μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Την Τεταρτη λεω για καφεδακι...Δεν δουλευουμε οι περισσοτεροι,κλειστα και τα μαγαζιά,εμπορικα και σεα μεα,οπότε μια χαρα θα μας κατσει για Βραχνεϊκα...Κατα τις 6-6.30 καλα ειναι ε;...Καμμια Ριβιερα ας πουμε...Μοτοβιοι ακουω συμμετοχες... :) Υ.Γ.Οσοι εχουν ευαισθητα ματοσακά στην υγρασια(Εγγλεζικα-Ιταλικα)να δωσουν εναλλακτικη προταση... :P Υ.Γ.2 6-6.30 απογευμα ρε χάλια!....ακομα δεν το'βαλα και ηρθε ΠΜ"το πρωι εννοεις"... Απογευμα λεμεεεε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Παιδια, εγω μαλλον θα δουλευω μεχρι τις 6 και μετα εχω χορο... Οποτε δεν θα δωσω το παρον... Καλα να περασετε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmis5 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Μεσα ενοειτε ο δρομος εξαλου ειναι ιδανικος για τα on-off οι streetαδες θα ταλαιπωτηθουν.... Παιζει να ειναι και η πιστα ανοιχτη σαν εναλλακτικη το λεω για τις υγρασιες και την αλμυρα....χαχαχααχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Παιζει να ειναι και η πιστα ανοιχτη σαν εναλλακτικη το λεω Δεν με χαλαει...να μπουμε και σε κανα καρτ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Αφήστε τη πιστα και καντε μια ειδικη διαδρομη στα εργα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Π.Γ.Α. 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 οκ καλό ακούγεται!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Αφήστε τη πιστα και καντε μια ειδικη διαδρομη στα εργα. Και με το δικο σου; B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Το δικο μου εχει αντεξει αλμα μοτοκρος, οχι πως σκοπευω να το επαναλαβω ή να το προτεινω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Το δικο μου εχει αντεξει αλμα μοτοκρος, οχι πως σκοπευω να το επαναλαβω ή να το προτεινω. Αρα θα το βγαλεις για Βραχνεϊκα υποθετω :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Ειμαι πολυ βορεια πια, πανε αυτα δυστυχως. :( Δε μπορω να σου δειξω τι on off ειναι. Αλλωστε δεν εχω καμια 17αρα μπροστα να λες οτι δεν μπαινει χωμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Ειμαι πολυ βορεια πια, πανε αυτα δυστυχως. :( ..............................εχω χασει επεισοδια; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Ξανα ξενιτεφτηκα το Σαβατο. Γι'αυτο το λογο εχασα και τη τελευταια καφεδοποσια (που δεν πηγες αν θυμαμαι), λογω ετοιμασιων. Η θεση μου ειναι παλι στο thread για τους ξενιτεμενους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Καλό κουραγιο τοτε ...:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apatsi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Μεσα και εγω στην καφεδια.ευκαιρια να γνωρισω και οσους δεν ξερω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stefanakis 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 ΜΕΣΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΤΟΥ ΔΟΥ ΜΟΥ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Μέσα κι εγώ δεν το χάνω αυτόν τον καφέ με τίποτα. Να κανονίσουμε και τις λεπτομέρειες για το παλούκι...!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapaSouzas 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Αν δεν δουλευω ειμαι 100% μεσα Ισως ερθω τις 19.00 αλλα ειμαι σιγουρος δεν θα το διαλυσετε νωρις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apatsi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 Αν δεν δουλευω ειμαι 100% μεσα Ισως ερθω τις 19.00 αλλα ειμαι σιγουρος δεν θα το διαλυσετε νωριςΕΛΑ ΟΤΙ ΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ.ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2009 η ιταλικη λαδιερα μου θα ειναι παρουσα και στη μια ροδα.μαλλον στην μπροστα,τα λεμε κατω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmis5 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 Ρε σεις δεν ειναι να σας αφησω μιση μερα θα γεμισετε ποστ ολο το φορουμ... :P Tas την εκανες ρε φιλε μια φορα καταφερες να μας αντεξεις? :lol: Απατσι να ρθειτε μαζι με τον BLoody μην μεινει πουθενα και σηκωνομαστε απο τις καρεκλες.. Stefanaki θα τα πουμε ολα απο κοντα βλεπω θα ειναι ισχυρη η ομαδα των πατρινων Papasoyza φιλε θα δουμε αν καταφερουμε να μην ειμαστε κανα τριωρο εκει αυτο εξαρταται απο ποσους θα μεινουν στην διαδρομη :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 Papasoyza φιλε θα δουμε αν καταφερουμε να μην ειμαστε κανα τριωρο εκει αυτο εξαρταται απο ποσους θα μεινουν στην διαδρομη :D Ρε συ;Ακομα εδω εισαι και ποσταρεις;Φυγε σφαιρα απο ΤΩΡΑ να προλαβεις να εισαι Τεταρτη απογευμα στα Βραχνεϊκα με το παλιοχρεπι σου...και μη σου πω αργησες γιατι ειναι και 8 χιλιομετρα αποσταση..στο τσακ προλαβαινεις με το ματρακά σου τον αξιοπιστο και...ταχυτατο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmis5 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 Ρε συ;Ακομα εδω εισαι και ποσταρεις;Φυγε σφαιρα απο ΤΩΡΑ να προλαβεις να εισαι Τεταρτη απογευμα στα Βραχνεϊκα με το παλιοχρεπι σου...και μη σου πω αργησες γιατι ειναι και 8 χιλιομετρα αποσταση..στο τσακ προλαβαινεις με το ματρακά σου τον αξιοπιστο και...ταχυτατο! Τι εγινε ρε φιλε ξεκινησατε κιολας???Παρτε ενα τηλεφωνο να ερθω με το τρειλερ... σας το πα και την αλλη φορα εγω πατακι δεν σπρωνχω.Εκτος αν θελετε να σκασει μυτη ενα φιλαρακι απο ασφαλιστικη με τους φαρους αναμενους να το κανουμε Υπερπαραγωγη το θεαμα. Θα ερθω με το παπακι ρε συ οχι τιποτα αλλο δινετε τοσα λεφτα για μηχανακια και ειναι κριμα να μενουν και μαλιστα μεσα στην πολη :D Ο Εγγλεζος που ειναι??παλι στον μανουλα μου ειναι?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 Τι εγινε;Πηρες laptop και γραφεις απο το ματρακά σου;...Σταση Ακτη Δυμαιων εκανες;Μην πιαστεις κιολας;... :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crazy_lkk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 (τροποποιήθηκε) δηστιχος τεταρτη θα την κανω για λιβαδεια. κριμα κ ηθελα να περναω μεσα απο τα εργα ενω εσεις θα κανετε κοικλους στα στενοσοκακα τον βραχναικων. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 2 , 2009 από τον crazy_lkk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapaSouzas 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 (τροποποιήθηκε) Λοιπόν επειδη βλεπω οτι η παρεα εχει μηχανακια που χαλανε Ιταλικα , Εγγλεζικα , και Γερμανικα (ναι ναι Κωστα για σενα λεω ..... τα BMW σπανε τελικα) ΖΗΛΕΥΩ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ που το δικο μου δεν χαλαει Γι' αυτο αποφασισα ........... Να παρω κι εγω το ΚαΤεΜι ... που χαλαει Οχι για μενα .... Για το φουκαριαρη το μαστορα Να εχει κι αυτος ενα μεροκαματο :lol: :lol: Τροποποιήθηκε Ιούνιος 2 , 2009 από τον PapaSouzas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες