ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Αποφάσισα μετά απο πολύ σκέψη, να κάνω το RS γυμνό....... Κάτι μοναδικό, που να το έχω μόνο εγώ, να μην υπάρχει αλλού...... Είχα μια στεναχώρια να βλέπω τα σημάδια απο τις πτώσεις μου και είπα αφου θα πρέπει να αλλαχθούν τα πλαστικά, θα κάνω κάτι ξεχωριστό και διαφορετικό.......! Έτσι με προστατευτικά ψυγείου και καρίνα από το Derbi GPR 50 Nude, μάσκα Acerbis Led Vision και ένα υπέροχο κόκκινο χρώμα παίρνει άλλη μορφή το aprilia μου........!!! P.S. 1 Θα δείτε και φώτογραφίες μόλις ολοκληρόσω το project......!!! P.S. 2 Επιτέλους έβγαλα δίπλωμα παιδιά !!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiorgosBMW 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Ενδιαφερον ακουγεται η μετατροπη, περιμενουμε αποτελεσματα! Συγχαρητήρια για το δίπλωμα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Ενδιαφερον ακουγεται η μετατροπη, περιμενουμε αποτελεσματα! Συγχαρητήρια για το δίπλωμα ! Ευχαριστώ !!!!!!!!! Υποσχομαι φωτογραφίες........! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lucifer 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 perimenontas..akougetai kalo pantos!An thes vohtheia kserw na se steilw se eidiko gia sumvoules...perimenoume photo! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 καλο φιλος......μονο και μονο η μοναδικοτητα του ολου θεματος ειναι ολα τα λεφτα. αντε και νομιμες βολτες τωρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Αποφάσισα μετά απο πολύ σκέψη, να κάνω το RS γυμνό....... Κάτι μοναδικό, που να το έχω μόνο εγώ, να μην υπάρχει αλλού...... Είχα μια στεναχώρια να βλέπω τα σημάδια απο τις πτώσεις μου και είπα αφου θα πρέπει να αλλαχθούν τα πλαστικά, θα κάνω κάτι ξεχωριστό και διαφορετικό.......! Έτσι με προστατευτικά ψυγείου και καρίνα από το Derbi GPR 50 Nude, μάσκα Acerbis Led Vision και ένα υπέροχο κόκκινο χρώμα παίρνει άλλη μορφή το aprilia μου........!!! P.S. 1 Θα δείτε και φώτογραφίες μόλις ολοκληρόσω το project......!!! P.S. 2 Επιτέλους έβγαλα δίπλωμα παιδιά !!!!!!!!!!!!!! :D :D :D αναμονή φώτο!!! δίπλωμα είναι πολύ πολύ χρήσιμο.... μεγιες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 (τροποποιήθηκε) Σας ευχαριστώ όλους σας παιδιά !!!!!!! :D :D :D perimenontas..akougetai kalo pantos!An thes vohtheia kserw na se steilw se eidiko gia sumvoules...perimenoume photo! Άν κολλήσουμε πουθενά θα σε έχω υπόψη μου. Το project το έχουμε αναλάβει με 2 ξεδέρφια και πάρα πολύ καλοι μου φίλοι που είναι μηχανικοί και τα πάμε πολύ καλά !!! Επι την ευκαιρία αλλάζω και λάστιχα, απο τα εργοστασιακά που ήταν χάλια, και βάζω τα Pirelli ΜΤ-75, από ότι μου έχουν πεί είναι ότι πρέπει για μένα, χαμηλού κυβισμό μηχανή που δεν αναπτύσει και τρελές ταχύτητες.... Ζεστένονται γρήγορα και έχουν καλό πάτημα, σε σχέση με τα εργοστασιακά που δεν είχαν καθόλου καλό πέλμα....... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 26 , 2009 από τον ChrisMelas0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 μπραβο χρηστο,σουπερ το ολο προτζεκτ για sf,φανταζομαι θα εχει και καμια καρατιμονα το πακετο,δωσε φωτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 μπραβο χρηστο,σουπερ το ολο προτζεκτ για sf,φανταζομαι θα εχει και καμια καρατιμονα το πακετο,δωσε φωτο. Αυτην την ιδέα την έχω και εγώ, να αλλάξω τιμονόπλακα δηλαδή, αλλά σκέφτομαι οτι ίσως δεν του πηγαίνει γιατί όσο να 'ναι είναι κάπως "πεταχτό", για αρχή θα αφήσω αυτό, και στην συνέχεια ίσως αλλαχθεί, πάλι ύστερα απο πολύ σκέψη.......! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
helonaracer 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Να ρεεεεεεε, άντε ρε που λέτε ότι η νέα γενιά χάλασε!!!!! Ορίστε που το παιδί είναι σε σωστό δρόμο :D Τσίμπησε το διπλωματάκι του για να είναι μάγκας και να μην έχει κανέναν να του τα πρήζει κι έπειτα έβαλε βουρ να ζήσει την άλλη πλευρά της μοτοσυκλέτας... Ωραίοοοοςςςςςςς!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Χρηστάρα η ιδέα σου γ@μεί και δέρνει! Πραγματικά! Με το καλό να σου πάνε και ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΟΟ!! P.S. 2 Επιτέλους έβγαλα δίπλωμα παιδιά !!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Αυτό μου θύμισε τον εαυτό μου τον Αύγουστο που το τριγύρναγα κανα 2μηνο χωρίς δίπλωμα το αμάξι και μετά καμάρωνα... :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phoenix 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 http://www.youtube.com/watch?v=gpQP4v_Z0nQ Χρήστο η μουρι καπως ετσι? Γιατι προσπαθ΄ς να καταλαβς περιπου πως θα ειναι!!! Παντως πολύ ωραια ιδέα!!! Α,μεγια και το δίπλωμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
b-lee 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Χρησταρα ανυπομωνω!! φιλε ξες πως το ονειρο μου ειναι η aprilia...μαλλον δεν θα ξες ομως οτι πορωνομαι με τα γυμνα... σιγουρα θα το κανεις ΤΕΡΑΣ!! σε εμπιστευομαι! καλη επιτυχια.ειχα ενα απριλια sf φωτο...αν την δω θα την ανεβασω να παιρνεις ιδεες.απο aprilia bikers την ειχα βρει μαλλον την εχεις δει και εσυ.ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΑΝΕΛΕΗΤΑ!!!!χιλια μπραβο απο μενα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Και μονο που αποφασισες να ασχολιθεις και να κανεις κατι τοσο μοναδικο στην καλη σου αξιζει!!!Εδικα οταν θα την κανεις sf...Καραγουσταρω λεμε!!! ΔΩΣΕ ΦΩΤΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!!!! Υ.Γ:Και παλι μπραβο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHA POWER 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 ΦΙΛΕ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΘΑ Γ@Μ@ΕΙ ΤΟ RS ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.RS STREETFIGHTER ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟΜΑ.ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 Ρε φίλε μου πραγματικά μπράβο σου για το δίπλωμα (λιγα παιδιά στην ηλικία μας ασχολούνται για να το πάρουν) και σούπερ το project σου. Περιμένω τρελά φωτογραφίες από το θηρίο σου!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2009 (τροποποιήθηκε) http://www.youtube.com/watch?v=gpQP4v_Z0nQ Χρήστο η μουρι καπως ετσι? Γιατι προσπαθ΄ς να καταλαβς περιπου πως θα ειναι!!! Παντως πολύ ωραια ιδέα!!! Α,μεγια και το δίπλωμα Ευχαριστώ !!!! H μάσκα που θα βάλω είναι αυτή: Acerbis Led Vision λέγεται Χρησταρα ανυπομωνω!! φιλε ξες πως το ονειρο μου ειναι η aprilia...μαλλον δεν θα ξες ομως οτι πορωνομαι με τα γυμνα... σιγουρα θα το κανεις ΤΕΡΑΣ!! σε εμπιστευομαι! καλη επιτυχια.ειχα ενα απριλια sf φωτο...αν την δω θα την ανεβασω να παιρνεις ιδεες.απο aprilia bikers την ειχα βρει μαλλον την εχεις δει και εσυ.ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΑΝΕΛΕΗΤΑ!!!!χιλια μπραβο απο μενα! Εχω δεί ενα StreetFighter RS απο την R-Unit, αλλά να σου πώ την πικρη αλήθεια, δεν μου πολυ άρεσε όπως το είχε κάνει, με χάλαγε το τεράστιο αυτοκόλλητο στον σκελετό Dunlop και πιστεύω οτι δεν του πήγαινε η μάσκα που του είχε βάλει...... Ρε φίλε μου πραγματικά μπράβο σου για το δίπλωμα (λιγα παιδιά στην ηλικία μας ασχολούνται για να το πάρουν) και σούπερ το project σου. Περιμένω τρελά φωτογραφίες από το θηρίο σου!!!!!!!!! Όντως, αυτό είναι αλήθεια, πάρα πολύ λίγοι νγάζουν δίπλωμα για 50άρι...... :( Προτημούν να κυκλοφορούν παράνομα παρά να πληρώσουν 100 ευρώ να βγάλουν..... Τίποτα δεν είναι 90 ευρώ τα παράβολα για τους γιατρούς και κάτι ψιλά κάτι άλλα παράβολα για την έκδοση του διπλώματος. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 26 , 2009 από τον ChrisMelas0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2009 Καιρός ήτανε!!! Και για το δίπλωμα και για τη γύμνια!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Asterios25 92 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2009 Ακούγεται γ@μ@τη μετατροπή, δώσε φώτο στο λαό! Και φώτο από την πορεία των εργασιών , έτσι, να γλυκαινόμαστε!! Μπράβο και για το δίπλωμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2009 Καιρός ήτανε!!! Και για το δίπλωμα και για τη γύμνια!!! Έιπα να μπώ και εγώ στο club με τα γυμνά......! :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fan1s 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2009 Εγώ πάλι είπα να μπω στο club με τις Moto :P ...το πρώτο στάδιο "ψήσε τους γονείς" στέφθηκε με επιτυχία..σύντομα κάτοχος SM...Χρισταρά άλλαξε του τα φώτα ρε άρχοντα...ειδικά η μάσκα που διάλεξες τα σπάει...Aρε και να ήμουν πιο κοντός..το RS θα τσιμπούσα... Περιμένουμε Fotos!!! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2009 Εγώ πάλι είπα να μπω στο club με τις Moto :P ...το πρώτο στάδιο "ψήσε τους γονείς" στέφθηκε με επιτυχία..σύντομα κάτοχος SM...Χρισταρά άλλαξε του τα φώτα ρε άρχοντα...ειδικά η μάσκα που διάλεξες τα σπάει...Aρε και να ήμουν πιο κοντός..το RS θα τσιμπούσα... Περιμένουμε Fotos!!! ;) Πως τα κατάφερες ρε θήριο; Για πες και σε εμάς κανα κόλπο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
b-lee 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2009 (τροποποιήθηκε) Ευχαριστώ !!!! H μάσκα που θα βάλω είναι αυτή: Acerbis Led Vision λέγεται ποσο την βρηκες και απο που ρε Χρηστο? Εχω δεί ενα StreetFighter RS απο την R-Unit, αλλά να σου πώ την πικρη αλήθεια, δεν μου πολυ άρεσε όπως το είχε κάνει, με χάλαγε το τεράστιο αυτοκόλλητο στον σκελετό Dunlop και πιστεύω οτι δεν του πήγαινε η μάσκα που του είχε βάλει...... ακριβως αυτο λεω!! B) οντως εχεις δικιο για αυτα τα δυο... :) Όντως, αυτό είναι αλήθεια, πάρα πολύ λίγοι νγάζουν δίπλωμα για 50άρι...... :( Προτημούν να κυκλοφορούν παράνομα παρά να πληρώσουν 100 ευρώ να βγάλουν..... Τίποτα δεν είναι 90 ευρώ τα παράβολα για τους γιατρούς και κάτι ψιλά κάτι άλλα παράβολα για την έκδοση του διπλώματος. μαλλον θα γινει κουκλι... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 27 , 2009 από τον b-lee Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2009 Ακόμη στο μάλλον είσαι;;;;; :P Θα φυσάει λέμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2009 (τροποποιήθηκε) Σήμερα αλλάξαμε θέση στο κοντέρ, το φέραμε πιό κοντά στο τιμόνι και το βιδώσαμε στην βάση του διακόπτη και έτσι στρίβει μαζί με το τιμόνι. Αύριο θα ανεβάσω φωτογραφίες έτσι όπως είναι τώρα ποσο την βρηκες και απο που ρε Χρηστο? Την μάσκα την βρήκα στην ACERBIS αύριο θα μάθω περισσότερες λεπτομέριες και θα σου πώ Τροποποιήθηκε Μάρτιος 27 , 2009 από τον ChrisMelas0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες