Jump to content
Sign in to follow this  
vstromrules

TIGER ME ABS H ΧΩΡΙς ABS

Recommended Posts

Στράτο τώρα το είδα.

Λοιπόν σου εύχομαι με το καλό να το πάρεις.

Πολύ καλή μοτοσυκλέτα. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί έχει τόση καθυστέρηση στην παράδωση, πάντως πολύ καλή επιλογή.

Περιμένω νέα σου για να συναντηθούμε. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εδωσα προκαταβολη για να την κλεισω γιατι περιμενω καποια λεφτα για να το παρω..Δεν εχει καθυστερηση διαφορετικα. Αντε οταν το παρω να κανονισουμε να παμε καμμια βολτιτσα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εδωσα προκαταβολη για να την κλεισω γιατι περιμενω καποια λεφτα για να το παρω..Δεν εχει καθυστερηση διαφορετικα. Αντε οταν το παρω να κανονισουμε να παμε καμμια βολτιτσα..

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aν πας ταπα μεστην πολη με 2α-3η πανω-κατω-δεξια-αριστερα.... Ε να μην καιει...

Δηλαδη;;

Στα λιγα χιλιομετρα πινει λογικα για ενα χιλιαρι.

Πόσο περιπου;;

Στα 140 ομως, πινει 6λιτρα/100.

Εδώ εχουμε την μέση καταναλωση να υποθεσω;;;

Τροποποιήθηκε από τον karlos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για την κατανάλωση που ρωτάτε:

Ταξίδι με περίπου 130χλμ., κατανάλωση κοντά στα 5λ/100χλμ.

Ταξίδι με περίπου 150χλμ, κατανάλωση κοντά στα 6λ/100χλμ.

Ακόμα και σε ταξίδι που ήμουν συνέχεια κοντά στα 170χλμ και με αρκετές 200άρες έδειξε 7,2λ/100χλμ.

Στην πόλη είναι ανάμεσα στα 7-8λ/100χλμ, ανάλογα με την κίνηση, ενώ σε μεγάλο μποτιλιάρισμα έχω δει 8,3λ/100χλμ.

Στην πίστα που μηδένισα το trip computer, έδειξε 7λ/100χλμ.

Εμένα η μέση κατανάλωσή μου είναι 6,8λ/100χλμ. με αρκετά χιλιόμετρα σε χαλαρό ρυθμό, χωρίς να το σκίζω και με λίγη πόλη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλοριζικο και καλοταξιδο φιλε μου.καλα χιλιομετρα να εχεις και πολλα ταξιδακια :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω εχω τιγρη χωρις ABS. πριν τον παρω ημουν στο ιδιο διλημα με εσενα. Τελικα εκανα την ιδια επιλογη με εσενα. Ο λογος ειναι οτι εμπιστευομαι περισσοτερο τα δαχτυλα μου απο οτι εναν μηχανισμο! Οτι οδηγουσα μεχρι τωρα δεν ειχε ABS και απο εμπειρια μου σε αμαξια με ABS κυριως, εχω παρατηρησει οτι σε χαμηλες ταχυτητες μπορει να μην δουλεψουν τα φρενα καλα ή και καθολου αν εχεις AΒS κλπ κλπ. Επισης πολλες φορες με εχει σωσει το να κανω μια αποτομη και μικρη "κωλια" με το πισω φρενο και να πλαγιασω λιγο αλλαζοντας γρηγορα κατευθυνση . Το να μην μπορω να μπλοκαρω λιγο τον πισω τροχο, ειναι απο ξενέρωτο ως εκνευριστικό ή ακομα και επικινδυνο!

Αποψη μου φυσικα! Ελπιζω να μην αποδειχτω λαθος ποτε! :-)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τον πηρα τελικα τον τιγρη. Φωτος θα ανεβασω οταν τραβηξω με ηλιο. Εχω τρελαθει λεμε, πολυ στρωτο μηχανακι, ο κινητηρας πυροβολει, τα λαστιχα γλυστρανε ακομα και τωρα που το στρωνω, ειναι τελειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τον πηρα τελικα τον τιγρη. Φωτος θα ανεβασω οταν τραβηξω με ηλιο. Εχω τρελαθει λεμε, πολυ στρωτο μηχανακι, ο κινητηρας πυροβολει, τα λαστιχα γλυστρανε ακομα και τωρα που το στρωνω, ειναι τελειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Καλοριζικο φιλε! :_rock-on:

Καλα χιλιομετρα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με γειες! Καλοβολτο!! :_thumbsup: :_thumbsup:

(Αλλαξε και nickname τωρα!! :D :P )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικο και καλοτάξιδο φιλαράκι είμαι σίγουρος ότι θα το χαρείς 100%.

υγ. ΑΛΛΑΞΕ ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΜΕΣΩΣ ΑΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΔΕ ΓΛΥΣΤΡΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΠΛΑ ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΛΥΣΤΡΑΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ

ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ!!!

ΜΗ ΤΟ ΑΜΕΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ PILOT ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ, ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΛΑ..........ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ!!!

ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ!!!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικο και καλοτάξιδο φιλαράκι είμαι σίγουρος ότι θα το χαρείς 100%.

υγ. ΑΛΛΑΞΕ ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΜΕΣΩΣ ΑΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΔΕ ΓΛΥΣΤΡΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΠΛΑ ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΛΥΣΤΡΑΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ

ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ!!!

ΜΗ ΤΟ ΑΜΕΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ PILOT ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ, ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΛΑ..........ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ!!!

ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ!!!!!!!!!!

Αυτο ειπα και εγω φιλαρακι, τα λαστιχα γλυστρανε οχι λογω στρωσιματος αλλα επειδη ειναι χαλιαα. Θα κανω κανα 3000χλμ χαλαρα, και μετα πεταμα :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Να και οι φωτο που λεγαμε..

img2471k.jpg

Αααχχ!! Κατι "φρεσκοκαμμενοι" λαιμοι!! (εξατμισης..) :D :D

Με γειες, και παλι!!! :_rock-on:

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Καλοτάξιδος ο Τίγρης σου φίλε μου και πάντα όρθιος!

+1

Ειναι μια μηχανη που μου αρεσει παρα πολυ και ελπιζω στο εγγυς μελλον να την αποκτησω....

Αλλα καμια φορα αναρωτιεμαι και θελω να μου πειτε εαν κανω λαθος.

Ο τιγρης εχει γυρω στα 12.500 ευρωπουλα. Και τι παιρνεις;;; Ενα μοτερ, ενα πλαισιο, δυο ροδες, φρενα, αναρτηση, τιμονι, εξατμιση και σελα...

Απο την αλλη με 12.500 ευρω παιρνεις ενα αυτοκινητο αξιοσεβαστο το οποιο περιλαμβανει πολυ περισσοτερα...να μην τα αναφερω γιατι ολοι τα ξερουμε...

Και ρωταω...Γιατι ρε παιδια ειναι η μηχανες τοσο ακριβες σε σχεση με τα αυτοκινητα. Ο τιγρης και ο καθε τιγρης θα επρεπε να ειχε τουλαχιστον ενα 10ρικο...

Ειμαι λαθος;;; :mellow:

Τροποποιήθηκε από τον karlos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στράτο καλορίζικο και καλά χιλιόμετρα.

Τώρα το είδα.

Άντε να τα πούμε κι απο κοντά για να πάμε καμιά βόλτα για στρώσιμο.

ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αααχχ!! Κατι "φρεσκοκαμμενοι" λαιμοι!! (εξατμισης..) :D :D

Με γειες, και παλι!!! :_rock-on:

:lol:

αχ κα μενα στην αρχη τοσο πεντακάθαροι ηταν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα