Jump to content
Sign in to follow this  
ktm-isa

Νεολαία...

Recommended Posts

Είναι γεγονός πως τα παιδιά έχουν αλλάξει πολύ συγκριτικά με τα δικά μας

χρόνια...(ώπα ο γέροντας!!!) Σίγουρα αυτό οφείλεται στon βομβαρδισμό τους καθε

μερα από γεγονότα-ειδήσεις (όχι πολιτικές) και γενικότερα πληροφορίες που είναι

πρακτικά άχρηστες και εφήμερες. Αν τα παιδιά δεν έχουν σωστή ανατροφή από

ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ και γενικότερα τους δικούς τους ανθρώπους, τα αποτελέσματα δυστυχώς είναι

τραγικά (πολλές φορες όχι πάντα)...Το σχολειο επίσης παίζει μεγαλο ρόλο στην διαπαιδαγώγηση

μόνο που ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ αφού σχεδόν κανεις δεν ενδιαφερεται...

μπορεί να ακούγομαι δραματικός αλλά έτσι είναι η κατασταση (και δεν βλέπω να αλλάζει προς το καλύτερο)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

...Ξεδιαντροπιά ε?? Κι εγώ κάπως έτσι σκέφτομαι αλλά μετά φέρνω το νου μου στην δικιά τους ηλικία. Κ εμεις για την εποχή μας κάναμε "προχωρημένα" πράγματα.

Κ εμείς βγαίναμε κ γυρνούσαμε το πρωί

Κ εμεις μπορεί να ντυνόμασταν κάπως πιο προκλητικά τότε

Κ γενικότερα κάναμε πράγματα που οι δικοί μας τα βλέπανε (κ βλέπουνε) ακραία.

Το θέμα είναι πως οι καιροί αλλάζουν κ μαζί μ'αυτούς και οι γενιές. Πρέπει να συμπορευόμαστε μαζί τους κ όχι να παραμένουμε κολλημένοι στις παλιές ιδέες.

Σημαντικό είναι η οικογένεια, γιατί απο εκει ξεκινάνε όλα, να τα συζητάει όλα. Να υπάρχει επικοινωνία κ όχι μονο φόβος. Γιατί ο φόβος φέρνει το ψέμα.

Ενας συνάδελφος στην δουλεια, μου έδειξε τί δώρο πήρε στην κόρη του: ενα πολυμηχανημα για το laptop της. Ξέρετε απ'αυτα που τα κάνουν όλα: εκτυπώνουν, φωτοτυπούν κλπ κλπ. Κ η κόρη του είναι μόλις 12 χρόνων !!

Έμεινα κάπως έτσι :blink: .

"Εγώ στην ηλικία της δεν είχα ούτε γραφομηχανή!!" είπα

Τί σημασία έχει? Οι καιροί αλλάζουν. Τώρα τα παιδάκια μαθαίνουν από μικρή ηλικία τί πάει να πει "υπολογιστής" και κάνουν τις εργασίες τους πάνω σε αυτό.

Το σωστό είναι να ξέρουμε πού σταματάει. Να βάζουμε δηλαδή όρια. Το να της πάρει, ας πούμε, κ κινητό,ναι, είναι υπερβολή!

Σίγουρα δεν διανύουμε τις καλύτερες εποχές. Σίγουρα ο κόσμος πάει απο το κακό στο χειρότερο αλλά είναι στο χέρι της οικογένειας να καθοδηγήσουν τα παιδιά τους. Μέχρι ένα σημείο βέβαια. Αλλά τουλάχιστον ας τα χειραγωγήσουν λίγο ως προς κάποια πράγματα. Ας πούμε, κλείστε την τηλεόραση κ δώστε ένα βιβλίο. Ή μην τα αφήνετε να αναλώνονται ολοκληρα σ/κ μπροστά στα play station κ αλλα τέτοια παιχνίδια αλλά επικοινωνήστε! Παρτε τα κ πηγαίντε μια εκδρομή ή γραψτε τα σε γυμναστήρια! Δωστε τους ενδιαφέροντα απο μικρή ηλικία.

Παρ'ολ'αυτά θα πρέπει να δεχτούμε οτι απο τα 15 κ μετα (ή και πολύ λέω :unsure: ) το παιδί θα αρχίσει να "φεύγει" απο τους δικούς του. Στο σχολείο του θα κάνει παρέες κ ο μιμιτισμός θα κυριεύει (πώς ντύνεται ο άλλος, τί τσάντα κρατάει, τί μουσική ακούει κλπ). Έαν μείνει μέχρι εκει, δεν είναι κακό αλλά αντιθέτως απόλυτα φυσιολογικό. Ολοι κ ολες το περασαμε.

Στην ηλικία μου θυμάμαι υπήρχαν τα rave party. Στην ηλικία του αδερφού μου η heavy metal. Τώρα κυριαρχεί κάτι άλλο, αργότερα άλλο.

Γι'αυτό δεν κατηγορώ την νεολαία για την συμπεριφορά της, γιατί για εμένα σίγουρα είναι προχωρημένη, αλλά την μολυσμένη τηλεόραση με τα "υλιστικά" πρότυπά της κ την οικογένεια γενικότερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

bonepeeler,Κλήση? :wacko: ώχχχχχχ....και σου είπα...να μην λές τα αντίθετα απο αυτά που λέει ο Τρανταφυλλάκος (Saverock)και ο Γιωργάκης(gdevelek)..άν συνεχίσεις..θα πληρώνεις κάθε μήνα και απο μία..χαχαχχαχα :lol: :lol: :lol:

Έχω αντίθετη γνώμη απο αυτό που λές... :this:

δεν ηταν έτσι !!!! καμιά σχέση...

Δηλαδή πές πως γινόντουσαν κρυφά...αλλά τα κρυφά ραντεβουδάκια και γουτσου γούτσου...ηταν μετρημένα στα δάχτυλα.. ;)

Εγω είμαι ΥΠΕΡ της εποχής της παλιάς...

μακάρι να ζούσα εκεί...

***και ανοίγω μεγάλο θέμα που ένα -ενα θα αναλύουμε σε πόστ...

τότε μπορεί να υπήρχε μέσα σε εισαγωγικά(φτώχια)αλλα δεν είχαν άγχος για δάνεια..κλπ κλπ..

τότε μπορεί να μην είχαν δρόμους αλλά δεν γινόντουσαν τροχαία..εμ με τα γαιδούρια τι τροχαίο να γίνει? :P (αν και με μοτο στα παλια τα χρόνια θα ηταν super) :yes:

τότε μπορεί να πιέζανε τα παιδιά τους οι γονείς..αλλά κάτι ξέρανε... :_innocent:

τότε υπήρχε ποιότητα..ρομαντισμός..αξίες..σεβασμός..πολλα΄που πιά σπάνια τα βρίσκεις... :this:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Στην ηλικία μου θυμάμαι υπήρχαν τα rave party. Σ

<{POST_SNAPBACK}>

ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ τι μου θύμισες τώρα.............. :_w00t:

Να παράδειγμα συγκρισιμο. Θυμάται κανένας απο τα πρώτα παράθυρα στις ειδήσεις "ΜΑΝΑ ΡΕΙΒΕΡ"? οι μεγαλύτεροι πάντα θα έχουν την ίδια απορία: ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ που είναι οι αξίες της κλπ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...A! Kαι κάτι άλλο επίκαιρο:

..Παλιότερα όσοι είχαν μηχανές (που ήσαν μετρημένοι) ήταν αλήτες - τσαντάκιδες

ΤΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΒΑΛΑΝΕ!!! (...και τί μηχανές 600άρες κ 1000αρες παρακαλώ.... ;) :wub: :D )

:_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον Άρτεμις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχαχαχαχχαχααχα... :lol:

Αρτεμιλουνάκι....

χαχαχχααχαχαχααχα!!!! :lol:

Εξελίξεις λοιπόν η νεολαία..... :_unsure:

Μότο+γυναίκα...πάει?αν ρωτήσετε τους παλιούς..θα ακούσετε..τσου!!θα πουνε..δεν πάει.. :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ιδού λοιπόν γιατί το θέμα μου προκαλεί το γέλωτα. και θα σταθώ μονάχα στο θέμα εμφάνισης, μιας και αυτό στην ουσία θίγεται (κατά το ταπεινό μου σκεπτικό πάντοτε...)

Όπως άλλωστε και προκάματε να αναφέρετε κάποιοι, όταν ήμασταν στην εφηβεία μας οι «μεγάλοι» μας κατέκριναν για το πώς «εμφανιζόμαστε». Και τονίζω το θέμα εμφάνισης διότι οι τρόποι είναι τρόποι (και η πιο χυδαία σε εμφάνιση πουτάνα μπορεί να έχει τρόπους, εκτός από καλή καρδιά!).

Τι εννοΑω… αρνούμαι να κατακρίνω την εφηβειώσα νεολέρα για το πώς ντύνεται, ακόμη κι αν θεωρήσω ότι προσβάλλουν την αισθητική μου. Πόσοι άλλωστε ενήλικες δεν προσβάλλουν την αισθητική μου με το ντύσιμό τους καθημερινά?

Τι να με ενοχλήσει λοιπόν στην αμφίεση των φρέσκων στην εφηβεία τους κοριτσόπουλων που φορούν αυτά τα φουστάκια ζώνες? Επειδή βιάζονται να μεγαλώσουν? Έχω αντίθετη άποψη από τη δική σου Κατερίνα, όπως και άλλων όπως διαπιστώνω: αν δεν τα φορέσουν τώρα, πότε θα τα φορέσουν? Όταν με το καλό πιάσουν καμιά δουλειά σε λίγα χρόνια και κυκλοφορούν από τις 08:30 με το μπούτι όξω και βάψιμο παστουρωμένης γραίας? (που κι αυτό δεν το κατακρίνω, χαλάει όμως η αισθητική μου!)

Αν και ποτέ δεν ανήκα σε αυτή την κατηγορία έφηβης (όχι, δεν κυκλοφορούσα με ταγάρι και αξύριστη Αμασχάλη αλλά δεν ήμουν και το πρότυπο ροζ τσιχλόφουσκας) μπορώ να πω ότι τα κοιτάζω με χαμόγελο και ουχί με φρίκη τα νέα παιδιά, κοριτσόπουλα και αγόρια. Εγουστέρνω τρελά τους 14χρονους με τους φράχτες στο μαλλί (μήπως έχω ήδη χάσει επεισόδια? τι άλλο κυκλοφορεί?), με τα φαρδιά τα παντελόνια τους που φαίνεται το σινιέ εσώρουχό τους, τις αντίστοιχες κορασίδες που προσπαθούν να μάθουν να ισορροπούν σε τακούνια και που φορούν λογής λογής φορεματάκια προκειμένου να ανακαλύψουν τη σεξουαλική τους ταυτότητα. Γιατί αυτό αντιλαμβάνομαι εγώ… Τα μικρά δεν πάνε για το πήδημα, να ανακαλύψουν τη σεξουαλικότητα τους προσπαθούν. Να δουν πόση πέραση έχουν βρε παιδί μου, όπως άλλωστε κάνουμε συχνά κι εμείς οι «μεγάλοι». Και καλώς ή κακώς, το ντύσιμό τους είναι το πρώτο στάδιο για να «δοκιμαστούν» σε αυτό το παιχνίδι.

Καταλήγω (γιατί μακρηγόρησα ήδη αρκετά) στο ότι η αμφίεση δεν κρύβει πάντα ανηθικότητα κι αν επιμένετε, αρχίστε πρώτα από το μεζούριασμα της δικής μας ηλικίας και όχι των εφήβων. Είμαι σίγουρη ότι κάτι δε θα σας πάει καλά και με μας, ίσως να μας βρείτε και χειρότερους από τα «μικρά» μας.

Και μια μικρή προσθήκη καθώς είδα κι άλλες απαντήσεις στο μεταξύ, τις παλιότερες εποχές τα γούτσου - γούτσου και τα κρυφά ραντεβουδάκια δεν ήταν και τόσο μετρημένα στα δάχτυλα... εκτός πια κι αν μιλάμε για εποχές αρχών του αιώνα, τόσο πια μεγαλώσαμε?

(το ράφι μου και γρήγορα περικαλώ!)

bonjour! :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η "νεολαια" δεν ενεργει ποτέ αυτοβουλα και πολυ περισσοτερο αβουλα.Καθε μα καθε ανθρωπακι απο τοτε που γεννιεται δεχεται ερεθισματα απο το περιβαλλον του.Πιο οικοιο το οικογενειακο και κατοπιν λιγων ετων,οταν τα σπορια ξεπεταχτουν,το σχολικο περιβαλλον.ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ρολο στο...μετεπειτα και γενικα στην διαπλαση μιας προσωπικοτητας παιζουν τα ερεθισματα απο τους ΓΟΝΕΙΣ.Πρεπει να παραθεσω εδω οτι για οσους γνωριζουν παιδικη ψυχολογια...ενας ανθρωπος διαμορφωνει τον βασικο κορμο της προσωπικοτητας του μεχρι...5 ετων.Οποτε,απο κει και μετα αναπλαθει αυτα που εχει καταχωρισει στο μυαλουδακι του...Καθε παιδι σε θελει (σαν γονιο...)παντα διπλα του,αλλά οχι τυπικα...ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ.Το μεγαλυτερο κατορθωμα του γονιου ειναι να σε θεωρει το παιδι σου φίλο του,μεσα ομως απο το φιλτρο του σεβασμου ως ΓΟΝΙΟ του...Αυτο νομιζω λεει πολλα.Ειμαι γονιος μιας πιτσιρικας 5 και κατι χρονων...και επειδη γουσταρω πολυ που ειμαι πατερας,εχω παρακολουθησει πολλες ωρες παιδικης διαπαιδαγωγησης,παιδικης ψυχολογιας και εκφρασης και εχω καταχωρησει στον...σκληρο πολλά...Ειναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ για πιο λογο παρεκτρεπεται η ...νεολαια,οπως ετσι απλα λεμε πολλοι.Ισως αν κανουμε εναν αυτοκριτικα σεβομενοι,απολογισμο και αναλογιστοθμε την θεση μας στο ευρυτερο προβλημα και οριοθετησουμε την συμβολη μας ή αποχη απο την ουσια τότε ισως λυσουμε πολλα για το τι φταιει...Ktmisa...ανοιξες μεγαλη και παρα πολυ σημαντικη κουβεντα...Η καλυτερη λυση σε εναν προβληματισμο δινεται μεσα απο συλλογικη αναζητηση πολλων μορφων προσεγγισης...επιζηταμε και αναζηταμε απο τους γυρω μας για να βελτιωνομαστε και να βελτιωνουμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μότο+γυναίκα...πάει?αν ρωτήσετε τους παλιούς..θα ακούσετε..τσου!!θα πουνε..δεν πάει.. :whistling:

<{POST_SNAPBACK}>

Ποιοί παλιοί, εδώ δεν ήταν που ορισμένοι 25άρηδες έλεγαν πως δεν τους αρέσει καθόλου ο συνδυασμός "γυναίκα+ μηχανή";;;

Τι να με ενοχλήσει λοιπόν στην αμφίεση των φρέσκων στην εφηβεία τους κοριτσόπουλων που φορούν αυτά τα φουστάκια ζώνες? Επειδή βιάζονται να μεγαλώσουν? Έχω αντίθετη άποψη από τη δική σου Κατερίνα, όπως και άλλων όπως διαπιστώνω: αν δεν τα φορέσουν τώρα, πότε θα τα φορέσουν?

ΠΟΤΕ ρε κοπελιά, υπάρχει καμιά υποχρέωση να τα φορέσουν; Είναι νόμος;;;

Δηλαδή η ακραία σεξουαλική πρόκληση ΔΕΝ σε στραβώνει;

Έχεις ρωτήσει ποτέ φίλο σου άνδρα να σου πεί με ειλικρίνεια τι ακριβώς γνώμη έχει για όσες φορούν τέτοια ρούχα;; Αν δεν το ξέρεις, οι άνδρες ελκύονται πολύ από τέτοιο ντύσιμο αλλά η εικόνα που έχουν για την τύπισσα κάθε άλλο παρά κολακευτική είναι.

Κι αν μια κοπελίτσα έχει γονείς τετράπαχους και είναι κι αυτή γεμάτη και δεν μπορεί με τίποτε να φορέσει τα φουστάκια-ζώνες, τι πρέπει να κάνει που δεν μπορεί να ακολουθήσει αυτό το νόμο;;;

Πάντως δεν μπορώ να μην επισημάνω τη γλώσσα που χρησιμοποιείς.... "το γέλωτα", "εφηβειώσα νεολέρα" (το δεύτερο σου ξέφυγε φαντάζομαι), "ουχί με φρίκη"....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν να πώ την αποψη μου πάνω σε αυτό που είπε η Μάριλυ... :)

Ναι σεβαστά οσα εγραψες καλο μου..

Απλά δεν μίλησα μόνο για ντύσιμο...

Εγω δεν ειπα παράδειγμα πως εγω ημουν της εκκλησιας..

Απλά νομίζω πως το παρακάνουν...

εχεις ακούσει πως μιλάνε κοριτσάκια 14-15?σεβασμός...ειναι το παν...

Αλλο να πείς μια κουβέντα για πλάκα..και άλλο να ξυπνάς με λέξεις που δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιο μας...καταλαβαίνετε τί λεω.. :this:

Πριν 1 μηνα...εδω βιάσανε μια κοπελίτσα..16 ετων...

λυπάμαι ειλικρινά..πάρα πολύ...είναι μια σημαντική κουβέντα και αυτο περι βιασμών..

Ηταν σε κάτι στενα και πήγαινε σπίτι της στις 03.00 το βράδυ..με ντύσιμο προκλητικο οπως ειπαν(μα για μενα δεν εχει αυτο σημασια)..

Σημασια έχει..που αφήνεις το παιδι σου στα 16 να γυρναει μονο του?

και πειτε μου τωρα πως να συνεχισει αυτο το αγγελουδι χωρις να εχει ψυχολογικα πια?

ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ..φταινε οι γονεις...η τηλεοραση...οι φιλιες..πολλα!!!

Και ρωτάω τώρα...και δεν θα κολλήσω στο ντύσιμο γιατί είναι το τελευταίο που απασχολεί...αλλά απλά θα απαντήσω...

οταν δω μια γυναίκα η οποια κάνει το επάγγελμα της π....ς γιατί έστω ήρθε απο μια ξένη πόλη και αυτό βρήκε να κάνει..εστω γιατί δεν έχει κάτι άλλο να κάνει και θέλει να μεγαλώσει ενα παιδι..δεν θα την κατακρίνω!!!!!!!!!!!

ΟΚ...απλά είμαι πίσω...

Ειπα ταπεινα την γνωμη μου...

Μαριλακη να εισαι καλα.. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατερινα δεν εισαι καθολου πισω!

Αλλοι νομιζουν οτι ειναι προοδευτικοι και μολις φτασει η στιγμη για το ενα βημα παραπανω κλεινονται στο καβουκι τους και το παιζουν λα-λα! (μα τι θελω να πω? :huh: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Πριν 1 μηνα...εδω βιάσανε μια κοπελίτσα..16 ετων...

λυπάμαι ειλικρινά..πάρα πολύ...είναι μια σημαντική κουβέντα και αυτο περι βιασμών..

Ηταν σε κάτι στενα και πήγαινε σπίτι της στις 03.00 το βράδυ..με ντύσιμο προκλητικο οπως ειπαν(μα για μενα δεν εχει αυτο σημασια)..

Γιατί δεν έχει σημασία;

Να στο πώ αλλιώς;;

Φαντάσου πως έχεις να μεταφέρεις μισό εκατομμύριο ευρώ, περπατώντας, περνώντας μέσα από κακόφημες συνοικίες.

Πώς θα το κάνεις;;

Θα βάλεις τα χρήματα σε ένα μαύρο σάκο ή ίσως μια μικρή βαλίτσα, ή σε μια διαφανή νάυλον σακούλα;;

Αν τα βάλεις σε διαφανή νάυλον σακούλα και στα βουτήξουν, θα έχεις κάποια ευθύνη για ό,τι έγινε;

:winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..ετσι..ετσι...αυτα τα "τσουλια" φταινε που προκαλουν τον καθε καθως πρεπει κυριο και τον παρασυρουν στον βιασμο....

ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ!!!!! :this::this:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιωργάκη....ωραίο το παράδειγμα!! :_thumbsup:

Τελικά το είχα πεί η ΓκαΝτεμα..είσαι σοφό παιδί..εσυ.. :)

Τριανταφυλλάκο...τί θέλει να πεί ο ποιητής? :grin:

κανόνισε να μην μας στήσεις το Σαβ/κο.. :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
..ετσι..ετσι...αυτα τα "τσουλια" φταινε που προκαλουν τον καθε καθως πρεπει  κυριο και τον παρασυρουν στον βιασμο....

ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ!!!!! :this:  :this:

<{POST_SNAPBACK}>

Αν εσύ αυτά κατάλαβες από όσα έγραψα...

...η ντροπή δική σου.

:lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνώ και πάλι με το gdevelekακο...!!

Συγνώμη μα δεν είπαμε για τα κοριτσάκια και τα αγοράκια αλλά για τους παράγοντες που τα οδηγούν σε αυτά...που μπορουν να σταματησουν να το κανουν!!

το να κοροιδευεις...δεν μου λεει κάτι...

μου λεει απλα πως οκ δεν στηριζεις αυτο που λες...

στηριξε την αποψη σου...

Τροποποιήθηκε από τον ktm-isa

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν πιστευω οτι παρασυρεσαι για να βιασεις κοποιον! ... το εχεις μεσα σου!  :whistling:

<{POST_SNAPBACK}>

..ελα ντε! Αυτο λεω! :what:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας υποθέσουμε πως είναι έτσι (δεν λέω πως είναι ή δεν είναι, το αφήνω για άλλη κουβέντα).

Ο βιαστής (που το 'χει, είπαμε, μέσα του το ένστικτο του βιαστή, και αφού το έχει, το έχει μονίμως) πόσες γυναίκες βλέπει να περνούν μπροστά του τα βράδια και πόσες βιάζει (ή αποπειράται να βιάσει);;;

Γιατί βίασε ΑΥΤΕΣ και όχι τις ΑΛΛΕΣ;;;

Ζάρια έριξε;;;

Για να σας δώ!

Να σας δώσω ένα hint? Θυμηθείτε τι είχε δηλώσει ο ένδοξος Παπαχρόνης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...αν και ΠΑΛΙ OFF TOPIC(απο νεολαια...το στριψε σε ΒΙΑΣΤΕΣ...!!!)...ο βιασμος δεν εξαρταται απο το αν μια γυναικα ειναι προκλητικα ντυμενη ή ακομα και στην ακραια περιπτωση...αισχρα προκλητικη...Ο Παπαχρονης και καθε ατομο ψυχικα διαταραγμενο...δεν εχει αιτιο την προκληση των γυναικων...το ελεγε σαν αφορμη,χωρις αυτο να σημαινει οτι αυτο πιστευε...Οταν ειναι καποιος διαταραγμενος ψυχικα τοτε βρισκει προφασεις για να ικανοποιησει τα παθη του...Αυτα περι βιασμου...Ας το γυρισουμε στη νεολαια που ειανι και πιο ενδιαφερον και σημαντικο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

(ρε? μπηκε μπατσος στα τοπικς?) Πουτ δε τοπικ νταουν σλοουλι!!! :huh:

Anyway μιλαμε για την νεολαια λες και εμεις δεν ειμασταν/ειμαστε!!! :wacko:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@sarevock....SLOWLY....!!!!!You have the right to remain silent....Αυτο εννοεις;;; Ή χρειαζεται μπατσαρια για τα off topic;;;Put the kot...down ρεεεεεεε....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα