Jump to content
ALX™

Αγγλικό site για λάστιχα (πολύ φτηνό!!!)

Recommended Posts

Το σάιτ το έδωσε ο Spyro στο θέμα με τα Continental και μόλις σήμερα το τσέκαρα.

Οι τιμές του είναι πάρα πολύ καλές.

ΕΔΩ

Τα μεταφορικά δύο ελαστικών για Ελλάδα είναι 20£ (22,5?)

Η ισοτιμία λίρας/ευρώ ενδεικτικά είναι: 1£ = 1,12? (ή πιο χοντρά 100£ = 112,5?)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Με αυτή την ισοτιμία έχω ξεχάσει τις αγορές από Αμερική και στράφηκα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σε συνδυασμό με τα φθηνότερα μεταφορικά αξίζει για ΟΛΕΣ τις αγορές μας.

Τροποποιήθηκε από τον panosxlv650

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα τελικά δεν με συμφέρει. Με μεταφορικά και περαστικά εδώ, θα μου βγουν 250? τα Tourance EXP. Mε 260? τα βρήκα στον AARON στη Βουλιαγμένης.

Πάντως είδα πως σε στρητάδικα ελαστικά παίζουν τέλειες προσφορές, όπως στα 190? το ζευγάρι (με μεταφορικά) τα Pirelli Diablo Corsa!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπραβο ! καλη ευρεση, και πρεπει σιγα σιγα να ετοιμαζομαι για λαστιχα μεχρι το καλοκαιρι ! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα βγω και γω λιγο οφ τοπικ λεγοντας κατι οχι και τοσο ασχετο ομως

Ειχα παρει και εγω λαστιχα απο εξω πηρα σχεδον ολα τα λαστιχαδικα τηλ για να μου τα βαλουν και πχ απο τους 10 ο ενας μου ειπε ΟΚ δεν εχω προβλημα

οι αλλοι ειτε ζηταγανε 50-60? η καθολου..

Σορρυ για το οφ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οσοι παραγγείλατε απο το εν λόγω σαιτ για πειτε καμιά πληροφορία σε σχέση με την ασφάλεια που παρέχει τέτοια αγορα. π.χ. πως σε εξασφαλίζει ότι είναι φρέσκα και ότι θα έρθουν τα σωστά... και εμένα με συμφέρει και πολύ μάλιστα με τις τιμές που είδα και σκεφτόμαστε με 2 φίλους να φέρουμε παρέα αλλά επειδή δεν το έχει ξανακάνει κανένας μας είμαστε λίγο επιφυλακτικοί.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν οντως καποιος εχει παρει απο εκει ελαστικα καλα θα ηταν να μας πει λιγα λογια, ειναι τοσο φτηνα που πραγματικα

με κανουν να σκεφτομαι ασχημα σεναρια...

Ψηλε μου εκανες μεγαλη ζημια λεμε! Με 190 ευρω βαζω λαστιχα λεμε...που κανονικα παιζουν στα 500 και ειχα βρει και

σπεσιαλ τιμη στα 330! Αθηνα. Αλλα αυτο το 190 με μεταφορικα ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αν οντως καποιος εχει παρει απο εκει ελαστικα καλα θα ηταν να μας πει λιγα λογια, ειναι τοσο φτηνα που πραγματικα

με κανουν να σκεφτομαι ασχημα σεναρια...

Ψηλε μου εκανες μεγαλη ζημια λεμε! Με 190 ευρω βαζω λαστιχα λεμε...που κανονικα παιζουν στα 500 και ειχα βρει και

σπεσιαλ τιμη στα 330! Αθηνα. Αλλα αυτο το 190 με μεταφορικα ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

Και εγω κατι λαστιχακια που πανε γυρο στην 400αρα εδω, τα ειδα με 200 περιπου εκει.

Ποιος θα ειναι το πρωτο θυμα ? :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι θύμα και τέτοια ρε παιδιά!!

Έβαλα τον Οκτώβρη λάστιχα από εκεί.

Με την τότε ισοτιμία της λίρας δεν είχε την διαφορά που έχει τώρα αλλά και πάλι ήταν μεγάλο το κέρδος.

Είχα βάλει τα Μ3 και το πίσω ήταν του Ιουλίου του 2008 και το μπροστά παλιότερο, αν θυμάμαι καλά τέλος του 2007.

Δεν είχε κανένα πρόβλημα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τι θύμα και τέτοια ρε παιδιά!!

Έβαλα τον Οκτώβρη λάστιχα από εκεί.

Με την τότε ισοτιμία της λίρας δεν είχε την διαφορά που έχει τώρα αλλά και πάλι ήταν μεγάλο το κέρδος.

Είχα βάλει τα Μ3 και το πίσω ήταν του Ιουλίου του 2008 και το μπροστά παλιότερο, αν θυμάμαι καλά τέλος του 2007.

Δεν είχε κανένα πρόβλημα.

Οπως τα λέει ο Μιχάλης..... και που να δείτε τι τιμές πιάσανε καμιά 10αρια παιδιά πρόσφατα. Παρήγγειλαν ομαδική γύρω στα 23 ζευγάρια και βάλανε λάστιχα με 200 ευρώ ενώ εδώ θα έδιναν 360 και ανω και οι ημερομηνίες ήταν όλες 2008, αντε γεια λεμε !!!!!!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επειδή όπως ανέφερα και πρίν είμαι για λάστιχα και χαζέυω στο συγκεκριμένο σάϊτ θέλω να σας επισημάνω το εξής. μην σταθείτε μόνο στα λάστιχα μπορείτε να βρείτε και πολλά άλλα πράγματα εκέι μεσα που κινούν ενδιαφέρον... π.χ. πέτυχα tank bag+tail bag+ σαμάρια στο αστρονομικό ποσό των 90 ευρό όλα μαζι!

http://www.mandp.co.uk/productInfo.aspx?catRef=901543

τη στιγμή που είχα δώσει για σαμάρια μόνο γύρω στα 70.....

δεν ξέρω για εσάς εγώ πάντως ενθουσιάστηκα και είπα να το μοιραστώ....

:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παράγγειλα μόλις τώρα τα PIRELLI STRADA (120/70/17 - 160/60/17)για το μονστεράκι με 192 λίρες(μαζί με τα έξοδα αποστολής) ήτοι 216 ευρουδάκια και ο λαστιχάς θέλει 30 ευρώ περαστικά που μας κάνει 246 ευρώ.

Οι τιμές που βρήκα σε εγχώρια λαστιχάδικα ήταν από 380 ευρώ μέχρι 345 ευρώ η φθηνότερη.

Μήπως μάς περνούν για λακάμες λέω.....

Φιλικά fazer63

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τοτε αυτο ειναι ενα παρα πολυ καλο και φτηνο σαιτ, μπραβο ρε παιδες... ελπιζω να υπαρχει για κανενα 6μηνο οταν θα χριαστω να παραγγειλω. Ειναι πραγματικα απιστευτα φτηνες οι τιμες. Και βλεπω εχει και ενα σορο αλλα καλουδια περα απο λαστιχα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στέφανε...τα συγκεκριμένα ελαστικά τα έχει σε προσφορά. Ίσως σε ένα εξάμηνο όπως λες, να μην τα έχει τόσο. Οπότε αν είναι πάρτα τώρα και αποθήκευσέ τα σωστά και τα βάζεις όταν έρθει η ώρα. Μην αγχώνεσαι...μια χαρά θα είναι όταν τα βάλεις κι ας έχουν παραγωγή το 2008!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Στέφανε...τα συγκεκριμένα ελαστικά τα έχει σε προσφορά. Ίσως σε ένα εξάμηνο όπως λες, να μην τα έχει τόσο. Οπότε αν είναι πάρτα τώρα και αποθήκευσέ τα σωστά και τα βάζεις όταν έρθει η ώρα. Μην αγχώνεσαι...μια χαρά θα είναι όταν τα βάλεις κι ας έχουν παραγωγή το 2008!

μου βαζεις φητιλια να αρχισω να ψαχνω για λαστιχα για το ρορο μου τωρα :) οχι τιποτα ειναι και τοσα τα μοντελα που με ενδιαφερουν.

το ερωτημα ειναι, ειναι οντως 2008 (αναγραφεται καπου ? δεν κοιταξα τοσο λεπτομερος τα λαστιχα που πουλανε), η θα μου ερθουν τιποτα απο το 2004 ξυλα κανονικα και αχρηστα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Sorry αλλά κάποιος μας κάνει πλάκα. Παιδιά thanks μόλις παρήγγειλλα και εγω τα Corsa ?186,62 με μεταφορικά μέσα.

Κάποιοι μας κοροϊδεύουν πολύ άσχημα μου φαίνεται.

Ευχαριστώ πολύ για το link.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωστος ο ALX, γιατι υπάρχει και το θέμα της ισοτιμίας. Αυτη την περίοδο η λίρα είναι πολυ φθηνή, αλλά αυτο μπορεί να αλλάξει οπώς ξερουμε πολυ ευκολα. :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αυτη την περίοδο η λίρα είναι πολυ φθηνή, αλλά αυτο μπορεί να αλλάξει οπώς ξερουμε πολυ ευκολα. :/

λιγο εκτος θεματος θα βγω, αλλα δεν προκειτε, απο αυτα που ακουω εδω, προκειτε περισσοτερο για θεμα μαρκετιγκ , πιο φτηνες εξαγωγες τις αγγλιας. και φυσικα δεν ειναι οτι η λιρα μονο εχει πεσει, αλλα οτι εχει ανεβει και το ευρω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
και φυσικα δεν ειναι οτι η λιρα μονο εχει πεσει, αλλα οτι εχει ανεβει και το ευρω

τωρα δεν θελω να γινω παραξενος και ξερολας αλλά...................... :unsure: όταν αποκαλεις ενα νομισμα φτηνο η ακριβο το κάνεις πάντα συγκριτικά και αναλογικά με ενα αλλο συγκεκριμένο και μονο νομισμα οποτε όταν αποκαλείς ΄"φτηνη" την λιρα τοτε αυτόματα υποννοεις οτι το άλλο νομισμα (στην δικια μας περιπτωση το ευρώ) ειναι ακριβότερο συγκριτικά. Κατ΄ ουσίαν λες το ίδιο ακριβώς πράγμα με αυτό που είπα. :D

:bye:

Τροποποιήθηκε από τον spyro

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στέφανε, είναι λίγο δύσκολο να έχουν τόσο παλιό στοκ ελαστικών. Η λογική αυτό λέει. Αποκλείεται πιστεύω να σου στείλουν λάστιχο πιο παλιό από 2008. Είναι ελαστικά που φεύγουν και δύσκολα θα τους έχουν μείνει σε αποθήκες. Εγώ σε κάποια ομαδική αγορά που είχαμε κάνει από Γερμανία μέσα από το mybike, είχα βρει τρελή τιμή το Tourance (πισινό) και το χτύπησα. 90? με τα μεταφορικά την στιγμή που εδώ έπαιζε 160? :wacko: Το είχα πάρει τον Μάρτιο του 2007 κι είχε κατασκευή 7/2006. Εγώ το έβαλα πάνω τον Σεπτέμβριο του '07 χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα. Το αγόρασα κι ας μην είχα σκοπό να το αλλάξω εκείνη τη στιγμή. Απλά τοπ αποθήκευσα και το έβαλα όταν το χρειάστηκα.

Κατά τη γνώμη μου, τέτοιες ευκαιρίες δεν τις αφήνουν να πάνε χαμένες, γιατί τα ? για λάστιχα είναι πολλά και οι καιροί δύσκολοι. Κάλλιο να ζοριστείς λίγο τώρα και να τα πάρεις σχεδόν μισή τιμή, παρά αργότερα και στην κανονική!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τωρα δεν θελω να γινω παραξενος και ξερολας αλλά...................... :unsure: όταν αποκαλεις ενα νομισμα φτηνο η ακριβο το κάνεις πάντα συγκριτικά και αναλογικά με ενα αλλο συγκεκριμένο και μονο νομισμα οποτε όταν αποκαλείς ΄"φτηνη" την λιρα τοτε αυτόματα υποννοεις οτι το άλλο νομισμα (στην δικια μας περιπτωση το ευρώ) ειναι ακριβότερο συγκριτικά. Κατ΄ ουσίαν λες το ίδιο ακριβώς πράγμα με αυτό που είπα. :D

:bye:

Κοίτα... συνήθως όταν λέμε φτηνό νόμισμα, εννοούμε την καθ' αυτού αξία του. Δηλαδή η Λιρέτα της Ιταλίας είναι φτηνή. Το Γιεν το Γιαπωνέζικο είναι φτηνό. Ως προς τι όμως? Εδώ και χρόνια η ισοτιμίες πήγαιναν βάσει δολαρίου που ήταν το πιο διαδεδομένο (κι ένα από τα πιο ισχυρά νομίσματα) παγκοσμίως.

Η λίρα Αγγλίας, όμως, μια ζωή ήταν ακριβότερη του δολαρίου κι είχε σχεδόν πάντα την ίδια διαφορά. 1 λίρα = 1,5 δολάριο περίπου.

Με την έλευση του ? τα πράγματα μπερδεύτηκαν λίγο γιατί και το ? πια ήταν ισχυρό και διαδεδομένο νόμισμα. Παρόλα αυτά, τα προηγούμενα χρόνια είχε και αυτό μια σταθερή διαφορά από την λίρα. (κάπου στο 1£=1,35?)

Λόγω της κρίσης όμως, η λίρα έπεσε γενικώς σαν νόμισμα και η ισοτιμία της πια με το ? έφτασε στο 1£=1,1? (σχεδόν μία η άλλη)

Οι τιμές τους απ την άλλη, γι αυτούς δεν άλλαξαν. 100£ πουλούσαν ένα παντελόνι, 100£ το πουλάνε και τώρα. Όμως επειδή εμείς πια έχουμε καλύτερη αναλογία λίρας/? μας συμφέρει η αγορά από κει γιατί ψωνίζουμε φτηνότερα από πριν (που και πάλι ήταν φτηνότεροι σε πολλά πράγματα από την Ελλάδα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Οι τιμές τους απ την άλλη, γι αυτούς δεν άλλαξαν. 100£ πουλούσαν ένα παντελόνι, 100£ το πουλάνε και τώρα. Όμως επειδή εμείς πια έχουμε καλύτερη αναλογία λίρας/? μας συμφέρει η αγορά από κει γιατί ψωνίζουμε φτηνότερα από πριν (που και πάλι ήταν φτηνότεροι σε πολλά πράγματα από την Ελλάδα)

Να, στο εδωσε και σε παραδειγμα Σπυρο :) καταλαβες γιατι μπορει να παιζει τακτικη εξαγωγης απο πισω? Τελος παντων, μεγαλο καιφαλεο, δεν τα παω καλα με τα οικονομικα, και ξεφευγουμε απο το θεμα.

Θα κοιταξω να δω τι λαστιχα θα μου τραβιξουν το ματι, να δω τι παιζει απο χρηματα, και θα φτιαξω αναλογο τοπικ λιαν συντομως

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα