zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2009 Νεοσύλλεκτοι ..... :P :P Dark Sun.- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2009 Dark Sun.- Ξερεις την ειρηνηκα τη εφη!?!? ειναι ΚΑΘΕ σαβ. εκει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2009 Ντεν είμαι αθήνα καρτνιά μου, μια φορά και έναν καιρό, παλιά στο τέξας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 ολοι εδω στο mybike εχουμε ενα ψευδονημο........πωs το σκεφτικατε τι σαs περασε απτο μυαλο?????? εγω κουρσαροs απτο μονιμο τραγουδι του ΒΑΣΙΛΗ (Ο ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
litespeed 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 εγω απο την μαρκα του ποδηλατου μου που εχω παραμελησει λιγακι τωρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 ολοι εδω στο mybike εχουμε ενα ψευδονημο........πωs το σκεφτικατε τι σαs περασε απτο μυαλο?????? http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=221 :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondacb900boldor 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Από την παλιά αγάπη που τώρα μπόρεσα να αποκτήσω. Θυμάμαι δύο μηχανόβιους στην πόλη μου (ο ένας έχει σκοτωθεί,ο άλλος έχει bussa),που περνάγαν απο το σχολείο χωρίς σχεδόν εξάτμιση. Μετά απο 30 χρόνια έστω και με μεγάλη καθυστέρηση το πήρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=221 :) .....δεν ζουσα τοτε χεχεχεχε!!!!!!!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 H ζέστη και η Χριστινα με τα μεγάλα μπάλκόνια φταίνε για όλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis_x 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 H ζέστη και η Χριστινα με τα μεγάλα μπάλκόνια φταίνε για όλα. χαχαχαχαχαχαχα :D giannis_x = giannis xania Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 χαχαχαχαχαχαχα :D giannis_x = giannis xania σαλτα κ γα***σου ρε τραμπακωλε :D :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Το χρησιμοποιώ απο το 1997 που πρωτομπήκα στο net και είναι η λατινική απόδοση του ονόματός μου, Άγγελος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mystique 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Η Mystique είναι μια ηρωιδα από τους XMEN της οποιας την ιδιαιτερότητα -να μπορεί να παίρνει οποιαδηποτε μορφή ανθρώπου θέλει - οποια στιγμή θελει - θα ηθελα πολυ να την είχα .... εστω για μια μερα!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis_x 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 σαλτα κ γα***σου ρε τραμπακωλε :D :D :D :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 από την ταινία :P alternative Blood in Blood out ελλινικά Δεσμοί αίματος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 To Voliminal είναι ο τίτλος απο ένα DvD της αγαπημένης μου μπάντας Slipknot. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Χάσμα με φωνάζανε στο σχολειο απο ενα συγκροτημα κ η τοτε κοπελα μου,χαιδευτικε με εβγαλε Χασμίτο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Radiant 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 ραντιαντ μου αρεσε καταρχην σαν λεξη.σημαινει αχτινοβολος και φιλοδοξος :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moruin 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2009 (τροποποιήθηκε) Το δικό μου είναι από την quenya το έφτιαξε ένας φίλος όταν τσακωνόμουν με ένα μλκα στο irc για το Feanaro. Πρώτο συνθετικό το mor=σκοτάδι-σκοτεινός 2o συνθετικό το ruin=φλόγα(κόκκινη). Με τις γραμματικές αλλαγές γίνεται moruin=μαύρη φλόγα :P Από τότε κόλλησα με αυτό. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 19 , 2009 από τον moruin Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2009 Eγω το είχα βάλει για να γραφτώ στο mybike στα γρήγορα(για αυτο είναι και ότι να'ναι)αλλα τελικά βρηκα άλλη φάση σε αυτό το foroum και το κράτησα...χεχεχε!!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
UltraViolet 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2009 sometimes i feel like i don't know, sometimes i feel checking out (σύντομα κοντά σας) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
siouxwwss 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2009 Sioux = Έθνος / σύνολο φυλών της Βόρειας Αμερικής και Καναδά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MIKEVIII 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2009 το κουβαλάω από το 05 όταν αγόρασα το κασόνι μου και έγινα μέλος του αναλογου club, αν και εκεί πια με φωνάζουν όλοι Mikessssss Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
B-Colt 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2009 Εμένα το Β βγαίνει από το αρχικό γράμμα του επώνυμου μου.Το Colt που σημαίνει πουλάρι το έβαλα επειδή είμαι λίγο τεμπέλης.Έτσι βγήκε το B-Colt. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DPF 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2009 Απο το 1996 έχω το DPF είναι το τέλος από το διεθνές διακριτικό μου σαν ραδιοερασιτέχνης που είναι SV1DPF SV=GREECE 1=ΣΤΕΡΕΆ ΕΛΛΆΔΑ και το DPF=H ταυτότητα μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες