klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2015 Στάνταρ οι αγορές είναι από πωλητές εκτός ΕΕ , άρα η χώρα τους δεν έχει νόμισμα το ευρώ και μπορεί να έχουν ζητήσει να πληρώνονται πχ σε λίρες Αγγλίας ή δολάρια Αμερικής. Άμα είναι από Κίνα πχ μην σου κάνει καθόλου εντύπωση. Το ότι βλέπεις τις τιμές σε ευρώ το κάνει το ebay.com για να σε διευκολύνει. Φαντάσου να σου έλεγε τιμές σε γουάν-δολάρια Αυστραλίας-δολάρια Καναδά-δολάρια Σιγκαπούρης-δολάρια Ταϊβάν-γιέν-οβολούς και κοτρώνες, θα ήσουν με το κομπιουτεράκι στο χέρι και με 15 σελίδες με ισοτιμίες συναλλαγμάτων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2015 αυτο περι ισοτιμιας, χρειαζεται να το επιλεγουμε καθε φορα στο τσεκ αουτ. Εδω παραδειγμα με τα πραγματα που θα παραγγειλω αυριο. 4 πραγματα στο καλαθι, συνολικης αξιας 27,66$ . Διαφορετικη περιπτωση βεβαια απο τα μεμονωμενα αντικειμενα που αγορασα και με χρεωσε για το καθενα 30 λεπτα επιπλεον. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 Στελιο, στην πρωτη περιπτωση να περιμενεις να σου χρεωσει και κατι ψιλα για προμηθεια συναλλαγματος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 Παρατηρησα οτι τα λεπτα στα τρωει για ποσα μικροτερα των 10Ε. Αν και στα γαντια που παραγγειλα με χρεωσε οτι ελεγε... Τα ποσα που γραφει υστερα,στη λιστα με αυτα που εχεις παρει,μη τα κοιτας,γιατι αλλαζουν καθε φορα με την ισοτιμια. Στελιο, στην πρωτη περιπτωση να περιμενεις να σου χρεωσει και κατι ψιλα για προμηθεια συναλλαγματος. Εμενα με ειχε χρεωσει 2,5Ε αλλα μετα απο μια βδομαδα μου τα ειχε δωσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 (τροποποιήθηκε) λοιπον, η τελευταια αγορα ηταν αυτη: 137 λιρες ειναι 193.287 EUR (συμφωνα σε σαιτ, τσεκαρισμενο σημερα) Αυτα που χρεωθηκα ειναι (τα 2 πανω πανω) : 198€ την ωρα που αν ειχα επιλεξει το paypal να κανει την μετατροπη, με τη δικη του ισοτημια, ηθελα 202 € (οχι 205 που λεω πιο πανω τελικα) αντιστοιχα, στην πιο κατω συνναλαγη (παλι πληρωσα με τον ιδιο τροπο) , το paypal ζητουσε 351€ τα εξοδα συναλλαγης εξωτερικου σαφως και δεν στα γυρναει πισω. αυτα απο μενα. Τροποποιήθηκε Μάιος 25 , 2015 από τον Αλομπαρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 Εμενα μου τα ειχε γυρισει την προηγουμενη φορα. Γιατι αν ειχε για παραγγελια 90 λεπτα να πληρωσω 2,5Ε επιπλεον ,τοτε καλυτερα να βαλω το paypal να κανει τη μετατροπη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 Τελικα ναι,στη κρατανε τη προμηθεια συναλλαγματος. Ρωτησα στο Online της eurobank. Βλακεια,γιατι μου φαγανε ουσιαστικα 12,5Ε τωρα απο 5 αγορες που εαν εβαζα να κανει τη μετατροπη το paypal μπορει να γλιτωνα αρκετα. Οποτε απο οτι εχω καταλαβει,καθε φορα το αλλαζεις πριν την αγορα για να δεις που βγαινει επι τοπου πιο φθηνα και εαν το αφησεις να το κανει η τραπεζα,προσθετεις τη προμηθεια (που στη περιπτωση μου,ειναι 2,5Ε ανα αγορα) Σκεφτειτε τωρα αγορασα κατι μετατροπεις για πριζα που εκαναν 90 λεπτα και επειδη ηταν σε καναδεζικα δολλαρια θα μου παρει και 2,5Ε για τη μετατροπη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 με τη μέθοδο της τράπεζας σου κρατάει 2,5€ ανα αντικείμενο? δε συμφέρει κάτι τετοιο με τίποτα... κάθε φορά θα τσεκαρω όπως το παραπανω που ποσταρα να δω το τελικο κοστος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 με τη μέθοδο της τράπεζας σου κρατάει 2,5€ ανα αντικείμενο? δε συμφέρει κάτι τετοιο με τίποτα... κάθε φορά θα τσεκαρω όπως το παραπανω που ποσταρα να δω το τελικο κοστος. Αποκλείεται να συμβαίνει αυτό. Εγώ στην κάρτα βάζω πάντα όσο είναι η πληρωμή,δεν μου κρατάει παραπάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 Οχι ανα αντικειμενο. ανα αγορα που θελει μετατροπη.Αυτο σε μενα δηλαδη που ειναι eurobank. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 η καλύτερη για αυτές τις δουλειές είναι η Πειραιώς. Άντε να σου φάει κανα ευρώ στο 3μηνο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 η καλύτερη για αυτές τις δουλειές είναι η Πειραιώς. Άντε να σου φάει κανα ευρώ στο 3μηνο. πειραιως ειναι η τραπεζα μου. εξοδοξα συναλλαγματος ολες εχουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 Δε σου κρατάει όμως 2,5 ευρά που λέει ο Γιώργης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 Δε σου κρατάει όμως 2,5 ευρά που λέει ο Γιώργης. οχι. το υπολογιζει αναλογα με το πόσο μεγαλο ειναι το ξενο ποσό προς μετατροπη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 οχι. το υπολογιζει αναλογα με το πόσο μεγαλο ειναι το ξενο ποσό προς μετατροπη. το ίδιο λέμε ρε ξεκόλλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 Εγώ τόσο καιρό, πουλάω/αγοράζω, δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Χρησιμοποιώ μόνο το paypal balance για τις αγορές, γι'αυτό μάλλον. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 λοιπον, σημερα επεσαν παραγγελειες μαζεμμενες. Με ισοτιμια μεσω paypal μου εβγαινε 1 ευρω ακριβοτερη η αγορα, δειτε και τις παρακατω φωτογραφιες. Πλεον θα τα κοιταζω, γιατι μεχρι πριν ενα μηνα φορτωνα σαν μακακας λεφτα πρωτα στο paypal (τα εξοδα μεταφορας πηγαιναν συννεφο) και μετα εκανα αγορες με την ισοτιμια στα χερια του paypal. οποτε παιζει να εχω δωσει κανα 20αρι ή και παραπανω αερα, ολον αυτον τον καιρο. με την ισοτιμια στα χερια του paypal το τελικο ποσό και εδω ολοκληρωσα την αγορα με την ισοτιμια βαση της τραπεζας στο google που εγραψα "27.66 usd to eur" μου εβγαλε 27.66 U.S. dollars = 25.2115776 Euros Οποτε τα εξοδα της τραπεζας που πληρωσα ηταν 0,77€ περιπου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 @ζεντακια αν ειδες στη φωτο που παρεθεσα, φαινεται οτι τα εξοδα της τραπεζας φαινονται σε ξεχωριστη χρεωση. Αυτα τα 0.77 που λες ειναι η διαφορα συναλλαγματος που εχει η τραπεζα με την οφισιαλ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 Ακριβως. Οι τραπεζες παιρνουν και αυτες δικα τους συναλλαγματα αλλα συνηθως πιο συμφερων για εμας σε σχεση με του paypal. Απλα βαζουν και τα εξοδα συναλλαγματος. Μου φαινεται οτι σε μικρα ποσα συμφερει να το κανει το paypal και σε μεγαλα η τραπεζα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 Στην αλλη περιπτωση μου ομως για καθε αντικειμενο πληρωσα 30 λεπτα νταβατζιλικι χωρις να το γνωριζω. Οπως ειπα τη δημοπρασια την κερδισα στα 6.67 και πληρωσα επιτοπου, αλλά το τελικο που με χρεωσε ηταν 7.01. Το ιδιο στα γαντια και στις χειρολαβες. Δε με ενοχλησε που εχασα 1€ συνολο, αλλά σκεφτομαι τι θα γινοταν αν αηοραζα πραγματα αξιας μεγαλυτερης των 20-30€. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 Να ρωτησω κατι... Εχω παραγγειλει κατι φλας. Εχει περασει 1 μηνας και βαλε και τιποτα.Το ρελε που το ειχα παραγγειλει τη προηγουμενη μερα απο τα φλας,εχει ερθει εδω και καιρο. Απο το tracking βλεπω οτι εχει φυγει απο τελωνειο κινας απο το προηγουμενο μηνα. Την αλλη βδομαδα τελειωνει το πλαισιο που εχουν μεχρι να ερθει. Για να ειμαι προετοιμασμενος,για πειτε τι κανω εαν δε παραλαβω? Υπαρχει πιθανοτητα να ερθει μετα απο τοσο καιρο? Καπου ειδα οτι dispute σου δινει 180 μερες για να κανεις. Απο που το κανω αυτο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 το dispute το κάνεις μέσω PayPal. Στην σελίδα σου,στις αγορές σου.Μια μέρα πριν περάσει η διορία,άνοιξε ένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 Να ρωτησω κατι... Εχω παραγγειλει κατι φλας. 1.Εχει περασει 1 μηνας και βαλε και τιποτα.Το ρελε που το ειχα παραγγειλει τη προηγουμενη μερα απο τα φλας,εχει ερθει εδω και καιρο. Απο το tracking βλεπω οτι εχει φυγει απο τελωνειο κινας απο το προηγουμενο μηνα. Την αλλη βδομαδα τελειωνει το πλαισιο που εχουν μεχρι να ερθει. 2.Για να ειμαι προετοιμασμενος,για πειτε τι κανω εαν δε παραλαβω? 3.Υπαρχει πιθανοτητα να ερθει μετα απο τοσο καιρο? 4.Καπου ειδα οτι dispute σου δινει 180 μερες για να κανεις. Απο που το κανω αυτο? Κουλ. 1. Δεν έχει καμία σημασία. 2. Του στέλνεις μήνυμα και του λες αν θες τα λεφτά σου πίσω ή να σου στείλει άλλο. 3. Εύκολα...Έχω πάρει έτσι κάποια διπλά καταλάθος. 4. Δεν χρειάζεται συνήθως, θα σου απαντήσει στο μήνυμα για να λυθεί το πρόβλημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 Να ρωτησω κατι... Εχω παραγγειλει κατι φλας. Εχει περασει 1 μηνας και βαλε και τιποτα.Το ρελε που το ειχα παραγγειλει τη προηγουμενη μερα απο τα φλας,εχει ερθει εδω και καιρο. Απο το tracking βλεπω οτι εχει φυγει απο τελωνειο κινας απο το προηγουμενο μηνα. Την αλλη βδομαδα τελειωνει το πλαισιο που εχουν μεχρι να ερθει. Για να ειμαι προετοιμασμενος,για πειτε τι κανω εαν δε παραλαβω? Υπαρχει πιθανοτητα να ερθει μετα απο τοσο καιρο? Καπου ειδα οτι dispute σου δινει 180 μερες για να κανεις. Απο που το κανω αυτο? Τελειως οφ τόπικ αλλά ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΘΕΟΦΟΒΕ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΠΙΚ ΤΟ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΟ CBR? XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 Αρα να παω 2 μερες πριν ληξει και να του στειλω ενα μηνυμα και εαν δε βγαλω ακρη την επομενη η μεθεπομενη να του κανω dispute? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες