Scandal 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexderbi 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2010 καλα εχεις εξοχικο στον καλαμο και δεν μιλας???? ενα μπλε ttr δεν σου λεει κατι? ερχεσαι μαζι και με ενα αλλο ttr? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ghostakis 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2010 ερχεσαι μαζι και με ενα αλλο ttr? Ρε παιδιά και εγώ(δηλαδή οι γονείς μου) έχω εξοχικό στον Κάλαμο! Στους Αγίους Αποστόλους... Από τη μεριά προς Ορωπό!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billismatador 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billismatador 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2010 η καρδια του παρνωνα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 Δεν είναι οι καλύτερες φωτογραφίες μου, αλλά σίγουρα μέχρι στιγμής, είναι οι αγαπημένες μου. Είναι η πρώτη φορά που καβάλησα από τότε που έσπασα το πόδι μου! Και όχι... δν πέρασε πολύς καιρός, κάτι λιγότερο από 3 μήνες, αλλά εμένα μου φάνηκαν ατελείωτοι και απλά δεν μπορούσα να κρατήσω την χαρά μου, που βρήκα ευκαιρία να καβαλήσω! Οι φωτό είναι από το test ride του Κεραμιδά, που έγινε την προηγούμενη Κυριακή στην Ανάβυσσο... με το 85αράκι :wub: σσ. σταμάτησα όταν το πόδι είχε πρηστεί πια μες την μπότα... ααααααααααααααχ έρωτας... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
_GhostRideR_ 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 Η παλιά μου μηχανή Η καινούρια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 1. ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ η μηχανή 2. Είστε μουρλοί εσείς οι στρητάδες δεν σας έχουν πει να μην χαϊδεύετε την άσφαλτο γιατί αφήνει δαχτυλιές? 3. ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ η μηχανή ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2010 (τροποποιήθηκε) XOXO Εδω στους προποδες του ταυγετου γυρνωντας απο μοτοεκδρομη (διανυκτερευση στο βουνο )....sorry για τους θρησκοληπτους.... http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs021.snc3/10857_1271725707568_1062649701_822433_3040319_n.jpg Και εδω λιγο πριν το χιονοδρομικο καλαβρυτα,παρεα με τη μοτολεσχη της αμαλιαδας... http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs063.snc3/13045_1248356763359_1062649701_756755_6743386_n.jpg Και η παλια μηχανουλα μου (to Dominator) σε στιγμες δοξας στην Καλαματα .... http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs173.snc3/20032_1321523472481_1062649701_955866_4170081_n.jpg Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 8 , 2010 από τον spericD Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2010 ωραια φοτο. καπου την ειδα προσφατα σε καποιο blog.. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2010 ωραια φοτο. καπου την ειδα προσφατα σε καποιο blog.. :D Στo Troktiko την ειδες την Κυρικη το πρωι,σε ενα θεμα που τους εγραψα με εναν Πακιστανο ντελιβερι που παραλιγο να χτυπησουμε μετωπικα στον αγιο Στεφανο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vvag 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2010 Έγινε επισήμως η αγαπημένη μου φωτογραφία με τη μηχανή!!! Το VFR πάει παντού!!! (Στο χωριό Φωκιανό, κοντά στο Λεωνίδιο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2010 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jo.Da. 196 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2010 Νότια Πίνδος Ασπροπόταμος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2010 (τροποποιήθηκε) καλοκαίρι, κάμπινγκ, καφές πρωι, τσιγάρο/α.... Λιτόχωρο. δανεικό το GV, περάσαμε Ροδόπη καλοκαίρι με φίλους με NIVA. Ζάχαρη...240 χλμ χώμα. είχαμε πάει 1997 με μοτό και ξανακάναμε το ταξίδι.... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 24 , 2010 από τον innova 04 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexderbi 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2010 δεν ειχα που αλλου να βαλω το κρανος μεχρι να σκεπασω το derbi :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xatzakos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2010 δεν εχω πολλες οποτε απλα αφινω την επιγραφη μου..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2010 Αλεξανδρε με αλματα το εβαλες το κρανος εκει πανω??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexderbi 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2010 Αλεξανδρε με αλματα το εβαλες το κρανος εκει πανω??? οχι :tooth: απλα η καμερα ειναι χαμηλα και το κανει να φαινεται ψηλα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agra 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 Μια αγαπημένη φωτο κι από μένα... Ηλιοβασίλεμα κάπου στο Καρπενήσι!!! Τα σχόλια δικά σας... 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 Πολύ καλή φίλε Agra, μ'αρέσει τρελά αυτή η φώτο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες