Jump to content
Sign in to follow this  
Γιώργος-7-

Daytona sprinter 50cc

Recommended Posts

Οποιος είναι άνω των 80 κιλών και άνω των 18 χρονών προτείνω να μην πάρει σε καμία περίπτωση Daytona Sprinter 50. Τώρα εσύ που είσαι 100 κιλά τι να σου πω...θα σ βγαλει την παναγία λίγο...Εγώ είμαι 75 και με ζορίζει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Θελω να κανω μια ερωτηση η οποια μπορει να ειναι γελεια αλλα ειμαι αρχαριος και πρεπει να μαθω :sweatdrop:

Στην καινουρια μου παπια στα 50 κυβικα,ο μαστορας που μου πουλησε το παπακι μου ειπε οτι υπαρχει ενας κοφτης στις στροφεσ και ενας στον μοχλο του γκαζιου που σου εδινε ελαχιστο ελενχο...οταν ανεβηκε στην παπια να την δοκιμασει καταλαβε οτι το μηχανακι ηταν επικυνδηνα αργο,αποφασησε να μου βγαλει τον κοφτη στο γκαζι και να αφησει μονο αυτον στις στροφες,η ερωτηση μου εινα η εξης

1)καποιες φορες οταν εχω ακομα και πρωτη και δοσω αποτομα γκαζι το μηχανακι κανει σαν να μπουκωνει και σβηνει...

2)το ιδιο το εχω παρατηρησει καθως ειμαι με 2-3 και δοσω παλι αποτομα γκαζι....εκει απλα μπουκωνει,δεν εχει τυχει να σβησει ποτε γιατι παντα προλαβενω να κλεισω το γκαζι

γενικα σβηνει ο κινητηρας ακομα και οταν τον πρωτοβαζω μπρος,αυτο βεβεα οφειλετε στο οτι δεν ειναι ζεστος,οταν ειναι ζεστος δεν το κανει,αλλα γιατι οταν το ζοριζω λιγο παραπανω σβηνει?Οι κοφτες φταινε?η δουλια του κοφτη ειναι να σβηνει το μοτερ οταν ζοριζετε???

Μια απαντηση παρακαλω,ευχαριστω οσους κανανε τον κοπο να διαβασουνε το ποστ μου,δωστε φωτα στον αρχαριο :uglystupid2: :uglystupid2:

Φίλε μου το συγκεκριμένο πρόβλημα δέν είναι τελικά μπούκωμα. Επιδή αγώρασα κι εγώ το ίδιο μηχανάκι και είχα το ίδιο πρόβλημα, είναι έλειψη μείγματος λόγο μικρών θυρίδων στην κεφαλή. Εγώ το πήγα σε έναν μάστορα που φτιάχνει Daytona και ο οποίος ήξερε το πρόβλημα που έχουν τα συγκεκριμένα μηχανάκια. Μου έκανε θυρίδωμα, του πήγα και ένα εμβολοχυτώνιο 72άρι και ένα καρμπυλατέρ (μιας που λύθηκε η κεφαλή το έκανα 72άρι) και έλυσα το πρόβλημα. Μιλάω πάντα για το DY-50

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα επιδη μου τα εχουν κανει πλανητες τα μπατσακια και μια μερα θα σφαξω κανεναν

ξερει κανεις αν μπαινουν οι μαμα εξατμισεις στο σπριντερ απο αλλα μηχανακια οπως astrea,supra και τετια?

γιατι του σπριντερ την μαμα δν την βρησκω αν υπαρχει καπιος απο δω που την εχει ας μου στηλει ενα μηνυμα.

ΤΗΧ

Τροποποιήθηκε από τον djade

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το πειρα μεταχιρισμενο και δεν την ειχε την μαμησια.

θελω να βαλω την μαμα να ξεμπερδευω γιατι οι τυποι ειναι ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ.

και σιγαστηρα να βαλω παλη φασαρια θα λενε οτι κανει.

απο αστρεα η συπρα μπαινουν?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο supra πρεπει να μπενει δεν ειμαι σιγουρος.

Τι εξατμιση εχεις τωρα?

Motosport? Αν βαλεις σιγαστηρα δεν θα εχεις προβλημα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μια level εχω αυτη εδω

http://www.stelpet.gr/level-supra.html

κανει πολυ βαβουρα και επιδη ειναι και 50αρι αν παω να ανεβω μια ανηφορα με ακουνε μεχρη τον πειραια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δες στο stelpet νομιζω εχει σιγαστηρα για τη level.

Αλλα εμενα που εχω και motosport δεν με εχουν πει τιποτα απλα μεσα στη πολη δε κανω φασαρια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γειά σας παιδιά..σε 3 με 4 μήνες γίνομαι 16 και σκέφτομαι για το sprinter 50cc(μεταχειρισμένο) οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: 1) να του βάλω εξάτμιση protech?

2)επειδή δεν θέλω να το πειράξω για τον λόγο ότι στην περιοχή μου σε και γωνιά υπάρχουν και μπάτσοι, υπάρχει κανένας φυσικός τρόπος για την βελτίωση

του? δηλαδή αν του άλλαζα γρανάζια θα αυξανόταν λίγο οι τελική?? η τι άλλο μπορώ να κάνω αλλά να μην ανεβαίνουν τα κυβικά??

3)το κιτ που το κάνει 75cc το καταλαβαίνουν?

ευχαριστώ και ελπίζω να μου απαντήσετε γιατί το βλέπω κάπως ξεχασμένο το φόρουμ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σας παιδία είμαι καινούριος στο forum θα ήθελα να την βοήθεια σας μόλις έβγαλα δίπλωμα για 50αρι και ψάχνω ένα παπί να πάρω.Τι θα μου προτείνατε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έκλεισα και εγώ τα 16 και θα πάω και εγώ "μάλλον" για το Daytona το Sprinter,πιθανότατα μεταχειρισμένο,λοιπόν οι ερωτήσεις μου είναι οι έξης:

1) Μπαίνει Protech Oval/Trioval στο Daytona?

2) Το kit το 72 αξίζει να το βάλω?

3) Αξίζει να αλλάξω τα πλαστικά του με μερικά από Modenas Dynamik?

4) Μπορώ να βάλω φημέ φανάρι μπροστά? Αν ναι,θα μου μειώσει την δύναμη του φως?θα έχω κάποιο πρόβλημα με μπάτσους κτλπ?

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων,Χρήστος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν έχω να πω καλά λόγια για αυτό το παπί ιδικά για το 50αρι .. δεν τραβάνε, δεν στρίβουνε, δεν φρεναρουνε, είναι κουραστικά είναι αβολεφτα είναι χάλια και πρώτα απολα είναι κινέζικα μακριά από κινέζικα ....

ρε φιλος, κανε μας τη χαρη. πες κι ενα γεια. Αυτη η νεα γενια για μπατσες ειστε ολα.

χαχαχαχααχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έκλεισα και εγώ τα 16 και θα πάω και εγώ "μάλλον" για το Daytona το Sprinter,πιθανότατα μεταχειρισμένο,λοιπόν οι ερωτήσεις μου είναι οι έξης:

1) Μπαίνει Protech Oval/Trioval στο Daytona?

2) Το kit το 72 αξίζει να το βάλω?

3) Αξίζει να αλλάξω τα πλαστικά του με μερικά από Modenas Dynamik?

4) Μπορώ να βάλω φημέ φανάρι μπροστά? Αν ναι,θα μου μειώσει την δύναμη του φως?θα έχω κάποιο πρόβλημα με μπάτσους κτλπ?

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων,Χρήστος.

Πολλά έξοδα για ένα 50αρι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σας κατα αρχην ειμαι καινουργιος και ενδιαφερομε και εγω πολυ για το daytona sprinter 50cc......αλλα επειδη ειμαι πολυ ασχετος τι ενοειτε οτι τριζει το πλαστικο???δλδ???οταν πιανεισ το λιγοτερο 50km/h βγαζει περιεργουσ ηχους???τι ενοουν μερικοι λεγοντας να το αφισουν μαμισιο????λενε καποιοι που ειναι να παρουν το sprinter καινουριο κατι για στωσιμο στα πρωτα 1000χιλιομ. τι ενοουνε??ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα επιδη μου τα εχουν κανει πλανητες τα μπατσακια και μια μερα θα σφαξω κανεναν

ξερει κανεις αν μπαινουν οι μαμα εξατμισεις στο σπριντερ απο αλλα μηχανακια οπως astrea,supra και τετια?

γιατι του σπριντερ την μαμα δν την βρησκω αν υπαρχει καπιος απο δω που την εχει ας μου στηλει ενα μηνυμα.

ΤΗΧ

γιατι δε ψαχνεις στις αγγελιες για μεταχειρισμενα sprinter;

πολλες φορες στα πειραγμενα λενε ''δινεται και η μανισια εξατμιση''

παρε τηλ κ ζητα μονο αυτην.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι δεν το εχω απλα ρωταω γιατι σε λιγο καιρο θα γινω 16 και θελω να αγορασω ενα 50αρι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα