BabisXX 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2005 Γεια χαρα σε όλους Μπάμπης 28 χρονων Αθηνα με ένα μπλε CBR 1100XX Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2005 Καλως τους και τους 2 ... @Ingenius μηχανακι δεν παιζει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ingenius 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2005 Not yet... Αν με το καλό έρθω από σμηνίτης :D του χρόνου το καλοκαίρι τότε βλέπουμε!!!!! Βασικά μεταξύ Yamaha και Honda είμαι... Θα δείξει. Japan rulez :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taz 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2005 Ade Ingenius me to kalo na gineis poliths kai me ena kalo moter sta xeria sou Υ.Γ. Kai egw yper ths idias sxolhs eimai (honda yamaha) alla kai suzuki pou exei vgalei to theiko gsx-r 1000... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tds 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2005 χμ έχουμε και λέμε...... Θοδωρής 23 απο Νέα Φιλαδέλφεια και κάτοχος ενός fazer 600 που σε λίγες μέρες έχει τα πρώτα του γενέθλια..... Έχω περάσει απο rs125,z125,fx125,c50 και ενα DT. Καλώς σας βρήκα παίδες...... (Αντε και σύντομα θα έχω ένα cbr600 :)) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2005 Γεια σου ρε Θοδωρη, καλως ορισες και καλα posts. Γιατι πας σε cbr ρε, Το φαζερακι τι θα το κανεις? (ανεβασε και καμια φωτο ;) ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Reignman 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2005 Γειά κι από μενα! Με λένε Νίκο, μένω Καλλιθέα (όσο θυμάμαι τον εαυτό μου) και έχω ένα Σουτζούκι Ελεύθερο Άνεμο (Suzuki Freewind 650cc), που πλέον το πουλάω για να "τσιμπήσω" V-Strom ή TDM (αν και λατρεύω το TDM είναι λιγουλάκι "τσούχτρα" η τιμή του). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taz 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2005 Nai alla se apozimiwnei kai se emfanish alla kai se anesh kai omorfia!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2005 σε σχέση με το V-Strom; δεν νομίζω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Reignman 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2005 Βασικά γούστα είναι αυτά. Κι εμένα το TDM μου φαίνεται πιο όμορφο. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως το VStrom δεν βλέπεται. Γι'αυτό και το σκέφτομαι ακόμα. Άλλωστε η τιμή του είναι δελεαστικότατη μια και το TDM στα ίδια λεφτά το βρίσκω μόνο μεταχειρισμένο (το 900 τουλάχιστον). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2005 δεν είναι μόνο θέμα φάτσας το TDM είναι σίγουρα καλό μηχανάκι (από τα καλύτερα) το DL είναι όμως μάλλον καλύτερο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2005 Σημασια εχει οταν το κοιτας, πιο σε κ@υλWν3ι πιο πολυ... follow ur heart cutty shark και τετοια ... βεβαια κοιτας και την τσεπη σου ... Αλλα το TDM πιστυευω πως θα επρεπε να το συγκρινεις σε τιμη με το Strom το 1000αρι παρα το 650αρι... Τωρα αν το μπατζετ σου ειναι μεχρι το 650αρι καινουριο, τοτε προτιμησε το κατα την γνωμη μου απο ενα tdm μεταχειρισμενο ... περι ορεξεως ομως, ουδεις λογος... ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2005 ακριβώς, αλλιώς όπως έχω ξαναπεί θα είχαμε όλοι την ίδια μηχανή, ίδιο χρώμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Reignman 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2005 (τροποποιήθηκε) Σίγουρα μια μηχανή δεν την παίρνεις μόνο για την εμφάνισή της. Από αυτά που μπόρεσα να καταλάβω και οι δύο είναι αστέρια και όποια και να διαλέξω δεν πρόκειται να το μετανιώσω. Προσωπικά θα ήθελα να δώσω όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα μια και παίζουν και άλλα μεγαλύτερα έξοδα στο κοντινό μέλλον. Αλλά first things first που λένε και οι Αγγλόφωνοι. :P Πρέπει να μπορέσω να πουλήσω το ήδη υπάρχον μηχανάκι.... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 8 , 2005 από τον Reignman Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2005 Κοιτα φιλε, το ποσο θα δυσκολευτεις να το δωσεις, θα παιξει ρολο και στην μελλουσα επιλογη σου ... η yamaha εχει και καλη μεταπωλητικη αξια ... για την SUtZUKI δεν ξερω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2005 χαμηλή αλλά και χαμηλή να μην είχε η μάρκα, το freewind έχει καταργηθεί και πάλι το μοντέλο θα είχε χαμηλή (συν ότι δεν έχει κάτι το εξωπραγματικό να προσφέρει απέναντι σε ένα μεταχειρισμένο GS ή pegaso) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NordicRavn 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2005 Απο SM τι γινεται??Μονο εγω αλλαζω λαστιχα?χεχε :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salvatore 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2005 Γεια σας παληκαρια.Καλος σας βρηκα :D Σταθης απο Αθηνα.Husqvarna te610e 2004 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2005 καλόοος... μπράβο, ψαγμένη επιλογή (και ζωάκι άγριο) (άντε γιατί κάποιοι νομίζουν ότι κάτι έχουν επειδή... είναι στη μόδα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salvatore 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2005 φιλε NLS σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια:) (φουσκωνω και κορδονομαι! :P) ειναι οντως αγριο ζωακι και μεχρι σιγμης (2.800 klm) ειμαι πολυ ευχαριστημένος. το μηχανακι βγαινει πολυ "σφιχτο" απο το εργοστασιο και τωρα εχει αρχισει να γλυκαινει και να το ευχαριστιεμαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taz 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2005 Kalws hr8es sthn parea mas salvatore!!! Re tsoglania pou krypsate to kokkino xali???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2005 (τροποποιήθηκε) Απο SM τι γινεται??Μονο εγω αλλαζω λαστιχα?χεχε λαστιχα για motard ;) και μπαη δε γουεη καλως ορισες! Καλως μας βρηκες και σε βρηκαμε και εσενα Σταθη! Παιξε και καμια φωτο γιατι εγω δεν το ξερω το μοντελο σου ... Καλα ποστς και στους 2.!!! B) Τροποποιήθηκε Ιούλιος 12 , 2005 από τον javaneze Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dik 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2005 καλώς τα παλουκάρια! Α και by the way, μη κωλώνεται οι καινούριοι ρε! Ανοίχτε νέο topic σ' αυτό το forum! Καλύτερα από ένα και τεράστιο νομίζω... 'Οχι τίποτ' άλλο, να δικαιολογήσουμε και την ύπαρξη του sub-forum! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2005 ένα μεγάλο καλωσόρισμα σε όλους που ήρθαν!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taz 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2005 Kai apo mena to idio!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες