Bloki 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2009 (τροποποιήθηκε) hi παιδες . Με λενε Δημητρη. Καταγομαι απο την Συρο αλλα μενω μονιμα αθηνα. ειμαι και εγω μηχανοβιος και μου αρεσει η ταχυτητα. (αν και φοβαμαι μερικεσ φορεσ) στα 17 μου πηγα και πηρα το διπλωμα για τα 50cc τωρα πλεον μπορω να καβαλαω μηχανεσ μεχρι 25Κw. Εχω ενα κινεζικο παπι Daytona Sprinter το οποιο το εχω κανει 72cc(κυλινδροπιστονο κεφαλη ραμπυλατερ ενισχυμενοι δισκοι)+proteck εξατμιση. Το παπι αν και του πινω το αιμα με εχει βγαλει ασπροπροσωπο (μονο κατι προβληματακια στην αρχη που μου εκαψε 2 φορες την λαμπα το οποιο μετα απο 2 αντικαταστασεισ λαμπασ φτιαχτηκε μονο του ) Μου αρεσει η ταχυτητα.... Δεν κανω σουζες. (Δεν ξερω δηλαδη:P) Προσεχω τα υπαρχοντα μου... :D Τροποποιήθηκε Μάρτιος 9 , 2009 από τον Bloki Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewts 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2009 Kαλως ηλθες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nexxon 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2009 Καλως ήρθες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bloki 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2009 Καλως σας βρηκα παιδες. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetakias 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2009 Καλως ηρθες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2009 Καλως ηρθες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2009 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2009 WELLCOME... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2009 Καλώς τονε το συμπατριώτη. Syros power, όπως γράφεις. Καλά ποσταρίσματα στο mybike. Οταν κατέβεις Σύρο, στείλε μου pm να πάμε για καφεδάκι στην παραλία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2009 Welcome! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SONY 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2009 Willkommen Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ψευτο-γρήγορος 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2009 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
swork21 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2009 Ωπ! Μαζευόμαστε Συριανοί βλέπω (εγώ όχι απο καταγωγή αλλά από αγάπη για το νησί). Σε λίγο θα κανονίζουμε και εκδρομές. :D Welcome! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2009 Welcome onboard ;) (ε ενταξει.. μια σούζα την μέρα δεν είναι κακό :P) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2009 Καλως μας ηρθες .......... και καλα χλμ παντα ορθια :) Ωπ! Μαζευόμαστε Συριανοί βλέπω (εγώ όχι απο καταγωγή αλλά από αγάπη για το νησί). Σε λίγο θα κανονίζουμε και εκδρομές. :D Welcome! θελω το σπιτακι μου στη παραλια ...........πισωωω............ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2009 Καλως ορισες και παντα ορθιος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GRSakis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2009 Καλώς ήρθες και καλά χιλιόμετρα :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bloki 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2009 χαχα καλως σας βρηκα παιδια :P Συρος εγγυηση aigaioploe απο Συρο και εσυ? κανονιστε εκδρομουλα για Συρο το καλοκαιρι και θα εχετε την καλυτερη ξεναγηση. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΘΑΛΕΙΑ 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2009 Καλωσορισες στην παρεα μας και καλα ποσταρισματα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrisv 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2009 Γεια και χαρα σας ωρε παλικαρια (γυναικες και αντρες). Σας παρακολουθω καιρο και ειπα να πω και γω δυο κουβεντες μην ειμαι και αδιακριτος. Εδα στα γεραματα αποφασισα να ασχοληθω πιο πολυ με μηχανες μιας και συνεχεια ειχα μικρα παπακια ή σκουτερακια. Ξεκινησα δυναμικα πριν 18 χρονια με astra grand 100 αλλα τοσα χρονια μονο αλλα 100 κυβικα καταφερα να ανεβω. Τες παντων καλως με!! :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2009 Καλώς ήρθατε και οι 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2009 (τροποποιήθηκε) καλώς ήρθατε παιδιά στην παρέα μας Τροποποιήθηκε Μάρτιος 12 , 2009 από τον tassos21r Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες