Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 Εγω προσωπικα δεν την εχω βγαλει ποτε , ΑΛΛΑ... εχω πεσει σε πολλα εκδρομικα γκρουπακια συνηθως ΣΣ που δεν φορουσε κανεις πινακιδα! Στην πανελληνια πανω στον εβρο φετος το καλοκαιρι το ιδιο! Καταλαβαινω γιατι την βγαζουν αλλα κατι μεσα μου λεει οχι... anyway Εσεις τι κανετε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 (τροποποιήθηκε) ...η πινακιδα παει πακετο με τη μοτο...ΠΑΝΤΑ.Αν με γραψουν...με γραψανε...ο παραγγελων και υπολογος,ΠΑΝΤΑ.Αυτος ημουν,ειμαι και θα ειμαι...Καθε παραλλαγη παντως απο οποιον αλλον...δεν την κρινω.Ο καθενας οπως γουσταρει. ...Τωρα βεβαια με τις νεες πινακιδες... μπορει και να το τηρησω...εξ αντιθετου.Να μην τη βαλω ποτέ!!!ειπαμε νομοτεγεις αλλά οχι και ... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 από τον Athos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexandros 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 Πάντα με πινακίδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 Παντα με την πινακίδα. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι να την βγαλω !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nemethon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 παιδιά αν μπορείτε και διατηρείτε τα όρια ταχύτητας και έχετε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα μαζί σας, δεν βλέπω λόγο να μην την φοράτε εγώ προσωπικά επειδή έχω πρόβλημα με το πρώτο, η πινακίδα με την δεύτερη μοτο δεν νομίζω ποτέ να πλησίασαν σε απόσταση μεγαλύτερη των 100 μέτρων :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 αρνούμαι να ψηφίσω...... θα ασκήσω το ΜΗ δημοκρατικό δικαίωμά μου να μη συμμετέχω... όχι ποτέ, και τί έχομεν να κρύξωμεν άλλωστε...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexandros 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 Ρε παιδιά δεν πιστεύω ότι αυτοί με τα SS έχουν να κρύψουν κάτι απαραίτητα. Απλά είναι ΧΑΛΙΑ πινακίδα σε SS στην κανονική της θέση (ειδικά αν πρόκειται για τις καινούργιες - δεν έχω δει ως τώρα σε SS). Έντάξει μπορεί να πει κανείς ότι αυτοί είναι γρήγοροι και τους πιάνουν τα ραντάρ. Εμείς τέτοια προβλήματα δεν έχουμε γιατί ταξιδεύουμε πάντα με τα όρια ταχύτητας του δρόμου (γιατί δεν πάει άλλο το εργαλείο). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 Ναι.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
niki_kar 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 Ναι. Πάντα με πινακίδα. Τα πολλά χλμ που πιάνω άλλωστε για να την βγάλω και από πάνω. ouaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
b59gioth 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 απο που ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 ..ο καθενας,αναλογα με το μυαλο,και την αξιοπρεπεια που διαθετει, πραττει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 (τροποποιήθηκε) Αν θεωρείς αξιοπρεπή αυτόν που πάει με 80 σε σημεία της Εθνικής που το όριο είναι στα 80, δεν θα συμφωνήσω μαζί σου. Όχι ότι ΔΕΝ είναι αξιοπρεπής, απλά μια τέτοια συμπεριφορά δεν είναι απαραίτητα δείγμα αξιοπρέπειας, ή αν θέλεις το να πηγαίνει κανείς στο ίδιο σημείο με 110 δεν είναι απαραίτητα δείγμα αναξιοπρέπειας. Και βέβαια όποιος πάει με 110 και δει το πουλάκι της κάμερας, θα μετανιώσει που δεν έκρυψε την πινακίδα του. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 από τον gdevelek Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 Αν θεωρείς αξιοπρεπή αυτόν που πάει με 80 σε σημεία της Εθνικής που το όριο είναι στα 80, δεν θα συμφωνήσω μαζί σου. Όχι ότι ΔΕΝ είναι αξιοπρεπής, απλά μια τέτοια συμπεριφορά δεν είναι απαραίτητα δείγμα αξιοπρέπειας. <{POST_SNAPBACK}> ...μαλλον δεν καταλαβες,τι εννοω αξιοπρεπεια.. :/ ...και δεν εχει και νοημα η συνεχεια περι του τι σημαινει...ο καθενας την αντιλαμβανεται διαφορετικα και με βαση αυτο λειτουργει(ορισμενοι βεβαιως,δεν την εχουν ουτε ως λεξη ακουστα,αλλα αυτο ειναι,παλι!,ενα αλλο θεμα!)και βεβαιως,ως ον που λειτουργει μεσα σ'ενα οργανωμενο(?)κοινωνικο συνολο,κρινεται απο τα υπολοιπα μελη αυτου του συνολου!Κατανοητον?(.....μπαααααα... ) :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 (τροποποιήθηκε) όντως συνεχίζω να μη βγάζω νόημα από όσα γράφεις (κατι παίζει με τα emoticons, άλλο εικονιδιάκι πατώ, άλλο μου βγαίνει... πάτησα μια χαρούμενη φατσούλα για να μου βγει το άσπρο σημαιάκι που λέγεται surrender, αλλά όταν έστειλα το μήνυμα μου βγήκε η χαρούμενη φατσούλα... παραιτούμαι ...) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 από τον gdevelek Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 :D :D :D (χωρις παρεξηγηση,ελπιζω..) ...Σκοπιμα,απαντησα ετσι,μονο και μονο,στην προσπαθεια μου να δειξω,οτι δεν ειναι δυνατον,μεσα απο "τηλεγραφικες" απαντησεις ,να γινει,παντα,κατανοητο αυτο που καποιος πραγματικα εννοει!Και,σ'ενα forum σαν και τουτο,δεν υπαρχει λογος παρεξηγησεων,γιατι δεν υπαρχει η ευχερεια και ανεση του προφορικου λογου!(και,φυσικα, δεν εννοω κραυγαλεες περιπτωσεις!!..-καταλαβαινεις...) :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2005 Γιατι να την βγαλω? Φυσικά και την φοράω... Δεν υπάρχει λόγος να βγάζουμε τις πινακίδες μας.. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2005 Δεν την βγαζεις αλλα την παραποιεις διακριτικα. Εγω προσωπικα "εξαφανιζω" ενα γραμμα και εναν αριθμο με λευκη μονωτικη ταινια και απο αποσταση ποιο μεγαλη των 5 μετρων δεν φαινεται τιποτα.(σε μενα βεβαια που παει εκει το ματι μου...σε καποιον που δεν ξερει τι συμβαινει μπορει να μην το δει και καθολου) Μονο αν σε σταματησουν και πανε να γραψουν την πινακιδα σου θα το δουν και τοτε θα φας το προστιμο για την παραποιηση. Παντως σιγουρα θα ειναι μικροτερο απο το προστιμο των 170-180χαω σε δρομο με οριο 100χαω Να σταματησω σε σινιαλο απο μπλοκο με καμερα-ρανταρ ομως και να τους δωσω και την αφορμη να δουν την πινακιδα μου...απλα....."δεν παιζει" Δεν εχω σταματησει σχεδον ποτε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ilio 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2005 Εγω παιδια αν και δν εχω διπλωμα οταν ταξιδευω παντα την αφηνω γιατι θελω να δειχνω νομιμος.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dialpistis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2005 Δηλ.. σε δουλεία να βρισκόμαστε….. Δεν καταλαβαίνω τον λόγω να βγει… εξάλλου υπάρχουν πολλοί τρόποι να μη σε «πιάσουν» οι κάμερες…. Οπότε … Άσε που και για ταχύτητα να μη σε γράψουν… κινδυνεύεις να φας γερό πρόστημο… όταν δει ο έλεγχος της τοχέας ότι την άδεια την έχεις βγάλει εδώ και 3 χρόνια…. οπότε η δικαιολογία …μόλις το πήρα δε πιάνει…. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2005 Ρε παιδες (ασχετο) αυτο με την Λακ ισχυει? το εχει δοκιμασει κανεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Scrat 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2005 ΟΤΑΝ ΑΝΑΠΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 230 ΧΛΜ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ, ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΕΡΝΕΙΣ ΕΝΑ ΠΛΑΚΑΤ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΠΑΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΦΤΕΡΟ ΑΓΚΑΛΙΑ.....ΜΗΠΩΣ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΗΣΤΕΙ Ο ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΝΗ?????ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ????ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΡΙΤΣΙΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΗ???ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΑΚΑΙΡΕΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΔΙΖΩ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ,ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΚΤΕΘΗΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΚΟΤΕΧΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ,ΑΤΥΧΕΙΣ ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ........ΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΗΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΑΩ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΛΟΙΠΟΝ.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2005 1. Ο νομοθέτης βεβαίως δεν είναι υποχρεωμένος να μεριμνά για όσους πάνε με 230... Μήπως λοιπόν τα 230 είναι ο βασικος λόγος που δεν θέλεις να φοράς πινακίδα; 2. Η πινακίδα δεν δίνει μέτωπο στον αέρα, αφού μπροστά της υπάρχει ολόκληρη μηχανή, άρα η αεροδυναμική πίεση στην πινακίδα είναι πολύ μικρή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Scrat 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2005 (τροποποιήθηκε) 1)Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΔΙΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ(ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1981)ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ 120 ΧΛΜ.ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΑΝΕΛΥΣΑ ΕΝΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΞΕΛΗΣΕΤΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ.ΙΣΩΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΒΑΙΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ....Α ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΚΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.... 2)ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΕΙΣ ΠΛΑΤΟΣ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ ΑΣΚΕΙΤΕ Η ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΜΕΡΟΣ.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΛΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΜΕΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΕΡΑ. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 23 , 2005 από τον Scrat Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2005 1)Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΔΙΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ(ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1981)ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ 120 ΧΛΜ. Αυτή την υποχρέωση για τα 120+ χ/ω πού ακριβώς την ανακάλυψες, πολύ θα 'θελα να τη δω κι εγώ. Χαμπέρι δεν είχα πάρει ότι μπήκαμε στην ευρωπαϊκή ένωση, βόσκω πρόβατα βλέπεις από το πρωί ως το βράδυ... ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΑΝΕΛΥΣΑ ΕΝΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΞΕΛΗΣΕΤΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ.ΙΣΩΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΒΑΙΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.... Μπα, δεν είναι αυτός ο λόγος... Α ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΚΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.... Προφανώς έχεις επινοήσει ένα βολικό για σένα ορισμό της δικαιοσύνης. Πώς συμβιβάζεται να απαγορεύεται δια ροπάλου να πηγαίνεις με 230 και ταυτόχρονα να λαμβάνονται μέτρα που να σε διευκολύνουν να πηγαίνεις με 230; Μόνο εσύ το ξέρεις. Είμαι περίεργος να μάθω και για τα μέτρα που λαμβάνει το κράτος για τα δικαιώματα των ληστών να ληστεύουν και των δολοφόνων να δολοφονούν. 2)ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΕΙΣ ΠΛΑΤΟΣ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ ΑΣΚΕΙΤΕ Η ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΜΕΡΟΣ.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΛΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΜΕΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΕΡΑ. <{POST_SNAPBACK}> Όταν βγαίνει, ναι. Όταν δεν βγαίνει, όχι. Έχεις αποδείξεις ότι βγαίνει ή απλά σε βολεύει να λες ότι βγαίνει ώστε να έχεις πρόσχημα να βγάζεις την πινακίδα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2005 Όταν βγαίνει, ναι. Όταν δεν βγαίνει, όχι. Έχεις αποδείξεις ότι βγαίνει ή απλά σε βολεύει να λες ότι βγαίνει ώστε να έχεις πρόσχημα να βγάζεις την πινακίδα; Η καινουργια σιγουρα πρεπει να βγαινει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες