Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2009 αργησες μια μερα!!!!! χθες εβαλα τα diablo 360euro με τοποθετηση :/ :/ :/ :/ δεν είναι κακή τιμή για ελλαδα diablo corsa... νομίζω κατάλογου τιμή είναι 400+ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2009 δεν είναι κακή τιμή για ελλαδα diablo corsa... νομίζω κατάλογου τιμή είναι 400+ ναι τα 170 ευρο εινι καλυτερα! δεν εβαλα τα corsa.. diablo σκετα η diablo supersport οπως γραφανε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CAPPO 353 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2009 βρε πατριωτη :P αφου εισαι πιλατς :P σ'αυτους τους 2 ρωτα τιμες για: 1)metzeler m3 120/70-17+190/55-17 2)pirelli diablo corsa3(ιδιες διαστασεις) 3)dunlop quallifier rr(ιδιες διαστασεις) ολα περασμενα-ζυγοσταθμισμενα απαντησε μου με πμ thaaaanks!!!! αν μπορεις επειδη ενδιαφρομαι και εγω να τις γραψεις να τις δουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2009 δεν εβαλα τα corsa.. diablo σκετα η diablo supersport οπως γραφανε βρε συ,δεν υπαρχουν τα diablo supersport που λες.. diablo ναι diablo corsa κ corsa3 ναι diablo rosso ναι diablo supersport οχι... αφου σου εχω δειξει κ το site της pirelli.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2009 βρε συ,δεν υπαρχουν τα diablo supersport που λες.. diablo ναι diablo corsa κ corsa3 ναι diablo rosso ναι diablo supersport οχι... αφου σου εχω δειξει κ το site της pirelli.. ναι diablo ειναι σκετα η supersport το ιδιο ειναι απλα στο χαρτι της παραγγελιας γραφει diablo supersport απο το μαγαζι στον αντιπροσωπο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2009 ναι diablo ειναι σκετα η supersport το ιδιο ειναι απλα στο χαρτι της παραγγελιας γραφει diablo supersport απο το μαγαζι στον αντιπροσωπο Ε δεν ειναι και οτι καλυτερο τοτε η τιμουλα...τουλαχιστον ειναι φρεσκα;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2009 σπαρταρανε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fw_siak79 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2009 Μόλις τα παρέλαβα και εγώ παιδιά.... Παπά (Diablo Corsa) κατασκευής του 08..... Μέσα στην εβδομάδα θα τα περάσω και πάνω..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
speedking 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2009 αυτο με τις ημερομηνιες ειναι σοβαρο θεμα! αν θυμαμαι καλα,τα λαστιχα μπορουν να διατηρησουν την κατασταση τους για 2 χρονια απο την ημερομηνια κατασκευης,ετσι δεν ειναι :/ καλο θα ειναι οσοι αγοραζουν να μας ενημερωνουν περι αυτων! *για να δειτε την τιμη σε ευρω καντε τα εξης: -επιλεξτε το προιον που θελετε -πατηστε το κουμπι "buy" -στην επομενη ανανεωση,το προιον θα προστεθει στο καλαθι αγορων το οποιο ειναι πανω δεξια της οθονης και θα εμφανιστει η τιμη του προιοντος(ων) σε λιρες! -πατοντας την ευρωπαικη σημαια διπλα απο την τιμη ,θα γινει αυτοματη μετατροπη νομισματος σε ευρω! ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ! ελπιζω να βοηθησα καποιους που εβλεπαν αστερακια και λιρες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2009 άντε να τα παραλάβω και εγώ... 2 ζευγάρια, 1 diablo corsa και ένα corsaiii σύνολο με μεταφορικά 405? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalakis 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2009 αυτο με τις ημερομηνιες ειναι σοβαρο θεμα! αν θυμαμαι καλα,τα λαστιχα μπορουν να διατηρησουν την κατασταση τους για 2 χρονια απο την ημερομηνια κατασκευης,ετσι δεν ειναι :/ καλο θα ειναι οσοι αγοραζουν να μας ενημερωνουν περι αυτων! *για να δειτε την τιμη σε ευρω καντε τα εξης: -επιλεξτε το προιον που θελετε -πατηστε το κουμπι "buy" -στην επομενη ανανεωση,το προιον θα προστεθει στο καλαθι αγορων το οποιο ειναι πανω δεξια της οθονης και θα εμφανιστει η τιμη του προιοντος(ων) σε λιρες! -πατοντας την ευρωπαικη σημαια διπλα απο την τιμη ,θα γινει αυτοματη μετατροπη νομισματος σε ευρω! ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ! ελπιζω να βοηθησα καποιους που εβλεπαν αστερακια και λιρες! Καλό είναι τα λάστιχα να είναι όσο πιο καινούργια γίνεται, αλλά να μην υπερβάλλουμε κιόλας. Τα λάστιχα θέλουν αλλαγή μετά από δύο χρόνια, ακόμα και αν έχουν 0 χιλιόμετρα, όταν είναι φορεμένα στο μηχανάκι και εκτεθημένα στον ήλιο, τη σκόνη κτλ. Αν είναι αποθηκευμένα σε σωστές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας (όπως πράγματι είναι στα περισσότερα λαστιχάδικα), δεν πειράζει να μην είναι καινούργια. Προσωπικά προτιμώ ένα λάστιχο που είναι ενός έτους αποθηκευμένο κατάλληλα, παρά ένα 2-3 μηνών που το έχει φάει ο ήλιος. Άσε που δεν μένει σε εμένα λάστιχο πάνω στο μηχανάκι πάνω από χρόνο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2009 Γκα-γκάααν ήρθαν και τα δικά μου, ζευγάρι Diablo Corsa, 2 σετ φλασάκια και 1 σετ μαρσπιέ 204ευρά στην πόρτα μου με κούριερ. Τα λάστιχα 0909 και 0809. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2009 έχουν έρθει και τα δικά μου με ημερομηνία τα corsa 09 και τα corsa iii κάπου φθηνόπορο 08 (δεν θυμάμαι ακριβώς) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2009 Ποσες μερες κανουν ωρε παιδες να ερθουν;;;; Αργουν ή οχι;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fw_siak79 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2009 Ποσες μερες κανουν ωρε παιδες να ερθουν;;;; Αργουν ή οχι;;; Γύρω στις 10 μέρες θα υπολογίσεις από τη στιγμή που θα πάρεις το Order Confirmation με email. Μπορεί να είσαι και τυχερός και να τα έχεις νωρίτερα... Καλή αγορά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2009 Από την πληρωμή, κάνανε 6 εργάσιμες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
azyx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2009 Μωλις Παρελαβα τα Diablo cosra 3 απο το www.mandp.co.uk τιμη μαζι με τα μεταφορικα 221 λιρες αγγλιας. To front ειναι DOT 4508, rear 4408! Παραγγελια εγινε 18 μαρτιου! Το μονο προβλημα με αυτο το site ειναι οτι δεν απαντανε σχεδον ποτε στα email και επρεπε να τουs κανω Dispute στο paypal για να κουνησουν τον κωλο τους! Αυτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2009 Παρατήρησα πως δεν κρατάνε στοκ στις αποθήκες τους, αλλάπαραγγέλνουν κατευθείαν στις εταιρίες. Αν προσέξετε όσοι πήρατε Pirelli, γράφει στο αυτοκόλλητο των ελλαστικών της μαμάς εταιρίας για παραγγελία της m&p Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2009 παιδες οσοι αγορασατε απο το εν λογω site δωστε μου με πμ ενα τηλ(κιν+σταθερο) αν ειναι ευκολο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2009 (τροποποιήθηκε) αντε βρε μαγκες οσοι αγορασατε τα ελαστικα ριχτε μου με πμ το τηλ σας(σταθερο+κιν) να σας ρωτηξω καποια πραγματα Τροποποιήθηκε Μάρτιος 31 , 2009 από τον kyko Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GUZZISTAS 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2009 Παρήγγειλα σήμερα το μεσημέρι 3 Απριλίου 2009. Μόλις έχω νέα θα ενημερώσω όλους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eleazar 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 τα παρελαβα για το varadero μου.... ενα ζευγαρι βριγεστονε και ενα μετζελερ συνολο 350 ευρα....!!!!!!!!!! το κάθε ζευγαρι στην ελλάδα έχει 300!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 Αυτό δεν είναι διαφήμηση??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 Αυτό δεν είναι διαφήμηση??? κ μαλιστα διαφημιση σε 9 ολοκληρες σελιδες!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyro 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2009 Αυτό δεν είναι διαφήμηση??? παραπονιέσαι η χαίρεσαι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες