kris86 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2009 ποια μηχανι κατα τη γνωμη σας εχει τι πιο γρηγορο 400αρι? vmax 2009 or hayabusa k9? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kris86 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2009 ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2009 Δεν υπάρχει σύγκριση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2009 Το NSR 500... Αλλά δε νομίζω να αποτελεί κριτήριο για μηχανή αυτό.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2009 Το NSR 500... Αλλά δε νομίζω να αποτελεί κριτήριο για μηχανή αυτό.. ειναι nsr - 400 και εγω νομιζα οτι ειναι 500 αλλα δεν ειναι :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2009 εχεις δει KLE να ξεκιναει με 14000rpm/min???? xaxaxaxa διονυσης κολημενος το CR 500 το παλιο πρεπει να εχει καλους χρονους αρκει να ειναι SM!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2009 ειναι nsr - 400 και εγω νομιζα οτι ειναι 500 αλλα δεν ειναι :P Ok then, το NSR 400.. Αλλά και πάλι δεν αποτελεί κριτήριο αυτό για αγορά μηχανής.. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2009 ααα και RGV 500 Γ ,πως ακουγετε?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dizaia 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2009 Η μηχανη μου !!! SUZUKI GSX 1300 B KING K9 ABS 190 BHP Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kris86 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2009 Η μηχανη μου !!! SUZUKI GSX 1300 B KING K9 ABS 190 BHP oχι ρε φιλε το b-king.150 δεν βγαζει,η ειναι πυραγμενο??οπως και να εχει δεν νομιζω φιλε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2009 Δεν τίθεται θέμα άποψης για το 0-400 2 μηχανών,αν εννοείς αυτό.. :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kris86 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2009 Δεν τίθεται θέμα άποψης για το 0-400 2 μηχανών,αν εννοείς αυτό.. :/ τι θες να πεις φιλαρακι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2009 Τσέκαρε τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά,πολλά σαιτ δίνουν και το 0-400 τους σε sec. Και η απορία πώς προέκυψε αν επιτρέπεται? Θες να δεις αν σε παίρνει για καμιά κόντρα? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2009 αυτό που έχει την καλύτερη προσφυση θα "φύγει" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tony_xjr 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2009 πιστεύω glx 90αρι με νιτρομπουκαλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dizaia 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2009 ΦΙΛΕ kris86, εχεις 168 αλογα στην ροδα, και εγω 161 στην ροδα. ειμαστε οι δυο top της ελλαδας και χαιρομαι για αυτο... καλως ηρθες στο forum. ξερω πως νιωθεις ακριβως τωρα, οπως εγω πριν απο τεσσερις μηνες, που ειχα 1800 χιλιομετρα στο b king, και εβγαλα τις μαμισιες και εβαλα τις yoshimura που μου εδωσε δωρο η αντιπροσωπια (μαζι με καθε καινουργιο b king). dyno v max dyno b king topic απο το forum για b king μονο (www.suzukib-king.org) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2009 Aγχη που εχει ο κοσμος... :P :P :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tangoman 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2009 αυτό που έχει την καλύτερη προσφυση θα "φύγει" [/quo την καλυτερη προσφυση την ειχε ενας γαιδαρος που χε ο παππους μου στο χωριο...μια φορα του χε βαλει νεφτι στον κωλο....εκει να δεις 400αρι :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2009 tangoman Καταχωρίθηκε Σήμερα - 02:33 την καλυτερη προσφυση την ειχε ενας γαιδαρος που χε ο παππους μου στο χωριο...μια φορα του χε βαλει νεφτι στον κωλο....εκει να δεις 400αρι :lol: :lol: :lol: μπραβο ο γαιδαρος ,εγω περιμενα πως θα τρελαινοταν στο σπιναρισμα. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tangoman 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2009 :lol: :lol: :lol: μπραβο ο γαιδαρος ,εγω περιμενα πως θα τρελαινοταν στο σπιναρισμα. :P Hταν......''πειραγμενος'' Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2009 Hταν......''πειραγμενος'' Νεφτι??? :2funny: :P :P :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2009 Ρε παιδιά φοβερές διαφορές. ανατρίχιασα. Ρε κάτι με θυμήζει αυτό. Μήπως την φαγομάρα μεταξύ ζουζουράδων και μπου΄σεων για το αν κάποιοις είναι γρήγορος κατα 0.00022 του δευτερολέπτου? Μήπως η 7 ίπποι? Αντε να ανοίξουμε πάλι καμια 3000000 τόπικ για το ίδιο θέμα!!1 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες