Jump to content
Grehiel

TDM 900 vs TIGER 1050 vs DORSODURO 750

Recommended Posts

Πάντως αυτό που λέει οτι η σέλα του Tiger κάνει για 3, ας μην το πάρουμε και τόσο πολύ στα σοβαρά έτσι..... :D :D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σορρυ παιδια που δεν απαντησα,τωρα μπορεσα να μπω λιγο.....

Παιδια χαιρομαι που υπαρχει αρκετο ενδιαφερον για αυτο το topic και μπορω να παρω ιδεες και αποψεις απο κατοχους και μη....

Σχετικα με το οικονομικο με Tiger εχω να δωσω και το XT 600E 2003 που εχω τωρα και θα μειωθει καπως η τιμη....Αλλιως καποιο μεταχειρισμενο!

Υπαρχει μυθος και στα μοτερικα της Triumph αλλα σε μικροτερο βαθμο απο ΚΤΜ ας πουμε?

Γιατι πρωτον αν καταληξω στον Τιγρη θα κανω μια αξιοσεβαστη επενδυση και το τελευταιο που θελω ειναι να εχω εισοδο διαρκειας στον μαστορα....(Προσωπικα δεν εχω ακουσει πολλα ασχημα περα απο ανορθωτες που καιγονται για πλακα!)

Ωραιο και το Adventure αλλα πολυ ογκωδες για αστικες μετακινησεις...Εγγυηση το Varadero αλλα ακομα θελω κατι πιο φρεσκο στο ματι........

πιοοοο μανιτζεβελο! :P

Τροποποιήθηκε από τον Grehiel

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επειδή τ ανέφερες, μεταξύ Varadero kai Tiger, εγώ θα έπαιρνα Βάρα για πάρα πολλούς λόγους (κυρίως αξιοπιστίας και λίγο πιο οφ προσανατολισμού)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε, ψήφισα Τίγρη, αλλά αν βάζεις στην λίστα και το Βαραντέρο, τότε το πράγμα αλλάζει. Απίστευτη εργονομία για το μπόι σου, φοβερό ταξίδι (ειδικά με ψηλή ζελατίνα), δίνεις και ένα χιλιάρικο απο τα παραπάνω που θα έδινες για τον Τίγρη και βάζεις και ohlins μπρος - πίσω (εδώ), και είσαι τζάμι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν θέλεις λίγο απο όλα τοτε ο Τίγρης είναι ό,τι πρέπει.Μια φορά είδα στο δρόμο, για δυο τρια δευτερόλεπτα πρόλαβα, και τρελααάθηκαα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανάμεσα στα μηχανάκια που έχεις βάλει για την ψηφοφορία το aprilia δεν έχει καμία σχέση.

Είναι ένα κλασικό supermotard με άμεσους ανταγωνιστές το hypermotord, ktm Sm κτλ.

Το tiger και το tdm είναι σαφώς άμεσα συγκρίσιμα με μόνο βασικό κριτήριο επιλογής το κόστος.

Το tiger είναι μια πολύ καλύτερη και πιο πλήρης μοτοσυκλέτα από το yamaha, αλλά κοστίζει ακριβότερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εχεις πάρει τον Τίγρη, απλώς δεν το έχεις καταλάβει ακόμα!

Ακριβώς αυτό, ο Τίγρης είναι πολύ ανώτερος 77.gifαπο τα άλλα 2 γι'αυτό μην το ψάχνεις άλλο......................4.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Υπαρχει μυθος και στα μοτερικα της Triumph αλλα σε μικροτερο βαθμο απο ΚΤΜ ας πουμε?

....(Προσωπικα δεν εχω ακουσει πολλα ασχημα περα απο ανορθωτες που καιγονται για πλακα!)

Κανενας μυθος στα μοτερικα της Triumph.

Οσο για τους ανορθωτες που καιγονται για πλακα... εδω απλα γελαμε.

Ολα τα νεα τρικυλινδρα μηχανακια αρχης γενομενης απο το speed triple 2005 και μετα, ειναι αξιοπιστα και αγεραστα, και θα το δειξει το βραχυ μελλον, αρκει να ειμαστε ολοι εδω :)

Dorso δεν ειναι ιδια κατηγορια. Μ'αρεσει πολυ για χουλιγκανισμους, αλλα ταξιδια yok.

ΤDM φτηνη αξιοπιστη λυση που δεν δινει ουτε το 50% των συγκινησεων του Tiger.

Eπισης η σελα δεν ειναι για 3 ατομα σε καμια περιπτωση, και η κατηφορικη κλιση οπως καποιος προειπε, ειναι ζορικη σε αποτομα φρεναρισματα για τον/την συναναβατη.

Τελος, τα αλογα ειναι 110 τροχο, και οχι 103, και με 350 ευρω, πας μονομιας σε 124 αλογα τροχο απροβληματιστα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο οτι βλεπω ο λαος ψηφιζει Τιγρη.....!

Σχετικα με τα 350 ευρω φιλε man τι περιλαμβανει το πακετο?

Νεα χαρτογραφηση?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κι εγώ τίγρη ψηφίζω, για όλους τους λόγους που είπαν πιο πάνω τα παιδιά... μην τα ξαναλέμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαφώς η πιο καλή επιλογή είναι το Tiger - και ταιριάζει και στο ύψος σου!

Βέβαια, αν κυκλοφορείς πολύ μέσα στην πόλη, το "πνίγεις"...

Το TDM είναι αν δεν έχεις λεφτά για το Tiger - και ίσως να κυκλοφορεί πιο άνετα στην Αθήνα από πλευράς κινητήρα...

Το Dorsoduro θεωρώ ότι...δεν κάνει για τίποτα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με τη σελα του dorso ξεχνας τη λεξη ταξιδι.....

το χει φιλος μου και δεν στο λεω ετσι...

για το υψος σου κ αυτα που ζητας νομιζω οτι ο τιγρης ειναι η καλυτερη επιλογη!

++ οτι παταει ολα τα αλλα! :devil:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαλλον για Τιγρη το κοβω λοιπον μιας και το ειδα απο κοντα και ειναι πραγματικα εκθαμβωτικο......

Απο αποψη αξιοπιστιας τωρα πως τα παει ο Τιγρης....

Για να μας πουν αποψεις οι γνωστες....Γιατι τοσα χρονια μες στα συνεργεια πραγματικα το εχω σιχαθει αυτο αφηστε που το ΧΤ μου με εχει καλομαθει.... :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αποτι δειχνει η ψηφοφορια ο κοσμος διαλεγει τον τιγρη και οχι γιαμαχα!για να το λενε κατι θα ξερουν!ειμαι κατοχος ΤDM και πιστευω ειναι απο τακαλυτερα εργαλεια που εχουν βγει!ειτε δυσττυχως ειτε ευτυχως το TIGERβγηκε πιο δυνατο και πιο εξελιγμενο!οσο για APRILIA η γνωμη μου ειναι μακρια κ αλλαργα!συνυπολογισε και διαφορουσ παραγοντες(γιατι πραγματικα το θες,αντοχες σου κλπ κλπ).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ισως ειναι ασχετο το θεμα αλλα , ξερει κανεις ποσα αλογα εβγαζε το tdm το 850;

απο περιεργεια κ μονο ρωταω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ισως ειναι ασχετο το θεμα αλλα , ξερει κανεις ποσα αλογα εβγαζε το tdm το 850;

απο περιεργεια κ μονο ρωταω

77

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε γεια,,το dorsoduro το εχει ενας φιλος μου και ξερω καποια πραγματα! ξερω λοιπον οτι καιει τον κωλο του!!! και Επισης αν το θες για ταξιδια αστο καλυτερα!! η σελα του σε κανει να πιαστεις απο ηλίουπολη μεχρι λαιμο!! βεβαια απο επιδοσεις το μηχανακι ειναι δυναμη,,θυμαμαι μια φορα που ειχαμε παει βολτα και γυριζαμε απο λαιμο και μας ειχαν πιασει σχεδον ολα τα φαναρια στην παραλιακη,,και απο φαναρι σε φαναρι βαραγαμε 200αρες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα