Jump to content
ChrisMelas0

Aprilia RS StreetFighter

Recommended Posts

Αποφάσισα μετά απο πολύ σκέψη, να κάνω το RS γυμνό.......

Κάτι μοναδικό, που να το έχω μόνο εγώ, να μην υπάρχει αλλού......

Είχα μια στεναχώρια να βλέπω τα σημάδια απο τις πτώσεις μου και είπα αφου θα πρέπει να αλλαχθούν τα πλαστικά, θα κάνω κάτι ξεχωριστό και διαφορετικό.......!

Έτσι με προστατευτικά ψυγείου και καρίνα από το Derbi GPR 50 Nude, μάσκα Acerbis Led Vision και ένα υπέροχο κόκκινο χρώμα παίρνει άλλη μορφή το aprilia μου........!!!

P.S. 1 Θα δείτε και φώτογραφίες μόλις ολοκληρόσω το project......!!!

P.S. 2 Επιτέλους έβγαλα δίπλωμα παιδιά !!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ενδιαφερον ακουγεται η μετατροπη, περιμενουμε αποτελεσματα!

Συγχαρητήρια για το δίπλωμα :thumbsup1: !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ενδιαφερον ακουγεται η μετατροπη, περιμενουμε αποτελεσματα!

Συγχαρητήρια για το δίπλωμα :thumbsup1: !

Ευχαριστώ !!!!!!!!!

Υποσχομαι φωτογραφίες........!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλο φιλος......μονο και μονο η μοναδικοτητα του ολου θεματος ειναι ολα τα λεφτα.

αντε και νομιμες βολτες τωρα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αποφάσισα μετά απο πολύ σκέψη, να κάνω το RS γυμνό.......

Κάτι μοναδικό, που να το έχω μόνο εγώ, να μην υπάρχει αλλού......

Είχα μια στεναχώρια να βλέπω τα σημάδια απο τις πτώσεις μου και είπα αφου θα πρέπει να αλλαχθούν τα πλαστικά, θα κάνω κάτι ξεχωριστό και διαφορετικό.......!

Έτσι με προστατευτικά ψυγείου και καρίνα από το Derbi GPR 50 Nude, μάσκα Acerbis Led Vision και ένα υπέροχο κόκκινο χρώμα παίρνει άλλη μορφή το aprilia μου........!!!

P.S. 1 Θα δείτε και φώτογραφίες μόλις ολοκληρόσω το project......!!!

αναμονή φώτο!!!

δίπλωμα είναι πολύ πολύ χρήσιμο.... μεγιες :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σας ευχαριστώ όλους σας παιδιά !!!!!!! :D :D :D

perimenontas..akougetai kalo pantos!An thes vohtheia kserw na se steilw se eidiko gia sumvoules...perimenoume photo!

Άν κολλήσουμε πουθενά θα σε έχω υπόψη μου. Το project το έχουμε αναλάβει με 2 ξεδέρφια και πάρα πολύ καλοι μου φίλοι που είναι μηχανικοί και τα πάμε πολύ καλά !!! Επι την ευκαιρία αλλάζω και λάστιχα, απο τα εργοστασιακά που ήταν χάλια, και βάζω τα Pirelli ΜΤ-75, από ότι μου έχουν πεί είναι ότι πρέπει για μένα, χαμηλού κυβισμό μηχανή που δεν αναπτύσει και τρελές ταχύτητες....

Ζεστένονται γρήγορα και έχουν καλό πάτημα, σε σχέση με τα εργοστασιακά που δεν είχαν καθόλου καλό πέλμα.......

Τροποποιήθηκε από τον ChrisMelas0

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπραβο χρηστο,σουπερ το ολο προτζεκτ για sf,φανταζομαι θα εχει και καμια καρατιμονα το πακετο,δωσε φωτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
μπραβο χρηστο,σουπερ το ολο προτζεκτ για sf,φανταζομαι θα εχει και καμια καρατιμονα το πακετο,δωσε φωτο.

Αυτην την ιδέα την έχω και εγώ, να αλλάξω τιμονόπλακα δηλαδή, αλλά σκέφτομαι οτι ίσως δεν του πηγαίνει γιατί όσο να 'ναι είναι κάπως "πεταχτό", για αρχή θα αφήσω αυτό, και στην συνέχεια ίσως αλλαχθεί, πάλι ύστερα απο πολύ σκέψη.......! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να ρεεεεεεε, άντε ρε που λέτε ότι η νέα γενιά χάλασε!!!!!

Ορίστε που το παιδί είναι σε σωστό δρόμο :D

Τσίμπησε το διπλωματάκι του για να είναι μάγκας και να μην έχει κανέναν να του τα πρήζει κι έπειτα έβαλε βουρ να ζήσει την άλλη πλευρά της μοτοσυκλέτας...

Ωραίοοοοςςςςςςς!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χρηστάρα η ιδέα σου γ@μεί και δέρνει! Πραγματικά! Με το καλό να σου πάνε και ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΟΟ!!

Αυτό μου θύμισε τον εαυτό μου τον Αύγουστο που το τριγύρναγα κανα 2μηνο χωρίς δίπλωμα το αμάξι και μετά καμάρωνα... :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.youtube.com/watch?v=gpQP4v_Z0nQ

Χρήστο η μουρι καπως ετσι?

Γιατι προσπαθ΄ς να καταλαβς περιπου πως θα ειναι!!!

Παντως πολύ ωραια ιδέα!!!

Α,μεγια και το δίπλωμα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χρησταρα ανυπομωνω!! φιλε ξες πως το ονειρο μου ειναι η aprilia...μαλλον δεν θα ξες ομως οτι πορωνομαι με τα γυμνα...

σιγουρα θα το κανεις ΤΕΡΑΣ!! σε εμπιστευομαι! καλη επιτυχια.ειχα ενα απριλια sf φωτο...αν την δω θα την ανεβασω να παιρνεις ιδεες.απο aprilia bikers την ειχα βρει μαλλον την εχεις δει και εσυ.ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΑΝΕΛΕΗΤΑ!!!!χιλια μπραβο απο μενα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και μονο που αποφασισες να ασχολιθεις και να κανεις κατι τοσο μοναδικο στην καλη σου αξιζει!!!Εδικα οταν θα την κανεις sf...Καραγουσταρω λεμε!!!

ΔΩΣΕ ΦΩΤΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!!!!

Υ.Γ:Και παλι μπραβο!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΦΙΛΕ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΘΑ Γ@Μ@ΕΙ ΤΟ RS ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.RS STREETFIGHTER ΠΡΩΤΟ

ΣΥΝΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟΜΑ.ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε φίλε μου πραγματικά μπράβο σου για το δίπλωμα (λιγα παιδιά στην ηλικία μας ασχολούνται για να το πάρουν) και σούπερ το project σου. Περιμένω τρελά φωτογραφίες από το θηρίο σου!!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
http://www.youtube.com/watch?v=gpQP4v_Z0nQ

Χρήστο η μουρι καπως ετσι?

Γιατι προσπαθ΄ς να καταλαβς περιπου πως θα ειναι!!!

Παντως πολύ ωραια ιδέα!!!

Α,μεγια και το δίπλωμα :_thumbsup:

Ευχαριστώ !!!!

H μάσκα που θα βάλω είναι αυτή:

Acerbis Led Vision λέγεται

2449.jpg

Χρησταρα ανυπομωνω!! φιλε ξες πως το ονειρο μου ειναι η aprilia...μαλλον δεν θα ξες ομως οτι πορωνομαι με τα γυμνα...

σιγουρα θα το κανεις ΤΕΡΑΣ!! σε εμπιστευομαι! καλη επιτυχια.ειχα ενα απριλια sf φωτο...αν την δω θα την ανεβασω να παιρνεις ιδεες.απο aprilia bikers την ειχα βρει μαλλον την εχεις δει και εσυ.ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΑΝΕΛΕΗΤΑ!!!!χιλια μπραβο απο μενα!

Εχω δεί ενα StreetFighter RS απο την R-Unit, αλλά να σου πώ την πικρη αλήθεια, δεν μου πολυ άρεσε όπως το είχε κάνει, με χάλαγε το τεράστιο αυτοκόλλητο στον σκελετό Dunlop και πιστεύω οτι δεν του πήγαινε η μάσκα που του είχε βάλει......

Ρε φίλε μου πραγματικά μπράβο σου για το δίπλωμα (λιγα παιδιά στην ηλικία μας ασχολούνται για να το πάρουν) και σούπερ το project σου. Περιμένω τρελά φωτογραφίες από το θηρίο σου!!!!!!!!!

Όντως, αυτό είναι αλήθεια, πάρα πολύ λίγοι νγάζουν δίπλωμα για 50άρι...... :( Προτημούν να κυκλοφορούν παράνομα παρά να πληρώσουν 100 ευρώ να βγάλουν..... Τίποτα δεν είναι 90 ευρώ τα παράβολα για τους γιατρούς και κάτι ψιλά κάτι άλλα παράβολα για την έκδοση του διπλώματος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακούγεται γ@μ@τη μετατροπή, δώσε φώτο στο λαό! Και φώτο από την πορεία των εργασιών , έτσι, να γλυκαινόμαστε!!

Μπράβο και για το δίπλωμα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Καιρός ήτανε!!! Και για το δίπλωμα και για τη γύμνια!!!

Έιπα να μπώ και εγώ στο club με τα γυμνά......! :D :D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάλι είπα να μπω στο club με τις Moto :P ...το πρώτο στάδιο "ψήσε τους γονείς" στέφθηκε με επιτυχία..σύντομα κάτοχος SM...Χρισταρά άλλαξε του τα φώτα ρε άρχοντα...ειδικά η μάσκα που διάλεξες τα σπάει...Aρε και να ήμουν πιο κοντός..το RS θα τσιμπούσα...

Περιμένουμε Fotos!!! ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εγώ πάλι είπα να μπω στο club με τις Moto :P ...το πρώτο στάδιο "ψήσε τους γονείς" στέφθηκε με επιτυχία..σύντομα κάτοχος SM...Χρισταρά άλλαξε του τα φώτα ρε άρχοντα...ειδικά η μάσκα που διάλεξες τα σπάει...Aρε και να ήμουν πιο κοντός..το RS θα τσιμπούσα...

Περιμένουμε Fotos!!! ;)

Πως τα κατάφερες ρε θήριο;

Για πες και σε εμάς κανα κόλπο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ !!!!

H μάσκα που θα βάλω είναι αυτή:

Acerbis Led Vision λέγεται

ποσο την βρηκες και απο που ρε Χρηστο?

Εχω δεί ενα StreetFighter RS απο την R-Unit, αλλά να σου πώ την πικρη αλήθεια, δεν μου πολυ άρεσε όπως το είχε κάνει, με χάλαγε το τεράστιο αυτοκόλλητο στον σκελετό Dunlop και πιστεύω οτι δεν του πήγαινε η μάσκα που του είχε βάλει......

ακριβως αυτο λεω!! B) οντως εχεις δικιο για αυτα τα δυο... :)

Όντως, αυτό είναι αλήθεια, πάρα πολύ λίγοι νγάζουν δίπλωμα για 50άρι...... :( Προτημούν να κυκλοφορούν παράνομα παρά να πληρώσουν 100 ευρώ να βγάλουν..... Τίποτα δεν είναι 90 ευρώ τα παράβολα για τους γιατρούς και κάτι ψιλά κάτι άλλα παράβολα για την έκδοση του διπλώματος.

μαλλον θα γινει κουκλι...:wub::wub:

Τροποποιήθηκε από τον b-lee

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα αλλάξαμε θέση στο κοντέρ, το φέραμε πιό κοντά στο τιμόνι και το βιδώσαμε στην βάση του διακόπτη και έτσι στρίβει μαζί με το τιμόνι.

Αύριο θα ανεβάσω φωτογραφίες έτσι όπως είναι τώρα

ποσο την βρηκες και απο που ρε Χρηστο?

Την μάσκα την βρήκα στην ACERBIS

αύριο θα μάθω περισσότερες λεπτομέριες και θα σου πώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα