steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2009 Οχι δεν αναφερομαι στα συμπαθη νοστιμα ζωακια της θαλασσας, αναφέρομαι σ'εμας που ντυνόμαστε σαν αστακοι για να καβαλησουμε την καλη μας και να προφυλαχτουμε απο τις μ@λ@κιες των κουτακιδων. Ποσταρετε μια φωτο σας οπου ειστε ντυμενοι σαν αστακοι και γραψτε (αν θελετε) και τι μαρκα εξοπλισμο φορατε (μπορει π.χ. ν'αρεσει σε καποιο συμφορουμητη το μπουφαν σας) Ξεκινάω μ'εμενα: Κρανος Caberg Xilix, Μπουφαν και γαντια της Bering, περιλαίμιο της Oxford. Υ.Γ: Δεν ξερω αν εχει ξαναπαιξει το θεμα, αν ναι ας τακτοποιηθει αναλογως... Next.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2009 Κράνος Shoei XR-1000 Diabolic Zero TC-5 Mπουφάν Spyke (μοντέλο δε θυμάμαι) Παντελόνι Fedra Mπότες Dainese Rap Goretex Γαντια Spidi Wake Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2009 ΚΡΑΝΟΣ: Shoei Rair II ΜΠΟΥΦΑΝ: Spidi Trooper ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ: Acerbis 8385 Mercury ΜΠΟΤΕΣ: Acerbis atlantis evo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pitbull 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2009 Οχι δεν αναφερομαι στα συμπαθη νοστιμα ζωακια της θαλασσας, αναφέρομαι σ'εμας που ντυνόμαστε σαν αστακοι για να καβαλησουμε την καλη μας και να προφυλαχτουμε απο τις μ@λ@κιες των κουτακιδων. Ποσταρετε μια φωτο σας οπου ειστε ντυμενοι σαν αστακοι και γραψτε (αν θελετε) και τι μαρκα εξοπλισμο φορατε (μπορει π.χ. ν'αρεσει σε καποιο συμφορουμητη το μπουφαν σας) Φίλε steven_04 η σωστή έκφραση είναι κρεμύδια κι όχι αστακοί :P :D :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2009 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2009 Γειά σου ρε Μπίλλη !!! Πρώτη μούρη στο Καβούρι!!! B) Κράνος Shoei XR-1000 Diabolic Zero TC-5 Mπουφάν Spyke (μοντέλο δε θυμάμαι) Παντελόνι Fedra Mπότες Dainese Rap Goretex Γαντια Spidi Wake Αλεξ είσαι σάν καουμπόης πιστολέρας σε ουέστερν !!! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2009 (τροποποιήθηκε) κρανος: SHOEI XR1000 μπουφαν-παντελονι: DAINESE μποτα: SIDI γαντια: ALPINE STAR Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 4 , 2009 από τον xourafis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Christos V 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2009 Στήβεν σαν νίντζα είσαι! το κατάνα σου λείπει μόνο και είσαι έτοιμος για γιαπωνέζικη ταινία είστε ωραίοι όλοι πάντως, εγώ για να ντυθώ σαν αστακός χρειάζομαι μερικά χρονάκια ακόμη :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2009 κρανος : shoei xr-1000 rogue μπουφαν : colori dylan παντελονι : shift - δεν ξερω μοντελο μποτακια : oxtar jupiter 2 γαντια αναλογως καιρου και χρησης τα συγκεκριμενα ειναι fox bomber και μερικες φορες θωρακας thor impact rig se Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2009 Νά 'μαι κι εγώ... Ουπς! Λάθος φωτογραφία... Εδώ είμαι με πλήρη εξοπλισμό: Κράνος: Schuberth C2 Μπουφάν: Bering Aspen Γάντια: Motomod Clermont Παντελόνι: Motomod Touring 355 Μποτάκια: Diadora Express (Τώρα έχω τα Soubirac Motiv) Δεν φαίνονται: Ζώνη μέσης: OJ Belt-One Ισοθερμικό λαιμού: OJ Μόλις βρω και μία με τον καλοκαιρινό μου εξοπλισμό, θα την ποστάρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2009 κρανος agv air tech διαιρουμενη φορμα alpinestars tz1 μποτες alpinestars web goretex μποξερακι apple black S Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2009 να με και εγω.... μοντελο εε B) η φορμα ειναι διαιρουμενη τις wintex το ιδιο και τα γαντια και οι μποτες ειναι τις oxtar οπου ακομα και μετα απο 200.000 χιλιομετρα καλα κρατουν .... το κρανος κλασικα shoei xr 1000 ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2009 Στις συνηθεις βολτες μου με το BMW δεν αλλαζω στυλ και συνηθειες.Ενα πρεστιζ το'χουμε,δεν μπορει να αλλαξει αυτο... ειδικα σε βολτες στην Πλατεια και στα Cafe παρεα με την BMW μου,ντυνομαι αναλογα...και ΠΑΝΤΑ προεχει η ασφαλεια μου!!!Κρανακι δεν πολυφοραω(λογω ζελέ)...Βρηκα μια προχειρη φωτο και την επισυναπτω,για του λογου το αληθες... Βεβαια εκτος απο τις "συνηθεις" βολτες,μπορει να με δεις και... ετσι...(στα βουνα)... με πληρη εξοπλισμο Off road τής Hebo...και απο μεσα ΑΣΤΑΚΟΣ σε προστασια(ολοσωμο θωρακα,επιγονατιδες)επισης Hebo... διοτι στα βουνα ΔΕΝ παιζουμε :) ή ετσι...στις ασφαλτινες On-Off γυρες... οπου οι Cordura(ες) παιρνουν τη θεση τους για ταξιδακια-μινι ή μεγαλυτερα...Με προστασιες εννοειται σε μπουφαν παντελονι. Μποτουλα οχι(συνηθως) η Offαδικη αλλά μια Touring της αρεσκειας μου,για πιο ανεση.Κρανος εχω τωρα το AGV S4... ή ακομη κι ετσι...στα λιγοτερα "κρυα"... Με το ιδιο κρανος αλλά με δερμάτινα μπουφαν και παντελονι στο "μενου"...Για "διαφορετικα" χιλιομετρα...και οχι τοσο κρυο ή βροχη στο μενου μας. Βεβαια,αναλογως διάθεσης,προγραμματος,δρομολογιου,καιρικων συνθηκων και παρεας,διαφοροποιειται και το προγραμμα αναλογως ΠΡΟΣΟΧΗ!!!Το Armani δεν το βαζω ποτέ με τις Offαδικες μποτες... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2009 (τροποποιήθηκε) μποξερακι apple black S Για δευτερολεπτα, ψαρωσα! Για πες, εχει κ προστασια;;;; :lol: :P :P Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 4 , 2009 από τον Oblivia Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2009 Τι δροσερό αγόρι που είσαι......!!!! :lol: :lol: :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2009 Φίλε steven_04 η σωστή έκφραση είναι κρεμύδια κι όχι αστακοί :P :D :lol: Λες ε? προτημησα αστακο γιατι το "καβουκι" του λειτουργει σαν πανοπλια (οπως λειτουργει και ο εξοπλισμος μας) Στήβεν σαν νίντζα είσαι! το κατάνα σου λείπει μόνο και είσαι έτοιμος για γιαπωνέζικη ταινία είστε ωραίοι όλοι πάντως, εγώ για να ντυθώ σαν αστακός χρειάζομαι μερικά χρονάκια ακόμη :D Ναι και εγω το ιδιο σκεφτηκα μολις ειδα την φωτο. Ετοιμος νιντζα (μ'ενα μικρο προβλημα ευλυγισίας βεβαια) Νά 'μαι κι εγώ... Ουπς! Λάθος φωτογραφία... ΧΑ ΧΑ ΧΑ. εσυ εισαι ωραίος!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2009 Τι δροσερό αγόρι που είσαι......!!!! :lol: :lol: :P Κερναω Ριζογαλο ναζιάρικο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TASOS :) 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2009 μπουφαν-παντελονι DAINESE μποτες OXTAR EVO γαντια COLORI κρανος SHOEI ΜΠΟΞΕΡΑΚΙ ΜΙΝΕΡΒΑ :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BEER636 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2009 ΕΓΩ ΣΑΣ ΔΙΧΝΩ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΑΠΟΨΕΙΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2009 Δερματινο μπουφαν BERING Παντελονι cordura BERING Μποτες DAINESE (αλλα δεν πολυ φαινονται) Γαντια επισης DAINESE (kαι αυτα δεν φαινονται ειναι μεσα στο κρανος) Κρανος ARAI RX7 MATSUDO Εσωρουχα δεν φορεσα και ειμαι τριχωτος :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2009 Εσωρουχα δεν φορεσα και ειμαι τριχωτος :P Σε ενδιαφερει να παιξεις σε μια Ταινια...μεγαλου Μηκους; :lol: :lol: :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2009 Σε ενδιαφερει να παιξεις σε μια Ταινια...μεγαλου Μηκους; :lol: :lol: :P Θα ειναι καλα τα λεφτα?? :lol: :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2009 Κερναω Ριζογαλο ναζιάρικο... Βάλε εσύ το ρύζι να βάλω εγώ την κρέμα!!!! :P Θα ειναι καλα τα λεφτα?? Χαααααααχαχαχαχχααααααααα!!! Καλά είστε απίστευτοι λέμε!!! :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2009 Θα ειναι καλα τα λεφτα?? :lol: :P Θα παρεις Μεροκαματο που παιρνουνε δυο μεταναστες Οικοδόμοι μαζι...αλλά ΑΞΙΖΕΙ...δεν ειναι τα λεφτα Βάλε εσύ το ρύζι να βάλω εγώ την κρέμα!!!! Να μου λειπει...τετοια κρεμα εβαλες και στα πυκνα μαλλια σου και τα αποτελεσματα γνωστα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2009 Εγω δεν μπορω να σας δειξω φωτο, δεν χωραω στην οθονη :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες