Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 Δεν είμαι της τηλεόρασης και ως εκ τούτου πρέπει να είμαι από τους ελάχιστους που δεν έχουν plasma, LCD κλπ παρά μόνο απλή 21΄. Ποιο είναι το πρόβλημα; Με τον Σκάι να έχει πάρει φέτος εργολαβία όλα τα μηχανοκίνητα, η ήδη μικρή εικόνα γίνεται ακόμα μικρότερη σε 16:9, οι μηχανές μοιάζουν ψείρες και τα αμάξια κατσαρίδες. Επειδή απο τηλεοράσεις δεν σκαμπάζω γρί, αν υπάρχουν κάποιοι που την ψάχνουν, ας δώσουν συμβουλή για καλή, ΦΤΗΝΗ, και αξιόπιστη LCD, 25΄μέχρι 32΄ το πολύ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 Δεν είμαι της τηλεόρασης και ως εκ τούτου πρέπει να είμαι από τους ελάχιστους που δεν έχουν plasma, LCD κλπ παρά μόνο απλή 21΄. Ποιο είναι το πρόβλημα; Με τον Σκάι να έχει πάρει φέτος εργολαβία όλα τα μηχανοκίνητα, η ήδη μικρή εικόνα γίνεται ακόμα μικρότερη σε 16:9, οι μηχανές μοιάζουν ψείρες και τα αμάξια κατσαρίδες. Επειδή απο τηλεοράσεις δεν σκαμπάζω γρί, αν υπάρχουν κάποιοι που την ψάχνουν, ας δώσουν συμβουλή για καλή, ΦΤΗΝΗ, και αξιόπιστη LCD, 25΄μέχρι 32΄ το πολύ. για κάντο πιο λιανά αυτό γιατί δεν το κατάλαβα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 η ήδη μικρή εικόνα γίνεται ακόμα μικρότερη σε 16:9, οι μηχανές μοιάζουν ψείρες και τα αμάξια κατσαρίδες. Με ένα ΤΕΖΑ καθάρησες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cbk 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 για κάντο πιο λιανά αυτό γιατί δεν το κατάλαβα... εννοεί πως για να δεί με τις σωστές αναλογίες (16:9) που προβάλλει ο σκάι χάνει δύο λωρίδες οθόνης (μία στην επάνω και μία στην κάτω πλευρά της συμβατικής CRT τηλεόρασής του, βλέπει δηλαδή ελαφρώς μικρότερο εμβαδόν οθόνης, δηλ. όλα τα βλέπει λίγο μικρότερα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 ψαξε στο e-shop εχει προσγορες τωρα ... και καθε μηνα εχει διαφορετηκες προσφορες ...εκει θα βρεις 110% Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 Μακρια απο τους απατεωνες!!!! Μακραν η χειροτερη υποστηριξη!!! Plaisio rulezzzzzzzzz και μονο, κι ας δινεις κατι παραπανω. Αμα χρειαστει εγγυηση θα καταλαβεις αν αξιζε ή οχι. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 (τροποποιήθηκε) Media Markt δλδ δεν είναι καλό? Πάντως εμείς από κει πήραμε μια 40άρα Samsung. Παναγιώτη πιστεύεις ότι αξίζει να αλλάξεις τηλεόραση μονάχα για το MotoGP, παρά να ψάξεις για κάποια εναλλακτική λύση? Πχ, internet streaming δεν υπάρχει για το MotoGP? Δε θέλω να σε αποτρέψω ή να σε ωθήσω, απλά ρωτάω αν το έχεις καλοσκεφτεί γιατί τα λεφτά για τις LCD/Plasma δεν είναι και αμελητέα.. Edit: Τώρα θυμήθηκα το "Καβάλα". Δεν ξέρω αν έχει υποκατάστημα το Media Markt στα βόρεια.. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 3 , 2009 από τον SnodeGR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 Μιχαλη απλα τα πραματα: σου εχει χαλασει μια μητρικη, ενας σκληρος, οτιδηποτε και το εχεις αγορασει απο το πλαισιο. Το πας με την αποδειξη, το ελεγχουν την ιδια μερα και οταν διαπιστωσουν τη δυσλειτουργια ειτε στο αντικαθιστουν ειτε σου πιστωνουν τα χρηματα. Ολα τα αλλα μπακαλικα το στελνουν στην αντιπροσωπεια και περιμενεις να αποφανθει η αντιπροσωπεια. Στην καλυτερη δηλαδη 10 μερες, ή αλλιως χεστα. Για αυτο, πλαισιο και παλι πλαισιο. Μια φορα θα σου χρειαστει και θα το καταλαβεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 Γιώργο κοίτα δε μπορώ να ξέρω γιατί 2 RMA που χρειάστηκα (1 σκληρός και ένα ζευγάρι RAM που έκαψα πάνω στο overclocking ) ήταν από Multirama, αλλά γνωριζόμασταν με τον υπεύθυνο καταστήματος. Οπότε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 ουτε media markt ουτε plaisio εχει εδω !! μονο θεσσαλονικη .... εγω απο e-shop εχω κανει ενα σωρο αγωρες και ειμαι πολυ ευχαριστημενος ! τα παραγγελνω και 2 -3 μερες μετα παω και τα περνω απο το καταστημα ... εχω παρει 2 pc απο εκει και δεν εχουν βγαλει ουτε ενα προβλημα ...και multirama καλα ειναι αλλα τσιμπανε τις τιμες λιγακι ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2009 Παίδες ευχαριστώ για τον κόπο, αλλά μάλλον δεν έγινα κατανοητός. Το θέμα μου δεν είναι ΑΠΟ ΠΟΥ θα πάρω αλλά τι να πάρω με τις προαναφερθείσες προδιαγραφές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2009 Γιατί όχι; http://www.plaisio.gr/product.aspx?product...&catalog=19 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2009 Εγω εχω 2 samsung, μια 32αρα και μια 42αρα. Τη 42αρα την εχω κοντα στα 3 χρονια κι ειναι plasma HDready ενω η 32αρα LCD FullHD. Οχι οτι εχει ιδιαιτερη αξια το HD αλλα μιας και θα παρεις τωρα τηλεοραση, κοιτα να υποστηριζει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
belafonte 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2009 Με 400 ευρώ χτυπάς έναν προτζεκτορα και είσαι αρχηγόπουλο ! τώρα γενικά, μέχρι 37" LCD από 40" και πάνω Plasma. Το πλαίσιο ήταν κάποτε κορυφή. Πλέον από service και ενημέρωση είναι πάτος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brains 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2009 Παίδες ευχαριστώ για τον κόπο, αλλά μάλλον δεν έγινα κατανοητός. Το θέμα μου δεν είναι ΑΠΟ ΠΟΥ θα πάρω αλλά τι να πάρω με τις προαναφερθείσες προδιαγραφές. γειά σου Παναγιώτη, καλύτερα χρώματα = Samsung καλύτερη τιμή = LG καλύτερη ποιότητα = Sony (αρκετά ακριβή όμως) Αν δέν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις μήν πάρεις τα τελευταία μοντέλα, βρές μία καλή προσφορά σε παλαιότερο. Πρέπει όμως να πάρεις μία που να έχει ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη για να πιάνεις και τα ψηφιακά της ΕΡΤ (το sport+ αξίζει) α, ναι... σμφωνώ με τους παραπάνω συμφορουμίτες... το πλαίσιο δίνει πολύ καλή υποστήριξη γειά σου Παναγιώτη, καλύτερα χρώματα = Samsung καλύτερη τιμή = LG καλύτερη ποιότητα = Sony (αρκετά ακριβή όμως) Αν δέν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις μήν πάρεις τα τελευταία μοντέλα, βρές μία καλή προσφορά σε παλαιότερο. Πρέπει όμως να πάρεις μία που να έχει ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη για να πιάνεις και τα ψηφιακά της ΕΡΤ (το sport+ αξίζει) α, ναι... σμφωνώ με τους παραπάνω συμφορουμίτες... το πλαίσιο δίνει πολύ καλή υποστήριξη εγώ έχω Sony X3500 40" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2009 Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. Μάλλον κατέληξα στις παρακάτω τρείς, αν κάποιος μπορεί μα απλά ελληνικά να μου πεί τα συν και τα πλήν γιατί απο τεχνικούς όρους δέεεεεεεεν..... πχ, τι στο @#$% είναι το VESA 200 x 100 της LG; Πάμε λοιπόν για Βοήθεια Κοινού: 1. LG 2. SAMSUNG 1 3. SAMSUNG 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2009 Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. Μάλλον κατέληξα στις παρακάτω τρείς...Πάμε λοιπόν για Βοήθεια Κοινού:1. LG ...να εχεις υποψη,οτι προσωπικα ολες τις φορες που εχω προτιμησει αγορά σε LG ειμαι 10 φορες πιο πανω απο το "ευχαριστημενος" σε θεματα αξιοπιστιας-καλης λειτουργιας-αποδοσης :) Απο service δεν ξερω να σου πω γιατί ποτέ δεν εχει χαλασει καμμια συσκευη LG που ειχα-εχω... B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Scandal 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2009 (τροποποιήθηκε) Δεν είμαι της τηλεόρασης και ως εκ τούτου πρέπει να είμαι από τους ελάχιστους που δεν έχουν plasma, LCD κλπ παρά μόνο απλή 21΄. Τι να πούμε κι εμείς οι φοιτητές με τις 14' της κακιάς ώρας! Μάλλον κατέληξα στις παρακάτω τρείς, αν κάποιος μπορεί μα απλά ελληνικά να μου πεί τα συν και τα πλήν γιατί απο τεχνικούς όρους δέεεεεεεεν..... πχ, τι στο @#$% είναι το VESA 200 x 100 της LG; Λοιπόν και οι 3 που κατέληξες έχουν σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά. Οι τιμές που δίνουν οι εταιρείες για τους "τεχνικούς όρους - όπως λες" όπως φωτεινότητα, δυναμική αντίθεση, χρόνο απόκρισης σπανίως είναι πραγματικές. Π.χ. η εταιρία μπορεί να δίνει χρόνο απόκρισης 8ms αλλά ο πραγματικός να είναι 10. Σε σπάνιες περιπτώσεις δε, ο πραγματικός χρόνος απόκρισης είναι μικρότερος. (Βασικά η κάθε εταιρία έχει τους δικούς της τρόπους μέτρησης οπότε αυτόματα δεν μπορείς να συγκρίνεις δύο οθόνες διαφορετικής μάρκας βάση μόνο των τιμών που δίνουν οι εταιρίες) Τώρα θα μου πεις... τι είναι αυτός ο χρόνος απόκρισης; Για να μην μπλέκουμε με διάφορες ορολογίες, απλά σου εξηγώ ότι όσο μικρότερος αυτός ο χρόνος, τόσο καλύτερα θα φαίνεται μια ταινία. Όσο αυτός ο χρόνος μεγαλώνει θα παρατηρείς σκιές ή παραμορφώσεις στην εικόνα. Δυναμική αντίθεση χοντρά χοντρά είναι η φωτεινότητα του "λευκότερου" χρώματος (άσπρο) που μπορεί να αποδώσει η οθόνη προς την φωτεινότητα του "σκοτεινότερου" χρώματος (μαύρο). Είναι ενδεικτική αντίθεση και όσο μεγαλύτερη είναι τόσο το καλύτερο. To VESA αναφέρεται λογικά στην ασφαλή επιφάνεια στήριξης. Δηλαδή αν θες π.χ. να κρεμάσεις την τηλεόραση σε έναν τοίχο ή να την τοποθετήσεις σε μία βάση, η επιφάνεια αυτή θα πρέπει να είναι 200x100 έτσι ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να πέσει. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 4 , 2009 από τον Scandal Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brains 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2009 Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. Μάλλον κατέληξα στις παρακάτω τρείς, αν κάποιος μπορεί μα απλά ελληνικά να μου πεί τα συν και τα πλήν γιατί απο τεχνικούς όρους δέεεεεεεεν..... πχ, τι στο @#$% είναι το VESA 200 x 100 της LG; Πάμε λοιπόν για Βοήθεια Κοινού: 1. LG 2. SAMSUNG 1 3. SAMSUNG 2 Παναγιώτη, τα πράγματα είναι πολύ απλά και μπορεί να γίνουν πολύ περίπλοκα... άν θέλεις μά τηλεόραση απλά για να βλέπεις στο ΣΚΑΪ και γενικά τηλεόραση, δηλαδή όχι BluRay, High Definition DVD κλπ, πάρε μία απλή τηλεόραση, τό πολύ HD Ready, που να σέ καλύπτει αισθητικά και από θέμα τιμής... Μη το χοντραίνεις το παιχνίδι γιατί θα μπείς σε βαθειά νερά και θα τα σκάσεις χοντρά!!! ('οπως έκανα και εγώ από βλακεία μου...) Δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις High Definition αφού τηλεόραση HD δέν θα έχουμε για αρκετά χρόνια ακόμη... Αν φυσικά σκοπεύεις να αγοράσεις σύντομα HD DVD ή BluRay τότε το πράγμα αλλάζει (άν και δέν κυκλοφορούν ακόμη πολλά τέτοια έργα σε HD DVD ή Blu Ray... Πρώτα λοιπόν ξεκαθάρισε με τον εαυτό σου τι χρειάζεσαι τώρα ή στο άμεσο μέλλον και μετά αγοράζεις αυτό που θα καλύψει τις ανάγκες σου. Όπως τα βλέπω λοιπόν τώρα, και όχι με την κ@@λα που είχα πρίν αγοράσω τα δικά μου (Sony HD + BluRay+home theater) τα πράγματα είναι πολύ απλά... HD ready + ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης στα σίγουρα LG ή Samsung φτηνά... (αργότερα άν χρειάζεσαι βλέπεις κάτι καλύτερο) και κάτι τελευταίο μην κολώσεις με το μέγεθος... αν έχεις το χώρο αγόρασε ότι πιο μεγάλο μπορείς, θα το ευχαριστηθείς.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brains 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2009 ΥΓ. από τις τρείς που αναφέρεις εγώ θα αγόραζα την LG Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2009 Παναγιώτη, τα πράγματα είναι πολύ απλά και μπορεί να γίνουν πολύ περίπλοκα... άν θέλεις μά τηλεόραση απλά για να βλέπεις στο ΣΚΑΪ και γενικά τηλεόραση, δηλαδή όχι BluRay, High Definition DVD κλπ, πάρε μία απλή τηλεόραση, τό πολύ HD Ready, που να σέ καλύπτει αισθητικά και από θέμα τιμής... Μη το χοντραίνεις το παιχνίδι γιατί θα μπείς σε βαθειά νερά και θα τα σκάσεις χοντρά!!! ('οπως έκανα και εγώ από βλακεία μου...) Δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις High Definition αφού τηλεόραση HD δέν θα έχουμε για αρκετά χρόνια ακόμη... Αν φυσικά σκοπεύεις να αγοράσεις σύντομα HD DVD ή BluRay τότε το πράγμα αλλάζει (άν και δέν κυκλοφορούν ακόμη πολλά τέτοια έργα σε HD DVD ή Blu Ray... Δε συμφωνω καθολου με τη λογικη σου φιλε Μιχαλη. Εφοσον αγοραζει κατι σημερα και με πολυ μικρη διαφορα στα χρηματα θα παρει κατι που θα τον καλυψει για χρονια μετα δεν εχει λογο να μην το κανει. Για την ποικιλια των ταινιων σε HD που αναφερεις δεν εχεις δικιο. Το ιντερνετ μαλλον δεν εχεις διαπιστωσει τι σου προσφερει και ποσα πραματα μπορεις να "αγορασεις". Πολλες ταινιες που "αγοραζω" ειναι σε HD (ειτε 720 ειτε 1080) εχω και ενα HTPC με οπτικη ινα στον ενισχυτη και γουσταρω τρελα. Το να τα σκασεις χοντρα, ειναι πολυ σχετικο. Υπαρχουν home theater με 200? και εχεις το στοιχειωδες surround (περιμετρικο ηχο, μην ξεχναμε και τα ελληνικα) και μπορεις να δωσεις πραγματικα οσα θες. Πρώτα λοιπόν ξεκαθάρισε με τον εαυτό σου τι χρειάζεσαι τώρα ή στο άμεσο μέλλον και μετά αγοράζεις αυτό που θα καλύψει τις ανάγκες σου. Όπως τα βλέπω λοιπόν τώρα, και όχι με την κ@@λα που είχα πρίν αγοράσω τα δικά μου (Sony HD + BluRay+home theater) τα πράγματα είναι πολύ απλά... HD ready + ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης στα σίγουρα LG ή Samsung φτηνά... (αργότερα άν χρειάζεσαι βλέπεις κάτι καλύτερο) Οταν λες κατι καλυτερο εννοεις τη Sony??? Ημαρτον, τι αλλο θα ακουσουμε? Ενημερωσου λιγο καλυτερα για τις απελπιδες προσπαθειες της Sony να κρατηθει στο χωρο και τη διεθνη ξεφτιλα της. (βλεπε PS3 που αργησε σχεδον 2 χρονια, ποιοτητα κλπ κλπ κλπ) Κι εγω τη συμπαθω σαν εταιρια, αλλα εχει ξεφυγει με τις μαλακιες που κανει και κάτι τελευταίο μην κολώσεις με το μέγεθος... αν έχεις το χώρο αγόρασε ότι πιο μεγάλο μπορείς, θα το ευχαριστηθείς.. Αυτο ειναι μεγαλη αληθεια και συμφωνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2009 Ιχυει ΚΑΙ στις μοτοσυκλετες :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brains 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2009 Ιχυει ΚΑΙ στις μοτοσυκλετες :D Έχεις τόσο δίκιο mAthosalas... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2009 PHILIPS CINEOS-ΚΡΟΤΙΔΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! http://www.shopcenter.gr/pegasus/h002/show...=H002_I00281015 Καλά ρε, πΛΛΛΛάκα μΕ κάνεις;.................. το ΦΤΗΝΗ δεν το διάβασες; Ρε δεν είμαστε όλοι τοσο Extra Large.......... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Edmark 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2009 Εγω προσωπικα εχω παρει αυτην http://www.consumer.philips.com/consumer/e...V+47PFL7603D-10 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος αν και η συγκεκριμενη Philips Aurea 47" ειναι πολυ τσιμπημενη (€4200,00 οταν την πηρα), αλλα εχω και τον χωρο και την τρελλα του σινεμα και απολυτου ηχου, εαν ομως θες κατι οικονομικο παρε την LG ειναι πολυ φτηνες και η εικονα ειναι πολυ καλη για τα 8-9κατοσταρικα που θα διαθεσεις για μια 40-46" . συμφωνο και εγω για το Πλαισιο η αγορα=εγγηση μακρυπροθεσμα εαν χτυπα ξυλο ποτε χρειαστει και οι τιμες τους ειναι ικανοποιητικες, οσο για το E-Shop.....ειναι λιγο τσουχτερες οι τιμες τους....αυτα και απο μενα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες