nexxon 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2009 To λέλουδο και ο τάταρος μες στο χορό εμπήκαν bmw πηραν το μέρος καθόλου δεν ντραπήκαν μα είναι το τόπικ χαλαρό και όμορφο συνάμα αντέ και να βρισκόμαστε σιγά σίγα αντάμα σε βόλτες καφετέριες παπάκια, χαγιαμπούσες απο Κέρκυρα εως Χανιά με τον αέρα στα πανιά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2009 Μπηκα και γω να δω το ααα του πατριωτη και τελικα....... Οψάργας το δα τ ονειρο κι εδά μου ξεδιλιένει πως θα κανω παρέα άξια και παινεμένη Με το καλο ν ρθετε και ξια μας εμας.............. Παρέα μερακλίδικη που οποιος μονομεριάσει βαρέλια να χει το κρασί ολο θα το ξοδιάσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2009 Ξαφνου γινικαμε πολλοι μας ξεσηκωνει ο κριτικος και θελουμε να το τσουξουμε μεχρι να γινει πανικος. Εχω και κατι να επω για του nexxon τον συλλογισμο λεγει ψεματα μεγαλα, εγω bmw ποτε μου δεν καβαλα... Τελικα ολοι εχουμε την μαντιναδα μεσα μας ειναι τροπος αριστος να ανεβουνε τα κεφια μας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sniarf 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2009 (τροποποιήθηκε) καβαλα μια ιαμαχα και ελα στο χωριο να σμιξουμε τσι αιγες να γινει μακελιο (μαντιςζζν χορεις παρεξιγιση ετσι) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 14 , 2009 από τον sniarf Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2009 Δεν παρεξηγω εγω ειμαι ανοιχτομυαλη μα σαν απλωσει κανεις κουλο γινομαι θεριο και παλι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sniarf 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2009 :frusty: :frusty: :frusty: οσο και να στιβω το μιαλο ανιχτομιαλοπαιδι ειμαι εγω ελα ομος που δε μπορω ναποφιγω ο θεριο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2009 (τροποποιήθηκε) κοντρίτσα εξεκίνησε νομίζω πως θα χάσει yamaha δεν εμπόρεσε ποτέ του να προφτάσει Yamaha και Μπεμβεδικά τα έχω στην ξεφτίλα και αν το πάρω απόφαση θα φάτε μεγάλη νίλα! Σπεύδω γοργά και έρχομαι με ανεση και χάρη και όποιος και αν εδίψασε τσαγάκι θε να πάρει... Το γάντι εγώ το έριξα ποιος θα το σηκώσει; και αν και γλώσσα βγάλει δε πιο πολύ θα με πορώσει... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 14 , 2009 από τον Viper4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2009 (τροποποιήθηκε) :frusty: οσο και να στιβω το μιαλο ανιχτομιαλοπαιδι ειμαι εγω ελα ομος που δε μπορω ναποφιγω ο θεριο Ετσι οπως γραφεις, την εχεις και ευκολη την ομοιοκαταληξια!! :lol: :lol: (Αν δεν σε βολευει η λεξη, την "περιποιεισαι" καταλληλως!! :_zeppelin: ) :P Τροποποιήθηκε Μάρτιος 14 , 2009 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sniarf 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2009 τα μαυρα ρουχα που φορεις δε τα φορεις για πενθος μα τα φορεις για ομορφια αναθεμασε εχνος Yamaha και Μπεμβεδικά τα έχω στην ξεφτίλα και αν το πάρω απόφαση θα φάτε μεγάλη νίλα! Σπεύδω γοργά και έρχομαι με ανεση και χάρη και όποιος και αν εδίψασε τσαγάκι θε να πάρει... Το γάντι εγώ το έριξα ποιος θα το σηκώσει; και αν και γλώσσα βγάλει δε πιο πολύ θα με πορώσει... κατσε και θα μουρθει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2009 :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
voltakias 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2009 Οταν κατεβω στο νησι μαζι με το βαπορι,θα εχω μαζι μου την v strom το δυνατο μοτορι. Στο Ηρακλειο θα ρθω για καφε εκει στα Λιονταρακια,Κ για ματι λιγο τρελλο στις Χερσονησου τα μπαρακια. Μα ανεβω κ βουνοκορφες οσαν του Ψηλοριτη κ θα αγναντεψω την ομορφια,γεια σου πανερμη Κρητη. 1 κερι θα αναψω εφω στον Αι Γιωργη τον Σεληναρι να ειμαι παντα ορθιος κ της Κρητης το καμαρι!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2009 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sniarf 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2009 (τροποποιήθηκε) Yamaha και Μπεμβεδικά τα έχω στην ξεφτίλα και αν το πάρω απόφαση θα φάτε μεγάλη νίλα! Σπεύδω γοργά και έρχομαι με ανεση και χάρη και όποιος και αν εδίψασε τσαγάκι θε να πάρει... Το γάντι εγώ το έριξα ποιος θα το σηκώσει; και αν και γλώσσα βγάλει δε πιο πολύ θα με πορώσει... vipr 4 τα Μπεμβεδακιά σιγουρα θα τα φιτιλιασεις μα απο γιαμαχα θα τη βρεις και σιγουρα θα χασεις κιοταν ηρεμησεις και το μοτερ σου σβησεις στην αγορα θα κατεβεις για να το πουλησεις και υστερα σιγα σιγα με ανεση και χάρη στη γιαμαχα θε να μπεις και γιαμαχακιας να γενεις :P :P :P :P Τροποποιήθηκε Μάρτιος 16 , 2009 από τον sniarf Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SMOKEMAN 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2009 καλα μιλαμε εχετε ανοιξει πολεμο κανονικο εσεις!!!!για μαντιναδοολογοι και ριμαδοροι ειστε μια χαρα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2009 (τροποποιήθηκε) Μπηκάτε τώρα όλοι εδώ για να κοντραριστείτε και με τι μια ο ένας σας στον άλλο να ριχτείτε Μα όσο και αν προσπαθήσετε μπροστά εσείς να βγείτε με μια δική μου πηδαλιά πίσω θε να χαθήτε Βάλτε εσείς ότι θέλετε και πρώτη και δευτέρα βάζω δέκατη όγδοη και σας την κάνω σφαίρα Γι' αυτό ΥΑΜΑΗΑ και ΒΜW τώρα όλοι πουλήστε πάρτε όλοι ποδήλατα και τούτα καβαλήστε Τροποποιήθηκε Μάρτιος 16 , 2009 από τον Seirios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SMOKEMAN 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2009 γιωργο βγαλε την καραμπινα και πεξε μερικες!καταφερα και και ναεβασα φωτο απο το γαιδουρακι μου!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sniarf 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2009 η μανζζη επροσπαθεισε να γραψει πιοιματακι κιαφου δε τα καταφερε αλαξε βαπορακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nexxon 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2009 Μπηκάτε τώρα όλοι εδώ για να κοντραριστείτε και με τι μια ο ένας σας στον άλλο να ριχτείτε Μα όσο και αν προσπαθήσετε μπροστά εσείς να βγείτε με μια δική μου πηδαλιά πίσω θε να χαθήτε Βάλτε εσείς ότι θέλετε και πρώτη και δευτέρα βάζω δέκατη όγδοη και σας την κάνω σφαίρα Γι' αυτό ΥΑΜΑΗΑ και ΒΜW τώρα όλοι πουλήστε πάρτε όλοι ποδήλατα και τούτα καβαλήστε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2009 (τροποποιήθηκε) Yamaha και Μπεμβεδικά τα έχω στην ξεφτίλα και αν το πάρω απόφαση θα φάτε μεγάλη νίλα! Σπεύδω γοργά και έρχομαι με ανεση και χάρη και όποιος και αν εδίψασε τσαγάκι θε να πάρει... Το γάντι εγώ το έριξα ποιος θα το σηκώσει; και αν και γλώσσα βγάλει δε πιο πολύ θα με πορώσει... Οταν εσυ δεν ηξερες, ΚΑΝ! τι εστι ΠΙΠΙΛΑ! Δυο yamaha "εστιβα" τρελος, πανω στην "ντιρλα"!! Και αν ακομα εισαι μικρος και δε γνωριζεις γι'αλλα, το Πασχα θα σου κατεβω, και τοτε, θα πας "γι'αλλα"!! :lol: :lol: Τροποποιήθηκε Μάρτιος 16 , 2009 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 η μανζζη επροσπαθεισε να γραψει πιοιματακι κιαφου δε τα καταφερε αλαξε βαπορακι Συκοφαντιες ασεμνες και προσβολες μεγαλες, απλως δεν μου 'ρθε εμπνευση με των BMW την πορωση. Μα σαν με προκαλει θα του το ανταποδωσω, να ανεβει στο ποδηλατο να ρθει να του τη χωσω. Μπορει μοτοτορι να μην εχω μα γληγορο πεταλι εχω, μονο με τον Seirio συμφωνω γιατι ειναι και οικολογικο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 ρε spammer, και γω που νομιζα οτι θα γραψεις ποιηματακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 Yamaha και Μπεμβεδικά τα έχω στην ξεφτίλα και αν το πάρω απόφαση θα φάτε μεγάλη νίλα! Σπεύδω γοργά και έρχομαι με ανεση και χάρη και όποιος και αν εδίψασε τσαγάκι θε να πάρει... Το γάντι εγώ το έριξα ποιος θα το σηκώσει; και αν και γλώσσα βγάλει δε πιο πολύ θα με πορώσει... vipr 4 τα Μπεμβεδακιά σιγουρα θα τα φιτιλιασεις μα απο γιαμαχα θα τη βρεις και σιγουρα θα χασεις κιοταν ηρεμησεις και το μοτερ σου σβησεις στην αγορα θα κατεβεις για να το πουλησεις και υστερα σιγα σιγα με ανεση και χάρη στη γιαμαχα θε να μπεις και γιαμαχακιας να γενεις :P :P :P :P Στην αγορά μου λες να πάω το GSR να δώσω... μα άκου τις ρίμες μου καλά κι'από ντροπή θα σε σώσω! Ντροπή μεγάλη και τρανή αν τρέξουμε θα έχεις καθώς με το Yamahaki σου πολύ πίσω απέχεις! Έλα λοιπόν να τρέξουμε να βάλουμε και στοίχημα, μόνο πρόσεχε κουλέ μην έχουμε ατύχημα! Σφίξε καλά τις βίδες σου βάλε αν θες Locktight γιατί ωρέ ταλαίπωρε θα έβαλες με streetfight... Σκέψου καλά τις ρίμες σου και τι θα πεις πιο κάτω γιατί την άλλη την φορά θα φας το "μαντολάτο"!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 Οταν εσυ δεν ηξερες, ΚΑΝ! τι εστι ΠΙΠΙΛΑ! Δυο yamaha "εστιβα" τρελος, πανω στην "ντιρλα"!! Και αν ακομα εισαι μικρος και δε γνωριζεις γι'αλλα, το Πασχα θα σου κατεβω, και τοτε, θα πας "γι'αλλα"!! :lol: :lol: Από όταν εσύ japan έστιβες και πέρναγες με χάρη, χρόνια πολλά περάσανε και γύρισε το ζάρι... Τώρα τα Mπεμβεδάκια σας τσαγάκι μόνο πίνουν, και σας σε Japan μπροστά βρεθούν από σεβασμό τις μηχανές τους σβήνουν! Τιμή υπερπολλαπλάσια και κουσούρια είστε γεμάτοι μα ποια δεν καταλάβατε ότ'είμαστε γαμάτοι; Μπροστά δε στην εκκίνηση και δίχως καθόλου ζόρι το Japan πετάγεται μπροστά οσάν αρχαίου δόρυ! Πίσω εσείς πια μένετε να προσπαθείτε όλο την στροφή καλά να πάρετε βγάζοντας δε και κώλο... Μα όσο και να γύρετε όσο και αν το ξύστε, στην ίδια θέση βρίσκεστε πίσω μας όλο θα είστε! Γι'αυτό πάρτο απόφαση μικρό μαύρο γεράκι πως πάντα κάτω απ'τα 'ρχίδια μας :P θα πίνεται τσαγάκι... B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SONY 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 Οσοι κι αν μου το λεγανε τση Κρητη πως ριμάρουν εγώ δε θα το πιστευα τηλεφωνο κι αν παρουν εγω μοναχα ενομιζα πως μαυροι ειναι μονον αυτοι που σου καρφωνουν τον και δειχνουν σου τον πονον! Τση Κρητης τα ψηλα βουνα απο παντου φαινομαστε κι αν 50σεντηδες δεν ειμαστε κι ομως συνενοYOμαστε! ΥΟ ΥΟ ΥΟ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες