Jump to content
adminius

Σερβις μόνος μου

Recommended Posts

Αποφάσισα να κάνω σέρβις μόνος μου μαζί με τη βοθειά σας φυσικά. Κατέβασα και το haynes manual που τα έχει αναλυτικά και θα δοκιμάσω . Θα αλλάξω λάδια και φίλτρο λαδιού και φίλτρο αέρα και μπουζί. Αν αυτά πάνε καλά θα κοιτάξω να κάνω και έλεγχο βαλβίδων.

ΑΠορίες μέχρι στιγμής

- Τι είδους λάδια?Προτείνουν 10W 40 αλλά νομίζω ότι με τις θερμοκραασίες απο εδώ και πέρα 15 50 ή 20 50 είναι καλύτερα. Νομίζω ότι για το μηχανάκι μου δεν χρειάζομαι και πολύ ακριβά λάδια. Στο αγγλικό φόρουμ λένε για ορυκτέλαιο και συχνή αλλαγή. Εσείς τι λέτε?

- Από που θα αγοράσω το κατάλληλο φίλτρο αέρα και λαδιού?Αθήνα μένω.

- Μπορεί να μου λείπουν κάποια εργαλεία από που τα παίρνω και πως τα ζητάω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

φτασε μεχρει της βαλβιδες οχι παρακατο για εργαλια ειχει κανει ο αλχ αν δεν κανω λαθος μια τρελει φιλοστοκα ψαξε λιγο θα το βρει σιγουρα καλει επιτιχια στο σερβις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:_thumbsup: ...σε καλο δρομο εισαι φιλε!

...κανε ενα τσεκαρισμα και το καλο ποσταρισμα του zorz εδω!...μπορει να ειναι honda και oχι suzuki ...αλλα σιγουρα θα βοηθησει!

...διαβασε καλα και προσεχτικα το manual σου πρωτα! :yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα με βοηθησει ενα παιδί με Xt που κάνει μόνος τα σερβις.

Τα ανταλλακτικά που θελω από που τα παίρνω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το έκανα παιδιά τελικά. Άλλαξα λάδια,φίλτρο λαδιού,μπουζί, έβαλα φίλτρο αέρα KN και τέντωσα αλυσίδα. Τώρα για βαλβίδες δεν το προσπάθησα (δεν είχα και φίλερ). Στο επόμενο θα ελέγξω και βαλβίδες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω γαμωτο αλυσιδα μια φορα πηγα να σφιξω και δεν τα καταφερα. την ειχαν σφυξει με κλειδι με πιεσμενο αερα και δεν ελεγε να ξεβυδωσει με τιποτα.

μπραβο παντως ! το εχω σκεφτει και εγω, αλλα δεν εχει νοημα να το κανω μιας και παλι θα μου τα αντικαταστησουν στο σερβις και θα ειναι πεταμενα λεφτα οτι εχω κανει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
εγω γαμωτο αλυσιδα μια φορα πηγα να σφιξω και δεν τα καταφερα. την ειχαν σφυξει με κλειδι με πιεσμενο αερα και δεν ελεγε να ξεβυδωσει με τιποτα.

μπραβο παντως ! το εχω σκεφτει και εγω, αλλα δεν εχει νοημα να το κανω μιας και παλι θα μου τα αντικαταστησουν στο σερβις και θα ειναι πεταμενα λεφτα οτι εχω κανει.

αν είσαι μέσα στην εγγύηση γιατί να το κάνεις μόνος σου αλλά αν πρέπει να τα πληρώσεις θα σου βγει πολύ πιο οικονομικά και το βασικότερο θα μάθεις πολλά βασικά πράγματα για τη μηχανή που ίσως τα αγνοούσες.

Λάδια 20-50 έβαλα πως τα βλέπετε τώρα που τελείωσε ο χειμώνας?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

adminius δες και αυτό μήπως σε βοηθήσει.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή, και δε θέλει άγχος,

Στο θέμα εγγύησης και σέρβις προσωπικά έχω καεί.

Τα διάκενα έπρεπε να είχαν ελεγχθεί 3 φορές κατα τη διάρκεια της εγγύησης.. περιττό να πω ότι 15000χλμ κυκλοφορούσα με "κλειστή" μια βαλβίδα εισαγωγής.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να πω κ εγω τον πονο μου

ξερει κανεις που θα βρω σερβις μανιουαλ στα ελληνικα, και να το κατεβασω, για να ρυθμισω τις βαλβιδες σε ενα vstrom 650;

αν υπαρχει κ .....βιντεακι δεν θα ελεγα οχι.

ευχαριστω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ερωτηση πανω στο σερβις. στην αλλαγη λαδιων, ισχυει οτι πρεπι να μπει λαδι στο φιλτρο πριν μπει πανω ? αν δεν μπει λεει το καιμε και δεν κανει τιποτα μετα. (ετσι ειδα σε ενα βιντεο)

ισχυει κατι τετοιο ? αφου το λαδι που παει εκει με το που αναβεις την μηχανη ειναι ακομα κρυο, ποτε προλαβαινει να καει ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
νομίζω δεν ισχύει κάτι τέτοιο,πάντως εγώ έβαλα λίγο λαδάκι στο φίλτρο.

το μανουαλ μου δεν γραφει κατι τετοιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα