Hrekkah 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2009 Al_Bandy μήπως έχεις κανά link με το αυτοκολλητάκι αυτό? Να εκτυπώσω κάμποσα να 'χω. Πειραιάς γεμάτος είναι απο αυτούς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos2 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2009 Al_Bandy μήπως έχεις κανά link με το αυτοκολλητάκι αυτό? Να εκτυπώσω κάμποσα να 'χω. Πειραιάς γεμάτος είναι απο αυτούς... Μπορείς να βάλεις στο Google "street panthers".Εχει σημεία πώλησης στην Αθήνα (πολύ λίγα), αλλά στα στέλνουν και ταχυδρομικώς ΚΙ εγω για Πειραιά και πέριξ τα θέλω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hrekkah 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2009 Οκ, βρήκα το site τους και υπάρχει download των εντυπων, ανάβω printer και βουρ για "βόλτα" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2009 Όσον αφορά τους Street Panthers, είμαι κι εγώ φυσικά υπέρ μιας τέτοιας κίνησης. Ούτε προσβάλλει κανέναν ο χαρακτηρισμός, ούτε φθορά προκαλεί (άρα κομπλέ με το νόμο). Όμως υπάρχουν και κάποια άτομα που το έχουν παραπιστέψει και κάνουν χαζομάρες. Και αυτό δίνει αρνητική χροιά στο όλο εγχείρημα και μαζί και στα παιδιά που αξιολογούν το που το δίνουν το αυτοκολλητάκι.. Φυσικά όποιος το ψάχνει το θέμα, καταλαβαίνει ότι ούτε κατα διάνοια δε χαρακτηρίζεις κάπως μια ολόκληρη ομάδα λόγω μιας μικρής ηλίθιας πλειοψηφίας της, αλλά θέλει προσοχή το όλο εγχείρημα γι'αυτό ήθελα να το αναφέρω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2009 Όλοι παρκάρουμε παράνομα στην Αθήνα και στη Θεσ/νίκη γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ !!! Και αφήστε το Ελληναρά-δικο στυλάκι : - Koίτα που πάρκαρε ο γαϊδαρος κτλ. γιατί όλοι την έχουμε χεσμένη τη φωλιά μας. Δεν υπάρχει ΛΙΓΟΤΕΡΟ και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑΛΑΚΑΣ στο παράνομο παρκάρισμα !!! Να επισημσνω κατι... Βεβαιως και υπαρχει διαφορα!!! Αλλο ειναι να παρκαρεις πανω στο πεζοδρομιο στην παραλιακη της Θεσ/νικης που εχει 20 μετρα πεζοδρομιο πιο εκει και μπορει να προχωρησει ο πεζος και αλλο σε ολες τις ραμπες για αναπηρους της Τσιμισκης απο την αριστερη πλευρα!!!Μπορει να ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ παρκαρισμα αλλα ο πρωτος ειναι λιγοτερο μ@λ@κ@ς απο τον δευτερο!!!Και το αυτοκολλητο απευθυνεται μονο σε αυτοκινητα που εχουν κλεισει διαβασεις,ραμπες και ειναι ατσαλα παρκαρισμενα ωστε να ενοχουν πεζους!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2009 Κι εγώ νομίζω ότι τα αυτοκόλλητα "Είμαι γάιδαρος, παρκάρω όπου γουστάρω" μπορεί τελικά να κάνουν δουλειά. Ισως. Διότι ο μαλάκας ο νεο-Ελληνας (ή αλλιώς Ελληναράς), δεν καταλαβαίνει από νόμους και διατάξεις. Μόνο άμα τον ξεμπροστιάζεις, μόνο άμα τον κάνεις ρεζίλι μπορεί (ίσως) να νιώσει κάτι, το παχύδερμο. Και δε μπορεί να σου πει και τίποτα, διότι το αυτοκόλλητο δε συνιστά "φθορά ξένης ιδιοκτησίας", με την έννοια του Ποινικού Κώδικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aSSaSiN 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2009 Να επισημσνω κατι... Βεβαιως και υπαρχει διαφορα!!! Αλλο ειναι να παρκαρεις πανω στο πεζοδρομιο στην παραλιακη της Θεσ/νικης που εχει 20 μετρα πεζοδρομιο πιο εκει και μπορει να προχωρησει ο πεζος και αλλο σε ολες τις ραμπες για αναπηρους της Τσιμισκης απο την αριστερη πλευρα!!!Μπορει να ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ παρκαρισμα αλλα ο πρωτος ειναι λιγοτερο μ@λ@κ@ς απο τον δευτερο!!!Και το αυτοκολλητο απευθυνεται μονο σε αυτοκινητα που εχουν κλεισει διαβασεις,ραμπες και ειναι ατσαλα παρκαρισμενα ωστε να ενοχουν πεζους!!! Διαφωνώ τελείως τα ίδια δικαιώματα έχουν και οι υγιείς πολίτες και τα ΑΜΕΑ, δεν κάνω διαχωρισμούς εγώ ούτε δικρίσεις. Γι΄αυτό άμα θέλουμε να πάμε μπορστά σαν κράτος να σταματήσουμε να βλέπουμε πολίτες δύο κατηγοριών και αντίστοιχα παραβιάσεις δύο κατηγοριών. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2009 Βεβαια!!!Απλως το ειπα με βαση την ''προτεραιοτητα'' που δινουμε εμεις οι ''υγειης-αρτιμελεις'' πεζοι στους πεζους με αναπηρια!!! Γιατι κακα τα ψεμματα αν εισαι αρτιμελεις και δεις παρκαρισμενο πανω στην ραμπα θα το προσπερασεις,θα πας απο δω,θα πας απο εκει,θα πας προς τα πισω κατι θα κανεις και θα περασεις ενω ο αναπηρος θα πρεπει να προνοησει απο το προηγουμενο πεζοδρομιο για το τι πιθανον να του συμβει στο επομενο πεζοδρομιο!!!Φυσικα και δεν ακυρωνω τα δικαιωματα των υγειων πεζων!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2009 Ρε σεις...η λύση είναι μία...καγκελα παντού ή κολωνάκια...όπως τα πρόβατα στο μαντρί, αφού αλλιώς δεν καταλαβαίνουμε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2009 Ρε σεις...η λύση είναι μία...καγκελα παντού ή κολωνάκια...όπως τα πρόβατα στο μαντρί, αφού αλλιώς δεν καταλαβαίνουμε.... Έχει αποδειχθεί ότι όπου δοκιμάσανε αυτό το μέτρο μόνο επιπλέον προβλήματα προκάλεσε! <_< Ειδικά σε δρόμο 2 λωρίδων και πάνω ανά ρεύμα, αν έχει κολωνάκια ο δρόμος ή κάγκελα, τα παρκαρισμένα πιάνουν τη δεξιά λωρίδα πάντα, είτε απαγορεύεται, είτε όχι. Άρα ούτε αυτό είναι λύση!!... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2009 Έχει αποδειχθεί ότι όπου δοκιμάσανε αυτό το μέτρο μόνο επιπλέον προβλήματα προκάλεσε! <_< Ειδικά σε δρόμο 2 λωρίδων και πάνω ανά ρεύμα, αν έχει κολωνάκια ο δρόμος ή κάγκελα, τα παρκαρισμένα πιάνουν τη δεξιά λωρίδα πάντα, είτε απαγορεύεται, είτε όχι. Άρα ούτε αυτό είναι λύση!!... άμα φτιάξουν μια νέα ομάδα κρούσης(που είναι και της μόδας) με κουκουλοφόρους μπάτσους με ρόπαλα του μπέιζμπολ που θα τα ξανασχεδιάζουν???τι λές? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2009 άμα φτιάξουν μια νέα ομάδα κρούσης(που είναι και της μόδας) με κουκουλοφόρους μπάτσους με ρόπαλα του μπέιζμπολ που θα τα ξανασχεδιάζουν???τι λές? Εγώ δεν έχω πρόβλημα.. :D Αρκεί να μην είναι μπάτσοι οι κουκουλοφόροι γιατί αρκετά τους έχουν προσάψει ο κόσμος!! Κοίτα και κουτάκιας που είμαι, δε το πετάω από δω κι από κει το αυτοκίνητο.. Προκειμένου να έχω τη συνειδησή μου καθαρή, προτιμώ να κάνω και 20 λεπτά κύκλους, προτιμώντας να το βάλω κάπου νόμιμα, παρά να ενοχλώ όλο τον κόσμο Τώρα όσον αφορά τους υπόλοιπους.. Τι να πω. Εδώ, βλέπω άλλους να έχουν παρκάρει σε θέσεις ΑΜΕΑ και να τους τη λέει ο κόσμος, και ντρέπομαι εγώ (λες και έχω κανα λόγο!), φαντάσου να έλεγαν σε μένα το παραμικρό.. Να ανοίξει η γη να με καταπιεί θα ήμουν!! ΥΓ: Εννοείται ότι το δεν πήγαινε για σένα αλλά για αυτούς που τα αφήνουν όπου να'ναι!! Για να μη παρεξηγηθούμε τσάμπα το λέω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2009 Non taken...σιγά μη παρεξηγηθούμε κιόλας...απλά δε μπορώ να καταλάβω τι το ιδιαίτερο έχει η Ελλάδα σε σχέση με άλλες χώρες. Να πώ οτι το κάνανε παντού οκ, αλλα δεν το κανουν!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2009 αγοραζουμε αυτα και τυπονουμε πανω αυτο και δε ψαχνουμε κανενα απο σπιτι μας εχουμε τα αυτοκολλιτα μας. ελπιζω οσοι τα λενε να τα κανουν κιολας για να δυναμοσει η επαγρυπνηση απεναντι σε τοσο ευαισθητα θεματα.... και δεν ειμαι streetpanther για να μη δωθει λαθος εντυπωση πωσ προοθω το συγκεκριμενο group υγ Στελιο ειστε δυσευρετοι οποτε και μονοι μας δε τρεχει να κανουμε αυτοκολλιτα φανταζομαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2009 αγοραζουμε αυτα και τυπονουμε πανω αυτο και δε ψαχνουμε κανενα απο σπιτι μας εχουμε τα αυτοκολλιτα μας. ελπιζω οσοι τα λενε να τα κανουν κιολας για να δυναμοσει η επαγρυπνηση απεναντι σε τοσο ευαισθητα θεματα.... και δεν ειμαι streetpanther για να μη δωθει λαθος εντυπωση πωσ προοθω το συγκεκριμενο group υγ Στελιο ειστε δυσευρετοι οποτε και μονοι μας δε τρεχει να κανουμε αυτοκολλιτα φανταζομαι. Μια χαρα...Ρε γκάρισμα που θα πεσει Πατραααα :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2009 Στο Mediterenian Cosmos εδω στην Θεσσαλονικη μου εχουν φυγει ΑΠΕΙΡΑ αυτοκολλητα σε γαιδαρους σε θεσεις αναπηρων η σε θεσεις για εγκυους ισως και τα περισσοτερα απο οτι μεσα στην πολη!!! φιλε μου καλε καλε μου φιλε ! που θα βρωωω αυτα τα αυτοκολητα???? εχω καργα να κολλησω στα ζωακια μας και εδω στην Αθηνα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
azyx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2009 αγοραζουμε αυτα και τυπονουμε πανω αυτο και δε ψαχνουμε κανενα απο σπιτι μας εχουμε τα αυτοκολλιτα μας. ελπιζω οσοι τα λενε να τα κανουν κιολας για να δυναμοσει η επαγρυπνηση απεναντι σε τοσο ευαισθητα θεματα.... και δεν ειμαι streetpanther για να μη δωθει λαθος εντυπωση πωσ προοθω το συγκεκριμενο group υγ Στελιο ειστε δυσευρετοι οποτε και μονοι μας δε τρεχει να κανουμε αυτοκολλιτα φανταζομαι. ΣΕ Α4 http://xs.to/xs.php?h=xs137&d=09126&am...gaidaros425.jpg Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2009 thank youuu Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2009 ΑΙΣΧΟΣ! Ομολογώ ότι το έχω αφήσει κι εγώ έτσι μια φορά, αλλά λίγο πιο πίσω. Και πάλι έκοβα την διέλευση όμως. Την δεύτερη φορά η φίλη μου μου επισήμανε ότι από εκεί περνούν ανάπηροι και αμέσως τσακίστηκα να το μετακινήσω. Φυσικά ποτέ ξανά εκεί... Ντράπηκα μόλις συνειδητοποίησα ότι το είχα κάνει και στο παρελθόν μια φορά.... Όσο για τα αυτοκόλλητα μπορείς να πάρεις από το ΠΛΑΙΣΙΟ (όχι το καμένο, σε άλλο) αυτοκόλλητα ετικέτας και να γράψεις με μαρκαδόρο το "είμαι γάιδαρος κλπ..." και να κολλάς αυτό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2009 ΣΕ Α4 http://xs.to/xs.php?h=xs137&d=09126&am...gaidaros425.jpg μεγιστος λεμε!! ΑΙΣΧΟΣ! Ομολογώ ότι το έχω αφήσει κι εγώ έτσι μια φορά, αλλά λίγο πιο πίσω. Και πάλι έκοβα την διέλευση όμως. Την δεύτερη φορά η φίλη μου μου επισήμανε ότι από εκεί περνούν ανάπηροι και αμέσως τσακίστηκα να το μετακινήσω. Φυσικά ποτέ ξανά εκεί... Ντράπηκα μόλις συνειδητοποίησα ότι το είχα κάνει και στο παρελθόν μια φορά.... Όσο για τα αυτοκόλλητα μπορείς να πάρεις από το ΠΛΑΙΣΙΟ (όχι το καμένο, σε άλλο) αυτοκόλλητα ετικέτας και να γράψεις με μαρκαδόρο το "είμαι γάιδαρος κλπ..." και να κολλάς αυτό. ναι κι αυτο πολυ καλο πιστευω μπορεις να γραφεις και μηνιματα με αφιερωση πχ τι ζωο εισαι κλπ αναλογα του παρκαρισματος!! αυτοκολλιτα με καλη κολλα να μη βγαινει ευκολα!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2009 (τροποποιήθηκε) Όσο για τα αυτοκόλλητα μπορείς να πάρεις από το ΠΛΑΙΣΙΟ (όχι το καμένο, σε άλλο) αυτοκόλλητα ετικέτας και να γράψεις με μαρκαδόρο το "είμαι γάιδαρος κλπ..." και να κολλάς αυτό. Ε καλα ειπαμε να κανουμε καλη και σωστη δουλεια...το πορτοκαλι με το μαυρο ειναι χτυπητο...εκτος και αν παρεις πορτοκαλι ετικετα και γραψεις πανω!!! Αλλα το θεμα ειναι οτι αυτο το συγκεκριμενο αυτοκολλητο το καταλαβαινει ο αλλος και απο τον γαιδαρο που εχει επανω!!! Επισης υπηρξαν φορες που ενας γαιδαρος εστειλε mail στην συντονιστικη ομαδα και ζητουσε το λογο γιατι τον κολλησαν!!! Αν κανεις εσυ ετικετες μονος που να γραφεις οτι θελεις και θα δημιουργηθει προβλημα αλλα και δεν θα ειναι υπευθυνοι οι StreetPanthers αν σε περιτπωση κολληθει το αυτοκολλητο πανω σε χρωμα ας πουμε (που ειναι παρανομο και φθορα ξενης περιουσιας πανω στο χρωμα αυτοκινητου)!!! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 22 , 2009 από τον st3li0s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2009 (τροποποιήθηκε) Γενικά ο κόσμος δεν καταλαβαίνει, πρέπει να πάθει για να μάθει... Στην διπλανή πολυκατοικία μένει μία κοπέλα καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι, μία μέρα είδα να παρκάρει μία κυρία στην ράμπα που είναι εκεί δίπλα. Της είπα ότι εκεί μένει μία κοπέλα με αναπηρικό καροτσάκι και την παρότρυνα να ψάξει να βρει άλλη θέση... Ούτε σε τοίχο να μιλούσα, στο τέλος της "ευχήθηκα" να κάτσει κι αυτή σε ένα αναπηρικό καροτσάκι μπας και καταλάβει πόσο μεγάλη αξία έχει μία προσβάσιμη ράμπα γι' αυτούς τους ανθρώπους!... :( Δυστυχώς οι άνθρωποι με κινητικά προβλήματα και προβλήματα όρασης είναι εντελώς αβοήθητοι και εντελώς μόνοι τους στην "πολιτισμένη" χώρα μας... :( Τροποποιήθηκε Μάρτιος 23 , 2009 από τον zoo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2009 δεν ειναι ψυχοπλακοτικο, ψυχοπλακοτικο το εχουμε κανει :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xenos3 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2009 Έλεος πάντως! Στη ζούγκλα που ζούμε, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δίνουμε λίγο προσοχή σε αυτά τα άτομα τα οποία δεν μπορούν να πάνε πουθενά εξαιτίας μας. Και για τους μηχανόβιους ισχύει αυτό! Μην γελιόμαστε, υπάρχουν πολλά ζώα που καβαλάνε μηχανάκια (και 50άρια και 1000άρια). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2009 Όρνεα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες