spyros_greece 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2009 τι άλλο θα δούμε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2009 Why not? :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2009 Μπιάχ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyros_greece 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2009 Μπιάχ! Ναι αλλά θα κανείς τη δουλειά σου και μόλις τελειώσεις θα μπαίνεις πιστά 2 σε1 :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2009 Δεν είμαι σίγουρος, αλλά θα θελα να το δω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosxlv650 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2009 Ενδιαφέρον... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2009 2 ΜΠΛΙΑΧ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2009 Ναι αλλά θα κανείς τη δουλειά σου και μόλις τελειώσεις θα μπαίνεις πιστά 2 σε1 :D Δεν νομίζω να είναι τόσο καλό στην πίστα όσο ένα ss ! Μέτριο σαν σκούτερ γιατί θα είναι γκουμούτσα και θα καιει τον πάτο του, μέτριο και στην πίστα γιατί δεν θα κάνει τις ταρζανιές των ss ...... Ημίμετρο.....Αι ντόντ λάικ ιτ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2009 Μπα δεν μου λεει κατι...δυσκολο να βγει βεβαια...εκτος αν η ducati θελει να πιασει τους λεφταδες που κινουνται με σκουτερ και θελουν κατι μουρατο...αν ξερουν φυσικα τι ετσι ducati... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosxlv650 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2009 Δεν νομίζω να είναι τόσο καλό στην πίστα όσο ένα ss ! Μέτριο σαν σκούτερ γιατί θα είναι γκουμούτσα και θα καιει τον πάτο του, μέτριο και στην πίστα γιατί δεν θα κάνει τις ταρζανιές των ss ...... Ημίμετρο.....Αι ντόντ λάικ ιτ!!! Συμφωνώ όσον αφορά την πίστα. Διαφωνώ όμως ως προς την γκουμούτσα. Η Duc δεν βγάζει γκουμούτσες. Όλα τα μηχανάκια της έχουν λεπτή σιλουέτα. Λογικά και αυτό θα είναι λεπτό για σκουτερ, αν λάβουμε υπόψιν το πλαίσιο, τον L2 κινητήρα κ.ο.κ. Μπροστά στα Gilera GP800, Beverly 500 και στα εξ ανατολής θα είναι "κορμάκι". Το χάσαμε το κορμι ΠΑΤΡΙΩΩΩΩΩΩΩ........... ΤΗ! Μπα δεν μου λεει κατι...δυσκολο να βγει βεβαια...εκτος αν η ducati θελει να πιασει τους λεφταδες που κινουνται με σκουτερ και θελουν κατι μουρατο...αν ξερουν φυσικα τι ετσι ducati... Πες μου έναν που δεν ξέρει τι εστι φεραρι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2009 Πες μου έναν που δεν ξέρει τι εστι φεραρι... Μην το λες αυτο...υπαρχει πολυς κοσμος που δεν ασχολειται και δεν εχει ακουστα την ducati..μονο κανα yamaha και αυτο απο τα παπακια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2009 3 Μπλιαχ... αυτο ειναι βατραχος, οχι μηχανη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2009 Συμφωνώ όσον αφορά την πίστα. Διαφωνώ όμως ως προς την γκουμούτσα. Η Duc δεν βγάζει γκουμούτσες. Όλα τα μηχανάκια της έχουν λεπτή σιλουέτα. Λογικά και αυτό θα είναι λεπτό για σκουτερ, αν λάβουμε υπόψιν το πλαίσιο, τον L2 κινητήρα κ.ο.κ. Μπροστά στα Gilera GP800, Beverly 500 και στα εξ ανατολής θα είναι "κορμάκι". Απο το σχέδιο γκουμούτσα φαίνεται πάντως! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2009 Ελάτε ρε παιδιά, μια χαρά είναι. Εγώ πάντως το 'παιρνα (δεν). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2009 Καλό αλλά όχι για Ducati... Ιεροσυλία!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiderman 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2009 Για κριτικη ολοι μανουλες ειστε.Αραξτε να το δουμε πρωτα (να βγει στην παραγωγη)να διαβασουμε καμια κριτικη και μετα μιλατε.Ενα σκιτσο ειδατε και σχηματισατε αποψη.(Ακου θα καει τον πατο του θα ειναι μετριο στην πιστα,δεν θα κανει ταρζανιες)Ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη τον ειπαμε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2009 ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς τι αλλη μ@λ@κια θα δουμε.... αντε να βγαλει και η mv agusta vespa!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2009 1) Πλαίσιο χωροδικτύωμα σε σκούτερ είχε το Italjet Dragster 2) Η Ducati δεν ξεκίνησε φτιάχνοντας 999 από την αρχή. Γνωρίστε το Cucciolo! (χαριτωμένο B) ) 3) Το σχέδιο είναι αηδία, μακάρι να μην βγει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sniarf 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2009 Μπα δεν μου λεει κατι...δυσκολο να βγει βεβαια...εκτος αν η ducati θελει να πιασει τους λεφταδες που κινουνται με σκουτερ και θελουν κατι μουρατο...αν ξερουν φυσικα τι ετσι ducati... κοντοασιμακι αν πιαση η αποψη που λες τοτε θα κανει καμποσες πολισεις στους τιπους που ειναι νεοπλουτοι αρα θα κονομισουν χοντρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borat 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2009 Mε τίποτε. πς: χωροδικτύωμα βλέπω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lucifer 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 Δεν ξέρω γιατί το κάνει αύτο η ducati..αν κ προσωπικα λατρεύω τα ιταλικά.Λοιπον αύτη ειναι η πρώτη σχεδιαστική εικόνα που κυκλοφόρισε και το νεο ducati 849 θα έχει μοτερ από το ηδη γνωστό μας 848..η ερώτηση μου είναι απλή..γιατί??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimakos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 για χρήμα βγάζεις τα πάντα περι ορέξεως κολοκυθόπιτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 Γιατί πλέον ο κόσμος αγοράζει σκούτερ και όχι SS..........και ειδικά στην μαμά της Duc την Ιταλία έχει πήξει ο κώλος τους από σκούτερ.......κοινώς πάνε να φάνε κομμάτι αγοράστικού κοινού από άλλες εταιρίες και πολύ καλά κάνουν. εμπορικότατη κίνηση.... Πως η BWM έφτιαξε SS και θα τα πάει και παρα πολύ καλά από ότι φαίνεται......ένα τέτοιο πράμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 H αγορά των scooter είναι τεράστια, σιγά μην μείνει έξω η ducati! Οι υπόλοιποι έχουν μπει εδω και 10 χρόνια + Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2009 Δεν ξέρω γιατί το κάνει αύτο η ducati..αν κ προσωπικα λατρεύω τα ιταλικά.Λοιπον αύτη ειναι η πρώτη σχεδιαστική εικόνα που κυκλοφόρισε και το νεο ducati 849 θα έχει μοτερ από το ηδη γνωστό μας 848..η ερώτηση μου είναι απλή..γιατί??? Αυτα ειναι ! εμενα μαρεσε παντως..φερνει και σε GP800 λιγο..το περνα ανετααααα B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες