απλα κουδουναει δηλαδη επιτελους 2 χρονια μετα εχω σχετικα αξιοπιστο scooter (respect σε αυτον που μου το πουλησε που εκανε τα παντα ωστε να δουλευει και τσαμπα μεχρι τωρα) Κωστας rules !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2011 ακομα να το ψαξεις μπλε; οταν ερθει η ωρα θα του βαλω φωτια Κωστας rules !!! πραγματι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2012 αλλος ενας ιμάντας κομμενος 400 χλμ απο την αλαγη του (παλι) πριν κανα μηνα αλλα τωρα το γραφω, το μοτο το εχω παρατησει εκει που εμεινε και δε βρισκω λογο να παω να το παρω... το βαλιτσακι ισως το παρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 τελικα δεν ηταν ο ιμαντας ειναι το διαφορικο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithgr 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 γαμημενο μηχανακι... πετα το στο λιμανι να ησυχασεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 πουληθηκε!!! (σκοτωθηκε) παμε γι αλλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 αληθεια ποσο το δωσες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 πάρα πολύ λίγα (500) να φύγει να μη το βλέπω, αφού βρεθήκαν λεφτά για αντικατάσταση του λόγο πώλησης του caponord έφυγε 2 ώρες αφού έβαλα την αγγελία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 το ξεφορτωθηκες τουλαχιστον! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thruxton 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 πάρα πολύ λίγα (500) να φύγει να μη το βλέπω, αφού βρεθήκαν λεφτά για αντικατάσταση του λόγο πώλησης του caponord έφυγε 2 ώρες αφού έβαλα την αγγελία προσπαθω να φανταστω την αγγελια "Keeway outlook αγρατζουνιστο, α τ ρ α κ α ρ ι σ τ ο, ολα αλλαγμενα πανω του για μειωση του βαρους, με δυο ψυγεια για απροβληματιστα μακρινα ταξιδια, τιμη ευκαιρια 500 ευρω" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Δεν νομίζω οτι θα ήταν τόσο ύπουλη.. χαχαχα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 'έχουν γίνει όλες οι ανακλήσεις από την εταιρία' (και ατρακαριστο ήταν άλλα δεν το είχα γράψει καν μάλλον) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
frapedakias 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2014 διαβασα ολο το ποστ απο την αρχη μπορω να σου πω οτι....ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ!!!!χαχαχαχαχαχαχαχα χαρας το κουραγιο σου οσο το ειχες χαχαχα εγω δεν θα αντεχα!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες