nkriaras 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2009 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ-- ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΛΟΙΠΟΝ, ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΕΤΑΧΙΡΙΣΜΕΝΟ ΕΝΑ APRILIA PEGASO i love it... ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΤΙ, ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΕΡΒΙΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑ 20000ΚΜ ΚΑΙ ΛΑΔΙΩΝ ΣΤΑ 24500, ΤΩΡΑ Η ΜΗΧΑΝΗ ΕΧΕΙ 25500ΚΜ , ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΞΑΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2009 φιλε μου αρχικα κανε κατι με τα γραμματα σου γιατι με στραβωσες... αν εχει το manual η μηχανη σου θα λεει μεσα καθε ποτε να κανεις τι ,αλλιως κανε υπομονη υπαρχουν ατομα εδωμεσα που ξερουν απο αυτο το μηχανακι και θα σου πουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
_daemon_ 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2009 http://www.serviceaprilia.com/public/lum/index.asp κατέβασε το manual κ δες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nkriaras 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2009 Πρώτον συγνώμη για το μέγεθος των γραμμάτων και δεύτερον ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες