Jump to content
Sign in to follow this  
honda55551

ΠΑΟΚ

Recommended Posts

Κόκκινη στον Ολυμπιακό μέσα στο Καραϊσκάκη??? Τζιζ...φτου κακά. Αν το έδινε ο Κουκουλάκης από αύριο θα σφύριζε σε πρωτάθλημα 5Χ5 στη Κρυσταλλοπηγή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Είμαι περίεργος να ακούσω τους Ολυμπιακούς τι έχουν να πουν... Τους άρεσε η νίκη τους;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Είμαι περίεργος να ακούσω τους Ολυμπιακούς τι έχουν να πουν... Τους άρεσε η νίκη τους;

Όλα έιναι πιθανά σε αυτή τη ζωή .Εδώ έχει γίνει ήρωας παίκτης του Παοκ επειδή έπαιξε μπουνιές και δεν τιμωρήθηκε ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχω γινει λιγο χοντροπετσος πλεον...δεν με ενοχλησε και πολυ...αναμενομενο

άλλα πραγματα με ενοχλησαν...

1) το βιασμενο "Μακεδονια ξακουστη" με τα μπινελικια (εκει ακομα εχω καποιες ευαισθησιες)

2) ο αλητακος Βραζιλιανος πρεπει να μαθει να σεβεται...ετσι οπως τον χαιδευουν θα τον καψουν οπως εκαψαν και τον καστιγιο.

αυτα τα ολιγα

και οπως προειπα εχω καποιες φοβιες για τον αγωνα της Κυριακης...ετσι οπως θα ειναι μπριζομενος ο κοσμος...ενα φαλτσοσφυριγμα και ο αγωνας στον αερα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όλα έιναι πιθανά σε αυτή τη ζωή .Εδώ έχει γίνει ήρωας παίκτης του Παοκ επειδή έπαιξε μπουνιές και δεν τιμωρήθηκε ..

Ποιος δεν τιμωρήθηκε;

Κάποιος Καρεμπέ δεν τιμωρήθηκε.......

Τροποποιήθηκε από τον honda55551

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
εχω καποιες φοβιες για τον αγωνα της Κυριακης...ετσι οπως θα ειναι μπριζομενος ο κοσμος...ενα φαλτσοσφυριγμα και ο αγωνας στον αερα...

E....Περιμενε το.. 2-0 υπερ του γαυρου και -3 ο ΠΑΟΚ! (Ετσι, για να μην εχουν αγχος, μεχρι το τελος του.. "πρωταθληματος"..)

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν ξέρω αν αξίζει να καθήσω να δω το ματς της Κυριακής... Είχα χρόνια να ασχοληθώ με το πρωτάθλημα και το έκανα φέτος λόγω της πορείας του ΠΑΟΚ. Τελικά δεν αξίζει να ασχολείσαι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
εχω γινει λιγο χοντροπετσος πλεον...δεν με ενοχλησε και πολυ...αναμενομενο

άλλα πραγματα με ενοχλησαν...

1) το βιασμενο "Μακεδονια ξακουστη" με τα μπινελικια (εκει ακομα εχω καποιες ευαισθησιες)

2) ο αλητακος Βραζιλιανος πρεπει να μαθει να σεβεται...ετσι οπως τον χαιδευουν θα τον καψουν οπως εκαψαν και τον καστιγιο.

αυτα τα ολιγα

και οπως προειπα εχω καποιες φοβιες για τον αγωνα της Κυριακης...ετσι οπως θα ειναι μπριζομενος ο κοσμος...ενα φαλτσοσφυριγμα και ο αγωνας στον αερα...

είμαι γαύρος μέχρι το κόκκαλο, αλλά μαλακίες για τη μακεδονία δε θέλω να ακούω. να πάνε να γ@μηθούνε όλοι τους αν είναι να βρίζουν την ίδια τους την πολιτιστική κληρονομιά. είπαμε να κάνουμε χαβαλέ και καζούρα στους άλλους, και να τους πειράζουμε. έστω οι πιο φανατικοί να βρίζονται μεταξύ τους. αλλά όχι να βρίζεις την ίδια σου την πατρίδα. στο κάτω κάτω οι παππούδες μας έχυσαν αίμα για να ζούμε εμείς ελεύθεροι, και εμείς πως τους ανταμοίβουμε; βρίζοντας τους ίδιους τόπους που εκείνοι έχυσαν αίμα για να μείνουν ελεύθεροι;;;

ΔΕΝ ήμουν στο καραϊσκάκι, και ΔΕΝ είδα τον αγώνα, αλλά δυστυχώς δεν είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά, και δυστυχώς δε θα είναι η τελευταία...

συγνώμη αδέρφια. δεν είμαστε όλοι οι γαύροι μ@λ@κες. είμαστε ακόμα μερικοί που το βλέπουμε σαν παιχνίδι, και μας αρέσει να κάνουμε χαβαλέ το επόμενο πρωί. όχι να προσβάλλουμε τα αδέρφια μας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
είμαι γαύρος μέχρι το κόκκαλο, αλλά μαλακίες για τη μακεδονία δε θέλω να ακούω. να πάνε να γ@μηθούνε όλοι τους αν είναι να βρίζουν την ίδια τους την πολιτιστική κληρονομιά. είπαμε να κάνουμε χαβαλέ και καζούρα στους άλλους, και να τους πειράζουμε. έστω οι πιο φανατικοί να βρίζονται μεταξύ τους. αλλά όχι να βρίζεις την ίδια σου την πατρίδα. στο κάτω κάτω οι παππούδες μας έχυσαν αίμα για να ζούμε εμείς ελεύθεροι, και εμείς πως τους ανταμοίβουμε; βρίζοντας τους ίδιους τόπους που εκείνοι έχυσαν αίμα για να μείνουν ελεύθεροι;;;

ΔΕΝ ήμουν στο καραϊσκάκι, και ΔΕΝ είδα τον αγώνα, αλλά δυστυχώς δεν είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά, και δυστυχώς δε θα είναι η τελευταία...

συγνώμη αδέρφια. δεν είμαστε όλοι οι γαύροι μ@λ@κες. είμαστε ακόμα μερικοί που το βλέπουμε σαν παιχνίδι, και μας αρέσει να κάνουμε χαβαλέ το επόμενο πρωί. όχι να προσβάλλουμε τα αδέρφια μας...

:_thumbsup: :_thumbsup: :_rock-on: :_rock-on: Με τη μόνη διαφορά ότι ενώ είμαι ολυμπιακός, όχι φανατικό δε με λες, αλλά ούτε καν τουρίστα. Το ματς δε το είδα. Όμως έτσι που τα βλέπω τα πράγματα, το κόβω να σπουδάζω διαιτητής.. Είτε απ'τον έναν, είτε απ'τον άλλον, μια χαρά λεφτά βγάζουν!!..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΚομα ποναει ο λαιμος μου απο εχτες. Ειπα το φιλαρακι μου να παει να παρει εισητηρια για το ματς της Κυριακης. Θα γινει χαμος, το γηπεδο θα ειναι καζανι που βραζει.

Τετοια κανουνε εδω περα και μετα πανε στην ευρωπη καμαρωτοι και οραιοι και φευγουν με κατεβασμενα παντελονια και ανοιχτες τρυπες....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κατι ακουσα οτι επεσε ξυλο πριν αρχισει ο αγωνας εκει που καθοταν ο ζαγορακης στους επισημους,ειναι αληθεια?

δειρανε λεει καποιον συνοδο του παοκ!!!!

μαγκες εγω ειμαι ΑΕΚ

αυτο που ειδα εχθες, αντικιμενικα ηταν περα για περα κατα του ποδοσφαιρου!!!

εκει που θα σταθω ειναι στην ανατροπη του μπακαγιοκο απο τον παπαπδοπουλο(καθαρη κοκκινη και φαουλ)τελος!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ είχα προβλέψει, ότι θα περάσουν στους 4 ΑΕΚ, Τρίπολη, Πανσερραικός, ΠΑΟΚ. Γαμώ το.... Πάλι καλά που δεν ασχολούμε με Greek football :P Ρε μην ξανα ασχοληθέιται. Μην ξαναπάτε στο γήπεδο. Αφου δεν αξίζουν μία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάγκες αυτό είναι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Όσο κι αν ελπίζουμε πως κάποτε κάτι θα αλλάξει, πλανιόμαστε κτλ

Η ομ΄δα του Δημοσίου θα πάρει και φέτος το νταμπλ και το Φθινόπωρο θα βγει να μας εκπροσωπήσει στην Ευρώπη ως αδιαφιλονίκητος πολυπρωταθλητής και μακράν η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.... αρκεί βέβαια να τύχει καμιάς καλής κλήρωσης στα προκριματικά. Όχι σαν φέτος που του πήγε τρελή γκαντεμιά και του έτυχε το μεγαθήριο η Ανόρθωση!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το παιχνιδι δεν το ειδα αλλα απο τα γραφομενα καταλαβαινω τι εγινε...εγω προσωπικα δεν θελω η ομαδα μου να κερδιζει με αυτον τον τροπο γιατι θεωρω οτι δεν το χρειαζεται.διαβασα οτι εμεινε με 9 παιχτες ο ΠΑΟΚ και οτι εγιναν αρκετα φαουλ αξια κοκκινης καρτας που δεν δοθηκε κατα του ολυμπιακου.για εμενα η πορεια του ολυμπιακου για φετος τελειωσε μετα τα παιχνιδια της Sen Etien.η ομαδα που υποστηριζω θελω να ειναι δυναμη σε ολα τα παιχνιδια.αν ειχε ικανοποιησει τον προεδρο του στην ευρωπη ο ολυμπιακος ισως και η αντιμετωπιση του ΠΑΟΚ εχθες απο τους διαιτητες, να ηταν διαφορετικη.γμσε τα!!! :angry:

και οσοι υποστηριζουν οτι τον Ντιογο θα τον κανουμε εναν ακομα Καστιγιο,Τζιοβανι εχουν απολυτο δικιο...και τετοιους παιχτες ,οση μπαλα και να ξερουν, εγω δεν τους θελω στην ομαδα. :mellow:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλημέρα και απο εμένα... το ματς το είδα μόνο στην παράταση... πραγματικά θαύμασα τους παίκτες του ΠΑΟΚ που ενώ και με 9 παίκτες απο τα μισά του 2ου αν κατάλαβα καλά παίζανε ότι μπορούσανε κόντρα βέβαια σε μια επερχόμενη ήττα την οποία και βλέπανε... ούτε παοκ είμαι ούτε ολυμπιακός και τις φάσεις μετά το ματς δεν τις είδα γιατί θα νευρίαζα περισσότερο βραδυάτικα και δεν είχα καμία όρεξη. Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΤΣΙ. ΝΤΡΟΠΗ. αυτά καλό είναι να τα βλέπουν και να βάζουν μυαλό όλοι όσοι επιμένουν να πηγαίνουν ακόμα γήπεδο και να πετάνε λεφτά σε αυτούς τους αλήτες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στις 23 Νοεμβρίου ο Κουκουλεκίδης σφύριζε στην Τούμπα στον αγώνα με ΠΑΟΚ - ΑΕΛ. Τότε η ΑΕΛ σφάχτηκε στο γόνατο και ο διαιτητής άφησε ατιμώτητα πολλά όπως καρατιές του Μπακαγιόκο κεφαλιές του Ιβιτς και κάθε λογής ψευτοτσαμπουκάδες που γίνονται στην έδρα του Πάοκ. Τότε όμως από σας δεν είδα την ίδια ευαισθησία και κανέις δεν είχε γράψει ντροπή ..Η ντροπή μάλλον είναι σαν την διαιτησία στην Ελλάδα .μονόπλευρη ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

dikefalosvorab.jpg

exedrab.jpg

fila8losb.jpg

goalnewsbt.jpg

orab.jpg

scoreb.jpg

sportdayb.jpg

Η ντροπή φίλε acc, δεν είναι όταν συμβαίνουν αδικίες σε 1 ή 2 ματς εις βάρος των αδυνάτων μέσα σε ολόκληρο το πρωτάθλημα. Ντροπή είναι όταν δεν συμβαίνουν αυτές σε 1 ή 2 ματς σε ολόκληρο το πρωτάθλημα. Με πιάΝεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η Αεκ ( η οποία κακώς βρίσκεται στους 4 του Κυπέλλου ) που έχει ευνοηθεί σε τέσσερα -πέντε παιχνίδια που μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό σε ποιά κατηγορία ανήκει ??

Της ντροπής ή την άλλη ???

Τροποποιήθηκε από τον acc

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Η ντροπή μάλλον είναι σαν την διαιτησία στην Ελλάδα .μονόπλευρη ..

+650

Όσο βρίζετε και ντρέπεστε για τον Ποδόσφαιρο του Κόκκαλή και του Ολυμπιακού, δίνετε πάτημα να υπάρξουν νέοι Κοκκαλαίοι, Βαρδυνογιάννηδες κλπ.

Αλήθεια περιμένατε κάτι άλλο να γίνει χθες?????

Υ.Γ.: Έφτασα σο σημείο να παρακαλάω να βάλει γκολ ο ΠΑΟΚ στην τελευταία φάση στο Καραϊσκάκη.... ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!! -_- -_- -_-

Τροποποιήθηκε από τον panosxlv650

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aντί να κοιτάς την ομάδα σου ασχολείσαι με τις όποιες ευννοήσεις των άλλων. Έτσι δεν θα καταλάβεις ποτέ πόσο έχει καταστρέψει ο Ολυμπιακός το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Ότι ευνοείται η ΑΕΚ σε κάποια ματς κι αυτή, είναι δεδομένο. Σε κάποια όμως, και συνήθως δεν είναι ούτε τελικοί κυπέλου, ούτε για να περάσει στην επόμενη φάση, αλλά ούτε για να πάρει το πρωτάθλημα.

Για θυμήσουν πόοοοοοσες φορές έχει ευνοηθεί ο Ολυμπιακός για να κάνει πράξη όλα αυτά!

Πέρσι θα έπρεπε να ντρέπεστε που κάνατε και ένσταση για να μην χάσετε τους βαθμούς από την Καλαμαρίτσα που ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ στον αγώνα. Κι έμελλε αυτοί οι 3 βαθμοί που πήρατε στα χαρτιά και στα δικαστήρια, να σας δώσουν και πάλι (όλως τυχαίως βέβαια) το πρωτάθλημα.

Γι' αυτό χαίρομαι που είμαι ΑΕΚ. Γιατί ξέρω πως όταν πάρω κάτι το αξίζω...δεν μου το χαρίζουν. Το κακό όμως είναι πως και να το αξίζεις τις περισσότερες φορές δεν σου το δίνουν. Το δίνουν σε άλλους :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα