Jump to content
Sign in to follow this  
chocoperfeto

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣΣΣΣΣ!!!!

Recommended Posts

Ούτε εγώ ρε καγκ... ρε ALX!

Στον φίλο tony_xjr απευθύνομαι.

Εξάλλου, συμφωνούμε (και δε μ'αρέσει γμτ γμτ :taz: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

οταν ειχανε βγει τα z125 και τα μισα απο αυτα που κυκλοφορουσαν κοβανε σκελετο εφταιγε η yamaha?απαντηση-οχι φταιγανε οι μετατροπες και οι σουζες.δεν το παιζω δικηγορος του διαβολου και μακαρι να μην συμβει σε κανεναν απο`μας τετοια αστοχια υλικου(αν ηταν)ποτε. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν υπαρχει ακομα ανθρωπινη κατασκευη (και μαλλον δεν θα υπαρξει ποτε) πoυ να μη σπαει, χαλαει κλπ

Τωρα, για το συγκεκριμενο, εχουμε πολυ λιγα στοιχεια, για να μπορουν να βγουν συμπερασματα :what:

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν φτιάχνεις μια μοτοσυκλέτα που πιάνει 300 χιλιόμετρα την ώρα, είσαι υποχρεωμένος να την κάνεις να αντέχει και στις σούζες και στα έντο και στις λακούβες και σε οτιδήποτε!

Αλλιώς είσαι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ανεύθυνος.

Εκτός αν νομίζεις ότι ΑΥΤΗ τη μοτοσυκλέτα την αγοράζει ο άλλος για ήσυχες βόλτες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Όταν φτιάχνεις μια μοτοσυκλέτα που πιάνει 300 χιλιόμετρα την ώρα, είσαι υποχρεωμένος να την κάνεις να αντέχει και στις σούζες και στα έντο και στις λακούβες και σε οτιδήποτε!

Αλλιώς είσαι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ανεύθυνος.

Εκτός αν νομίζεις ότι ΑΥΤΗ τη μοτοσυκλέτα την αγοράζει ο άλλος για ήσυχες βόλτες!

Σωστος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοπηκε ψαλιδι????διαολε!!!απο τι τα φτιαχνουν τωρα πια τα μοτορια???τελος παντων θεωρω οτι ειναι συμπτωση και τιποτα παραπανω...αφου γλυτωσε τα χειροτερα το παιδι...

και αν θυμαμαι καλα ALX καποτε υπηρχε ενα αντιστοιχο θεμα σε σκελετο BMW...θα το βρω,δεν θα το βρω... :yes:

Τροποποιήθηκε από τον xourafis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
κοπηκε ψαλιδι????διαολε!!!απο τι τα φτιαχνουν τωρα πια τα μοτορια???τελος παντων θεωρω οτι ειναι συμπτωση και τιποτα παραπανω...αφου γλυτωσε τα χειροτερα το παιδι...

και αν θυμαμαι καλα ALX καποτε υπηρχε ενα αντιστοιχο θεμα σε σκελετο BMW...θα το βρω,δεν θα το βρω... :yes:

τα BMW κοβανε το διαφορικο οχι σκελετο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είπα ποτέ εγώ ότι δεν παθαίνουν ζημιές και τα BMW? ή δεν σπάνε σημεία της μοτοσυκλέτας?

Το θέμα είναι ΠΩΣ σπάνε? Σπάνε από κοπάνημα?Από άλμα?

Άλλο να υπάρχει αιτία κι άλλο να σπάει στο ίσιωμα στα καλά καθούμενα! (αν δεν υπήρχε προιστορία με το ψαλίδι του κινγκ το λέω αυτό)

τα BMW κοβανε το διαφορικο οχι σκελετο

Ακριβώς! Εκεί πονάγανε αλλά μόνο σε περιπτώσεις άλματος (σε όσους πίστευαν ότι αγόρασαν μοτο κρος κι όχι ένα μέγκα ον οφ) ή από απότομα κοπάνημα κάπου ή...κτλ

Έχω δει περιπτώσεις που δεν ξεκαθαριζόταν το τι έγινε, και φαινόταν ότι έσπασαν στα καλά καθούμενα.Σε κάτι φωτό 1200. Αλλά χωρίς στοιχεία δεν μπορούσες να πεις περισσότερα.

Το 1100 ας πούμε δεν έκοβε την βάση του υποπλαισίου όταν φορτωνόταν πολύ? (στο 1150 το διόρθωσαν αυτό)

Όλα σπάνε τελικά αν κακομεταχειριστούν. Εξαιρούνται περιπτώσεις αστοχίας υλικών που συμβαίνουν ακόμα και στα καλύτερα σπίτια μερικές φορές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμβαινουν που και που τετοια μεμονωμενα περιστατικα.

Το θεμα είναι ότι υπάρχουν μερικοί που είναι στημένοι στην γωνία και περιμένουν πως και πως να συμβούν τέτοια πράγματα για να τα διαφημίσουν.

Σπάνε τα ψαλίδια όπως σπάνε και τα μονόμπρατσα των Ducati.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα αυτό που με λυπεί σε κάτι τέτοιες φάσεις, είναι ότι υπάρχουν άτομα που χαίρονται γι' αυτό που συμβαίνει σε κάποιον συνμοτοσυκλετιστή, μόνο και μόνο για να πικάρουν για την επιλογή του (της μάρκας)

Μπείτε στη θέση όμως αυτού του παλικαριού που κόντεψε να χτυπήσει άσχημα ή και να σκοτωθεί ακόμα! Και αφού την γλύτωσε να θέλει κάνα 1500άρι να το φτιάξει αν δεν περαστεί σε εγγύηση!

Άλλο το χαβαλέ που κάναμε μεταξύ μας για τα μηχανάκια μας κι άλλο να είσαι στημένος στη γωνία να την πεις στα σοβαρά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πιστεύω οτι δεν είναι τυχαίο οτι ήταν b-king....Είχα ακούσει και για ZZR 1400στην αρχή...γενικά αυτά τα μηχανάκια πάνε απίστευτα γρήγορα και δεν είναι και ελαφριά, με αποτέλεσμα να τους ασκούνται μεγαλύτερες δυνάμεις σε μεγαλύτερες ταχύτητες, της τάξης 300+. Μία εταιρία παρ' όλα αυτά, όταν το βγάζει στο δρόμο, υποτίθεται οτι το έχει μαμίσει στις δοκιμές 2 χρόνια πριν...

Δέν νοείται να κόβεται ψαλίδι, πλαίσιο σε μηχανή δρόμου!!!!εκτός και αν κάνει motocross me to b-king...

Αστοχία υλικού ισχύει μόνο στους αγώνες που είναι πρωτότυπα οχι στα μοντέλα παραγωγής, αν είναι δυνατόν!!!!

απο πότε γίναμε πειραματόζωα?????????? :huh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Με ακτινες Χ ελεγχουν πλαισιο, πιστονια, ζαντες κτλ για να δουν αν εχουν ρωγμες και αν ειναι επικυνδινα για τον αναβατη.

Ελεγχονται και οι κολλησεις φιλε μου. Γενικα οποιο μερος μπορει να θεωρηθει επικινδυνο, κινητο ή ακινητο, ελεγχεται.

Αστοχία υλικού ισχύει μόνο στους αγώνες που είναι πρωτότυπα οχι στα μοντέλα παραγωγής, αν είναι δυνατόν!!!!

απο πότε γίναμε πειραματόζωα?????????? :huh:

Ειναι οντως απαραδεκτο μεν, μεσ' στους κανονες του παιχνιδιου δε. Ποιος μπορει να διασφαλισει 100% οτι το εξαρτημα που παραγεται ειναι σε αριστη κατασταση? Τοσοι και τοσοι ελεγχοι γινονται και παλι βλεπουμε.... Βεβαια, ξαναλεω, αν ηταν δικη μου μοτο θα μπορουσα να ειμαι σιγουρος για το τι φταιει και τι πιθανες μαλακιες εχω κανει (παρεμβασεις ή/και μετατροπες) ή αν οντως εκει που κινουμουν χραπ διαλυθηκε το συστημα στα καλα καθουμενα. Ετσι οπως εχει τωρα η κατασταση, θεωρω αδυνατο να μαθουμε την αληθεια και να βγαλουμε ασφαλη-αντικειμενικα συμπερασματα. Δεδομενου ομως οτι μιλαμε για μια εταιρια απο τις δυνατες στο χωρο της μοτοσικλετας, θεωρω αδιανοητο να εχει διαπιστωσει προβλημα, να μη μιλαμε δηλαδη για μεμονωμενη περιπτωση, και να μην εχει προβει σε ανακλησεις. Κατι τετοιο θα ηταν εγκληματικο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Άλλο να υπάρχει αιτία κι άλλο να σπάει στο ίσιωμα στα καλά καθούμενα! (αν δεν υπήρχε προιστορία με το ψαλίδι του κινγκ το λέω αυτό)

+1

Αυτο ακριβως προσπαθω να πω και εγω. Παιδια, μην βιαζομαστε να βγαζουμε συμπερασματα ρε σεις! Σαφως και ειναι κατακριτεο να προσπαθησε η Σουζουκι να κοψει απο το ψαλιδι βαρος, αλλα απο την αλλη πως μπορουμε να ξερουμε οτι εσπασε απο κακο μηχανολογικο σχεδιασμο; Μπορει να του την ειχε βαρεσει του παιδιου και να ειχε κανει εντουραδες η να ειχε ηδη ενα κακο πεσιμο πριν...

Εχω δει στα Μεγαρα ψαλιδι απο 749 να εχει γινει αριστερα κ@λος απο low side... Σαν να το ειχες περασει με τριβειο ηταν! :( Αυτο μετα θα ειχε τις ιδιες αντοχες με πριν;

Μεχρι να μαθουμε περισσοτερα συμπερασμα δεν βγαινει... :/ Εγω δεν δεχομαι οτι η Σουζουκι προσπαθησε να κοψει βαρος απο το ψαλιδι. Νομιζω οτι μετα το Κ5/Κ6 εμαθε το μαθημα της...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γνωστος μου αγορασε μεταχειρισμενο φορτηγακι και καποια στιγμη του κοπηκε το σασι στη μεση και το αυτοκινητο διπλωσε εγινε V

αν το εβλεπε καποιος θα μιλαγε για κατασκευαστικο σφαλμα, αστοχια υλικου, αχρηστη η συγκεκριμενη εταιρεια

κατοπιν εορτης φανηκε οτι το σασι ειχε ξανασπασει και ξανακολληθει στο ιδιο σημειο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
γνωστος μου αγορασε μεταχειρισμενο φορτηγακι και καποια στιγμη του κοπηκε το σασι στη μεση και το αυτοκινητο διπλωσε εγινε V

αν το εβλεπε καποιος θα μιλαγε για κατασκευαστικο σφαλμα, αστοχια υλικου, αχρηστη η συγκεκριμενη εταιρεια

κατοπιν εορτης φανηκε οτι το σασι ειχε ξανασπασει και ξανακολληθει στο ιδιο σημειο

Μηπως ηταν απο αυτα τα κλεμμενα, που τα φερνουν "μισα"-"μισα" και τα κολλανε μετα? :_w00t:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γενικά, βρώμα η δουλειά με τα Suzukiα και είναι πραγματικά κρίμα...

Busa K8

Βασικά... άξονας απο Fazer τον έσωσε! :lol:

Τροποποιήθηκε από τον Multijohn

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα πρέπει να τα φτιάχνουν και για συνθήκες όπως οι σούζες και τα μπαντιλίκια.Αφού ξέρουν οτι μερικά κομμάτια που θα πουληθούν θα προορίζονται ΚΑΙ για αυτές τις συνθήκες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μηπως ηταν απο αυτα τα κλεμμενα, που τα φερνουν "μισα"-"μισα" και τα κολλανε μετα? :_w00t:

σωστη σκεψη δεν το ειχα σκεφτει...καθολου απιθανο

οπως και κανεις μας δεν ξερει τι προιστορια ειχε η συγκεκριμενη μηχανη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελεος!!! Δίνεις χιλιάδες ευρώ σε μοτορια που σε παρέχουν εκτός των άλλων και ασφάλεια και αγοράζεις κάτι με 1ο γνώμονα την ασφάλεια και αυτοί σε πωλούν και σε βλέπουν σαν αναλώσιμο? Ελεος πια με αυτήν την μακακία που τους δέρνει . Όχι λαιμοί, όχι πλαίσια, όχι ψαλίδια. Στα μούτρα ρε τα μοσχάρια. Σόρυ αλλα τα πέρασα αυτά και πάλι από το μυαλό μου δεν βγαίνει .

Τροποποιήθηκε από τον veligekas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γεια χαρα εχω το Β ΚΙΝG. To αγορασα απο την επισιμη ελληνικη αντιπροσωπεια και εσκασα 14435 κολλαριστα ευρω, και το

μηχανακι ειναι 100 τοις 100 madein japan και μην φοβαστε για τιποτα για το εν λογω σπασμενο ψαλιδι. το παληκαρι πρεπει

να πηρε ισως το εργαλειο μεσα απο το internet, που σου αποστελλεται σπιτι με τιμη γυρω στα 3500 ευρω, απο κινεζικο

site, οπου εκει μπορει να χρησιμοποιησαν αλλο υλικο για την κατασκευη του ψαλιδιου. γι αυτο και τοσο φθηνο. αυτο το

site το βρηκα αφου ειχα αγορασει το δικο μου b king. αυτη η ιστορια με το σπασμενο ψαλιδι μου εξηγει τωρα γιατι εκεινα ειναι

τοσο φθηνα!!! γι αυτο ηρεμιστε με το θεμα του ψαλιδιου, και αφηστε με να χαρω τα 190 αλογα μου :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο θα πει λυση του προβληματος απο την ριζα του!!! ακρα σιγη!!! ωραια. γεια σας, καληνυχτα. φευγω απο την καμπινα μου και παω για βαρδεια

στο μηχανοστασιο του πλοιου

αυτο θα πει λυση του προβληματος απο την ριζα του!!! ακρα σιγη!!! ωραια. γεια σας, καληνυχτα. φευγω απο την καμπινα μου και παω για βαρδεια

στο μηχανοστασιο του πλοιου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα