Jump to content
javaneze

Απο που βγαινει το ID / nick σας?

Recommended Posts

Alex απο το ονομα μου Αλέξανδος , Supra απο το παπι μου και 59mm απο τα χιλιοστα του παπιου μου.... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Απο τον πιο γαμάτο οδηγό F1 που υπήρξε ποτέ.

κατα τη γνώμη μου πάντα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο τον πιο γαμάτο οδηγό F1 που υπήρξε ποτέ.

κατα τη γνώμη μου πάντα...

Πωωω ρε φιλε, απιστευτος αγωνας :clapping2::worshippy:

Να ηταν ετσι η Φ1 σημερα :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τραγουδιστης αγαπημενης μου μπαντας . Serj Tankian ...

Τροποποιήθηκε από τον Serj

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mariposa ειναι το appellido(ψευδονυμο) μου στην capoeira μου το δωσε ο καθηγητης μου στα Βραζιλιανικα σημαινει νυχτοπεταλουδα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Karellen είναι ο αρχηγός των ειρηνικών εισβολέων στη Γη,ένα υπέρτατο μυαλό στο καταπληκτικό μυθιστόρημα του Αρθουρ Κλαρκ "Οι Επικυρίαρχοι".

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βγαίνει από το επίθετο μου, και παράφραση όταν έλιωνα στο cs.

Τότε το default nickname ήταν player. Εγώ έβαζα chili αλλά μια μέρα απλά

μείνανε και τα 2 μαζί και ταιριάξανε. Άσε που από το λύκειο με λένε έτσι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν πηρα το πρωτο υπολογιστη μου (P3 533Mzh) και εβαλα ιντερνετ κυκλοφορουσε ενα μικροβιο τοτε σε εμας τους πιτσιρικαδες που ακουγε στο ονομα Mirc

το κολησα που λετε και ψαχτηκα αρκετα (25ωρα βαρουσα και 120 χιλιαρικα λογαριασμος στο τηλ) Ειχα βρει ενα script για την προστασια ενος καναλιου που ειχαμε κανει με κατι φιλους ( Bots clones) και περιειχε μεσα μια λειτουργια Shadow Clone με αυτοματες αμυνες επιθεσες flood port snifers kicks bans ops και παει λεγοντας ... Ετσι λοιπον αποφασισα το Nick μου να ειναι Shadow βεβαια ηταν αγκαζε (επρεπε να εχεις registered nick) οποτε το εξελιξα καπως ετσι Shadow -> |_SaDoW_| --> _SaDoW_ ---> SaDoW η τελικη του μορφη. Και μετα που σταματησα τη μιρκα (Mirc) συνεχιζω να το χρησιμοποιω εδω και παρα πολλα χρονια. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έμενα απο την αγαπημένη μου (βασικά μια από τις πολλές) μπάντα τους Avenged Sevenfold που εν συντομία γράφονται A7X και το όνομά μου διπλα! το χρησιμοποιώ εδώ και πολλά χρόνια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το yamahakias βγαινει προφανως απο το yamaha ενω το 666 δε βγαινει απο το σατανισμο οπως νομιζουν πολλοι :P αλλα απο ενα πανεμορφο μοντελο της 2ης αγαπημενης μου εταιρειας! bimota_666.jpg

Τροποποιήθηκε από τον yamahakias666

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θέλει και ρώτημα;;;; :D

Από τον πιο άξιο απόγονο του Εφιάλτη, τον θαυμαστή του Αρτέμη Μάτσα, τον Θεό της ρουφιανιάς, τον αυτοκράτορα του σάλιου, τον βασιλιά της προδοσίας , τον καλλιτέχνη του γλυψίματος και γενικά από το πιο σιχαμερό είδος γυμνοσάλιαγκα που πέρασε ποτέ από την ελληνική TV

Χαχαχα.. Πετυχημένος χαρακτήρας και συναντάται πολύ συχνά σε καθημερινές καταστάσεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Hokori είναι στα ιαπωνικά η τάση του να κάνεις πάντα το σωστό, ορθό, υπερήφανο. ίσως σε ελεύθερη νάναι το φιλότιμο αλλά στον υπερθετικό βαθμό. :yinyang:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μικρός διάβασα μία σειρά από βιβλία επιστημονικής φαντασίας...το dune...ε και μου κόλλησε σαν όνομα το όνομα μίας οικογένειας στο βιβλίο...των Αττρειδών...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

από αυτήν

444IMGA0264.JPG

τώρα το 9_0 δε θυμάμαι από που το έβαλα, αλλά το χρησιμοποιώ σαν mail από το λύκειο

Τροποποιήθηκε από τον warlock9_0

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μικρός διάβασα μία σειρά από βιβλία επιστημονικής φαντασίας...το dune...ε και μου κόλλησε σαν όνομα το όνομα μίας οικογένειας στο βιβλίο...των Αττρειδών...

DUNE! τι μου θυμισες...

harkonnen

ordos

atreides

sardaukar

fremen

και δεν συμμαζευεται!

ευγε!

Τροποποιήθηκε από τον agnostos_xxx

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

gregomaga...grego απο το γρηγορης τωρα το maga...απο κατι rpg που επαιζα καποτε και με ειχε πει ενας φιλος απο το σχολειο maga αντι να πει mage{μαγος}...οποτε εμεινε απο τοτε... :whistling:

Τροποποιήθηκε από τον gregomaga

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Captain με φωναζουν τωρα και 30 χρονια λογο επιθετου. Κολλησα και το Africa απο μπροστα, ταιριαξε ακουστικα, κι ετοιμο.

:thumbsup1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

kakakis

οταν ημουν 2 χρονών με φωνάζανε οι συγγενεις .........Xριστάκη

οταν με ρωτούσαν ομως πως με λένε και επειδη δεν μπορούσα να το πώ έλεγα Κακακι...

απο τότε που είμαι χρησιμοποιώ πλέον nik Βάζω το kakakis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα