Jump to content
Sign in to follow this  
remallis

V-STROM650 Ή BMW F650 GS;

Recommended Posts

τι εντυπωσεις αποκομισες?

Καλη μηχανη,τα κανει ολα πολυ καλα,αν και μες την πολη προσωπικα δεν την βολευτηκα (εδω το σκουτερ που εχω και ειναι δυσκινητο) σε καλη τιμη. Ομως εχει γινει σουπα,σε καθε γωνια συναντας και μια.Τωρα πια εκνευριζομαι οταν την βλεπω και εχουν γραφτει γι αυτην τα παντα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Symfono se ola me to Kosta,apla prepei na dei kapoios ti xrisi kanei,diladi gia xoma to v-strom den einai gia polla polla idika me to psygeio ladiou kai to filtro toso xamila,me to bmw tha einai kalytera sto xoma opos kai sti poli,alla se megalo taksidi me deytero atomo kai fortomenos malon tha einai kourastiko logo selas ogou ktl.An diladi kapoios kanei polla xiliometra sti poli kai taksidaki ana tin ellada me voltes se xoma kai dikavalos(opos ego)malon to bmw einai kalytero!An kapoios kanei megales apostaseis se ethniki idika einai kalytero to v-strom!!!Pantos ego theoro megalo lathos to ena diskofreno sto bmw, kai se ola ta parapano pou grafo einai ena meion pou menei na to dokimasoume!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικά στο V-strom, δυο αρνητικά έχουν να του καταλογίσουν.

Το πρώτο είναι ο μεγάλος του όγκος που το δυσκολεύει να κινείται μέσα στην πόλη,

και το δεύτερο οτι έχει γεμίσει ο τόπος.

Προσωπικά, έχοντας υπ όψη αυτά τα δύο στοιχεία, το επέλεξα γιατί ο μεγάλος όγκος μάλλον πλεονεκτικά λειτούργησε και στην πόλη δεν το βρήκα ιδιαίτερα δύσκολο.

Το οτι έχει γεμίσει ο τόπος μου είναι αδιάφορο. Σημασία έχει να με βγάζει εμένα ασπροπρόσωπο κι ας έχουν όλοι από ένα.....

Τροποποιήθηκε από τον deadhead_pirate

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΑΙΓΑΙΟΠΛΟΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΕ.ΜΠΡΑΒΟ ΥΠΟΜΟΝΗ... :0 :0 :0 :0 :0 :0 :0 :0 :0

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά, ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.

Μπορεί να μην έχω καμία επαγγελματική σχέση με μοτοσυκλέτες αλλά το να οδηγώ μοτοσυκλέτα (όχι μόνο τη δική μου αλλά και φίλων ή γνωστών ή σε test ride) καθώς και να γράφω γι' αυτές είναι για μένα απόλαυση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Παιδιά, ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.

Μπορεί να μην έχω καμία επαγγελματική σχέση με μοτοσυκλέτες αλλά το να οδηγώ μοτοσυκλέτα (όχι μόνο τη δική μου αλλά και φίλων ή γνωστών ή σε test ride) καθώς και να γράφω γι' αυτές είναι για μένα απόλαυση.

:respekt::respekt:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

προς το παρόν θα απέφευγα τον 800ρη κινητήρα της bmw, μέχρι να λυθούν κάποια αρχικά μικροπροβλήματα.

http://f800riders.org/forum/showthread.php?t=16294

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα