xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Δεν κρατιεσε ε??? Αντε παιδες και να περασετε οσο καλυτερα μπορειτε B) που εισαι εσυ ρε θηριο??? θα περασεις να κερασουμε μια μπυριτσα??? :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apatsi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Στον ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΛΕΜΕ θα πουμε και γι'αυτο το θεμα...Να κατηφορισουμε παρεα :) Av γουσταρετε τετάρτη απόγευμα βγενουμε για καφεδακι και κανονίζουμε τη ωρα θα μαζευτουμε τη Κυριακη το πρωι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Av γουσταρετε τετάρτη απόγευμα βγενουμε για καφεδακι και κανονίζουμε τη ωρα θα μαζευτουμε τη Κυριακη το πρωι. Αν πάω στο εκλογικό στις 7, προλαβαίνω να είμαι κατά τις 9:30 Πάτρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apatsi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Ωραίες παρέες κάνεις..... Μην εξηγήσε έτσι για τον μπατζανάκι μου!!! το άτομο ειναι κομμάτι συλλεκτίκο Αν πάω στο εκλογικό στις 7, προλαβαίνω να είμαι κατά τις 9:30 Πάτρα. ΟΚ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Av γουσταρετε τετάρτη απόγευμα βγενουμε για καφεδακι και κανονίζουμε τη ωρα θα μαζευτουμε τη Κυριακη το πρωι. Γιααααα κανε κλικ πανω στο ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΛΕΜΕ πιο πανω πατριωτηηηη B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apatsi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Γιααααα κανε κλικ πανω στο ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΛΕΜΕ πιο πανω πατριωτηηηη B) Εκανα κλικ ΠΑΤΡΙΩΤΗΗΗ και απαντησα B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stefanakis 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Καλως τον φιλο αμα κατεβειτε κυριακη μιλαμε να κατεβουμε team να γελασουμε κιολας. ΤΖΙΜΗ ΑΜΑ ΨΗΝΕΣΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΠΜ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΜΟΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BEN 2 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 ΠΑΙΔΙΑ ΦΟΛΑ.... ΑΚΥΡΟ.... ΙΣΩΣ ΠΕΡΑΣΩ ΒΟΛΤΑ. ΓΜΤ ΓΜΤ ΓΜΤ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BEER636 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 θα ξεκινησω σαββατο μεσημερι απο αρτα κατα της 4 υπαρχη περιπτωση να βρεθω με κανεναν στον δρομο να παμε παρεα κατω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apatsi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 που εισαι εσυ ρε θηριο??? θα περασεις να κερασουμε μια μπυριτσα??? :) εχεις πμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Κανονίστε εσείς τι ώρα θα φύγετε από Πάτρα και θα δούμε μετά πως και αν θα συναντηθούμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ? Γιαννιώτες-λευκαδιώτες και αργότερα και με μερικούς αθηναίους ΄σαβατο πρωι θα βρεθούμε στο Ρίο :D θα ξεκινησω σαββατο μεσημερι απο αρτα κατα της 4 υπαρχη περιπτωση να βρεθω με κανεναν στον δρομο να παμε παρεα κατω Εμείς με AndrewTs θα ξεκινήσουμε πρωι πρωί :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 4 μερούλες ακόμα.................. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 τελικα και εμεις θα ξεκινησουμε πρωι πρωι το Σαββατο λογικα κατα τις 12:00-13:00 θα ειμαστε εκει !!!!! ΑΝΤΕ ΛΕΜΕ!!!!! ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ περιμενω μια αποδραση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 θα ειναι κανεις απο παρασκευη?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewts 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 Ανανεωση συμμετοχων μετα τις τελευταιες αλλαγες, επειδη σιγουρα κατι θα αλλαξει ή καπου μπορει να κανω λαθος διορθωστε με..... 1-2) Ηοnda55551 + Χαρα (+μπορει αλλα 2 άτομα ) 3) Prodigy 4-5) BEER636 + Γιαννα 6) Raid3n 7-8) kiriakos + tzenaki 9) xourafis 10) MantisZZN 11) V-Paketas 12) andrewts 13)dimitrishndsm 14-15)A.K.A. SonIC + Bou 16)jimmis5 17)bloody 18)Αrgi6argi 19-20)FOURNARIS + ΘΑΛΕΙΑ 21)42742 22-23)deadhead_pirate + Νίκη 24)hornetkav 25)janabetis 26)Albandy 27)Stefanakis 28)..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mead5600 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 Και εγώ μέσα παιδιά +95%.Μόλις χθες είδα το post,αλλά δεν θέλω να το χάσω με τίποτα.Αν όλα πάνε καλά και πάρω άδεια από τη δουλιά έλεγα να ξεκινήσω από Πάτρα Σάββατο πρωί με ένα DT και ένα φιλαράκι πίσω συνεπιβάτη... :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Παιδιά εμείς τελικά δεν θα διανυκτερεύσουμε. Θα έρθουμε Σάββατο και Κυριακή, αλλά το βράδυ θα γυρίσουμε σπίτι, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2009 (τροποποιήθηκε) Αθηναιοι καγκουρες θα φυγουμε κανα κομβοι σαβατο πρωι? 8¨30 περιπτερο χαιδαριου καλα ειναι και αποχωρηση 9¨00?? 1)Αλ_Μπαντυ Τροποποιήθηκε Ιούνιος 4 , 2009 από τον Al_Bandy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bou 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2009 (τροποποιήθηκε) 8¨30 περιπτερο χαιδαριου καλα ειναι και αποχωρηση 9¨00?? 1)Αλ_Μπαντυ 2)Sonic + Bou (ευελπιστούμε με 2 μηχανές) @ Αγγελε, ελπίζω όχι μονοκάβαλος... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 4 , 2009 από τον bou Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2009 παιδια ευχομαι να περασετε τελεια εχετε τις ευχες μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2009 μονοκαβαλος δυστυχος αλλαγη σχεδιου ομως θα παμε απο λαμια να κανουμε και κανα χιλιομετρο 8¨30 εθνικη μετα απο γεφυρα βαριμπομπης αν ειστε μεσα ανανέωσε :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bou 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2009 (τροποποιήθηκε) μονοκαβαλος δυστυχος κριμα... :( να κανουμε και κανα χιλιομετρο ναι.. το ξέχασα... εσύ τα καταπίνεις τα χλμ., δεν σου φτάνουν τα 300 μέχρι την Αμαλιάδα. Δύσκολο για Λαμία γιατί παίζει συνάντηση κ με τους Πατρινούς το μεσημερι του Σαββάτου. Καλά... έλα μαζί μας τώρα και στο γυρισμό πήγαινε και από Τρίκαλα αν θες :lol: Τροποποιήθηκε Ιούνιος 4 , 2009 από τον bou Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mead5600 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2009 Έχει κανείς μιλήσει για τιμές ανά άτομο για κατασκήνωση το βράδυ??? Αν έχετε ιδέα ποστάρετε κάτι εδώ,ευχαριστώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες