dimitrisag 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2009 τα σέρβις του γενικά πως είναι; Ακριβά ή φθηνά τα σέρβις του γενικά πως είναι; Ακριβά ή φθηνά; Το λέω μιας και το σύστημα injection ανεβάζει κάπως το μπάτζετ σε σχέση με τα καρμπιρατέρια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrisag 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2009 ...και κάτι που είδα και στο youtube, αν και είναι λίγο εκτώς θέματος, η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα έχει το μειωνέκτημα ότι δεν έχει στρωφόμετρο. Για δείτε όμως εδώ: Υπάρχουν τέτοια κιτ στην αγορά γενικά; και αν ναι πόσο κοστίζει κάτι τέτοιο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrisag 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2009 up... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GR_tts 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2009 12 Led RPM meter Για κάποιον που έχει γνώσεις ηλεκτρονικών το κάνει μονος του με κόστος που υπολογίζω κάτω από 20 Euro :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mreth 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2009 Και πού μπορείς να το βάλεις αυτό πάνω στο τιμόνι; Επίσης, αυτό είναι που φωτίζει το καντράν που φαίνεται στο βίντεο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2009 Πολύ καλό και χρήσιμο αν και στο λίνκ αναφέρει οτι είναι για αυτοκίνητα. Στο βίντεο βέβαια είδαμε κάτι σε μηχανή οπότε γίνεται. Πέρα όμως απο την ερώτηση της mreth σχετικά με το που μπορεί να μπεί εγώ σκέφτομαι και κάτι άλλο που λέγεται εγγύηση της μηχανής... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrisag 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2009 είναι ένα θέμα κι αυτό μιας και αναγκάζεσαι να "πειράξεις" τα ηλεκτρονικά της μηχανής. Αλλά αν κάποιος ξέρει ας πει. Μετράει πάντος σαν κιτ γιατί είναι ένα μειον όταν δεν έχεις στρωφόμετρο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 (τροποποιήθηκε) σορρυ παιδια αλλα γιατι ο φιλος, δεν αγοραζει εστο και μεταχειρσμενο ενα cbr 125r 2008 που ειναι και ομορφο και εχει στροφομετρο, και πιο σπορτ στιλ οδιγισης και κανει τα ταξιδια του, και νομιζο πως το cbf 125i ειναι αεροψυκτο, ενω το cbr υδροψυκτο! πιστευο αξιζει! Εγω εχω το συγκεκριμενο και ειναι περιφιμο και το πειρα μεταχειρισμενο πρωτο χερι (ετιχα περιπτοση με λιγα λευτα) αλλα γενικα του 08 κανει στα 2,200! για δες το λιγο στο car.gr Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 από τον A7XBilly Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 σορρυ παιδια αλλα γιατι ο φιλος, δεν αγοραζει εστο και μεταχειρσμενο ενα cbr 125r 2008 που ειναι και ομορφο και εχει στροφομετρο, και πιο σπορτ στιλ οδιγισης και κανει τα ταξιδια του, και νομιζο πως το cbf 125i ειναι αεροψυκτο, ενω το cbr υδροψυκτο! πιστευο αξιζει! Εγω εχω το συγκεκριμενο και ειναι περιφιμο και το πειρα μεταχειρισμενο πρωτο χερι (ετιχα περιπτοση με λιγα λευτα) αλλα γενικα του 08 κανει στα 2,200! για δες το λιγο στο car.gr γιατί μπορεί να μην θέλει ss..δεν παίζει ρόλο αν είναι ευκαιρία ή όχι..αν δεν ανταποκρίνεται στα θέλω σου..δεν έχει σημασία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 γιατί μπορεί να μην θέλει ss..δεν παίζει ρόλο αν είναι ευκαιρία ή όχι..αν δεν ανταποκρίνεται στα θέλω σου..δεν έχει σημασία φυσικα! εγω απλα προτινα μια ιδεα, δηλαδη αυτο που εχω γιατι πολλα δεν ξερω και δεν θελω να κανω και το εξυπνοπουλι! χεχε βεβεος οτι αποφασισει το παιδι θα παρει! κατι αλλο το cbf τελικα ειναι αεροψυκτο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vagner_xD 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 δεν ηξερα πως κυκλοφορουν ακομα λολ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marios25 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 υπαρχει ολοκληρο αφιερωμα στο φορουμ μας με πολλες σελιδες για το cbf 125. ενημερωσου απο εκει. πιστευω θα σου λυθουν ολες οι αποριες. ως κατοχος είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος. ρωτα οτι θες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 ακομα Ακομα???Λολ!!Περυσι βγηκε ρε μαστορα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2010 ναι το τσεκαρα! αεροψυκτο ειναι! αλλα με αυτα κ αυτα το κοστος ειναι μικρο για αυτα που σου δινει οντος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2010 φυσικα! εγω απλα προτινα μια ιδεα, δηλαδη αυτο που εχω γιατι πολλα δεν ξερω και δεν θελω να κανω και το εξυπνοπουλι! χεχε βεβεος οτι αποφασισει το παιδι θα παρει! κατι αλλο το cbf τελικα ειναι αεροψυκτο? ναι αερόψυκτο είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες