zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 ενας τροπος για καλιμπραρισμα ας πουμε ειναι οταν βλεπετε κατι πινακιδες στις εθνικες οδους που γραφουν τα χιλιομετρα τοτε να πατατε μηδενισμο χιλιομετρητη και μεχρι την επομενη πινακιδα να βλεπετε την ενδειξη του χιλιομετρητη σας. πιστευω να καταλαβατε. Ή με αυτό το τρόπο, ή με GPS. Σε κάθε περίπτωση, μην κάνετε το καλιμπράρισμα για μικρή απόσταση (πχ ανάμεσα σε 2 διαδοχικούς χιλιομετροδείκτες στην ΑΟ) αλλά όσο το δυνατόν μεγάλη, για να ελαχιστοποιήσετε το σφάλμα μέτρησης. B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 ... 10.... 9.... 8.... 7.... 6.... 5.... 4.... 3.... 2.... MIA.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 ... 10.... 9.... 8.... 7.... 6.... 5.... 4.... 3.... 2.... MIA.... Ρε, αντε παενε κοιμησου, λεμεεεεε!!! :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyro 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 1ο μου ενημερωτικό εχτές :D πηρα και το γαλάζιο περιβραχιόνιο του ψάρακλα .... αιντε να τα 100στήσω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 Θελω και εγω βραχιολακι -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 Αν εχετε κοντερ ποδηλατου μπορειτε να χρησημοποιησετε αυτο παιδες ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 θα τα σπασουμε λεμε!!!! (κανα καλο site με χαρτες για σχεδιαση διαδρομης??) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyro 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 θα τα σπασουμε λεμε!!!! (κανα καλο site με χαρτες για σχεδιαση διαδρομης??) νομίζω οτι ειναι κατατοπιστικότατο το ενημερωτικό φυλλάδιο . Το βάζεις πάνω στο bagster και ακολουθείς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 Και εγω που δεν εχω bagster? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 Και εγω που δεν εχω bagster? Βάλε την Αμάντα να στο κρατάει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 Βάλε την Αμάντα να στο κρατάει Γιωργο......εδω ειμασταν περιορισμενοι απο την θαλασσα και δεν ξεφυγαμε πολυ, Φανταζεσε εκει τι εχει να γινει???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 Γιωργο......εδω ειμασταν περιορισμενοι απο την θαλασσα και δεν ξεφυγαμε πολυ, Φανταζεσε εκει τι εχει να γινει???? Το πολύ πολύ να σε ψάχνουν σε καμία Ξάνθη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 νομίζω οτι ειναι κατατοπιστικότατο το ενημερωτικό φυλλάδιο . Το βάζεις πάνω στο bagster και ακολουθείς. +1 αλλά το gps καλό είναι σαν επιβεβαίωση , αν καταφέρω μέχρι τότε να βάλω παροχή ρεύματος ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 Το πολύ πολύ να σε ψάχνουν σε καμία Ξάνθη Παιδιά, όποιος χαθεί και έρθει πρός Καβάλα μεριά, κερνάω καφέ.............. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 Θα σε εχω υποψιν συνομε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 Γιωργο......εδω ειμασταν περιορισμενοι απο την θαλασσα και δεν ξεφυγαμε πολυ, Φανταζεσε εκει τι εχει να γινει???? Μπορείς να το κολλήσεις με χαρτοταινία πάνω στο ρεζερβουάρ (μέσα σε μια ζελατίνα Α4). Αν όντως έρθεις δικάβαλος, μπορείς να το κολλήσεις στη πλάτη σου και να στο διαβάζει η Αμάντα (χωρίς πλάκα!). Θα είστε πλήρωμα πιλότος-πλοηγός :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 ... 10.... 9.... 8.... 7.... 6.... 5.... 4.... 3.... 2.... MIA.... ΚΑΜΙΑ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskkk 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2009 (τροποποιήθηκε) Χάρτες, μολύβια, καφές, pc, gps.......................... 1 ημερα 2 ημερα Τροποποιήθηκε Μάιος 8 , 2009 από τον nikoskkk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2009 Δεν εχω βρει την 10η φωτο στον χαρτη μου το κερατο μου, δεν το εχει το χωριο καν...μα που το βρηκαν οι guzzαιοι;;;; Τρεις ωρες εφαγα εχθες για να ετοιμασω τους χαρτες και να διαβασω καλα το road book. Προσωπικα θα εχω μαζι με τους χαρτες και το Road book μπροστα στο tank bag και μαλλον θα το χρησιμοποιησω αρκετα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskkk 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2009 Δεν εχω βρει την 10η φωτο ΜΑΛΤΑ :) στον χαρτη μου το κερατο μου, δεν το εχει το χωριο καν...μα που το βρηκαν οι guzzαιοι;;;; Τρεις ωρες εφαγα εχθες για να ετοιμασω τους χαρτες και να διαβασω καλα το road book. Προσωπικα θα εχω μαζι με τους χαρτες και το Road book μπροστα στο tank bag και μαλλον θα το χρησιμοποιησω αρκετα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2009 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ. Σε συνεννοηση με την Τροχαια σημερα το πρωι, ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΤΕRRA VERDE. Να περασουμε δηλ ΠΑΡΑΝΟΜΑ το σπασμενο διαζωμα και να βγουμε στο απεναντι ρευμα της Κωνσταντινουπολεως και μετα στο πρωτο φαναρι αριστερα και ξανα αριστερα (δηλ κατω απ την γεφυρα της Π. Ραλλη) ωστε να συναντησουμε κατευθειαν την Π.Ραλλη. Ουσιαστικα ΔΕΝ θα κανουμε ολο τον χαζο κυκλο που περιγραφει το road book στις τουλιπες (σχεδιαγραμματα 1,2,3). Η νεωτερη αυτη εξελιξη ΔΕΝ μπορουσε να προβλεφθει, αφου η Τροχαια καθυστερουσε να δωσει απαντηση ΑΝ θα το επιτρεψει και το road book επρεπε να τυπωθει. Παρόλα αυτα ΚΑΙ αυτη η εκδοχη εχει μετρηθει (ουσιαστικα μερικες εκατονταδες μετρα ειναι η διαφορα ), αλλά γλυτωνουμε γραμμες τραινου, φαναρια Πειραιως και τζαμπα κυκλο. Στην εκκινηση θα ΞΑΝΑΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ αυτην την μικρη αλλα ΘΕΤΙΚΗ εξελιξη για μας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2009 Aπο τι ειδα ο καιρος θα ειναι καλος σε γενικες γραμμες Αραιη συννεφια και ισως καποιες ψιλοβροχες στα ορεινα, ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ για βολτα δηλαδη Με λενε Παναγιωτη και μολις τελειωσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2009 Σουπερ λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Νικο σε ευχαριστωωω Ολα ειναι ετοιμα, λιγες ωρες εμειναν, δεν εχω και αποκλιση με τον χιλιομετρητη, οποτε ολα καλα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2009 0 Days 19 Hours 1145 Minutes Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2009 0 Days 19 Hours 1145 Minutes δε τη παλευεις μια λεμε :lol: :lol: :lol: και εμεις ετσι θα κανουμε μετα απο το πρωτο 36ωρο :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες