Jump to content
ael_biker

Honda Cbf 125

Recommended Posts

τα σέρβις του γενικά πως είναι; Ακριβά ή φθηνά

τα σέρβις του γενικά πως είναι; Ακριβά ή φθηνά; Το λέω μιας και το σύστημα injection ανεβάζει κάπως το μπάτζετ σε σχέση με τα καρμπιρατέρια... :chopper:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

...και κάτι που είδα και στο youtube, αν και είναι λίγο εκτώς θέματος, η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα έχει το μειωνέκτημα ότι δεν έχει στρωφόμετρο.

Για δείτε όμως εδώ:

Υπάρχουν τέτοια κιτ στην αγορά γενικά; και αν ναι πόσο κοστίζει κάτι τέτοιο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1120.jpg

1120d.gif

12 Led RPM meter

Για κάποιον που έχει γνώσεις ηλεκτρονικών το κάνει μονος του με κόστος που υπολογίζω κάτω από 20 Euro :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και πού μπορείς να το βάλεις αυτό πάνω στο τιμόνι; Επίσης, αυτό είναι που φωτίζει το καντράν που φαίνεται στο βίντεο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ καλό και χρήσιμο αν και στο λίνκ αναφέρει οτι είναι για αυτοκίνητα.

Στο βίντεο βέβαια είδαμε κάτι σε μηχανή οπότε γίνεται.

Πέρα όμως απο την ερώτηση της mreth σχετικά με το που μπορεί να μπεί εγώ σκέφτομαι και κάτι άλλο που λέγεται εγγύηση της μηχανής...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

είναι ένα θέμα κι αυτό μιας και αναγκάζεσαι να "πειράξεις" τα ηλεκτρονικά της μηχανής. Αλλά αν κάποιος ξέρει ας πει. Μετράει πάντος σαν κιτ γιατί είναι ένα μειον όταν δεν έχεις στρωφόμετρο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σορρυ παιδια αλλα γιατι ο φιλος, δεν αγοραζει εστο και μεταχειρσμενο ενα cbr 125r 2008 που ειναι και ομορφο και εχει στροφομετρο, και πιο σπορτ στιλ οδιγισης και κανει τα ταξιδια του, και νομιζο πως το cbf 125i ειναι αεροψυκτο, ενω το cbr υδροψυκτο! πιστευο αξιζει! Εγω εχω το συγκεκριμενο και ειναι περιφιμο και το πειρα μεταχειρισμενο πρωτο χερι (ετιχα περιπτοση με λιγα λευτα) αλλα γενικα του 08 κανει στα 2,200! για δες το λιγο στο car.gr

Τροποποιήθηκε από τον A7XBilly

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σορρυ παιδια αλλα γιατι ο φιλος, δεν αγοραζει εστο και μεταχειρσμενο ενα cbr 125r 2008 που ειναι και ομορφο και εχει στροφομετρο, και πιο σπορτ στιλ οδιγισης και κανει τα ταξιδια του, και νομιζο πως το cbf 125i ειναι αεροψυκτο, ενω το cbr υδροψυκτο! πιστευο αξιζει! Εγω εχω το συγκεκριμενο και ειναι περιφιμο και το πειρα μεταχειρισμενο πρωτο χερι (ετιχα περιπτοση με λιγα λευτα) αλλα γενικα του 08 κανει στα 2,200! για δες το λιγο στο car.gr

γιατί μπορεί να μην θέλει ss..δεν παίζει ρόλο αν είναι ευκαιρία ή όχι..αν δεν ανταποκρίνεται στα θέλω σου..δεν έχει σημασία :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατί μπορεί να μην θέλει ss..δεν παίζει ρόλο αν είναι ευκαιρία ή όχι..αν δεν ανταποκρίνεται στα θέλω σου..δεν έχει σημασία :_thumbsup:

φυσικα! εγω απλα προτινα μια ιδεα, δηλαδη αυτο που εχω γιατι πολλα δεν ξερω και δεν θελω να κανω και το εξυπνοπουλι! χεχε

βεβεος οτι αποφασισει το παιδι θα παρει!

κατι αλλο το cbf τελικα ειναι αεροψυκτο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

υπαρχει ολοκληρο αφιερωμα στο φορουμ μας με πολλες σελιδες για το cbf 125. ενημερωσου απο εκει. πιστευω θα σου λυθουν ολες οι αποριες. ως κατοχος είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος. ρωτα οτι θες..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι το τσεκαρα! αεροψυκτο ειναι! αλλα με αυτα κ αυτα το κοστος ειναι μικρο για αυτα που σου δινει οντος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φυσικα! εγω απλα προτινα μια ιδεα, δηλαδη αυτο που εχω γιατι πολλα δεν ξερω και δεν θελω να κανω και το εξυπνοπουλι! χεχε

βεβεος οτι αποφασισει το παιδι θα παρει!

κατι αλλο το cbf τελικα ειναι αεροψυκτο?

ναι αερόψυκτο είναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα