Jump to content
black_hawk

"ΠΑΝΤΑ ΒΡΕΧΕΙ", 28-29 ΜΑΡΤΗ!

Recommended Posts

vsc9gel4089q31rl9hd9.jpg

Mε διανυκτερευση, Σαββατο, στο Καρπενησι! (Τουλαχιστο, για τους "μακρινους"..Οι "κοντινοι" ας καθησουν σπιτακι τους!! :P )

http://www.dreamdays.gr/product.php?id=481

http://www.off-road.gr/article1184.html

http://domestic.trekking.gr/excursion.php?excursion=ev6

http://www.protothema.gr/content-travel.php?id=1211

κλπ..κλπ.. :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλή ιδέα. Θα το ήθελα πολύ, για να δούμε μέχρι τότε μήπως βρεθεί καμιά "τρύπα" και μπορέσω να την κάνω :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το περα βρεχει λεγετε παντα βρεχει :P οπως λεει και ο χαρτης και ειναι υπεροχο!!!

Καλη βολτα σε οσους πανε :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
το περα βρεχει λεγετε παντα βρεχει :P οπως λεει και ο χαρτης και ειναι υπεροχο!!!

Μάλλον ο μαυρογέρακας βιάστηκε να μου πει για το μέρος " 'κει πέρα βρέχει" και το 'βαλε και για τίτλο... χιχιχιχιχι :lol:

διορθώθηκε πάντως ο τίτλος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και να σκεφτεις, οτι εγω το εγραψα και στο χαρτη! :_zeppelin::plaf:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θαναση για πες μας λεπτομερειες ... πχ θα παμε για παρτη μας ετσι ? δηλαδη θα νοικιασουμε εμεις δωματιο στο καρπενησι και θα παμε την διαδρομη εχοντας πχ εσενα σαν οδηγο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όποιος μπορέσει να πάει, θα μείνει με το στόμα ανοιχτό απο τις διαδρομές και τα μέρη που θα δεί.

Είχα την τύχη να κάνω ένα Σ/Κ εκεί, σε μιά απο τις φορές που αντί "πάντα βρέχει", είχε μετονομαστεί σε "ΠΑΝΤΑ ΧΙΟΝΙΖΕΙ". Πολύ χιόνι, πολύ ωραίες διαδρομές, όποιος πάει θα πάθει.......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
θαναση για πες μας λεπτομερειες ... πχ θα παμε για παρτη μας ετσι ? δηλαδη θα νοικιασουμε εμεις δωματιο στο καρπενησι και θα παμε την διαδρομη εχοντας πχ εσενα σαν οδηγο?

Οσοι παμε απο Σαββατο (οι πιο μακρυνοι δλδ, μαλλον) βρισκομαστε το απογευμα στο Καρπενησι και διανυκτερευουμε στο ξενοδοχειο που θα εχουμε κλεισει απο πριν

Την Κυριακη, ξεκιναμε για "Παντα βρεχει" (Ξερω καλα τη διαδρομη Καρπενησι-Θερμο, καθως και το σημειο που ξεκιναει ο δρομος για τον προορισμο μας. Μαλλον εκει θα συναντηθουμε και με οποιον ερθει Κυριακη πρωι)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Οσοι παμε απο Σαββατο (οι πιο μακρυνοι δλδ, μαλλον) βρισκομαστε το απογευμα στο Καρπενησι και διανυκτερευουμε στο ξενοδοχειο που θα εχουμε κλεισει απο πριν

Την Κυριακη, ξεκιναμε για "Παντα βρεχει" (Ξερω καλα τη διαδρομη Καρπενησι-Θερμο, καθως και το σημειο που ξεκιναει ο δρομος για τον προορισμο μας. Μαλλον εκει θα συναντηθουμε και με οποιον ερθει Κυριακη πρωι)

αν ειναι ετσι μια χαρα απλα δεν ξερω ακομα αν θα ειμαι μεσα απο σαββατο ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε οχι και να χαθουμε στα βουνα... :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε οχι και να χαθουμε στα βουνα... :lol: :lol:

:_stinker: :_stinker: :P

μήπως θέλετε να έρθω και γω με το xrακι μου........ έτσι για back up!!!!!! :kill::kill::kill:

:D :D

Κατσε να δουμε, αν θα'ναι ανοιχτοι οι δρομοι απο τα χιονια πρωτα, γιατι αυτο, ακομα και τελη Μαρτη, ειναι μια πιθανοτητα αρκετα σοβαρη!

Λοιπον, πανω στον αλλαγμενο (ευγενης βοηθεια απο Μαριλυ!) αρχικο χαρτη, σημειωνω τη διαδρομη (μπλε διακεκομμενη γραμμη)

7k6lxicgg73ekhtge69t.jpg

ενω στο oreibasia.gr βρηκα τις εναλλακτικες διαδρομες (Που μπορει να υπολογισει καποιος στον παραπανω χαρτη):

"ΠΡΟΣΒΑΣΗ: To φαράγγι του Πάντα βρέχει έχει πρόσβαση από 3 δρόμους που και οι 3 είναι χωματόδρομοι.

1. Πρώτοι πρόσβαση είναι από Μεγάλο χωριό πέρνουμε τον δρόμο για καταφύγιο Καλιακούδας από εκεί βγαίνουμε στον αυχένα στα 1600μ περίπου και κατηφορίζουμε προς το χωριό Δολιανά ή Στουρνάρα στα 850μ από εκεί στα 4 χιλ φτάνουμε στην είσοδο του Πάντα βρέχειστα 600μ.

Ο δρόμος αυτός είναι ο πιο σύντομος αλλά και ο πιο απότομος και καλό είναι να τον κάνετε μόνο με 4*4 γιατί το απλό Ι.Χ θα ταλαιπωριθεί αφάνταστα και ιδικά στον γυρισμό αν γυρίσετε από τα ίδια.

Και πάντα μιλάμε για τέλη άνοιξης και καλοκαίρι.

2.Δεύτερη πρόσβαση από χωριό Δομνίστα προς χωριό Ροσκά (1000μ)περίπου 23χιλ και μετά σε άλλα 5 χιλ βρισκόμαστε στην είσοδο του φαραγγιού.

3.Τρίτη πρόσβαση, είναι από Προυσό προς Ροσκά 35χιλ από τα οποία τα 16 χιλ χώμα.

ΠΟΡΕΙΑ:H είσοδος στο φαράγγι είναι στο σημείο που ο δρόμος που ενώνει την Ροσκά με τα Δολιανά περνάει τον Κρικελλοπόταμο."

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ντεν εχω κοντες σχεσεις ντεν εχω λαστιχα AT...Οπότε να ειναι βατή η διαδρομη,αλλιως θα νοικιασω Can Am Renegade 800 για να βγω στην αλλη μερια... :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ντεν εχω κοντες σχεσεις ντεν εχω λαστιχα AT...Οπότε να ειναι βατή η διαδρομη,αλλιως θα νοικιασω Can Am Renegade 800 για να βγω στην αλλη μερια... :lol: :lol:

Απ'οτι μπορεις να δεις και εδω, οι διαδρομες ειναι βατες! :_thumbsup:

Κατα τα αλλα:

1. Και γω ΑΤ, εχω.. (Αληθεια, τι λαστιχα "φορας"??)

2. Εχουμε και "κοντες" και ιμαντα ρυμουλκησης!! :tease:

:lol:

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
(Αληθεια, τι λαστιχα "φορας"??)

Ακομα τα "μαμα" 235/65/17,αλλά σκεφτομαι ΠΟΛΥ σοβαρα για τα Pirelli Scorpion ATR....!!!!

Oσο για ιμαντες...κι εγω εχω...αλλά νομιζω δεν θα χρειαστει...Θα εχουμε και τον Κυριακο με το Jimny μαζι ευτυχως :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
παντως παιδια εγω ψήθηκα ήδη ;) μαλον δεν θελω και πολυ εε :P

:D

Παντως, για να μην τρεφονται αυταπατες, στο σημειο "Παντα βρεχει" ΔΕΝ! προκειται! να παμε, καθ'οτι εχει πεζοπορεια MΕΣΑ! στο ποταμι, και τελη Μαρτη, αυτο ΔΕΝ! "παιζει"!

Μιλαμε για off-road οδηγηση στην περιοχη! (Αυτο, διευκρινιστικο.. ;) )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:D

Παντως, για να μην τρεφονται αυταπατες, στο σημειο "Παντα βρεχει" ΔΕΝ! προκειται! να παμε, καθ'οτι εχει πεζοπορεια MΕΣΑ! στο ποταμι, και τελη Μαρτη, αυτο ΔΕΝ! "παιζει"!

Μιλαμε για off-road οδηγηση στην περιοχη! (Αυτο, διευκρινιστικο.. ;) )

καλα ντε ... ξαναπαμε και αλλη φορα :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
καλα ντε ... ξαναπαμε και αλλη φορα :P

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!! (Κατα "βαθεια" ανοιξη, 'η "πρωιμο" φθινοπωρο..)

Αλλα, ξερεις ποια θα ειναι η διαφορα??

Οτι εμεις θα παμε με τις μηχανες, ενω εσυ, ΠΑΛΙ! με το αυτοκινητο!!!! :grin: :grin: :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Η ημερομηνια να ορισθει στανταρ για να κανουμε και τα κουμαντα στις δουλειες μας...

Η ημερομηνια, ειναι αυτη που αναγραφεται στον "τιτλο".. ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα