Jump to content
Sign in to follow this  
DeadShadoW

Help για αγορα

Recommended Posts

εδω και 2 -3 εβδομαδες αφου εχουμε κανει τους 1000 καβγαδες με τους γονεις μου αποφασησαν να μου παρουν μια μηχανη με την προιποθεση να ειναι φτηνη και οταν λεω φτηνη μεχρι 3000ε ΜΑΧ....εψαξα και βρηκα ττις εξεις μηχανες .

σας ζητω απο τωρα συγωμη για την κακη ποιοτιτα αλλα δυστηχως δεν ειχα ψηφιακη μαζι μου ολες οι φωτο ειναι απο κινητο.

1.kawasaki zxr 400 94 1500ε

2. suzuki gsx-f 400 1500ε

3.kawasaki zzr 400 800-900ε

4. honda nsr 250 1000ε

5.kawasaki zxr 98 1900ε

εδω για το zxr 98

θα ηθελα και την γνωμη σας για το ποιο πιστευετε οτι ισως να ειναι καλητερο ..

ευχαριστω πολυ .

edit : ξεχασα να βαλω και αυτην εδω !

6. kawasaki ninja 250 08 3300ε

εδω για την ninnja

Τροποποιήθηκε από τον DeadShadoW

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

φιλε μου παλια μοντελα σε ξεφτιλες τιμες αστα....

εισαι φοβερα τυχερος για την αποφαση των γονιων σου και εκμεταλευσου το σωστα.

αποτι καταλαβα σε ενδιαφερουν μονο μηχανακια τυπου street ετσι?

εγω θα σου ελεγα ninja με τα 1000.πεισε τους γονεις σου για 300 ευρω παραπανω και ορμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε κατι εχεις παρει αναποδα...

κατ αρχην αν εχεις α1 δε σε καλυπτει για ΚΑΝΕΝΑ απο αυτα τα μηχανακια.

κατα δεύτερον ειναι ολα σαβουρες.

θα εισαι βολτα συνεργείο βολτα συνεργείο και θα σου κοστίσουν την αξια τους επι 3 για να γινουν αξιοπρεπή.

με 3000 παίρνεις μεχρι και cbr600 του 98.

παιρνεις cb500 , παιρνει το cb 400 το sf παιρνεις fazer600 και 400, παιρνεις 1000 πραγματα.

κοιτα κατι αλλο καλυτερα και ασε αυτα τα σαπακια.

(ολα αυτα με την προϋπόθεση οτι δεν εχεις α1 και μπορείς νόμιμος να οδηγήσεις ολα αυτα.)

καλύτερη λυση φυσικά το νιτζα του 08.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομιζω οτι για ολα τα παραπανω εκτος του νιντζα δεν αξιζουν!Προσπαθησε να χαλιναγωγισεις τον ενθουσιασμο σου τον οποιο καταλαβαινω απολυτα και μη βιαστεις!Σιγουρα υπαρχουν καλυτερες επιλογες να το ψαξεις καλυτερα ειδικα αυτην την εποχη που υπαρχει κριση.Α, και κρατα κι ενα ποσο για εξοπλισμο ε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανένα από αυτά... Ψάξε και βρες κανά 600άρι με αυτά τα λεφτά! Θα βρεις χαλαρά κάτι που να σου αρέσει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καγκουρίδι, που βρήκες τόσα πολλά ρετάλια μαζεμένα; στη μάντρα του Χρήστου στη Δράμα; ρε συ αυτός μαζεύει από τον δρόμο ότι βρει... πάρε παλικάρι μου το νίντζα, κάνε μου την χάρη να'χουμε το κεφάλι μας ήσυχο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι,παρε το για να μαζευω μετα τα σαλια μου απο την οθονη οταν θα ανεβασεις φωτο...ΠΑΡΕ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ninjaki και απο μενα γιατί απο οτι βλέπω στα άλλα πρέπει να ρίξεις αρκετά φράγκα για να τα κάνεις καθως πρέπει και μηχανολογικά και εμφανισιακά.

ΥΓ)Μετά κανονίζουμε βολτίτσα τον άλλο μήνα χτυπάω gsx-r 750 B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

o εξοπλισμος μου ειναι εκτος αυτον θα τον παρω ετσι δηλαδη μου λενε παρε την μηχανη και παμε για ξοπλισμο ..τους ειπα που μου λετε για την ninja αλλα ξυνησαν γιατι μου λενε 3300 για μια μηχανη 250 κιβικα :wacko: ενω ο πατερας μου υποστιριζει να παρω μεταχειρησμενη να μαθω επανω τις γιατι και στην περιπτοση που θα βρεθω ξαπλα να μην με νοιαζει τοσο πολυ και εγω προς ninja παω αλλα χλομο το βλεπω του πατερα μου αρεσε το suzuki gsx-f και απο οτι το ειδα εδειχνε πολυ καλο διατιριμενο ηταν στην πενα το μαγαζι που βρηκα τα 1,2,4 ειναι στις κρινιδες (τα παιδια απο καβαλα ισως το ξερουν) το 3 ειναι απο ενα μαγαζι στο διπλα χωριο το 5 δεν το εχω δει ακομα καθολου αλλα το δυσκολο με την ninja ειναι οτι ειναι στην αθηνα !! και αντε πες την πειρα πως την φερνω εδω χωρις να παθει ζημια κατα την μεταφορα ???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΔΕΡΦΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΙΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΑΛΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ. ΨΑΞ ΤΗΝ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΛΟ.ΔΩΣΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠ ΟΣΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΓΛΙΤΩΣΕΣ

Τροποποιήθηκε από τον Stefanakis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε φίλε εκτός από το Ninjaki όλα χρέπια είναι και όσο καλοδιατηρημένα και να φαίνονται, μηχανάκια δεκαετίας και βάλε είναι παρτάλια κατά 95%. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΟΣΙΔΕΡΑ. Μόνο λεφτά θα χάσεις. Εξήγησε στον πατέρα σου πόσο πιο ασφαλή έχουν γίνει τα μηχανάκια απο τότε και θα συμφωνήσει να δώσει κατιτίς παραπάνω για κάτι πιο σύγχρονο. Να σου πω, γιατί δεν κοιτάς κάνα CBF 250;

Ειδικά το πρώτο που είναι μες στη μπίχλα και του λείπει και η σέλα, τι του βρήκες;;;;;; :_zeppelin: :_zeppelin: :D

Τροποποιήθηκε από τον adlib

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ρε φίλε εκτός από το Ninjaki όλα χρέπια είναι και όσο καλοδιατηρημένα και να φαίνονται, μηχανάκια δεκαετίας και βάλε είναι παρτάλια κατά 95%. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΟΣΙΔΕΡΑ. Μόνο λεφτά θα χάσεις. Εξήγησε στον πατέρα σου πόσο πιο ασφαλή έχουν γίνει τα μηχανάκια απο τότε και θα συμφωνήσει να δώσει κατιτίς παραπάνω για κάτι πιο σύγχρονο. Να σου πω, γιατί δεν κοιτάς κάνα CBF 250;

Ειδικά το πρώτο που είναι μες στη μπίχλα και του λείπει και η σέλα, τι του βρήκες;;;;;; :_zeppelin: :_zeppelin: :D

και ο πατερας μου ειχε μηχανη ειχε μια bmw 750 και ενα rd 350 και ξερει ! αυτος επειμενει να μου λεει να παρω κατι πιο παλιο για να ειναι και πιο φτηνω ελα μου ομως που εχω κολημα με τα ss οχι οτι θελω για να τρεχω αλλα μου αρεσουν πιο πολυ ! το πρωτο που του λειπει η σελα την ειχε μεσα και την μηχανη την ειχε βγαλει εξω γιατι δεν ειχε χωρο ! αλλα αυτο που μου τραβηξε την περιεργια ειναι οτι μπροστα ειχε ενα χαρτακι και ελεγε " 85,000 δρχ " και αν το σκευτεις λιγο καλα απο το 2000 πρεπει να ειναι σε ακινησια ασχετα με οτι μου ειπε :tease::tease:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να παρεις μεταχειρισμενο μηχανακι 10 χρονων δεν ειναι αναγκαστικο οτι θα σου βγει σε κακο.

αλλα αυτα που εδειξες ειναι για μουσειο....αμα τα ειχε καποιος και ηταν περιποιημενα τοτε οκ ,αλλα οπως ειδες δεν ειναι.

πρεπει ο πατερας σου να καταλαβει ,για το καλο σου κυριως ,οτι ενα ninja 250 εχει πολυ καλυτερη ενεργητικη ασφαλεια απο τα μηχανακια που ειδες και αμα τα λεφτα υπαρχουν αυτο ειναι πολυ βασικο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!

ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ,ΓΙΑ ΠΑΛΙΟΣΙΔΕΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΚΟΣΥΝΤΗΡΗΜΕΝΑ,ΤΑ ΕΧΕΙ Γ@Μ@ΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ Η ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ Η ΣΚΟΝΗ!

TO NINJA ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 250cc ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ 400+

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μακρια απο παρταλια κα αρχαιολογιες,θα αρχισουνε να ζητανε.ybr.cbf,ninja,εχεις αρκετες επιλογες σε αυτα τα χρηματα,μεχρι και fazer βρισκεις 00-03

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
εδω και 2 -3 εβδομαδες αφου εχουμε κανει τους 1000 καβγαδες με τους γονεις μου αποφασησαν να μου παρουν μια μηχανη με την προιποθεση να ειναι φτηνη και οταν λεω φτηνη μεχρι 3000ε ΜΑΧ....εψαξα και βρηκα ττις εξεις μηχανες .

σας ζητω απο τωρα συγωμη για την κακη ποιοτιτα αλλα δυστηχως δεν ειχα ψηφιακη μαζι μου ολες οι φωτο ειναι απο κινητο.

1.kawasaki zxr 400 94 1500ε

2. suzuki gsx-f 400 1500ε

3.kawasaki zzr 400 800-900ε

4. honda nsr 250 1000ε

5.kawasaki zxr 98 1900ε

εδω για το zxr 98

θα ηθελα και την γνωμη σας για το ποιο πιστευετε οτι ισως να ειναι καλητερο ..

ευχαριστω πολυ .

edit : ξεχασα να βαλω και αυτην εδω !

6. kawasaki ninja 250 08 3300ε

εδω για την ninnja

Φίλε μου ήμουν στη θέση σου πριν κανα μήνα . Έψαχνα μηχαή μέχρι 3000 ευρώ και κοίταγα τα ybr,cbf 250cc κυρίως. Μου έλεγαν όμως όλοι μην πάρεις 250cc θα το βαρεθείς. Έψαξα λοιπόν τα 500-600 και ήμουν ανάμεσα στο aprilia pegaso και suzuki freewind. Το freewind μόλις το είδα από κοντά ξενέρωσα δεν μου άρεσε καθόλου οπότε έψαχνα για πήγασο. Βέβαια δεν μου είπε κανένας καλό λόγο για τα aprilia οπότε συνέχισα να το ψάχνω και κατέληξα στο Suzuki GS 500F μοντέλο 2006. Το έχω 20 μέρες και νομίζω ότι έκανα τέλεια επιλογή. Για τα λεφτά του είναι πολύ καλή επιλογή πιστεύω αν και δεν το έχω καιρό.

Πάντως και το ταξιδάκι σου θα το πας και για την πόλη είναι ότι πρέπει. Και το fazer μου αρέσει πάντως αλλά νομίζω είναι πιο πιο ακριβό όπως και το ninja που είναι και 250cc.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έλα πάμε έναν έρανο για το παιδί! Ότι έχετε ευχαρίστηση! Τα έσοδα θα παν στο μηχανάκι που θα αγοράσω! :P Πέρα από τη πλάκα, πάρε το νίντζα φίλε, και αν χρειάζεσαι τίποτα έξτρα χρήματα μπορώ να σου δανείσω ένα μικρούλι ποσό και μου το επιστρέφεις κάποτε ;) αυτή τη στιγμή έχω πάνω κάτω 120 ευρώπουλα, και να ξέρεις, φίλους έχεις, μπορουν να σε βοηθήσουν λίγο και αυτοί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Φίλε μου ήμουν στη θέση σου πριν κανα μήνα . Έψαχνα μηχαή μέχρι 3000 ευρώ και κοίταγα τα ybr,cbf 250cc κυρίως. Μου έλεγαν όμως όλοι μην πάρεις 250cc θα το βαρεθείς. Έψαξα λοιπόν τα 500-600 και ήμουν ανάμεσα στο aprilia pegaso και suzuki freewind. Το freewind μόλις το είδα από κοντά ξενέρωσα δεν μου άρεσε καθόλου οπότε έψαχνα για πήγασο. Βέβαια δεν μου είπε κανένας καλό λόγο για τα aprilia οπότε συνέχισα να το ψάχνω και κατέληξα στο Suzuki GS 500F μοντέλο 2006. Το έχω 20 μέρες και νομίζω ότι έκανα τέλεια επιλογή. Για τα λεφτά του είναι πολύ καλή επιλογή πιστεύω αν και δεν το έχω καιρό.

Πάντως και το ταξιδάκι σου θα το πας και για την πόλη είναι ότι πρέπει. Και το fazer μου αρέσει πάντως αλλά νομίζω είναι πιο πιο ακριβό όπως και το ninja που είναι και 250cc.

γκουχ γκουχ και εγω θελω πιο μεγαλη μηχανη αλλα ειμαι 17 ακομα :D γι αυτο θελω 250cc γιατι δεν θα πουν τιποτα οι γονεις μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τότε κοίτα τα Ybr ,cbf,ninja σε αυτά τα κυβικά δεν έχεις και πολλές επιλογές.Μια χαρά θα σε βολέψουν. Από αυτά το ninja είναι το πιο ωραίο αλλά και το πιο ακριβό. Πάντως όταν έψαχνα δεν βρήκα και πολλά μεταχειρισμένα,δεν κυκλοφορούν και πολλά 250cc όμως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχάς, το συγκεκριμένο NSR δεν παίζει, ακόμη και για όσους θέλουν NSR για συγκεκριμένους λόγους και ξέρουν τι πάνε να κάνουν. Είναι 87άρι και στην κυριολεξία "μάπα το καρπούζι"

Τα ZXR και ZZR(όπως και το NSR) παραεισαγωγή μεταχειρισμένο από Ιαπωνία οπότε για ανταλακτικά, ακόμη κι Αθήνα να είσαι, έχεις μπλέξει.

Γενικώτερα τώρα, σχετικά με μεταχειρισμένα 15ενταετίας, να ξέρεις ότι σε όσο καλή κατάσταση κι αν φαίνεται, είναι μπλέξιμο.

Τα υλικά όλα έχουν ένα όριο ζωής και θα σου βγάζει συνεχώς μικροζημιούλες οι οποίες όμως θα σε τρελάνουν.

Μα μιά βασούλα από κάτι θα κοπεί, μα ένα ξεραμένο καλωδιάκι θα βραχυκυκλώσει, μα ένα πλαστικάκι εδώ κι εκεί, μα ένα μεταλάκι, όλο στο τρέξιμο και δεν θα μπορείς να το μαζέψεις.

Καλύτερα σούργελο μοτέρ σε ένα νεώτερο μηχανάκι, το οποίο όμως το αλλάζεις και καθαρίζεις, παρά ένα συνολικά παλιό και εγκατελειμένο μηχανάκι που θα βγάζει συνέχεια μικροζημιές.

Πάντως, αφού είναι πρώτη μηχανή, εγώ θα πρότεινα κανα μεταχειρισμένο γυμνό μέχρι 10 χρόνια το πολύ. Ότι και να γίνει, δεν θα έχεις κάθε τρείς και λίγο να πληρώνεις πλαστικά

Δε κοιτάς για κανα CB 400άρι?

Τώρα, αν καταλήξεις στην Νίτσα, ένα καλό επιχείρημα προς τον πατέρα σου, (αλλά και προς εσένα) είναι ότι δεν τα χάνεις τα λεφτά σου. Σε ένα χρόνο θα πουλιέται μιά χαρά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα