sam46 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2005 Με λενε ΓΙΩΡΓΟ απο Αθηνα και εχω ενα FAZER 600 ασημι 2004 :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2005 Γεια σου Γιωργο με το φεηζερ το ασημι! :D Καλα ποστς! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2005 Γεια σου Γιώργο, ωραίο Joe Bar avatar! ;) :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
free rider 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2005 χαιρετώ σας... κι εδω Χρηστος και r1 καλά να περνάτε ...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2005 Γεια χαρά! Γιώργος από Θεσσαλονίκη.. Ερωτευμένος με το DL μου..! Σήμερα σας πήρα γραμμή(καλύτερη διαφήμιση ρε παιδιά..). Με ενδιαφέρουν πολύ δραστηριότητες-συναντήσεις και εννοείται τα ταξίδια. Θα σκαλίσω το site και τα ξαναλέμε.. Antios! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2005 χαιρετώ σας... κι εδω Χρηστος και r1 καλά να περνάτε ...... <{POST_SNAPBACK}> Χαιρετουμε σε! αν θες να μας εξηγησεις και το σχολιο σου στο moto.gr "και μερικά άλλα πράγματα μου θυμίζουν....κατι" για το mybike... Ειλικρινα ρωταω , δεν επιτιθομαι, μην με παρεξηγησεις. Απλα ειλικρινα απορω τι μπορει να σου θυμιζει το mybike απο το moto.gr ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2005 Γεια χαρά! Γιώργος από Θεσσαλονίκη.. Ερωτευμένος με το DL μου..! Σήμερα σας πήρα γραμμή(καλύτερη διαφήμιση ρε παιδιά..). Με ενδιαφέρουν πολύ δραστηριότητες-συναντήσεις και εννοείται τα ταξίδια. Θα σκαλίσω το site και τα ξαναλέμε.. Antios! <{POST_SNAPBACK}> γεια σου ρε γιωργο απο θεσσαλονικη ... (δεν θυμαμαι αν εχουμε αλλον (ενεργο)Σαλλονικιο προς το παρον ), να χαιρεσαι την μηχανη σου, εδω μεσα την εχουμε παινεψει αρκετα :) οταν λες καλυτερη διαφημιση τι εννοεις? γιατι στο Alter μετα τις 2 τα μεσανυχτα μας φανηκε καλη ιδεα :P :lol: ! Καλο σκαλισμα, λιπασμα,ποτισμα και καλα ποστς! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DoctorS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2005 Γεια σας κι από δω ωρέ αλήτες μηχανόβιοι.............. Άκης από πειραιά......εγώ σας πήρα πρέφα από το moto.gr.........άντε για να κάνουμε κανένα καλό παρεάκι............ που είναι οι μπύρες ρε γαμώτο..........χαχαχα κάτοχος zouzourellou..................δηλαδή zzr 400 και όχι γέλωτες παρακαλώ.......... :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
free rider 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2005 javaneze για τον nls μαν.... παρ οτι δεν τον εχω γνωρίσει ... hello man... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2005 :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2005 Γεια σου ρε Δωκτορα... οι μπυρες στο ψυγειο διπλα στην μουσταρδα πισω απο το ταπερ με τα φασολακια :lol: Ανεβασε καμια φωτο της μηχανης σου και εννοια σου , δεν γελαει κανεις ... B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimK 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2005 Καλησπερα κι απο μενα.......... B) Δημητρης απο Αθηνα με Hayabusa... ;) Βλεπω οτι μαζευετε ολος ο καλος ο κοσμος!!!!!!!!!!!!!!!1 :D <_< ;) B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2005 Γεια σου: free rider, CITY, DoctorS, JimK !!!! καλό posting!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2005 Ωχ που παει ο Hayabushaς? Ρε JimK εχεις δυο μηχανες σαν την δικη μου +1 κατοσταρι παπι ... :lol: δεν παιζωωωω Καλως ορισες και συ λοιπον ... (Ρε Πανο τι εγινε? εχω βαρεθει να χαιρεταω λεμε :lol: ... μηπως το βγαλαμε το site στην Μενεγακη το πρωι, και εχει πλακωσει ολος ο κοσμος μαζεμενος? :P ... δεν παραπονιεμαι βεβαια, απλα παρατηρω ... B) ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DoctorS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2005 Ωχ που παει ο Hayabushaς? Ρε JimK εχεις δυο μηχανες σαν την δικη μου +1 κατοσταρι παπι ... :lol: δεν παιζωωωω Καλως ορισες και συ λοιπον ... (Ρε Πανο τι εγινε? εχω βαρεθει να χαιρεταω λεμε :lol: ... μηπως το βγαλαμε το site στην Μενεγακη το πρωι, και εχει πλακωσει ολος ο κοσμος μαζεμενος? :P ... δεν παραπονιεμαι βεβαια, απλα παρατηρω ... B) ) <{POST_SNAPBACK}> κάτι μου λέει ότι θα γίνουμε πολλοί.............................. :P :P :P :P :P πάρτε και μια φωτό το Φωτόπουλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pirate 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2005 hello there!!!!! na ke alos enas kenourios stin parea sas xereto olous ke kali sinexia orea fenete edo :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2005 βρεεεε καλώως τον Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pirate 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2005 βρεεεε καλώως τον <{POST_SNAPBACK}> kalos me pos pane ta kefia? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfman13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2005 καλος σας βρηκα..... η ζωη δεν αρχιζει μετα τα 150 αλλα μετα απο της 45 μοιρες.... με πιανς :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2005 Καλώς σας βρίσκω και από μένα. Όμορφο το site και το forum και ελπίζω να κάνουμε καλή παρέα! Να βοηθάει ο ένας τον άλλον όπως μπορεί και να γουστάρουμε με τις ώρες να τα λέμε! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2005 αρκεί να μην κυκλοφορείς με το Varadero κέντρο με τζόκει και ύφος "το Πάπα τον κρατάω από εκεί που ξέρετε" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2005 :lol: LOL @NLS ... πως τον αποπηρες ετσι τον ανθρωπο ρε Νικο ... αφου ειδες με τι καλη διαθεση ξεκινησε ... :) Καλως σε βρηκαμε και μεις "οχι μονο ερωτα - και Παθος" (οχι πια σεξ μονο φιλοι δλδ? :lol: ) Kαλη συνεχεια και καλα ποστς φιλε μου ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bugsbunny 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2005 Hi και από εμένα Γιώργος από Αθήνα με BMW F650 GS μαύρη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ladau 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2005 Γεια σου Λαγε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bugsbunny 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2005 Καλώς σας βρήκα ehh, what's up docs??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες