Jump to content
Sign in to follow this  
spyros_greece

ducati scooter

Recommended Posts

Μπιάχ!

Ναι αλλά θα κανείς τη δουλειά σου και μόλις τελειώσεις θα μπαίνεις πιστά

2 σε1 :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ναι αλλά θα κανείς τη δουλειά σου και μόλις τελειώσεις θα μπαίνεις πιστά

2 σε1 :D

Δεν νομίζω να είναι τόσο καλό στην πίστα όσο ένα ss ! Μέτριο σαν σκούτερ γιατί θα είναι γκουμούτσα και θα καιει τον πάτο του, μέτριο και στην πίστα γιατί δεν θα κάνει τις ταρζανιές των ss ...... Ημίμετρο.....Αι ντόντ λάικ ιτ!!! :mellow:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπα δεν μου λεει κατι...δυσκολο να βγει βεβαια...εκτος αν η ducati θελει να πιασει τους λεφταδες που κινουνται με σκουτερ και θελουν κατι μουρατο...αν ξερουν φυσικα τι ετσι ducati...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν νομίζω να είναι τόσο καλό στην πίστα όσο ένα ss ! Μέτριο σαν σκούτερ γιατί θα είναι γκουμούτσα και θα καιει τον πάτο του, μέτριο και στην πίστα γιατί δεν θα κάνει τις ταρζανιές των ss ...... Ημίμετρο.....Αι ντόντ λάικ ιτ!!! :mellow:

Συμφωνώ όσον αφορά την πίστα. Διαφωνώ όμως ως προς την γκουμούτσα. Η Duc δεν βγάζει γκουμούτσες. Όλα τα μηχανάκια της έχουν λεπτή σιλουέτα. Λογικά και αυτό θα είναι λεπτό για σκουτερ, αν λάβουμε υπόψιν το πλαίσιο, τον L2 κινητήρα κ.ο.κ. Μπροστά στα Gilera GP800, Beverly 500 και στα εξ ανατολής θα είναι "κορμάκι".

Το χάσαμε το κορμι ΠΑΤΡΙΩΩΩΩΩΩΩ........... ΤΗ!

Μπα δεν μου λεει κατι...δυσκολο να βγει βεβαια...εκτος αν η ducati θελει να πιασει τους λεφταδες που κινουνται με σκουτερ και θελουν κατι μουρατο...αν ξερουν φυσικα τι ετσι ducati...

Πες μου έναν που δεν ξέρει τι εστι φεραρι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Πες μου έναν που δεν ξέρει τι εστι φεραρι...

Μην το λες αυτο...υπαρχει πολυς κοσμος που δεν ασχολειται και δεν εχει ακουστα την ducati..μονο κανα yamaha και αυτο απο τα παπακια..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Συμφωνώ όσον αφορά την πίστα. Διαφωνώ όμως ως προς την γκουμούτσα. Η Duc δεν βγάζει γκουμούτσες. Όλα τα μηχανάκια της έχουν λεπτή σιλουέτα. Λογικά και αυτό θα είναι λεπτό για σκουτερ, αν λάβουμε υπόψιν το πλαίσιο, τον L2 κινητήρα κ.ο.κ. Μπροστά στα Gilera GP800, Beverly 500 και στα εξ ανατολής θα είναι "κορμάκι".

Απο το σχέδιο γκουμούτσα φαίνεται πάντως!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για κριτικη ολοι μανουλες ειστε.Αραξτε να το δουμε πρωτα (να βγει στην παραγωγη)να διαβασουμε καμια κριτικη και μετα μιλατε.Ενα σκιτσο ειδατε και σχηματισατε αποψη.(Ακου θα καει τον πατο του θα ειναι μετριο στην πιστα,δεν θα κανει ταρζανιες)Ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη τον ειπαμε....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς τι αλλη μ@λ@κια θα δουμε.... αντε να βγαλει και η mv agusta vespa!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1) Πλαίσιο χωροδικτύωμα σε σκούτερ είχε το Italjet Dragster

Italjet%20Dragster.jpg

2) Η Ducati δεν ξεκίνησε φτιάχνοντας 999 από την αρχή. Γνωρίστε το Cucciolo! (χαριτωμένο B) )

ducati_helliten_h.jpg

3) Το σχέδιο είναι αηδία, μακάρι να μην βγει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοντοασιμακι αν πιαση η αποψη που λες τοτε θα κανει καμποσες πολισεις στους τιπους που ειναι νεοπλουτοι αρα θα κονομισουν χοντρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξέρω γιατί το κάνει αύτο η ducati..αν κ προσωπικα λατρεύω τα ιταλικά.Λοιπον αύτη ειναι η πρώτη σχεδιαστική εικόνα που κυκλοφόρισε και το νεο ducati 849 θα έχει μοτερ από το ηδη γνωστό μας 848..η ερώτηση μου είναι απλή..γιατί???

DucatiScooterOB%20abajo.jpg:thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί πλέον ο κόσμος αγοράζει σκούτερ και όχι SS..........και ειδικά στην μαμά της Duc την Ιταλία έχει πήξει ο κώλος τους από σκούτερ.......κοινώς πάνε να φάνε κομμάτι αγοράστικού κοινού από άλλες εταιρίες και πολύ καλά κάνουν. εμπορικότατη κίνηση....

Πως η BWM έφτιαξε SS και θα τα πάει και παρα πολύ καλά από ότι φαίνεται......ένα τέτοιο πράμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

H αγορά των scooter είναι τεράστια, σιγά μην μείνει έξω η ducati! Οι υπόλοιποι έχουν μπει εδω και 10 χρόνια +

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν ξέρω γιατί το κάνει αύτο η ducati..αν κ προσωπικα λατρεύω τα ιταλικά.Λοιπον αύτη ειναι η πρώτη σχεδιαστική εικόνα που κυκλοφόρισε και το νεο ducati 849 θα έχει μοτερ από το ηδη γνωστό μας 848..η ερώτηση μου είναι απλή..γιατί???

DucatiScooterOB%20abajo.jpg:thumbsdown:

Αυτα ειναι ! εμενα μαρεσε παντως..φερνει και σε GP800 λιγο..το περνα ανετααααα B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα