rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 Πρωτη κοντινη βολτιτσα με το Fazer του κουμπαρου μου(JKEFAL). Τα καλυτερα ερχονται! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Italokamikazi 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 (τροποποιήθηκε) Ο ιταλός και η γερμανίδα του!!! Δεν τα πάω καλά με τις φότο έχω κάνει μακρινές βολτούλες με το "τέρας" αλλά δεν έχω αξιωθεί να βγάλω καμμιά καλύττερη φότο!!! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 από τον Italokamikazi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
caesar 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 Ας ρίξω και εγώ μια Photo από τον πρόσφατα ανακατασκευασμένο ληστή μου..(Bandit 400V) είδος υπο εξαφάνιση.. Δεν είναι από Εκδρομή "δυστυχώς" αλλά με τόσες Φωτό που είδα και τόσα πανέμορφα μέρη, με βλέπω να παίρνω το αίσθημα και όπου φύγει φύγει αυτό το Σ/Κ. ΥΓ. Του έκανα την 1η βόλτα του το Σ/Κ που μας πέρασε στην Εύβοια. Αλλά δυστυχώς μόνο Βίντεο τράβηξαν κάτι φίλοι με αυτοκίνητο που ακολουθούσαν. :( Σύντομα εύχομαι να ανεβάσω και από εξορμήσεις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thrakiotis 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2008 Μπραβο ρε φιλε. Πολυ ωραιος ο Ληστης Εχεις μερακι και ευχομαι να σου συμπεριφερθει οπως εσυ σ' "αυτον" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hárës 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2008 (τροποποιήθηκε) Από Δίστομο, Αράχωβα και Περτούλι. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 17 , 2008 από τον Hárës Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
braingd 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2008 (τροποποιήθηκε) Δύο από Σκωτία με την παλιά μου μοτό VStrom DL 650, και μία από το νέα μου μπέμπα εντός Ελλάδας. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 17 , 2008 από τον braingd Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GERASIMOSBUSA 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2008 Απο ολυμπο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2008 κ κατι απο την φετινη εκδομη στην Ιταλια.το πληρες ταξιδιωτικο ερχεται συντομα...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
africanos 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2008 Βίτσι-Φλώρινα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
katsim 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2008 Ελλαδα Ελλαδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
africanos 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2008 Φιδισια καμωμενος Εντουραδα στην ορεινη Ναυπακτια Επι το εργον Λιμνη Καστοριας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_1100gs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2008 Αρκαδία.. Μαίναλο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2008 Πλακωσε πολυ χωμα μου φαινεται!Φρεσκες απο το Φρουριο της Φυλης στην Παρνηθα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JKEFAL 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2008 και μια δικια μου φοτο απο μουρτερη μαζι με 150 μοτο σκομα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2008 H καλλιτεχνία θα μας φάει... Ίσως η καλύτερη φώτο που της έχω (και είναι πολλές) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
avel 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2008 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2008 πατρα-ομπ-λος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmis5 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2008 Σαν δεν ντρεπεσε BLOODY ασημενια Dukati ιεροσυλια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2008 ρε παιδια δεν μπορω να κανω upload φωτογραφιες.... παω στα συνημμενα αρχεια και οταν επιλεγω την photo και παταω upload μου βγαζει μηνυμα error κανω κατι λαθος? υπαρχει αλλος τροπος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2008 Σαν δεν ντρεπεσε BLOODY ασημενια Dukati ιεροσυλια Τα σπάει η ασημένια dukati λεεεεεέμεεεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2008 στο πανεμορφω νησι της λευκαδας στον δρομο για βασιλικη τα γιαμαχακια παρεα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2008 και αλλη μια λιγο πιο στημενη :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_1100gs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2008 Γεια σου Δημήτρη...Πολύ όμορφη φωτό... Καλά να περνάς φίλε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisCBR600F 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2008 Ανατολικο Ζαγορι στον δρομο προς Βοβουσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες