Edmark 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2005 Λοιπον θα αρχισω ρωτοντας το κλασικο "Πως θα αποκτησω διεθνες διπλωμα οδηγησης???" διοτι σε καμια εβδομαδα παιζει να την κανω για Βουδαπεστη για 4-5 μερες και ενωητε θελω μεσων εκει που θα παω....Γινετε μεσω ΚΕΠ η εχει αλλη διαδικασια.......οποιος ξερει please help..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μαρίλυ 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2005 Πήγαινε σε μια ΕΛΠΑ έχοντας μαζί σου το δίπλωμά σου, μια φωτογραφία σου τύπου διαβατηρίου και 60-70 ? περίπου (αν ενθυμούμαι καλά). Σε 5-10 λεπτά είσαι έτοιμος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2005 @marily...and that's all???I'm asking if that ....εεε δηλαδη αυτο το διπλωμα ειναι δεκτο ΚΑΙ εντος συνορων;;;Γνωριζει κανεις;Και εντος Ευρωπαϊκων συνορων και Χωρων,χρειαζεται άλλο διπλωμα;Δεν καλυπτει το Greek; :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2005 Σωστη ερώτηση !! Χρειαζόμαστε διεθνές διπλωμα ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexandros 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2005 Εγώ πάλι ναμίζω ότι το δίπλωμα που έχουμε κάνει για ΠΑΝΤΟΥ. Έχω νοικιάσει αυτοκίνητα σε Αυστρία και Ιταλία χωρίς κανένα πρόβλημα. Ποιός λέει το αντίθετο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Edmark 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2005 @ολους.........Γνωριζω υπευθηνα οτι για χωρες μελων ΕΕ δεν χρειαζομαστε τιποτα εκτος απο το Ελληνικο "ροζ" διπλωμα που ολοι κατεχουμε, για χωρες εκτος ΣΕΓΚΕΝ κτλ πρεπει να προμηθευτουμε με "Διεθνεις Διπλομα Οδηγησης" για να αναγραφωνται ολα τα στοιχεια μας κτλ στα English και το Νεο Ροζ διπλοματακι μας ειναι ετοιμο, αυτο που ΔΕΝ γνωριζα ειναι το ΠΟΥ να το προμηθευτω..... ΤΗΧ 2 ΑLL.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2005 ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΠΑ Ή ΚΑΙ ΣΤΟ SITE ΚΑΙ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 70 € ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2005 Και μετα ισχύει για πάντα και για όλες αυτές τις χώρες,σωστα ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2005 @d'artagian....το ροζ για ΕΟΚ το διεθνες(μεσω ΕΛΠΑ...)για εκτός ΕΟΚ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μαρίλυ 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 Και μετα ισχύει για πάντα και για όλες αυτές τις χώρες,σωστα ??? <{POST_SNAPBACK}> ισχύει για μια εξαετία (ή πενταετία? κάπου το έχω καταχωνιασμένο και δε θυμάμαι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 Φτου...μαλακια. Εγω δηλαδης που σκεφτομαι να την κανω για την Τουρκιά το καλοκαιρι για τα GP ,πρεπει στα συνολικα μου εξοδα να υπολογισω και 70? για διπλωμα? Αη σιχτιρ πια με τις μαλακιες τους! Γιατι δεν φτιαχνουν ενα ενιαιο διπλωμα για παντου με λατινικους χαρακτηρες,ή εστω να παιρνεις μια ειδικη καρτα κα να ταξιδευεις παντου. Πρεπει να δωσεις δηλαδη 70?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 Δηλαδή βρε παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι, οι Αλβανοί που έρχονται στην Ελλάδα με τις Μερσεντές τους(εθνικό αυτοκίνητο) έχουν διεθνές δίπλωμα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 Δηλαδή βρε παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι, οι Αλβανοί που έρχονται στην Ελλάδα με τις Μερσεντές τους(εθνικό αυτοκίνητο) έχουν διεθνές δίπλωμα; <{POST_SNAPBACK}> Αυτοι με τις μερσεντες οτι θες εχουν! Απο 15 διαβατηρια ο καθενας εχει... διεθνες διπλωμα δεν θα εχουν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
M4VeRiCK 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 Λοιπον θα αρχισω ρωτοντας το κλασικο "Πως θα αποκτησω διεθνες διπλωμα οδηγησης???" διοτι σε καμια εβδομαδα παιζει να την κανω για Βουδαπεστη για 4-5 μερες και ενωητε θελω μεσων εκει που θα παω....Γινετε μεσω ΚΕΠ η εχει αλλη διαδικασια.......οποιος ξερει please help..... blush.gif Πότε μας έρχεσαι??? :P :P Εγώ σπουδάζω στη βουδαπέστη και είμαι πάνω αθτό τον καιρό,οπότε αν χρειαστείς καμιά πληροφορία πες μου να σε βοηθήσω.Απο που σκέφτεσαι να έρθεις και με τί μέσο?Πάντως απ'όσο 3έρω για την ουγγαρία δεν χρειάζεσαι διεθνές δίπλωμα,αλλά σίγουρα θα χρειαστείς για τις ενδιάμεσες χώρες. Αν χρειαστείς κάτι let me know Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Edmark 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2005 Πότε μας έρχεσαι??? :P :P Εγώ σπουδάζω στη βουδαπέστη και είμαι πάνω αθτό τον καιρό,οπότε αν χρειαστείς καμιά πληροφορία πες μου να σε βοηθήσω.Απο που σκέφτεσαι να έρθεις και με τί μέσο?Πάντως απ'όσο 3έρω για την ουγγαρία δεν χρειάζεσαι διεθνές δίπλωμα,αλλά σίγουρα θα χρειαστείς για τις ενδιάμεσες χώρες. Αν χρειαστείς κάτι let me know <{POST_SNAPBACK}> Ο ευχαριστω πολυ Μαν, δεν ειναι σιγουρα αλλα θα σε ενημερωσω, thx :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2005 @Edmark...γιατί δεν κανεις μια ερωτησουλα...στο τμημα διαβατηριων εκει στο νησι...;Κατι θα ξερουν. κι αν δεν βρεις ακρη ...κατι θα γινει κι απο μας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Edmark 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2005 @Edmark...γιατί δεν κανεις μια ερωτησουλα...στο τμημα διαβατηριων εκει στο νησι...;Κατι θα ξερουν. κι αν δεν βρεις ακρη ...κατι θα γινει κι απο μας... <{POST_SNAPBACK}> @athos, file mou eyxaristo alla den briskomai sthn ko, to xeimona meno athina...logou sizigou (einai athinea) kai etsi 4 mhnes athina kai 8 ko...."mixed grill" h katastasi, alla telika den tha xreiastei tha pame aeroporikos sthn oygaria kai mon gia 4 hmeroules ara den tha odigiso xereis tora, metro leoforio,podia ktl...... eyxaristo pantos se oloys gia thn grygori antapokrisi sthn aporia mou....kai tha ta poume molis giriso...na sas po entiposeis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
M4VeRiCK 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2005 H μόνη συμβουλή που θα σου δώσω είναι να μην πάρεις ποτέ μα ποτέ ταξί από το δρόμο.Πάντα μέσω τηλεφώνου Πρόσεχε το αυτό γιατί,πίστεψε με,δε θέλεις να δεις ποσο θα πληρώσεις σε περίπτωση που γίνει καμια στραβή... Γι αυτό πάρε και 2 τηλεφωνα για να έχεις.Επειδή φαντάζομαι θα έχετε ελληνικό τηλέφωνο,003614333333 η 003612000000.Τα taxi θα τα ξεχωρίζετε γιατί εκεί γραφουν το νούμερο του τηλεφώνου(εκεί που τα ελληνικά γραφουν το νούμερο τους).Θα αφήνετε και το όνομά σας και θα είστε εντάξει.Καλή διαμονή και καλά να περάσετε,αν και είμαι σίγουρος ότι θα εντυπωσιαστείτε αν είναι η πρώτη φορα που έρχεστε.Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ενημέρωσε με.Καλά χριστούγεννα σε όλους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Edmark 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2005 @Μαv..... Ετοιμασου σου ερχομαι αυριο, αεροπορικος στις 1630 απο αθηνα και δεν ξερω σε πιο ξενοδοχειο θα παμε το εχει κλεισει ο μπατζανακις μου, εχεις κανα κινητο μαζι σου να σε παρω? απο προγραμμα δεν ξερω τι εχουν κανονισει , οπως καταλαβες εχω παρει εωτελως παθητηκη σταση σ'αυτο το ταξιδι, θα αφησω τους αλλους να τα κανονισουν ολα, α αληθεια με τα σπα τη παιζει? μεχρι τι ωρες ειναι ανοιχτα και αξειζουν να κουβαλισουμε τα μαγιω μαζι η αχρειστα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
M4VeRiCK 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2005 Το τηλεφωνο μου σε περίπτωση που χρειαστείς οτιδήποτε η βρεισ χρόνο να βρεθούμε για ένα καφέ είναι 0036304916006.Τα σπα απ'ότι εχω μάθει είναι καταπληκτικά και αξίζει να πάρετε μαγιό για να τα επισκεφθείτε.Απ'ότι ξέρω τα καλύτερα και πιο παλιά σπα είναι στο ξενοδοχείο GELLERT,οπότε αξίζει να πάτε μια βόλτα.Αν δεν κάνω λάθος είναι μέχρι αργά το απόγευμα,αλλά όπου και να ρωτήσετε θα ξερουν να σας πουν.Επίσης στην πλατεία ηρώων,πολύ γνωστή πλατεία της βουδαπέστης,έχει πίστα πατινάζ που λειτουργεί μέχρι το απόγευμα και που επίσης έχω ακούσει οτι είναι πολύ ωραία.Συνήθωσ και η πίστα λειτουργεί μεχρι αργά το απόγευμα,αλλά δεν ξέρω ακριβές ώρες.Κατά τ'άλλα σίγουρα να πάτε στο παλιό παλάτι,στο κάστρο των ψαράδων,στο κοινοβούλιο,στο μουσείο του τρόμου,που καμία σχέση δεν έχει με τρόμο όπως το φαντάζεσαι αλλά έχς ακούσει οτι είναι φανταστικό κ στην πλατεία VOROSMARTY που είναι από τα κλασικά μνημεία της πόλης.Έχει και άλλα πολλά αλλά λέω τα πιο χαρακτηριστικά.Επίσης να πάτε για φαγητό στο εστιατόριο LANCELOT όπου αν και είναι λίγο τσιμπημένεσ οι τιμές,βαριά 20 euro το άτομο,αξίζει να επισκεφθείς για μια βραδυά.Για να καταάβείς είναι σε μεσαιωνικό στυλ,τρως με τα χέρια,δεν πιστεύω να είναι πρόβλημα,και έχει πολύ ωραία ατμόσφαιρα.Το μαγαζί όμωσ είναι μόνο με RESERVATIONS,γι'αυτό αν θελήσετε να πάτε ρωτήστε το τηλέφωνό του για να κάνετε RESERVATION.Για καφέ μπορείτε να πάτε στο NEW YORK οπού επίσης έχω ακούσει ότι είναι πολύ ωραία.Είναι καφέ διατηρητέο απο το το 1894,αλλά έχει και αλλά ωραία καφέ.Απλά προσπαθώ να σας πω τα πιο χαρακτηριστικά.Αυτά προς το παρών,Αν χρειαστείς οτιδήποτε let me know Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2006 Για ενημερωση. Σημερα πηρα στην ΕΛΠΑ τηλεφωνο για να δω αν πρεπει να βγαλω διεθνη αδεια για την διαμονη μου στην Ελβετια με μοτοσυκλετα. Η απαντηση που πηρα ηταν οτι δεν χρειαζετε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
africanos31 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2006 δεν χρειαζεται διεθνες διπλωμα για ευρωπη Τουρκια η μεση ανατολη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2006 ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΠΑ Ή ΚΑΙ ΣΤΟ SITE ΚΑΙ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 70 € ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ. 70 EΥΡΩ; Ευτυχώς που για την Ε.Ε δεν χρειάζεται. Όσο αφορά τις νέες υπο ένταξη χώρες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2007 δεν χρειαζεται διεθνες διπλωμα για ευρωπη Τουρκια η μεση ανατολη. Αυτό είναι σίγουρο; Ειδικά για την Τουρκία και την Μέση Ανατολή; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psychod 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2007 (τροποποιήθηκε) Διεθνές Δίπλωμα Οδήγησης Για την έκδοσή του απαιτούνται μία φωτογραφία, παρουσίαση του Ελληνικού διπλώματος οδήγησης, το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να είναι σε ισχύ, το διαβατήριο ή νέου τύπου Αστυνομική Ταυτότητα. Το διεθνές δίπλωμα εκδίδεται αυθημερόν σε οποιοδήποτε γραφείο της ΕΛΠΑ. Η ΕΛΠΑ αισθάνεται υποχρεωμένη αφ� ενός μεν να συμβουλεύσει κάθε ενδιαφερόμενο που πρόκειται να οδηγήσει στο εξωτερικό να έχει μαζί του και το ελληνικό δίπλωμα οδήγησης, αφ� ετέρου να ενημερώσει τους Έλληνες αυτοκινητιστές ότι δεν είναι σε θέση να εκδώσει διεθνές δίπλωμα παρά μόνο σε όσους επιδεικνύουν την πρωτότυπη, εν ισχύ, ελληνική άδεια οδήγησης. Είναι παράνομο και αδύνατο να εκδώσουμε διεθνές δίπλωμα βάσει οποιουδήποτε άλλου εγγράφου, όποιος και αν είναι ο λόγος της αδυναμίας του ενδιαφερομένου να επιδείξει την πρωτότυπη άδεια οδήγησης. Το κόστος για την έκδοση διεθνούς διπλώματος μονοετούς ισχύος είναι 45,00 � και τριετούς ισχύος 85,00 � http://www.elpa.gr/box3.asp μας καλύπτει αυτό? Κάθε αυτοκινητιστής που ενδιαφέρεται να ταξιδέψει με το αυτοκίνητό του στο εξωτερικό (ή να οδηγήσει αυτοκίνητο σε χώρα του εξωτερικού) και ειδικά στις χώρες που δεν ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι υποχρεωμένος να εφοδιαστεί με διεθνές δίπλωμα, που εκδίδεται από την ΕΛΠΑ. Η διάρκεια του διεθνούς διπλώματος είναι μονοετής ή τριετής και εξαρτάται από τον τόπο προορισμού του ενδιαφερόμενου. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 15 , 2007 από τον psychod Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες