Jump to content
Sign in to follow this  
ktm-isa

Νεολαία...

Recommended Posts

Ώρα για λίγο μπλά μπλά... ;)

Άς μιλήσουμε λίγο για την νεολαία... (θα μιλήσω ταπεινά για όλα)

Θα αρχίσω λέγοντας πως μέσα σε λίγα χρόνια χάθηκαν πολλές αξίες...!!!

Είμαι αρκετά μικρή..και οι σκέψεις μου μπορεί να φανούν οπισθοδρομικές..ίσως και αστείες..αλλά οκ έχουμε πεί πως είναι όμορφο να τις μοιράζεσαι με άλλους ανθρώπους...και να εξωτερικεύεις οτι σκέφτεσαι...

Πιστεύω πως υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που είναι κάπου εδω μαζί μου και συμφωνούν...

Που θέλω να καταλήξω...?

Βλέπω κοριτσάκια 16-17 χρονών..και πραγματικά φορτώνω...

Ο λόγος τώρα...

Τα βλέπω τόσο προκλητικά ντυμένα που λέω συγνώμη μα στα 25 τί θα φορέσουν?

και 16-17 τί να προκαλέσουν?(μια κοπέλα μου λέει δεν είναι κακό Κατερινάκι που κάνουν οτι κάνουν είναι μικρα :shock: δηλαδή οταν θα μεγαλώσουν τι άλλο να περιμένουμε?)

γυρνάνε μεχρι το πρωί και σκέφτομαι..αυτα τα παιδιά γονείς δεν έχουν?δεν ανησυχουν?δεν θέλει πολύ να γίνει η στραβή...

Ακούω συζητήσεις τους...που την γλώσσα που χρησιμοποιούν δεν την χρησιμοποιεί ούτε ένα αγοράκι στα 20 του...

Βλέπω να αλλάζουν τους άντρες σαν τα πουκάμισα και καμαρώνουν κιόλας...λές και θα πάρουν κανένα βραβείο..

Ακούω πως ολοκληρώνουν απο τον 5-6 μήνα..!!!

Μα συγνώμη...είμαι εγώ τόσο πίσω?ή αλλάζουν οι καταστάσεις τόσο γρήγορα?

Αν καθίσουμε και σκεφτούμε οι γονείς μας δεν ηταν έτσι...οταν ηταν σε αυτές τις ηλικίες...αλλάξανε όλα πολύ γρήγορα...

χάθηκαν αξίες..

χάθηκε η ποιότητα..

χάθηκαν όμορφες και ρομαντικές έννοιες λέξεων...

Και τελικά πιστεύω πως όλα αρχίζουν απο μέσα απο το σπίτι μας..

Είμαι τις άποψεις πως οτι πάρεις απο το σπίτι σου αυτό θα δώσεις και έξω...

Ο καιρός περνάει...και αντί να γίνει κάποια αλλαγή τα πράγματα όλο και χειροτερεύουν...

Άραγε σε λίγα χρόνια τί άλλο θα γίνει?

Άν μου πεί κανείς οκ ζούνε την ζωή τους..αν δεν τα κάνουν αυτά τώρα πότε θα τα κάνουν?θα του απαντήσω και θα του πώ πως εμπειρίες και ομορφιές δεν βρίσκουμε σε ένα κρεβάτι,σε ένα κλάμπ,σε ξενύχτι...η μαγεία της ομορφιάς και τις εμπειρίας είναι αλλού..και ξέρω πως πολύ απο εδώ μέσα την έχουνε βρεί..

Θα ήθελα να ακούσω γνώμες...

Καλημέρα...

post-333-1135843663.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Είσαι ΚΑΙ τραμπούκος ΚΑΙ :offtopic:

Θα μπουκάρει η οφφτοπικαστυνομία και θα σε μαζέψει και καλά θα σου κάνει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχαχαχαχα..καλέ τί πάθατε?ακόμη δεν βγήκε το θέμα μου στην δημοσιότητα και off topic? :shock:

χαχαχαχαχαα... :_w00t:

όλα φταίνε και απο λίγο...όλα είναι μια αλυσίδα.... :this:

Τροποποιήθηκε από τον ktm-isa

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Είσαι ΚΑΙ τραμπούκος ΚΑΙ  :offtopic:

Θα μπουκάρει η οφφτοπικαστυνομία και θα σε μαζέψει και καλά θα σου κάνει!

<{POST_SNAPBACK}>

Και δεν ξερεις τι λες και δεν ειπες καλημερα! :angry:

Για ολα τα παραπανω που λεει η κατερινα ΞΑΝΑΛΕΩ οτι φταιει η γ#$%% η τηλεοραση! Οποιος διαφωνει ας μιλησει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλέεεεεεεεεε...άιντε ηρεμήστε!!όλα φταίνε...δεν φταίει μόνο η τηλεόραση!!!

Ψίτ!!!Καλημέρεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.....!!!!!ξενυχτισμένα συναδελφάκια..άντε γράψτε τις γνώμες σας...και να δούμε αν υπάρχει λύση!!!σε λίγα χρόνια παιδιά θα κάνουμε κι εμείς..δεν είναι αστεία.!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.... :scared: τα χαπια μου ,τα ειδε κανεις?.... :wacko::wacko:

..sorry,δεν ξαναεπεμβαινω στη συζητηση,αλλα τετοιες "ηθικοπλασιες"εχω να ακουσω απο το κατηχητικο της ενοριας μου,και μου'ρθε καπως αποτομα.. πρωι-πρωι!.. :shock::lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι φίλε black_hawk...είμαστε πίσω..τί να κάνουμε?

τώρα για τα χάπια σου μπά δεν τα είδαμε..αλλά είναι σεβαστή η γνώμη σου....

Καλημέρες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαυρογέρακα, μάλλον δεν έχεις κόρη, ή αν έχεις είναι ακόμη πολύ μικρή και δεν σε έχει απασχολήσει το φαινόμενο της μικρομεγαλίας. Όταν δεις την κόρη σου στα 13 να αξιώνει στρινγκάκια και ultra-mini και να σου λέει "φεύγω βόλτα και θα επιστρέψω αργάμησι" τότε θα το ξανασκεφτείς.

Μακάρι τα κατηχητικά να προωθούσαν μόνο τέτοιες "ηθοπλασίες", δυστυχώς προχωρούν παραπέρα.

Τραμπούκε, ούτε εσύ είπες καλημέρα! :P

Είχε τίποτε καλό χθες η τηλεόραση;;; :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η αλήθεια είναι οτι τα πιτσιρίκια το έχουν παρακάνει.Εγω αν και είμαι 25 χρονών και δεν απέχω πολύ απο τα 17χρονά βλέπω απίστευτες διαφορές ως προς την δικία μου γενιά.Εμείς είμασταν πιο μαζεμένοι απο οτι οι σημερινοί νέοι.Κάθε πρωι που πάω για δουλειά περνάω εξω απο ενα σχολείο και βλέπω κάτι κοπελίτσες με μίνι καραβαμμένες που είναι 15-17 χρονών και τρελαίνομαι ρε γαμώτο.Το πιθανότερο είναι αυτά τα παιδιά στα 25 τους να μην έχουν αξίες και να έχουν βαρεθεί τη ζωή τους.

Είχα διαβάσει κάποτε ενα άρθρο που κρύβει πολλές αλήθειες για τις νέες γενιές.Έγραφε οτι η αρχή του κακού ξεκίνησε απο τις αρχές της δεκαετίας του 90 όταν άρχισαν να βγαίνουν περιοδικά τύπου Cosmopolitan,Marrie Claire αλλά και NITRO,KLIK και λοιπά που μιλούσανε συνεχώς για σεξ,απιστίες και λοιπές μαλακίες και σίγουρα αυτή η πλύση εγκεφάλου εππηρέασε τους νέους για να φτάσουμε στο σημείο που είμαστε τώρα και που στε ακόμα.Και η τηλεόραση φταίει βέβαια όπως λέει και ο sarevock επειδή άρχισε να φέρνει αμερικάνικα πρότυπα με αποτέλεσμα να υπάρχει αυτός ο μιμητισμός στην σάπια αμερικάνικη κουλτούρα.Είναι και οι ρυθμοί της ζωης τέτοιοι που οι γονείς συνεχώς δουλεύουν και μεγαλώνουν άλλοι τα παιδία τους που δεν νοιάζονται και πολύ και όλα αυτά μαζί δημιουργούνε την σημερινή κατάσταση.

ΟΧΙ ktm-issa δεν είσαι οπισθοδρομική.Και εγω έτσι σκέφτομαι και αναρωτιέμαι "Γιατί να κάνω παιδιά σε μια τέτοια κοινωνία?" :_unsure:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να με συμπαθάτε αλλά το θέμα μου προκαλεί σε πρώτη φάση τον γέλωτα και δε μπορώ να μην το εκφράσω (μιας και "πρέπει" να μοιραζόμαστε τις απόψεις μας)

δε λέω, μπορεί στα 13 μου να μην είχα ανακαλύψει τα strings ακόμη αλλά σίγουρα δε μου ήρθε ουρανοκατέβατη η τωρινή ζωή μου στα 20 και κάτι χρόνια μου... και μια χαρά "ηθική" διαθέτω μέχρι και σήμερα!

ααα... και κάτι άλλο... στα 25 μου μάλλον άρχισα να ντύνομαι πιο συντηρητικά λόγω εργασιακού περιβάλλοντος...

θα επανέλθω! είναι πολύ πρωϊνό το θέμα!

θέτε και καλημέρα, εεε? :grin:

Τροποποιήθηκε από τον Μαρίλυ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Η αλήθεια είναι οτι τα πιτσιρίκια το έχουν παρακάνει.Εγω αν και είμαι 25 χρονών και δεν απέχω πολύ απο τα 17χρονά βλέπω απίστευτες διαφορές ως προς την δικία μου γενιά.Εμείς είμασταν πιο μαζεμένοι απο οτι οι σημερινοί νέοι.Κάθε πρωι που πάω για δουλειά περνάω εξω απο ενα σχολείο και βλέπω κάτι κοπελίτσες με μίνι καραβαμμένες που είναι 15-17 χρονών και τρελαίνομαι ρε γαμώτο.Το πιθανότερο είναι αυτά τα παιδιά στα 25 τους να μην έχουν αξίες και να έχουν βαρεθεί τη ζωή τους.

Είχα διαβάσει κάποτε ενα άρθρο που κρύβει πολλές αλήθειες για τις νέες γενιές.Έγραφε οτι η αρχή του κακού ξεκίνησε απο τις αρχές της δεκαετίας του 90 όταν άρχισαν να βγαίνουν περιοδικά τύπου Cosmopolitan,Marrie Claire αλλά και NITRO,KLIK και λοιπά που μιλούσανε συνεχώς για σεξ,απιστίες και λοιπές μαλακίες και σίγουρα αυτή η πλύση εγκεφάλου εππηρέασε τους νέους για να φτάσουμε στο σημείο που είμαστε τώρα και που στε ακόμα.Και η τηλεόραση φταίει βέβαια όπως λέει και ο sarevock επειδή άρχισε να φέρνει αμερικάνικα πρότυπα με αποτέλεσμα να υπάρχει αυτός ο μιμητισμός στην σάπια αμερικάνικη κουλτούρα.Είναι και οι ρυθμοί της ζωης τέτοιοι που οι γονείς συνεχώς δουλεύουν και μεγαλώνουν άλλοι τα παιδία τους που δεν νοιάζονται και πολύ και όλα αυτά μαζί δημιουργούνε την σημερινή κατάσταση.

ΟΧΙ ktm-issa δεν είσαι οπισθοδρομική.Και εγω έτσι σκέφτομαι και αναρωτιέμαι "Γιατί να κάνω παιδιά σε μια τέτοια κοινωνία?" :_unsure:

<{POST_SNAPBACK}>

..το γ@μημενο το χασμα των γενεων φταιει,εχεις δικιο... :plaf::pray::giljotiini:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΜΑΡΙΛΥ:

Μα, όποια κοπέλα και να ρωτήσεις, μια χαρά ηθική θα σου πει πως διαθέτει, λες να σου πει καμιά "ε, ναι λοιπόν, είμαι τσουλί!";;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εξκουιζ μι εβριμποντι αλλά ως 35ης έχω να καταθλεσω τα εξής:

ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ 40ΦΕΥΓΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΆΚΙΑ ΤΗς ΗΛΙΚΊΑς ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΧΟΛΙΟ.

ναι και μένα με ψιλοπαραξενευει να βλέπω μικρομέγαλα αλλά από την άλλη έτσι παραξενευόντουσαν οι γονεις μου οταν έβλεπαν τις φίλες μου. ΖΤΟΙΝΓΚ! realisation sinks in->>>>> ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΤΕΣΤΙΜΕΝΟ?????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φυσικά και γίναμε, πάντα έτσι πάει το πράγμα, όταν γκριζάρει το μαλλί λέμε για τα νέα παιδιά όσα έλεγαν για μας όταν είμασταν εμείς παιδιά.

Το ζήτημα είναι αν έχουμε δίκιο.

Προσωπικά πιστεύω πως και εμείς έχουμε δίκιο και όταν είμασταν παιδιά είχαν δίκιο όσοι μας κατηγορούσαν.

Γέρασα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Φυσικά και γίναμε, πάντα έτσι πάει το πράγμα, όταν γκριζάρει το μαλλί λέμε για τα νέα παιδιά όσα έλεγαν για μας όταν είμασταν εμείς παιδιά.

Το ζήτημα είναι αν έχουμε δίκιο.

Προσωπικά πιστεύω πως και εμείς έχουμε δίκιο και όταν είμασταν παιδιά είχαν δίκιο όσοι μας κατηγορούσαν.

Γέρασα.

<{POST_SNAPBACK}>

ααααααααααααααχ. την ιδια συνειδητοποιηση έκανα και εγω.....

δεν πρεπει να έχουμε δίκιο πάντως. Και εμεις σαν νεότεροι θέλαμε ΤΩΡΑ να γευτούμε ότι έπαιζε σαν προσφερόμενο. τα μικρά τωρα την ίδια δουλιά κάνουν. Και πιος μπορεί να τα κατηγορησει ότι έχουν λιγότερο μυαλό???? μάλλον το αντίθετο!

θα ήθελα επίσης να εξαπολύσω δρυμίτατο κατηγορώ κλπ για την κατεμισα που μου θυμισε ποσο χρονων είμαι. Καλά ρε κοπελιά????? χριστουγεννιατικα????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ότι "θέλαμε να γευτούμε" δεν σημαίνει πως ήταν και σωστό να το γευτούμε.

Τα παιδιά πάντα "θέλουν". Εγώ όταν ήμουν περίπου 10 ετών αξίωνα από τους γονείς μου να μου πάρουν δίκαννο. :wacko:

Όταν ένας άνθρωπος έχει μια Α αντίληψη στα 16 και μια Β στα 36, ποιά είναι η σωστή; Μάλλον η Β, αφού στα 36 το μυαλό δουλεύει απείρως πιο σοφά. Δεν θα πω το ίδιο αν μιλάμε για άτομο 56 ετών, αφού τότε έχει χαθεί η επαφή με τη νέα γεννιά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Το ότι "θέλαμε να γευτούμε" δεν σημαίνει πως ήταν και σωστό να το γευτούμε.

Τα παιδιά πάντα "θέλουν". Εγώ όταν ήμουν περίπου 10 ετών αξίωνα από τους γονείς μου να μου πάρουν δίκαννο.  :wacko:

Όταν ένας άνθρωπος έχει μια Α αντίληψη στα 16 και μια Β στα 36, ποιά είναι η σωστή; Μάλλον η Β, αφού στα 36 το μυαλό δουλεύει απείρως πιο σοφά. Δεν θα πω το ίδιο αν μιλάμε για άτομο 56 ετών, αφού τότε έχει χαθεί η επαφή με τη νέα γεννιά.

<{POST_SNAPBACK}>

θεωρόντας ότι και εσυ (όπως και εγώ) σαν νεαρότερος έκανες πράγματα τα οποία οι μεγαλύτεροι αποδοκίμαζαν, εάν δεν τα έκανες λες ότι σήμερα θα εισουν ο ίδιος άνθρωπος? παίζει να είναι όχι η απάντηση... Το θέμα είναι με τι βάση ξεκινάς να κάνεις τις όποιες επιλογές σου (παιδεία, οικογένεια, φίλοι, παραστάσεις κλπ)

Το πηρες τελικά το δίκανο? και αν ναι υπάρχει περίπτωση να μου το δανείσεις για κανα 2ωρο? θέλει η δικιά μου να πάμε για ψωνια....στο χόντο.....

Τροποποιήθηκε από τον deusXT

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
θα ήθελα επίσης να εξαπολύσω δρυμίτατο κατηγορώ κλπ για την κατεμισα που μου θυμισε ποσο χρονων είμαι. Καλά ρε κοπελιά????? χριστουγεννιατικα????

<{POST_SNAPBACK}>

Χαχαχαχαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol: :lol: ...

καλέ μικρούλης φαίνεσαι...

Δεν παίζει ρόλο η ηλικία λέμε...

Όσο αισθάνεσαι είσαι..πάει και τελείωσε...

Πόσο αισθάνεσαι παιδι μ΄? :P

ΚΑΤΕΜΙΣΑ.... :this: όλο γκάφες κάνει.. :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Πόσο αισθάνεσαι παιδι μ΄? :P

ΚΑΤΕΜΙΣΑ.... :this: όλο γκάφες κάνει.. :P

<{POST_SNAPBACK}>

στο γραφείο είμαι...αισθάνομαι 300 :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλέ σε λίγο μπαίνει ο καινούργιος χρόνος...σούτ :pinch:

λοιπόν σε λίγες ωρες,μερες..θα δείξει ανάλογα απο την εμπνευση μου... :lol: θα ανοίξω ένα πόστ με θέμα εργασία.. :rolleyes:

Τι μας φταίει και δεν είμαστε καλά...

να το λύσουμε...και να μην βλέπω απαισιοδοξία.. :whistling:

Τριανταφυλλάκο και για σενα το λέω μην μου κρύβεσαι!!!!! :grin:

Για να ανεβαίνουμε!!!!άιντεεεεεεεεεεεε.....

Τροποποιήθηκε από τον ktm-isa

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ρε κατέμισα, μερικές φορές είσαι πολύ ΓΚΑΝΤΕΜΙΣΑ...

:angry:

Γερουσία μας έκανες να νιώθουμε...

<{POST_SNAPBACK}>

gdevelek-άκο μ΄...

έλα τώρα ωρέ καλό μου παιδάκι...τί είπα..? :unsure: για νεολαία μίλησα..

εγώ στην νεολαία βάζω και την γιαγιάκα μου..να δείς..περπάτημα που κάνει..δεν την φτάνω λέμε :_w00t: τα φτύνω!!να δείς αισιοδοξία και κέφι για ζωή!!!

Έμμμμμ....εσείς μια σταλιά παιδάκια...και μου λέτε Κατεμισα μεγαλώσαμε..

που μεγαλωσατε καλέ?έχετε ψωμιά ακόμη!!

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΖΩΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!! :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα παλιά τα χρόνια γινόντουσαν όλα στα κρυφά.

Τώρα πιά στα φανερά.

Δε βλέπω διαφορές τότε με τώρα.

Σας αφήνω τώρα.

πάω να πληρώσω κλήση,το κέρατο μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα