FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2009 Στράτο τώρα το είδα. Λοιπόν σου εύχομαι με το καλό να το πάρεις. Πολύ καλή μοτοσυκλέτα. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί έχει τόση καθυστέρηση στην παράδωση, πάντως πολύ καλή επιλογή. Περιμένω νέα σου για να συναντηθούμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vstromrules 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2009 Εδωσα προκαταβολη για να την κλεισω γιατι περιμενω καποια λεφτα για να το παρω..Δεν εχει καθυστερηση διαφορετικα. Αντε οταν το παρω να κανονισουμε να παμε καμμια βολτιτσα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Architect 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2009 καλοριζικο και καλοταξιδο....πανεμορφη μοτοσυκλετα μπραβο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2009 Εδωσα προκαταβολη για να την κλεισω γιατι περιμενω καποια λεφτα για να το παρω..Δεν εχει καθυστερηση διαφορετικα. Αντε οταν το παρω να κανονισουμε να παμε καμμια βολτιτσα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karlos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2009 (τροποποιήθηκε) Aν πας ταπα μεστην πολη με 2α-3η πανω-κατω-δεξια-αριστερα.... Ε να μην καιει... Δηλαδη;; Στα λιγα χιλιομετρα πινει λογικα για ενα χιλιαρι. Πόσο περιπου;; Στα 140 ομως, πινει 6λιτρα/100. Εδώ εχουμε την μέση καταναλωση να υποθεσω;;; Τροποποιήθηκε Μάρτιος 19 , 2009 από τον karlos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalakis 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2009 Για την κατανάλωση που ρωτάτε: Ταξίδι με περίπου 130χλμ., κατανάλωση κοντά στα 5λ/100χλμ. Ταξίδι με περίπου 150χλμ, κατανάλωση κοντά στα 6λ/100χλμ. Ακόμα και σε ταξίδι που ήμουν συνέχεια κοντά στα 170χλμ και με αρκετές 200άρες έδειξε 7,2λ/100χλμ. Στην πόλη είναι ανάμεσα στα 7-8λ/100χλμ, ανάλογα με την κίνηση, ενώ σε μεγάλο μποτιλιάρισμα έχω δει 8,3λ/100χλμ. Στην πίστα που μηδένισα το trip computer, έδειξε 7λ/100χλμ. Εμένα η μέση κατανάλωσή μου είναι 6,8λ/100χλμ. με αρκετά χιλιόμετρα σε χαλαρό ρυθμό, χωρίς να το σκίζω και με λίγη πόλη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skordilis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2009 καλοριζικο και καλοταξιδο φιλε μου.καλα χιλιομετρα να εχεις και πολλα ταξιδακια :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazanakius 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2009 εγω εχω τιγρη χωρις ABS. πριν τον παρω ημουν στο ιδιο διλημα με εσενα. Τελικα εκανα την ιδια επιλογη με εσενα. Ο λογος ειναι οτι εμπιστευομαι περισσοτερο τα δαχτυλα μου απο οτι εναν μηχανισμο! Οτι οδηγουσα μεχρι τωρα δεν ειχε ABS και απο εμπειρια μου σε αμαξια με ABS κυριως, εχω παρατηρησει οτι σε χαμηλες ταχυτητες μπορει να μην δουλεψουν τα φρενα καλα ή και καθολου αν εχεις AΒS κλπ κλπ. Επισης πολλες φορες με εχει σωσει το να κανω μια αποτομη και μικρη "κωλια" με το πισω φρενο και να πλαγιασω λιγο αλλαζοντας γρηγορα κατευθυνση . Το να μην μπορω να μπλοκαρω λιγο τον πισω τροχο, ειναι απο ξενέρωτο ως εκνευριστικό ή ακομα και επικινδυνο! Αποψη μου φυσικα! Ελπιζω να μην αποδειχτω λαθος ποτε! :-) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vstromrules 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2009 Τον πηρα τελικα τον τιγρη. Φωτος θα ανεβασω οταν τραβηξω με ηλιο. Εχω τρελαθει λεμε, πολυ στρωτο μηχανακι, ο κινητηρας πυροβολει, τα λαστιχα γλυστρανε ακομα και τωρα που το στρωνω, ειναι τελειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snatch 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2009 Τον πηρα τελικα τον τιγρη. Φωτος θα ανεβασω οταν τραβηξω με ηλιο. Εχω τρελαθει λεμε, πολυ στρωτο μηχανακι, ο κινητηρας πυροβολει, τα λαστιχα γλυστρανε ακομα και τωρα που το στρωνω, ειναι τελειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο Καλοριζικο φιλε! Καλα χιλιομετρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2009 Τον πηρα τελικα τον τιγρη. Φωτος θα ανεβασω οταν τραβηξω με ηλιο. Εχω τρελαθει λεμε, πολυ στρωτο μηχανακι, ο κινητηρας πυροβολει, τα λαστιχα γλυστρανε ακομα και τωρα που το στρωνω, ειναι τελειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο Με γειες! Καλοβολτο!! :_thumbsup: (Αλλαξε και nickname τωρα!! :D :P ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sniarf 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2009 καλοριζικο και αχριαστα να σου ειναι τα αβc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaZyFoX 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2009 Τον πηρα τελικα τον τιγρη. Φωτος θα ανεβασω οταν τραβηξω με ηλιο. Εχω τρελαθει λεμε, πολυ στρωτο μηχανακι, ο κινητηρας πυροβολει, τα λαστιχα γλυστρανε ακομα και τωρα που το στρωνω, ειναι τελειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο Καλορίζικο και καλοτάξιδο φιλαράκι είμαι σίγουρος ότι θα το χαρείς 100%. υγ. ΑΛΛΑΞΕ ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΜΕΣΩΣ ΑΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΔΕ ΓΛΥΣΤΡΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΠΛΑ ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΛΥΣΤΡΑΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ!!! ΜΗ ΤΟ ΑΜΕΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ PILOT ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ, ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΛΑ..........ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ!!! ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vstromrules 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2009 Καλορίζικο και καλοτάξιδο φιλαράκι είμαι σίγουρος ότι θα το χαρείς 100%. υγ. ΑΛΛΑΞΕ ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΜΕΣΩΣ ΑΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΔΕ ΓΛΥΣΤΡΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΠΛΑ ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΛΥΣΤΡΑΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ!!! ΜΗ ΤΟ ΑΜΕΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ PILOT ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ, ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΛΑ..........ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ!!! ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ!!!!!!!!!! Αυτο ειπα και εγω φιλαρακι, τα λαστιχα γλυστρανε οχι λογω στρωσιματος αλλα επειδη ειναι χαλιαα. Θα κανω κανα 3000χλμ χαλαρα, και μετα πεταμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vstromrules 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2009 Να και οι φωτο που λεγαμε.. Το μηχανακι ειναι απλα απαιχτο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2009 (τροποποιήθηκε) Να και οι φωτο που λεγαμε.. Αααχχ!! Κατι "φρεσκοκαμμενοι" λαιμοι!! (εξατμισης..) :D :D Με γειες, και παλι!!! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 2 , 2009 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2009 Με γειες!Ωραιος ο Τιγρης και σε μαυρο!Κακος! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 Καλοτάξιδος ο Τίγρης σου φίλε μου και πάντα όρθιος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vstromrules 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 Ευχαριστω παιδια, να στε παντα καλα :) :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalakis 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 Έτσι!! Τα μαύρα είναι πιο γρήγορα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karlos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 (τροποποιήθηκε) Καλοτάξιδος ο Τίγρης σου φίλε μου και πάντα όρθιος! +1 Ειναι μια μηχανη που μου αρεσει παρα πολυ και ελπιζω στο εγγυς μελλον να την αποκτησω.... Αλλα καμια φορα αναρωτιεμαι και θελω να μου πειτε εαν κανω λαθος. Ο τιγρης εχει γυρω στα 12.500 ευρωπουλα. Και τι παιρνεις;;; Ενα μοτερ, ενα πλαισιο, δυο ροδες, φρενα, αναρτηση, τιμονι, εξατμιση και σελα... Απο την αλλη με 12.500 ευρω παιρνεις ενα αυτοκινητο αξιοσεβαστο το οποιο περιλαμβανει πολυ περισσοτερα...να μην τα αναφερω γιατι ολοι τα ξερουμε... Και ρωταω...Γιατι ρε παιδια ειναι η μηχανες τοσο ακριβες σε σχεση με τα αυτοκινητα. Ο τιγρης και ο καθε τιγρης θα επρεπε να ειχε τουλαχιστον ενα 10ρικο... Ειμαι λαθος;;; Τροποποιήθηκε Απρίλιος 3 , 2009 από τον karlos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2009 Στράτο καλορίζικο και καλά χιλιόμετρα. Τώρα το είδα. Άντε να τα πούμε κι απο κοντά για να πάμε καμιά βόλτα για στρώσιμο. ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyro 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2009 Αααχχ!! Κατι "φρεσκοκαμμενοι" λαιμοι!! (εξατμισης..) :D :D Με γειες, και παλι!!! :lol: αχ κα μενα στην αρχη τοσο πεντακάθαροι ηταν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες