Jump to content
cbk

Bandit 650s abs 08 καινούριο vs VFR 800 abs 04+ μτχ.

Recommended Posts

Ρε σεις και κατι αλλο...υπαρχει περιπτωση να βρεις VFR απο 04 και μετα....στα 5000 ευρω???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Κάνε και μια βόλτα από εδώ (έχω και εγώ πολύ καιρό να μπώ) http://vfrh.forumotion.net/portal.htm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψηφισα δεν ξερω για ενα και μονο λογο...το οτι λες για βεφα μεταχειρισμενη, μεταχειρισμενη μοτοσυκλετα δεν εχω παρει

ποτε μου και ουτε θα παρω!

Αν παιζει γνωστος ή με σιγουρια βρεις κελεπουρι τοτε VFR! Αλλιως ισως το καινουργιο αλλα οπως και να εχει τα δυο αυτο μηχανακια

ειναι η νυχτα με την μερα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ψηφισα δεν ξερω για ενα και μονο λογο...το οτι λες για βεφα μεταχειρισμενη, μεταχειρισμενη μοτοσυκλετα δεν εχω παρει

ποτε μου και ουτε θα παρω!

Αν παιζει γνωστος ή με σιγουρια βρεις κελεπουρι τοτε VFR! Αλλιως ισως το καινουργιο αλλα οπως και να εχει τα δυο αυτο μηχανακια

ειναι η νυχτα με την μερα...

Εμ, γι'αυτό είναι δίλημμα Θάνο!

Αν υπήρχαν συστάσεις, δε θα το συζητούσα για πολλά μοντέλλα!

Γι'αυτό σκέφτομαι για μτχ. VFR επειδή παντού ακούγονται καλά λόγια περί αξιοπιστίας, αλλά και επειδή μάλλον ο ιδιοκτήτης θα είναι "φυσιολογικός" οδηγός!

Όμως, και στα καλύτερα μηχανάκια μπορεί να έχει συμβεί το "κακό" και επειδή δεν θάθελα να το ζήσω, βάζω στο παιχνίδι το bandit.

Βέβαια, μέρα με νύχτα είναι και η τιμή τους σαν καινούρια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:offtopic:

ρε τρελε δε περιμενουμε απο φανατικο Vfrακια να απαντησει :P

Χεχε!!! Εγώ φανατικός VFRάκιας;! Αφού είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ η ωραιότερη και καλύτερη μηχανή που υπάρχει, τι να κάνουμε;!;! :P :P

Πέρα απ' την πλάκα:

Το bandit είναι πιο "all-rounder". Το VFR είναι πιο "ιδιαίτερο". Έχει σαφώς πιο σκυφτή θέση οδήγησης (clipons), είναι αρκετά πιο βαρύ (αν και τα κρύβει ΠΟΛΥ καλά τα κιλά του), και το μεγαλύτερο ελλάτωμά του (για να λέμε και τα στραβά) είναι ότι σηκώνει ΤΡΕΛΕΣ θερμοκρασίες, και το καλοκαίρι μπορεί να σ' ενοχλήσει αυτό. Ειδικά μέσα στην πόλη ΔΕΝ παλεύεται. Εγώ κυκλοφορώ με παπί. Αλλά σε ταξίδια, απλά δεν παίζεται... και το διασκεδάζεις κιόλας! :D

Επίσης αντιπρόσωπος είναι ο Σαρακάκης με όοοτι σημαίνει αυτό... :whistling:

Για να μη λένε ότι είμαστε κολλημένοι VFRάδες δηλαδή...

Κατά τ' άλλα ΠΑΡΕVFR ΠΑΡΕVFR ΠΑΡΕVFR ΠΑΡΕVFR ΠΑΡΕVFR ΠΑΡΕVFR :tooth: :tooth: :tooth:

Τσέκαρε το www.vfrh.forumotion.net όπως σου είπε κι ο Δημήτρης, αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες.

Α, για δες και κάτι που πέτυχα: http://vfrh.forumotion.net/forum-f25/topic-t249.htm#2994

Καλές αγορές!! :bye:

Τροποποιήθηκε από τον Vvag

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μηπως να εβαζε αλλη μια επιλογη για fz1?

αιντε το φαγαμε το παιδι πατριω.....τες!!!

απο bandit 650 vs vfr 800

θα το πεισουμε να παρει fz1 στο τελος!!!

γουστάρω τη φανατίλα σας! :D

όμως στο 1000άρι της yamaha με το fairing που οδήγησα, ένοιωθα πως ήμουν επάνω και όχι μέσα στη μηχανή και η δύναμή του ήταν ψηλά, κάτι που δε με βολεύει...

(άσε που πάντα ταξιδεύεις μόνος αφού κανείς δε σε προλαβαίνει... :P )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χεχε!!! Εγώ φανατικός VFRάκιας;! Αφού είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ η ωραιότερη και καλύτερη μηχανή που υπάρχει, τι να κάνουμε;!;! :P :P

Πέρα απ' την πλάκα:

Το bandit είναι πιο "all-rounder". Το VFR είναι πιο "ιδιαίτερο". Έχει σαφώς πιο σκυφτή θέση οδήγησης (clipons), είναι αρκετά πιο βαρύ (αν και τα κρύβει ΠΟΛΥ καλά τα κιλά του), και το μεγαλύτερο ελλάτωμά του (για να λέμε και τα στραβά) είναι ότι σηκώνει ΤΡΕΛΕΣ θερμοκρασίες, και το καλοκαίρι μπορεί να σ' ενοχλήσει αυτό. Ειδικά μέσα στην πόλη ΔΕΝ παλεύεται. Εγώ κυκλοφορώ με παπί. Αλλά σε ταξίδια, απλά δεν παίζεται... και το διασκεδάζεις κιόλας! :D

Επίσης αντιπρόσωπος είναι ο Σαρακάκης με όοοτι σημαίνει αυτό... :whistling:

Για να μη λένε ότι είμαστε κολλημένοι VFRάδες δηλαδή...

Κατά τ' άλλα ΠΑΡΕVFR ΠΑΡΕVFR ΠΑΡΕVFR ΠΑΡΕVFR ΠΑΡΕVFR ΠΑΡΕVFR :tooth: :tooth: :tooth:

Τσέκαρε το www.vfrh.forumotion.net όπως σου είπε κι ο Δημήτρης, αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες.

Α, για δες και κάτι που πέτυχα: http://vfrh.forumotion.net/forum-f25/topic-t249.htm#2994

Καλές αγορές!! :bye:

Ευχαριστώ Βαγγέλη!

Τα έχω δεί όλα όσα κυκλοφορούν στο internet! Κοιτάζω μόνο με ABS, και τα περισσότερα είναι για μένα ακριβά! (και επειδή είναι από αγνώστους, τα φοβάμαι)

Kawasaki ER-6F 2009

Στα άμεσα σχέδιά μου για δοκιμή, σε ευχαριστώ!

(αν και φίλος μηχανικός μου λέει πως σε κάποια μοντέλα, δυσκολεύονται με τα ανταλλακτικά)

Τροποποιήθηκε από τον cbk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ρε σεις και κατι αλλο...υπαρχει περιπτωση να βρεις VFR απο 04 και μετα....στα 5000 ευρω???

το θέμα είναι όταν το βρείς, τί κάνεις; (το παίρνεις; )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ευχαριστώ Θανάση!

Βαγγέλης. :bye: :P

Τα έχω δεί όλα όσα κυκλοφορούν στο internet! Κοιτάζω μόνο με ABS, και τα περισσότερα είναι για μένα ακριβά! (και επειδή είναι από αγνώστους, τα φοβάμαι)

Ωπ, δεν είδα ότι δεν έχει ABS. Καλά κάνεις, μην πάρεις χωρίς ABS, δεν αξίζει. Πάντως μην το φοβάσαι το μεταχειρισμένο στο VFR. Πολύ δύσκολα θα βρεις "κακό" μηχανάκι. Ακόμα και <2004 να είναι, δεν έχει πρόβλημα! (αν και το καταλαβαίνω να θες >2004, κι εγώ το ίδιο έκανα κι επειδή δεν έβρισκα, πήγα σε καινούριο - και δεν το μετάνοιωσα ΚΑΘΟΛΟΥ). Κάποιοι λένε ότι μετά τα 50.000χλμ στρώνεται καλά...! :P Αν σε ενδιαφέρει, ψάξτο λίγο... ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βαγγέλης. :bye: :P

Ωπ, δεν είδα ότι δεν έχει ABS. Καλά κάνεις, μην πάρεις χωρίς ABS, δεν αξίζει. Πάντως μην το φοβάσαι το μεταχειρισμένο στο VFR. Πολύ δύσκολα θα βρεις "κακό" μηχανάκι. Ακόμα και <2004 να είναι, δεν έχει πρόβλημα! (αν και το καταλαβαίνω να θες >2004, κι εγώ το ίδιο έκανα κι επειδή δεν έβρισκα, πήγα σε καινούριο - και δεν το μετάνοιωσα ΚΑΘΟΛΟΥ). Κάποιοι λένε ότι μετά τα 50.000χλμ στρώνεται καλά...! :P Αν σε ενδιαφέρει, ψάξτο λίγο... ;)

Συγγνώμη Θαν... εεε, Βαγγέλη! :D (το διόρθωσα!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

VFR χωρις σκεψη(το χα ενα φεγγαρι κι αυτο)........δεν συνκρινονται πουθενα με το bandit,ειναι πολυ μπροστα σε ολα το honda το συγκεκριμενο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα δεν τιθεται θεμα συγκρισης των 2 μοτοσυκλετων...η μερα με την νυχτα...

Τιθεται ομως θεμα επιλογης αγορας...αλλο το ενα αλλο το αλλο....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το VFR πάρε γιατί είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ............

Αν τα δείς παρκαρισμένα δίπλα-δίπλα και τα 2 με ποιό θα σου τρέχουν τα σάλια????????

Βέβαια είναι και το θέμα της εγγύησης στη μέση, αλλά για φαντάσου να πάρεις το Bandit (όχι ότι δεν είναι καλό-μην παρεξηγηθώ κιόλας) και μετά να βλέπεις το VFR στο δρόμο & να λες: όχι ρε π@υστη μου, γιατί δεν το πήρα.................. :angry:

Βασικά έχεις πάρει το VFR ήδη αλλά δεν το έχεις καταλάβει και μάλον ψάχνεις δικαιολογία για κάτι ποιό "συνηθισμένο" lol :D :lol:

Τροποποιήθηκε από τον NICKDRIFTER

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά όπως και να το κάνουμε, ένα μηχανάκι 4-5 ετών δεν είναι καινούργιο.

Πόσο τυχαίο είναι να χάνει 6000 από την αρχική του τιμή?

Καλό! Δε λέω, αλλά δεν είναι κούτα.

Βέβαια παίρνεις ανώτερο μηχανάκι αλλά όχι κούτα.

Πάντως δεν πρόκειται να κάνεις και πολλά παραπάνω με το VFR από ότι με το bandit.

Γιατι δεν ψάχνεις bandit 1250 μεταχείρο διετίας?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Βασικά έχεις πάρει το VFR ήδη αλλά δεν το έχεις καταλάβει και μάλον ψάχνεις δικαιολογία για κάτι ποιό "συνηθισμένο" lol :D :lol:

:D :D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Γιατι δεν ψάχνεις bandit 1250 μεταχείρο διετίας?

Τόπαιρνα και καινούριο (για πρώτη και τελευταία φορά στη ζωή μου), αλλά δε μου πάει καλά (εν έτει 2009) να ποτίζω τόσα κυβικά και να έχω μόνο 98 αλογάκια και με τόσο βάρος. Χώρια ασφάλιστρα, σήματα, ασφάλειες... πιθανές (απίθανες!!! :devil:) επικείμενες φορολογίες...

(άσε που όπως έχω ξαναγράψει και με έκραξαν όλοι, δε μου αρέσει ένα κενό δύναμης που - εγώ μόνο - βρίσκω στις μεσαίες του...)

:wacko:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, ABS εννοείται πάντα σε όλες τις μοτο και στους δύο τροχούς, ή μόνο στον εμπρός;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, ABS εννοείται πάντα σε όλες τις μοτο και στους δύο τροχούς, ή μόνο στον εμπρός;

ΚΑΙ! στους δυο εννοειται!! :_thumbsup: (Εκτος απο καποια scooters, απ'οτι "εμαθα" τελευταια..)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aπλά τ' αναφέρω: Χτες είχα μια κουβέντα με ένα φίλο VFRά, και μου έλεγε ότι η μηχανή του έχει 45.000 χλμ και ακούγεται/δουλεύει σα καινούρια... και δεν έχει χρειαστεί καν να ρυθμίσει ΠΟΤΕ βαλβίδες... :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα