BEER636 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2009 θελω να ανοιξω αυτο το θεμα με τις εξατμησεις γιατι λεω εγω τωρα τη διαφορα μπορει να εχει μια εργοστασιακη εξατμησει με μια χειροποιητη γιατι να δωσω 1200 και οχι 500 απο συζειτησεις που ειχα με παιδια με χειροποιητες εξατμησεις μου λενε αποδιδουν σαν εργοστασιακη και ισως και ισως καλητερα εσεις τη νομιζεται ποια ειναι η αποψει σας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
helonaracer 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2009 (τροποποιήθηκε) Η απόδοση της εξάτμισης, είναι καθαρά θέμα ΓΝΩΣΗΣ και ΕΠΙΛΟΓΩΝ Μιά χειροποίτη εξάτμιση από κάποιον που ξέρει να την υπολογίσει και να την φτιάξει έτσι όπως έχει επιλέξει να λειτουργεί θα έχει ακριβώς την ίδια απόδοση με μιά εργοστασιακή εφόσων και η εργοστασιακή έχει φτιαχτεί με τις συγκεκριμένες επιλογές σε ότι αφορά την απόδοση Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 3 , 2009 από τον helonaracer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis_18 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2009 δλδ θα δώσεις 1200 για να έχεις την ίδια απόδοση με την εργοστασιακή? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BEER636 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2009 δλδ θα δώσεις 1200 για να έχεις την ίδια απόδοση με την εργοστασιακή? λεω δλδ οτι μια εργοστασικη εχει καπου 1200 και γιατι να μην παρω την χειροποιητη με 500 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2009 Προχώρα το μόνο αν τις έχεις δει λάιβ σε TDM και ο ιδιοκτήτης έμεινε πολύ ικανοποιημένος. Υπάρχουν αρκετά καλά ονόματα στην αγορά της custom εξάτμισης. Παρόλαυτα ένα πράγμα που δεν μπορεί να σου προσφέρει η χειροποίητη είναι το "όνομα". Η ποιότητα δλδ και οι εκατοντάδες (αν όχι παραπάνω) πελάτες που τις έχουν προτιμήσει. Απέφυγε τις κάρμπον. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
b-lee 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2009 τοτε ρε παιδια γτ σατ διχρονα λενε καλυτερες οι χειροποιητες???μυθος η επειδη απλως ειναι διχρονα???χελωνοαγωνιαρη μηπως λεω μηπως βρηκε εκεινο τον τυπο που υπολογιζει τισ διαστασεις της χειροποιητης εξατμισης για διχρονα?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2009 Δεν είναι μύθος.Στα δίχρονα οι χειροποίητες είναι κορυφή -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
b-lee 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2009 για ποιο λογο ομως??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2009 Η απόδοση της εξάτμισης, είναι καθαρά θέμα ΓΝΩΣΗΣ και ΕΠΙΛΟΓΩΝ Μιά χειροποίτη εξάτμιση από κάποιον που ξέρει να την υπολογίσει και να την φτιάξει έτσι όπως έχει επιλέξει να λειτουργεί θα έχει ακριβώς την ίδια απόδοση με μιά εργοστασιακή εφόσων και η εργοστασιακή έχει φτιαχτεί με τις συγκεκριμένες επιλογές σε ότι αφορά την απόδοση Και που ακριβως θα βρεις αυτον τον καποιο; Εγω παντως πιστευω οτι ειναι χαμενα χρηματα στην κυριολεξια και μονο φαντεζι. Ενα πραγμα σαν τις αφτερμαρκετ ζαντες αλουμινιου στα αυτοκινητα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2009 Χειροποιητη ναι αλλα απο εξατμισα που χρησιμοποιει καλα και ανθεκτηκα μεταλλα . Ακομα στην Ελλαδα με τα νικελ/ανοξοιδωτα κτλ δεν υπαρχει μεγαλη εξελιξη... Παντως το καλο ειναι του λες πως θες να δειχνει π.χ 'η για τι σκοπευεις , π.χ απλα μια αλλαγη εξατμισεων 'η κατι πιο ελευθερο κτλ . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2009 22 μαρτίου που θα έρθεις να με πάρεις απο πάτρα θα δεις εξατμίσεις live!!!! Tελικά θα τις βάλω πάτρα που λέγαμε,εγω 22 θα αφήσω την μηχανή εκει και θα έρθεις να με πάρεις :D Τις γυναίκες θα τις αφήσουμε για καφε στην άρτα ;) Και που ακριβως θα βρεις αυτον τον καποιο; Εγω παντως πιστευω οτι ειναι χαμενα χρηματα στην κυριολεξια και μονο φαντεζι. Ενα πραγμα σαν τις αφτερμαρκετ ζαντες αλουμινιου στα αυτοκινητα. Αυτόν τον κάποιο τον βρήκαμε.Μηχανόβιος ο οποίος είναι σπουδαγμένος σωληνουργός στη Γαλλία.Εμένα θα μου ετοιμάσει κάτι carbon oval μούρλια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
helonaracer 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2009 Το που θα βρείς τον κάποιον είναι άλλο θέμα. Αυτό που λέω εγώ, είναι ότι το θέμα της εξάτμισης είναι καθαρά θέμα σχεδίασης και επιλογών, οπότε ακόμη και μιά εργοστασιακή που στοχεύει σε άλλα πράγματα από αυτά που ζητάει ο συγκεκριμένος αναβάτης, δεν είναι παρά πεταμένα λεφτά. Σχετικά με τα δίχρονα, μύθος... Αυτοί που λένε "χειροποίητο"¨στην ουσία εννοούν ότι το κάθε κομμάτι της εξάτμισης είναι ξεχωριστό(θάλαμος διαστολής). Τα εργοστάσια που βγάζουν τα μηχανάκια σε παραγωγή και πουλάνε χιλιάδες μηχανάκια, βγάζουν καλούπι και τις φτιάχνουν σε δύο κατά μήκος πρεσαριστά κομάτια τα οποία μετά τα ενώνουν. Οι αγωνιστικές των εργοστασίων που βγαίνουν σε λίγα κομμάτια και δεν συμφέρει να φτιαχτούν καλούπια, φτιάχνονται στο χέρι σε 5 κομμάτια συνήθως. Λαιμός, μπροστά κώνος θαλάμου διαστολής, μεσαίο τμήμα, πίσω κώνος, σωλήνα και τσιμπουκόφωνο. Το ίδιο κάνουν και οι άφτερ μάρκετ για λόγους που έχουν να κάνουν με το κόστος καλουπιών και πρέσας, αλλά και μάρκετινγκ, μιάς και στο δίχρονο βάζεις εξάτμιση για να το κάνεις να μοιάζει με το αγωνιστικό. Σχετικά με τον τύπο, αν θυμάμαι καλά, κάποιος είχε ποστάρει ένα λινκ σε ένα σχετικό τόπικ αλλά δεν θυμάμαι αν είχε μόνο για τετράχρονα ή και για δίχρονα. Θα πρέπει να το ξαναψάξω γαμώ το αλτσχάιμερ μου μέσα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2009 Σχετικά με τα δίχρονα, μύθος... Αυτοί που λένε "χειροποίητο"¨στην ουσία εννοούν ότι το κάθε κομμάτι της εξάτμισης είναι ξεχωριστό(θάλαμος διαστολής). Τα εργοστάσια που βγάζουν τα μηχανάκια σε παραγωγή και πουλάνε χιλιάδες μηχανάκια, βγάζουν καλούπι και τις φτιάχνουν σε δύο κατά μήκος πρεσαριστά κομάτια τα οποία μετά τα ενώνουν. Οι αγωνιστικές των εργοστασίων που βγαίνουν σε λίγα κομμάτια και δεν συμφέρει να φτιαχτούν καλούπια, φτιάχνονται στο χέρι σε 5 κομμάτια συνήθως. Λαιμός, μπροστά κώνος θαλάμου διαστολής, μεσαίο τμήμα, πίσω κώνος, σωλήνα και τσιμπουκόφωνο. Το ίδιο κάνουν και οι άφτερ μάρκετ για λόγους που έχουν να κάνουν με το κόστος καλουπιών και πρέσας, αλλά και μάρκετινγκ, μιάς και στο δίχρονο βάζεις εξάτμιση για να το κάνεις να μοιάζει με το αγωνιστικό. Ακριβως οπως τα λες ! Μη ψαρονεται αμα βλεπετε 'ταδε μηχανακι με χειροποιητη' , χειροποιητη με χειροποιητη εχει διαφορα , το θεμα ειναι να ειναι σωστα σχεδιασμενη και εκτως απο θορυβο να δινει και κανα αλογακι , σε συνδιασμο ΠΑΝΤΑ με τζεταρισμα αλλιως ΜΟΝΟ θορυβος . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2009 Αυτό είναι το θέμα.....αυτός που θα στη φτιάξει να έχει τις γνώσεις ωστε να αποδίδει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 Επαναφέρω το θέμα! Γνωρίζετε κάποιες καλές Ελληνικές? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 racetech, παπαγιάννης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 racetech παπαγιάννης και raceguns www.raceguns.gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 http://racetech.gr/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 www.raceguns.gr φοραγε μηχανακι φιλου(R6 02),τιτανιο αν θυμαμαι καλα.εδειχνε πολυ ποιοτικη,απο θορυβο επισης πολυ καλα, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 εγω εχω βαλει racetech οπως και ενας φιλος και ειμαστε ικανοποιημενοι. μετα ενας γνωστος απο kawasaki-bikers σε ninja250 εχει raceguns. μου φανηκαν ιδιες ποιοτικα,αντε ισως οι δευτερες λιγο ανωτερες αλλα γενικα με αφτερμαρκετ δεν εχω δει την διαφορα που θα επρεπε να εχουν αν αναλογιστει κανεις την οικονομικη διαφορα τους... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 εγω εχω βαλει racetech οπως και ενας φιλος και ειμαστε ικανοποιημενοι. μετα ενας γνωστος απο kawasaki-bikers σε ninja250 εχει raceguns. μου φανηκαν ιδιες ποιοτικα,αντε ισως οι δευτερες λιγο ανωτερες αλλα γενικα με αφτερμαρκετ δεν εχω δει την διαφορα που θα επρεπε να εχουν αν αναλογιστει κανεις την οικονομικη διαφορα τους... +600 Κάτοχος race tech Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 LPA Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2011 LPA Αυτόν έψαχνα και δε τον θυμόμουν, ευχαριστώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2011 Αυτόν έψαχνα και δε τον θυμόμουν, ευχαριστώ! :shades: :shades: :shades: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2011 κούρκουλε θες να ρίξεις μια ματιά και εδώ; http://www.motorcycle-exhausts.net/street-bike-exhausts-ktm?album=16&gallery=83 Ο τύπος φτιάχνει για superduke, κάντου μια ερώτηση μπας και φτιάχνει και για το δικό σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες