spiderman 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2009 τι εντυπωσεις αποκομισες? Καλη μηχανη,τα κανει ολα πολυ καλα,αν και μες την πολη προσωπικα δεν την βολευτηκα (εδω το σκουτερ που εχω και ειναι δυσκινητο) σε καλη τιμη. Ομως εχει γινει σουπα,σε καθε γωνια συναντας και μια.Τωρα πια εκνευριζομαι οταν την βλεπω και εχουν γραφτει γι αυτην τα παντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
solman 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2009 Symfono se ola me to Kosta,apla prepei na dei kapoios ti xrisi kanei,diladi gia xoma to v-strom den einai gia polla polla idika me to psygeio ladiou kai to filtro toso xamila,me to bmw tha einai kalytera sto xoma opos kai sti poli,alla se megalo taksidi me deytero atomo kai fortomenos malon tha einai kourastiko logo selas ogou ktl.An diladi kapoios kanei polla xiliometra sti poli kai taksidaki ana tin ellada me voltes se xoma kai dikavalos(opos ego)malon to bmw einai kalytero!An kapoios kanei megales apostaseis se ethniki idika einai kalytero to v-strom!!!Pantos ego theoro megalo lathos to ena diskofreno sto bmw, kai se ola ta parapano pou grafo einai ena meion pou menei na to dokimasoume!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2009 (τροποποιήθηκε) Τελικά στο V-strom, δυο αρνητικά έχουν να του καταλογίσουν. Το πρώτο είναι ο μεγάλος του όγκος που το δυσκολεύει να κινείται μέσα στην πόλη, και το δεύτερο οτι έχει γεμίσει ο τόπος. Προσωπικά, έχοντας υπ όψη αυτά τα δύο στοιχεία, το επέλεξα γιατί ο μεγάλος όγκος μάλλον πλεονεκτικά λειτούργησε και στην πόλη δεν το βρήκα ιδιαίτερα δύσκολο. Το οτι έχει γεμίσει ο τόπος μου είναι αδιάφορο. Σημασία έχει να με βγάζει εμένα ασπροπρόσωπο κι ας έχουν όλοι από ένα..... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 30 , 2009 από τον deadhead_pirate Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
remallis 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2009 ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΑΙΓΑΙΟΠΛΟΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΕ.ΜΠΡΑΒΟ ΥΠΟΜΟΝΗ... :0 :0 :0 :0 :0 :0 :0 :0 :0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2009 Παιδιά, ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Μπορεί να μην έχω καμία επαγγελματική σχέση με μοτοσυκλέτες αλλά το να οδηγώ μοτοσυκλέτα (όχι μόνο τη δική μου αλλά και φίλων ή γνωστών ή σε test ride) καθώς και να γράφω γι' αυτές είναι για μένα απόλαυση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2009 :respekt: :respekt: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2009 Παιδιά, ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Μπορεί να μην έχω καμία επαγγελματική σχέση με μοτοσυκλέτες αλλά το να οδηγώ μοτοσυκλέτα (όχι μόνο τη δική μου αλλά και φίλων ή γνωστών ή σε test ride) καθώς και να γράφω γι' αυτές είναι για μένα απόλαυση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vthn 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2009 προς το παρόν θα απέφευγα τον 800ρη κινητήρα της bmw, μέχρι να λυθούν κάποια αρχικά μικροπροβλήματα. http://f800riders.org/forum/showthread.php?t=16294 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες