Jump to content
black_hawk

Track T-800 CDI!

Recommended Posts

Ωραιο ειναι...Και αυτη η αισθηση της ανεξαρτησιας του δεν σταματω πουθενα μου κανει κατι.....του τυπου σε μερη μακρια απο τον πολιτισμο απλα να πηγαινεις...φουλ εξερευνηση...θυμιζει κατι απο παιδικα χρονια..να εχεις στο μυαλο σου μονο τον προορισμο και τιποτα αλλο...για να δουμε πως θα παει....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
και εγώ άλλο 1

τιμή έχουμε?

£15,000 (Την αναφερει το link του MCN, που εβαλα! :P )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:_whistling: ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΙΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΛΟΓΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠ΄ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΚΑΙ 17.500. :knife:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θελω να το παρετε και εκει που ειστε ετοιμοι πανω στη σελα με κρανος και ολα τα σχετικα... Πατατε μιζα και βρουμ!τρακ-τρακ-τρακ...(Να ακουγεται σαν τρακτερ εννοω γι αυτους που τα πιανουν δυσκολα...). Γενικα μου φαινεται λιγο προχειροφτιαγμενο. Σαν ιδεα ειναι πολυ καλη, δε λεω. Μου θυμιζει μερικους που βαζουνε κινητηρα hayabusa σε σμαρτ. Εδω ισχυει το αντιστροφο βεβαια... Ισως αν περιμεναμε λιγο να δουμε πως θα εξελιχθει; Εγω παντως δεν θα ηθελα να παρω μια μηχανη απο μια σχετικα αγνωστη εταιρια, με κινητηρα που 1η φορα χρησιμοποιηται σε μοτο, παρα τα ολα πλεονεκτηματα θεωρητικα εχει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τη ΡΟΠΗ! ενος turbodiesel μπορεις να την εκτιμησεις? B)

Opening the throttle hard doesnʼt give the rush of drive youʼd get with a turbo charged car ? acceleration is leisurely even though the engine responds quickly to throttle input. 45bhp still isnʼt much despite the respectable torque.

Όπως φαίνεται όχι.

Τροποποιήθηκε από τον Le Flwr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Opening the throttle hard doesnʼt give the rush of drive youʼd get with a turbo charged car ? acceleration is leisurely even though the engine responds quickly to throttle input. 45bhp still isnʼt much despite the respectable torque.

Όπως φαίνεται όχι.

Υποκειμενικες κρισεις, φιλε μου!! Οταν αυτοι οδηγουν καθημερινα, ss, τι να πουν?? :lol: :lol:

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν δεν αναζητούμε τις απόλυτες επιδόσεις, είναι αλήθεια πως πολλές φορές ζηλεύουμε τους κινητήρες πετρελαίου για τα μεγάλα αποθέματα ροπής τους, την άνετη και στρωτή λειτουργία τους και την κατανάλωσή τους που σε συνάρτηση με τη χαμηλή τιμή του πετρελαίου κάνουν το πακέτο πολλές φορές αρκετά δελεαστικό και εμάς να λυπούμαστε για την νομοθεσία του ελληνικού κράτους που απαγορεύει τη χρήση τους από Αθηναίους και Θεσσαλονικείς ιδιώτες. Βέβαια το σίγουρο είναι πως έχουμε στο νου μας μοναχά αυτοκίνητα. Η Dieselmotorfiets από την Ολλανδία ήρθε στο προσκήνιο για να μας αποδείξει πως ο κινητήρας Diesel στις μοτοσυκλέτες είναι μια λύση που αξίζει την προσοχή μας.

Η EVA Track T-800CDI κινείται από έναν κινητήρα Diesel 800cc με τούρμπο, που αποδίδει 45hp στις 4.500 σ.α.λ. και 10,1kgm στις 3.000 σ.α.λ. και ο οποίος, μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων (όπως αυτά που συναντούμε στα scooter), δίνει κίνηση στον πίσω τροχό μέσω ενός άξονα που είναι ταυτόχρονα και μονόμπρατσο ψαλίδι! Μπορεί να καίει ό,τι είδος Diesel κυκλοφορεί στην αγορά και με μέση ωριαία ταχύτητα 90km/h η κατανάλωσή του κυμαίνεται από 2,1l έως 2,5l ανά 100km.

To κιβώτιο CVT επιλέχθηκε ως λύση ώστε ο κινητήρας να βρίσκεται πάντα στο ωφέλιμο φάσμα των στροφών του, καθώς δεν έχει να κινήσει μοναχά τον πίσω αλλά και τον μπροστινό τροχό· κι αυτό μέσω μιας υδραυλικής τρόμπας που συνδέεται με την έξοδο του κιβωτίου, σύστημα για το οποίο δυστυχώς δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία. Πάντως το σύστημα μοιάζει πολύ με το αντίστοιχο της Öhlins, το οποίο ελέγχει ηλεκτρονικά την παροχή της ισχύος και μεταφέρει έως και 15% αυτής στον μπροστινό τροχό, ανάλογα με τη θέση του γκαζιού και την ταχύτητα περιστροφής του πίσω τροχού.

Ομοιότητες όμως υπάρχουν και με ένα μοντέλο μιας άλλης εταιρείας: την R 1200 GS της BMW, αυτή τη φορά στο σχεδιασμό. Παρόλο που η EVA είναι πιο αργή (τελική ταχύτητα 175km/h), λιγότερο ισχυρή και ελαφρύτερη (199 κιλά), φέρει παρόμοιας αισθητικής και λειτουργίας πίσω ανάρτηση, όμοιο πλαίσιο, αντίστοιχη εργονομία και όμοιο σύστημα φόρτωσης βαλιτσών.

Χωρίς να είναι η πρώτη απόπειρα δημιουργίας μοτοσυκλέτας με κινητήρα Diesel, είναι σίγουρα η πιο φρέσκια και η πιο ολοκληρωμένη.

citymoto.gr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για όσους ενδιαφέρονται και ανησυχούν για τα ανταλλακτικά, είναι θετικό πως πιρούνι, πλάκες, αμορτισέρ, εμπρός άξονας, φρένα, φτερό και ίσως και κάποια ακόμη είναι ίδια με του KTM Adventure.

Ωραίο φαίνεται, αν είχε 20 άλογα περισσότερα και 20 κιλά πιο κάτω, θα ήταν ιδανικό για πολυήμερο εκδρομικό εντούρο (1500km????????? B) ).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Για όσους ενδιαφέρονται και ανησυχούν για τα ανταλλακτικά, είναι θετικό πως πιρούνι, πλάκες, αμορτισέρ, εμπρός άξονας, φρένα, φτερό και ίσως και κάποια ακόμη είναι ίδια με του KTM Adventure.

Ωραίο φαίνεται, αν είχε 20 άλογα περισσότερα και 20 κιλά πιο κάτω, θα ήταν ιδανικό για πολυήμερο εκδρομικό εντούρο (1500km????????? B) ).

Τα κιλα, δεν ειναι καθολου κακα (αν σκεφτεις και το βαρος του turbodiesel)..

Τωρα, με την ιπποδυναμη, ναι, θα μπορουσαν να την ανεβασουν αρκετα και να μην αφησουν τον κινητηρα ιδιο ακριβως οπως στο smart (Αλλα, υπαρχουν και οι "βελτιωτες", που στα turbo ειναι ευκολη δουλεια! :_thumbsup: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Υποκειμενικες κρισεις, φιλε μου!! Οταν αυτοι οδηγουν καθημερινα, ss, τι να πουν?? :lol: :lol:

Αντίστοιχα, αν είσαι συνηθισμένος σε γερμανικά τρακτέρ, δεν σου φαίνεται και πολύ αργό. :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντίστοιχα, αν είσαι συνηθισμένος σε γερμανικά τρακτέρ, δεν σου φαίνεται και πολύ αργό. :lol:

Δεν εχω κρυψει τις προτιμησεις μου... -_-

(Δες προηγουμενες απαντησεις μου, παρακατω..)

Κάποιος την έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πάντως πολύ καινοτόμο μηχανάκι και θα ήθελα πολύ να το δω από κοντά και ειδικά με το 2Χ2!!!!! :_thumbsup:

Το ομολογω ,ευθαρσως!.. :blush:

:wub:

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολυ μαρεσει και μενα. και κατεμοφερνει πολυ.

επισης εχετε σκεφτει οτι τα πετρελαια εχουν πολυ λιγες απαιτησεις σε συντηρηση;

μονο λαδακι θελουν. καρμπυρατερ δεν εχουν. δυσκολα σε αφηνουν στο δρομο. σε περιοδους ακινησιας μετα περνουν ευκολα μπροστα.

θα το επαιρνα ανετα :yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όλα αυτά πριν καν κάνω την εγγραφή μου στο foroum... :_zeppelin:

κανένα νέο έχουμε?? θα μπορούσε για πλάκα να αντικαταστήσει το ατρόμητο στρωματάκι μου!!! :clapping2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όλα αυτά πριν καν κάνω την εγγραφή μου στο foroum... :_zeppelin:

κανένα νέο έχουμε?? θα μπορούσε για πλάκα να αντικαταστήσει το ατρόμητο στρωματάκι μου!!! :clapping2:

Πωλησεις μονο στην Ολλανδια, για το 2010 και το πρωτο μισο του 2011 στις 17.500 ευρω, απ'οτι λενε στο site τους (info, εδω)

Προς στιγμην, παρε ενα βιντεακι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μονο που με χαλαει ειναι το cvt...Αλλα ετσι οπως πανε τα πραγματα σε λιγο καιρο το μονο κριτηριο θα ειναι η καταναλωση, εκτος αν εισαι εφοπλιστης... :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στις πρώτες φώτο είναι σαν μετωπική gs Με varkandero !!

ειναι concept ακόμα αλλά εάν είχε καλύτερη τιμή... σίγουρα θα είχε κοινό...

μπορεί να έχει μικρή κατανάλωση...

αλλα μέχρι να κάνεις απόσβεση το κεφάλαιο του... θα πρέπει να έχεις κανει τον γύρο του κόσμου 2 φορές !!

Τροποποιήθηκε από τον ALEXANDER!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έχω ερωτευτεί τη φιλοσοφία αυτής της μοτοσικλέτας...

χαμηλές στροφές.. να γουργουρίζει.... με 130-140 χιλιόμετρα.. και να πηγαίνει... τίποτα περισσότερο... απλά να πηγαίνει... είτε είναι μπροστά άσφαλτος, είτε είναι χώμα... να ταξιδεύει...

δεν ξέρω τι μ έχει πιάσει αλλά θέλω χιλιόμετρα! ταξίδια!!!!!

καληνύχτα για σήμερα! :bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στις πρώτες φώτο είναι σαν μετωπική gs Με varkandero !!

Οντως, η μασκα του δεν ειναι και οτι το καλυτερο..

ειναι concept ακόμα αλλά εάν είχε καλύτερη τιμή... σίγουρα θα είχε κοινό...

ΔΕΝ! ειναι concept! Πουλιεται ηδη κανονικα! (Δες το λινκ που εχω βαλει παραπανω..)

μπορεί να έχει μικρή κατανάλωση...

αλλα μέχρι να κάνεις απόσβεση το κεφάλαιο του... θα πρέπει να έχεις κανει τον γύρο του κόσμου 2 φορές !!

Μα.. Γι'αυτο ακριβως εχει κατασκευαστει!! :meeting:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε κι γω θα το'θελα (οπως εχω ξαναγραψει) αλλα αντε ψαχνε να το βρεις και να το φερεις.. :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα