Speed 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2009 Καλημέρα σε όλους. Από την στιγμή που δεν με έπιανε ύπνος, και γυρίζω από Forum σε Forum,είπα να βάλω την υπογραφή μου και εδώ. Θα μου πάρει λόγο καιρό να μάθω την λειτουργία του, αλλά θα τα καταφέρω κάποια στιγμή. Είμαι από Θεσσαλονίκη, και κάτοχος ενός Xmax 250. Αν πάνε όλα καλά, από τον ερχόμενο μήνα θα είμαι κάτοχος Tmax 500. Είμαι fun των scooters και είμαι και μέλος του Scooter Club Hellas. Ελπίζω να μπορώ να συζητάω και με εσάς μέσα από το Forum, και ίσως κάποια στιγμή να γνωρίσω και μερικούς από εσάς. Καλά να περνάτε, και όρθιοι πάντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Eichman 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2009 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnny 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2009 Καλως μας ηρθες φιλε απο Σαλονικα κ ναχεις μπολικα χιλιομετρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2009 καλώς ήρθες στην παρέα μας φίλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2009 Καλώς όρισες φίλε, τα λέμε. Στην παρέα και τις εκδρομές έχουμε και σουτεράδες (που απο κόρνα τουλάχιστον μας έχουν, χαλλλλαρά)..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CBF_1000 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2009 Καλώς ήρθες !! Καλά ποσταρίσματα... ...καλά,πολλά & ασφαλή χλμ. !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2009 Καλώστον! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
oroumpe 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2009 Welcome :D Πάντα όρθιος και καλά ποσταρίσματα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewts 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2009 Καλως ηλθες και καλα να περνας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2009 Καλως ηρθες. Καλα να περναμε. Την κατηγορια Συναντησεις αν θες να γνωρισεις καποιους απο μας να την τσεκαρεις τακτικα γιατι καθε Πεμπτη........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες