ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 και οσο ανεξοδα γινεται :0 Ωραίο!!! Άκου ένα άλλο τώρα... Μια φορά ήταν ο Τοτός και.... Eίπαμε...καλά χρυσά και άγια τα BMW, (ειδικά τα GS) με φτηνή συντήρηση αν πιάνουν και τα χέρια σου κτλ, αλλά μακρυά και αλάργα από ανταλλακτικά! Εκεί βλέπεις το Χριστό φαντάρο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
swork21 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ βλέποντας τις φώτο είναι το δημοσιογραφικό κλισέ ".. η εικόνα σοκάρει". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tony_xjr 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 @cbk πραγματικά δε καταλαβαίνω τον λόγο για τον οποίο σε έθιξε το θέμα τόσο πολύ... ο συντροχος tc-drift νομιζω οτι έκανε ενα αστείο και τπτ παραπάνω. θεωρώ υπερβάλλον ζήλο τον όγκο που έχεις δώσει στο θέμα. και έλεος...είσαι τελείως off-topic. φιλικά και χωρίς καμιά διάθεση αντιπαράθεσης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cbk 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 (τροποποιήθηκε) Φίλε Τόνυ (δεν είμαστε φίλοι, θεωρώ όμως - όπως έγραψες κι'εσύ "φιλικά" - πως υπάρχει αυτή η διάθεση), Έχει χιλιοειπωθεί πως ο γραπτός λόγος (ακόμη και ο ορθά διατυπωμένος) εύκολα παρεξηγείται. Πόσο μάλλον όταν δεν είναι ορθά διατυπωμένος, και περιέχει και λογικό λάθος! Τότε φταίει ο αναγνώστης ή ο γράφων για την παρεξήγηση; Έτσι δεν έγινε και μεταξύ μας προχθές, που μετά από τη φράση σου : "τα χεις μπερδέψει λίγο μέσα στο μυαλό σου ε? " έβαλες φατσούλα με γέλιο; δεν ξέρω αν η φατσούλα αυτή υποδηλώνει καλοπροαίρετο γέλιο, όμως όλη η φράση σου ήταν υποτιμητική! χρειάστηκε (και σε ευχαριστώ) να μου το εξηγήσεις, και έληξε, αφού όμως στεναχωρεθήκαμε και οι δύο. κάτι αντίστοιχο έγινε και με τον φίλο tc-drift. (όχι, δεν έκανε αστείο, να με υποστηρίξει πήγε αλλά δεν το διατύπωσε σωστά, είχε και λάθος στο συλλογισμό του, και τον παρεξήγησα!) Δεν μου αρέσει να μου μιλάνε άσχημα, ειδικά όταν δεν έχω προκαλέσει. (και γιατί να προκαλέσω άλλωστε; ) Καλό είναι να παραδεχόμαστε καμια φορά τα (έστω και ασήμαντα) λάθη μας! Όσο για το off-topic, ζητώ συγγνώμη από τον συντονιστή (που προφανώς γνωρίζοντας την αλήθεια, το φρόντισε), αλλά αν είναι να μη λέμε τη γνώμη μας (παρά μόνο για τον κιτρινιάρη και το χαρακίρι του...) τότε ποιος ο λόγος να είναι ανοικτό σε νέα μέλη το forum? ελπίζω να απάντησα. και πάλι ζητώ συγγνώμη για το παρακαλώ, αν θέλετε, ας γίνει απόκρυψη. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 14 , 2009 από τον cbk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 ΟΚ... τέλος λοιπόν με την παρεξήγηση γιατί πάτε για 2 σελίδες off topic! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimakos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 ότι λύνετε δένετε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leandros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 δηλαδή ρε Αλεξ, μου λες ότι πάω κι εγώ για αλλαγή διαφορικού σε 20000χμ (έχω 13.000 τώρα). το gs μου είναι Μάης του 2005 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Legolas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 δηλαδή ρε Αλεξ, μου λες ότι πάω κι εγώ για αλλαγή διαφορικού σε 20000χμ (έχω 13.000 τώρα). το gs μου είναι Μάης του 2005 ξεκίνα το λύσιμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 δηλαδή ρε Αλεξ, μου λες ότι πάω κι εγώ για αλλαγή διαφορικού σε 20000χμ (έχω 13.000 τώρα). το gs μου είναι Μάης του 2005 ξεκίνα το λύσιμο Όπως το 'πε ο από πάνω :D Ξεκίνα από τώρα να λύνεις σιγά σιγά για να το έχεις έτοιμο μέχρι τότε Εύχομαι να μην σου κάτσει κι εσένα, αλλά επειδή έχει συμβεί σχεδόν σε όλα τα πρώτα 1200άρια, πολύ το φοβάμαι.... δυστυχώς :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leandros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 (τροποποιήθηκε) Να,μαστε, λοιπον παλιιι!! :D (Oχι, δεν καθομαι ολη μερα στο συνεργειο, απλα ειμαι εκει για οση ωρα περισσευει, μιας και εχει πολυ δουλεια, αυτες τις μερες...) Λοιπον, πριν προχωρησω, μια διευκρινηση, σχετικα με τις διευθυνσεις των συνεργειων.. Οπως μπορει να διαπιστωσει ο καθενας, ποτε σε κανενα μου post, δεν ανεφερα συνεργεια, 'η μαγαζια, αλλα αφου διευκρινιστηκε δεν υπαρχει προβλημα και τετοιες αναφορες ενδεχομενως "βοηθουν" (προς αποφυγη 'η προς μιμηση) γι'αυτο και πλεον τις αναφερω (Οπως θα αναφερθει και το συνεργειο που "δουλευουμε" τωρα..) Το αν ειναι σωστο 'η οχι, εχει συζητηθει αλλου.. Να υπενθυμισω επεισης εδω (μιας και πολλα off-topic "επαιξαν" :/ ) τις "διαγνωσεις" των δυο συνεργειων που ειδαν και δοκιμασαν το μηχανακι (Ανδριοπουλος και factorymotoshop) και τον Παναγιωτοπουλο (Αθηνα): ΚΑΙ! οι τρεις, μιλανε για προσθιο "σταυρο" του αξονα (μιας και ο πισω ειχε ελεγχει) και ,μονο ο Ανδριοπουλος, μιλαει ΚΑΙ! για δισκο-"χτενι" (το "ελατηριο" που πιεζει το δισκο στο πλατω) Επεισης να αναφερω, για να μην αδικησω κανενα, οτι ο Σταυρος (factorymotoshop) μιλησε με σιγουρια "99%" Τι γινεται τωρα.. Και τα δυο μαγαζια απο την Πατρα, μου προτειναν, να παραγγειλουμε το (-α) ανταλλακτικα, και να εστελνα με καραβι τη μοτοσυκλετα και μετα, ειτε να μου την εστελναν πισω με τον ιδιο τροπο, 'η να κατεβαινα εγω ενα Σ/Κ να την παρω.. Αρα, εχουμε δυο δεδομενα: 1. Θα χρεωνομουν defacto! τα ανταλλακτικα (700 περιπου ευρω, αν μιλαμε για διαφορικο και δισκο-"χτενι", 'η 300, αν μιλαμε μονο για διαφορικο) και 2. (το κυριοτερο) δεν θα ημουν παρων, στην ολη διαδικασια!! (Πραγμα Α-ΔΙ-Α-ΝΟ-Η-ΤΟ! για μενα, οπως εχω πει και αλλες φορες! :P ) Αφου λοιπον το προβλημα δεν ειχε να κανει με ηλεκτρονικα κλπ αλλα μονο με το.. "hardware" ( :P ) της μηχανης, ειπα να την κανουμε τη δουλεια, εδω στην Κερκυρα, με παλιο μου φιλο και "συνεργιατζη" ( σ'αυτον πηγαινω ολα μου-ας τα μηχανακια και εχω κατσει ατελειωτες ωρες εκει, συν του οτι, ειναι ο μονος! εδω, που ασχολειται με BMW "πασης ηλικιας" (!) και εχει μεγαλη εμπειρια, μιας και ειχε και το service της εταιρειας, οσο αυτο υπηρχε στο νησι, πριν καμμια 15ρια χρονια..) Αρχιζουμε λοιπον το "ξηλωμα", και φτανουμε, πρωτα, στον ΑΞΟΝΑ!! ΑΨΟΓΟΣ! τοσο οσο αναφορα τους "σταυρους", οσο και την ακεραιοτητα-στεγανοποηση της τσιμουχας που εχει στο κεντρο του! Τουτεστιν, αν ειχα ακουσει ολους τους προηγουμενους, θα ειχα χρεωθει τσαμπα και βερεσε, καινουριο αξονα!!! :plaf: (Ασε που, ποτε δεν μπορουσα με σιγουρια να διαπιστωσω, αν οντως ειχε ΚΑΙ! αυτος προβλημα.. ) (Να δουμε και λιγο Liverpool, και συνεχιζω!.. :D ) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 14 , 2009 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DRAKE 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Το μόνο που μπορώ να πω πλέον είναι περαστικά στο GSακι και στην τσέπη σου φίλε Μαυρογέρακα! Σύντομη επιστροφή στους δρόμους εύχομαι, και άλλο κακό μην σε βρει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 ΑΨΟΓΟΣ! τοσο οσο αναφορα τους "σταυρους", οσο και την ακεραιοτητα-στεγανοποηση της τσιμουχας που εχει στο κεντρο του! (Ασε που, ποτε δεν μπορουσα με σιγουρια να διαπιστωσω, αν οντως ειχε ΚΑΙ! αυτος προβλημα.. ) Ουτε και τωρα μπορεις να διαπιστωσεις με σιγουρια αν εχει προβλημα. Θα σου πω ενα παραδειγμα: τα χτυπημενα ρουλεμαν που κανουν θορυβο, με το ματι δεν μπορεις να διακρινεις την παραμικρη ανωμαλια. Το συνηθες που ζοριζει στα μηχανικα προβληματα ειναι ο εντοπισμος της βλαβης οπου, πολλες φορες, γινεται δυσκολα και με δοκιμες. Ελπιζω να καθαρισεις με τα λιγοτερα χρηματα και οσο το δυνατον γρηγοροτερα. :) Λοιπον, πριν προχωρησω, μια διευκρινηση, σχετικα με τις διευθυνσεις των συνεργειων.. Οπως μπορει να διαπιστωσει ο καθενας, ποτε σε κανενα μου post, δεν ανεφερα συνεργεια, 'η μαγαζια, αλλα αφου διευκρινιστηκε δεν υπαρχει προβλημα και τετοιες αναφορες ενδεχομενως "βοηθουν" (προς αποφυγη 'η προς μιμηση) γι'αυτο και πλεον τις αναφερω (Οπως θα αναφερθει και το συνεργειο που "δουλευουμε" τωρα..) Το αν ειναι σωστο 'η οχι, εχει συζητηθει αλλου.. Αυτο προτιμω να μην το σχολιασω. Νοημον ανθρωπος εισαι, φανταζομαι τα ατυπα (ή αγραφα, αν προτιμας) ορια τα αντιλαμβανεσαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Ουτε και τωρα μπορεις να διαπιστωσεις με σιγουρια αν εχει προβλημα. Θα σου πω ενα παραδειγμα: τα χτυπημενα ρουλεμαν που κανουν θορυβο, με το ματι δεν μπορεις να διακρινεις την παραμικρη ανωμαλια. Το συνηθες που ζοριζει στα μηχανικα προβληματα ειναι ο εντοπισμος της βλαβης οπου, πολλες φορες, γινεται δυσκολα και με δοκιμες. Ελπιζω να καθαρισεις με τα λιγοτερα χρηματα και οσο το δυνατον γρηγοροτερα. :) Θα τα πουμε με λεπτομερειες, ΟΛΑ! (Αλλα, δεν προλαβαινω τωρα.. :/ ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Παρατηρησα ενα κιτρινο κοπιδι πανω στο σταντ στις πρωτες φωτο το σφυρι που ειναι? Ελλαδαρα με τους μαστορες σου (πλακιτσα κανω) leandre δεν σου αρεσε το στρωματακι ε? πλερωνε ή μαλλον μαζευε να πλερωνεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Παρατηρησα ενα κιτρινο κοπιδι πανω στο σταντ στις πρωτες φωτο το σφυρι που ειναι? Ελλαδαρα με τους μαστορες σου Λιγα λογια για το ελληνικο κλειδι, θα παρακαλεσω!!! :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 ............................ κάτι αντίστοιχο έγινε και με τον φίλο tc-drift. (όχι, δεν έκανε αστείο, να με υποστηρίξει πήγε αλλά δεν το διατύπωσε σωστά, είχε και λάθος στο συλλογισμό του, και τον παρεξήγησα!) Δεν μου αρέσει να μου μιλάνε άσχημα, ειδικά όταν δεν έχω προκαλέσει. (και γιατί να προκαλέσω άλλωστε; ) Καλό είναι να παραδεχόμαστε καμια φορά τα (έστω και ασήμαντα) λάθη μας! .......................... Δεν συνηθίζω να σπαμάρω, πολύ σπάνια το κάνω και συγνώμη, θα κλείσω κι εγώ με αυτό το μήνυμα για την παρεξήγηση. Έγραψες ολόκληρα σεντόνια cbk οτι το παίζω έξυπνος, οτι σε ειρωνεύομαι, οτι σε έθιξα, οτι οτι οτι κλπ. Και να στο πω και απλά, άλλη όρεξη δεν είχα. Και τελικά αφού κατάλαβες οτι παρεξήγησες τα γραφόμενα μου δεν μπήκες καν στον κόπο να το επισημάνεις, να πάρεις πίσω και όσα είπες αλλα απο πάνω μου τη λες κιόλας οτι δεν ξέρω να γράφω και είχα λάθος συλλογισμό (και αυτά τα λες μιλώντας σε τρίτο). Την τελευταία γραμμή που υπογράμμισα στο κείμενο σου έχει το νόημα να τηρούμε και αυτά που γράφουμε στους άλλους. Καλό βράδυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 (τροποποιήθηκε) Ελλαδαρα με τους μαστορες σου Αυτο! λεω και γω, στον "υποτιτλο" του topic, αλλα κανεις! δεν το προσεξε!! Παμε παρακατω... Εδω, η ΚΑΛΥΤΕΡΗ! ΦΩΤΟ! (ειδικα για... "BMWδο-σπανε-λαγνους"!! ) και, ΓΜΤ!!!!!! η μονη που δεν πηρα δευτερη φορα, και ετυχε να βγει "φλου"!!! Δεν πειραζει, την βαζω, εστω και ετσι.. Ειναι η επομενη "φαση", που πλεον αρχιζουμε να ψαχνουμε δισκο! (=αφαιρεση σασμαν.. ) Εδω, μια παρενθεση.. Λεμε οτι σ'ενα boxer, ρυθμιζεις βαλβιδες χωρις να λυθει τπτ (σε αντιθεση με ενα 4IL) αλλα, αν ειναι να κοιταξεις δισκο, ΔΙΑΛΥΕΙΣ! ΟΛΗ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ!! (Αφαιρεση υποπλαισιου, και οχι μονο..) ενω σ'εναν υγρο πολυδισκο (οπως ολες σχεδον οι μηχανες δλδ), δεν τρεχει τιποτα, μιας και ειναι πλαγια!! (Μονο οι μηχανες με boxer, 'η εγκαρσιο V, οπως η MOTO GUZZI, π.χ., εχουν τετοια "αυτοκινηταδικη" διαταξη, με ξηρο μονο δισκο και αξονα, γιατι ΒΟΛΕΥΕΙ, αλλα στα αυτοκινητα!! ! ;) ) (Και, μιλαμε, για ενα ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ!! ανταλλακτικο, οχι κατι σπανιο..) Στη φωτο, λοιπον, η αφαιρεση ('η επανατοποθετηση, το ιδιο κανει) του (ξεχωριστου) κιβωτιου ταχυτητων! ("σασμαν") Τροποποιήθηκε Απρίλιος 14 , 2009 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 what is this ??? τετειο εχει και το τρακτερ μας για να βαζεις την φρεζα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Πρέπει να είχα τρελή εμπιστοσύνη σε κάποιον μάστορα για να του εμπιστευτώ το μηχανάκι μου να το έκανε έτσι Το τελευταίο που θα ήθελα είναι να γινόταν προχειροδουλειά.. Και το τελείως χειρότερο να περίσσευε τίποτα στο τέλος!!.. Τι να πω ελπίζω να ξεμπερδέψεις σύντομα απ'όλο αυτό!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 what is this ??? τετειο εχει και το τρακτερ μας για να βαζεις την φρεζα Παρτο, κ'ετσι, δεν εχει και πολλες διαφορες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 (τροποποιήθηκε) what is this ??? τετειο εχει και το τρακτερ μας για να βαζεις την φρεζα PTO στο BMW Παρεμπιπτόντως, που είναι ο Φιωτάκης; Τροποποιήθηκε Απρίλιος 14 , 2009 από τον zorz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Αρχιζουμε λοιπον το "ξηλωμα", και φτανουμε, πρωτα, στον ΑΞΟΝΑ!! ΑΨΟΓΟΣ! τοσο οσο αναφορα τους "σταυρους", οσο και την ακεραιοτητα-στεγανοποηση της τσιμουχας που εχει στο κεντρο του! Απορία: Πως είναι σίγουρος ο μάστορας ότι ο άξονας είναι άψογος? Μέτρησε τις ανοχές του σταυρού με μικρόμετρο και είδε ότι είναι μέσα στα πλαίσια ανοχών που δίνει η BMW? Αυτό στο κέντρο του άξονα δεν είναι τσιμούχα...είναι σινεμπλόκ :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Σαν ταινία επιστημονικής φαντασίας έχει γίνει το ΜΠΙ ΕΜ ΝΤΑΜΠΛΙΓΙΟΥ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 (τροποποιήθηκε) Απορία: Πως είναι σίγουρος ο μάστορας ότι ο άξονας είναι άψογος? Μέτρησε τις ανοχές του σταυρού με μικρόμετρο και είδε ότι είναι μέσα στα πλαίσια ανοχών που δίνει η BMW? Μη βιαζεσαι, λεμεεεε... Αυτό στο κέντρο του άξονα δεν είναι τσιμούχα...είναι σινεμπλόκ :P Ναι βρε, αλλα "τσιμουχα" εχει!! :D Τροποποιήθηκε Απρίλιος 14 , 2009 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες