Jump to content
ALX™

36 ΩΡΕΣ 2009

Recommended Posts

να πω καιγω τη βλακεια μου!?!?!

η αφίσα δε μ'αρέσει ................... -_- είναι τραγική .................. :/

ειδικά αμα την συγκρίνεις με την παρα πολυ όμορφη περσινή :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ωχ ωχ ωχ....

Το πιλοτικό έγινε και οι πρώτες εντυπώσεις είναι.... μαύρες για τους νέους και άμαθους. (και μην ξεχάσετε τα τσίγκινα σωβρακάκια γιατί θα είστε όλοι μέρα πάνω στη σέλα :devil: )

Οι δραμαμίνες θα είναι μια ευγενική χορηγία της EΛΜG και περιλαμβάνονται στην τιμή συμμετοχής. Θα χρειαστούν γιατί από τα ατέλειωτα δεξιά-αριστερά, στο τέλος της ημέρας θα νομίζετε ότι περάσατε με 9 μποφόρ το Αιγαίο με το Κάμιρος (που πήγαινε Πειραιά-Ρόδο :D )

Γουστάρω αντρικά 36ωρα :yahoo: κι όχι σαν αυτά του '06 και '07

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγνώμη παίδες, αλλά επειδή σήμερα είδα! τη συζήτηση για το οδοιπορικό, οι συμμετοχές έχουν κλείσει από τώρα 1 μήνα περίπου πριν;;

Και τελικά (αν ισχύει το να συμμετάσχεις) ΔΕΝ θα έχει χώμα η διαδρομή αλλά μόνο άσφαλτο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Συγνώμη παίδες, αλλά επειδή σήμερα είδα! τη συζήτηση για το οδοιπορικό, οι συμμετοχές έχουν κλείσει από τώρα 1 μήνα περίπου πριν;;

Και τελικά (αν ισχύει το να συμμετάσχεις) ΔΕΝ θα έχει χώμα η διαδρομή αλλά μόνο άσφαλτο;

Αγωνιζόμενα νιάτα! κανείς δεν ξέρει;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δε θα εχει χωμα αλλα δεν εχει και αδειες συμετοχες ισως λιστα αν ακυρωσει καποιος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγνώμη ρε παιδιά γιατί αρχίζει και γίνεται ενδιαφέρον! Τύπου κάνονμπωλ είναι ο αγώνας; γιατί πολύ κόντρα στη κόντρα πέφτει!

Δηλαδή πάμε κουβάρια, αψηφούμε φανάρια, αντίθετο ρεύμα, αστυνομία για να φτάσουμε πρώτοι στον προορισμό μας, οδηγώντας έτσι από το πρωΐ ως το βράδυ;

Αν και "λίγο" επικίνδυνο σας πάω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι ρε συ... καμιά σχέση :D

Το 36ωρο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ.

Είναι μία μεγάλη οργανωμένη βόλτα που σκοπό έχει να ευχαριστηθούν οδήγηση οι συμμετέχοντες και να χορτάσει το μάτι τους τοπία γνωστά και άγνωστα. Είναι μια βόλτα που θέλει αντοχή και στρατηγική για να τα καταφέρεις , γιατί τα χιλιόμετρα είναι πολλά και σε μικρό χρόνο.

Είναι ένα παιχνίδι. Ένα κυνήγι χαμένου θησαυρού που πρέπει να κάνεις κάποια πράγματα μέσα σε αυτή τη διαδρομή.

Δεν κερδίζει ο γρηγορότερος. Κερδίζει αυτός που θα κάνει σωστά το 36ωρο. Αυτός που θα έχει υπομονή και επιμονή για να μην φάει πόντους ποινής. Αυτός που θα πρέπει να ακολουθήσει τις απαράδεκτα αργές μέσες ωριαίες ταχύτητες που μας δίνουν από τη λέσχη. (για την ιστορία, εγώ ποτέ δεν κατάφερα να τις ακολουθήσω...βαριόμουνα :D )

Ότι λέγεται λοιπόν εδώ μέσα περί θα σε σκίσω θα σε περάσω από πάνω και τα τοιαύτα είναι απλά και μόνο πειράγματα και τίποτα άλλο.

Στην διαδρομή σεβόμαστε τον ΚΟΚ όσο τον σεβόμαστε και στα προσωπικά μας ταξίδια.

Κύριο μέλημα είναι να γυρίσουμε όλοι σπίτια μας αρτιμελείς και έτοιμοι για το επόμενο, κι όχι σακατεμένοι. Μην το βλέπετε λοιπόν σαν αγώνα, γιατί δεν είναι αγώνας. Ο καθείς πάει όπως γουστάρει στη διαδρομή. Θέλει να τρέξει, τρέχει. Θέλει να πάει αργά, πάει αργά. Θέλει να πάρει κύπελλο, πάει όπως του λένε οι Guzzαίοι :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ετσι ειναι οπως τα λεει ο ALX..ΑΛΛΑ εχει και το μελανο σημειο της η υποθεση..

Ο καθείς πάει όπως γουστάρει στη διαδρομή. Θέλει να τρέξει, τρέχει. Θέλει να πάει αργά, πάει αργά. Θέλει να πάρει κύπελλο, πάει όπως του

λένε οι Guzzαίοι

Εσυ ομως θα τρεχεις...και θα τρεχεις φετος περισσοτερο για να με φτασεις... :2funny: Η συνεχεια λοιπον διπλα ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ψηλε θα εχει χωμα;;;; :D Αν οχι το συζηταμε..

άσε τα ψόφια . . . φήμες λένε πως σε είδανε στη "μοτορόδα" να δοκιμάζεις

ElastrakFirestonePricelist2-2006_Pa.gif

:P :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για μενα πάντως αγώνας θα ειναι. ......... αγώνας ΑΝΤΟΧΗΣ με τον εαυτό μου. 1800 χλμ σε ενα Σ/Κ :rolleyes: εκ των οποίων το 80% θα είναι ορεινό κλειστό στροφιλίκι. :thumbsup: Κανα 3-4 φορές εχω κάνει 800χλμ σε μια μερα αλλα πάντα η επιστροφη ηταν 2-3 μερες αργότερα αφου ειχα ξεκουραστεί. Δεν εχω κανει ποτε 800χλμ στο καπάκι μετά απο τα 800 της προηγούμενης ημέρας. :vava:

:bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να σας κάνω μια σχετική (άσχετη) ερώτηση ορέ παίδες??? :think:

Επειδή αρχίζουμε και γέρναμε ...... :scared:

Και το 36ωρο δεν αστειεύεται .... :knuppel2:

Από πολυβιταμίνες, πολτούς βασιλικούς , κι άλλα τέτοια ανυψωτικά εδέσματα , τι γνώμη έχετε ???? :stunned:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Από πολυβιταμίνες, πολτούς βασιλικούς , κι άλλα τέτοια ανυψωτικά εδέσματα , τι γνώμη έχετε ???? :stunned:

:blink: :blink:

γυμναστήριο χρειάζεσαι περισσότερο απ' όλα :_zeppelin:

πριν απο κανα μηνα έκανα μια μακρινή (650 χλμ) και επειδή δεν κάθομαι και ποτε ήσυχος στην σέλα στις στροφές με έπιασε κράμπα στον αριστερό τετρακέφαλο την ώρα ήμουν έτοιμος να πλαγιάσω την μηχανή :frusty: φταίει βέβαια και το γεγονός οτι τα τελευταία χρόνια είμαι βιδωμένος λόγω δουλειάς μπροστά σε ενα pc κανα 10ωρο την ημέρα :ranting:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:blink: :blink:

γυμναστήριο χρειάζεσαι περισσότερο απ' όλα :_zeppelin:

πριν απο κανα μηνα έκανα μια μακρινή (650 χλμ) και επειδή δεν κάθομαι και ποτε ήσυχος στην σέλα στις στροφές με έπιασε κράμπα στον αριστερό τετρακέφαλο την ώρα ήμουν έτοιμος να πλαγιάσω την μηχανή :frusty: φταίει βέβαια και το γεγονός οτι τα τελευταία χρόνια είμαι βιδωμένος λόγω δουλειάς μπροστά σε ενα pc κανα 10ωρο την ημέρα :ranting:

Προβλήματα καμιά φορά με κράμπες έχω κι εγώ στον δεξί τετρακέφαλο συνήθως, λές;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι είναι αυτά που λες, θα μας ακούσει ο μικρός και θα αρχίσει τις γκρίνιες!! :whip:

Απλά δεν θα κάνουμε πολλές στάσεις όπως πέρσι και δεν θα καταλάβεις κούραση ,ούτε θα έχεις φέτος μπροστά σου κουλούς……………. :scooter:

Όσο για τα αναβολικά μόλις πάρουμε εκκίνηση δεν θα σε πιάνουμε από τη στερήσει που έχεις φάει (2 μηνών κόρη)!! :baby:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ θα έλεγα να μην δοκιμάσει κανείς για πρώτη φορά κάτι στο 36ώρο.

Επίσης - για όσους δεν ξέρουν - το 0300 στα california sessions που οργανώνει μοιράζει

• μήλα
  • αλμυρά πατατάκια
  • μπανάνες
  • γλυκά μπισκότα

Σίγουρα τα παραπάνω δεν είναι τυχαία.

Το βασικότερο είναι το νερό και .... ανάλογα με την πείνα σου να τρως όσο γίνεται μετρημένα. Μια εύκολη ιδέα είναι οι ενεργειακές μπάρες δημητριακών. Η ποικιλία είναι θεμιτή βεβαίως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνώ με τα της διατροφής ... :thumbsup1:

Όσο για τη γυμναστική , πήρα και ποδήλατο , το έχω στη βεράντα το κοιτάω κάθε μέρα πίνοντας τον πρωινό καφέ μου, αλλά τα σωσίβια δε μου φεύγουν .... :crazy:

Η άσκηση πάντος είναι το καλύτερο (όπως λέγανε και οι αρχαίοι ) αρκεί να βρεις και το χρόνο

ΜΕΣΑ...... Ψηλέ μπέκα ομπρός ν μου σιάχνεις τη διάθεση! :biker8zj::thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αδερφέ η νυχτερινή φωτό είναι...

1. Καρύταινα ...... :mB_kalo_e:

2. Μεθώνη

3. Ακροκόρινθος

Το κοτσάρανε και οι γκουζεοι .... και έφαγα τα λισακά μου όλο το πρωί να το βρω .... :ranting:

Η πρώτη φωτό της δεύτερης μέρας!!!

Τροποποιήθηκε από τον PANAHSKKK

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι ορέ το έψαχνα, δε το ήξερα ... και βρήκα μια παρόμοια φωτό!!! :blush:

Πάντος το θυμάσαι το περσινό Ολυμπία, Κρέστενα, Καρύταινα, .... :dribble:

Ξεχάστε τις μέσες ωριαίες ..... :devil:

Το κακό είναι ότι θα έχουμε τον πρωινό ήλιο μες τη μούρη !!!

Το νου σας!!!!!!!!!!

Τροποποιήθηκε από τον PANAHSKKK

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Οχι ορέ το έψαχνα, δε το ήξερα ... και βρήκα μια παρόμοια φωτό!!! :blush:

A καλά...συγνώμη τότε :D

Πάντος το θυμάσαι το περσινό Ολυμπία, Κρέστενα, Καρύταινα, .... :dribble:

Ξεχάστε τις μέσες ωριαίες ..... :devil:

To θυμάμαι πως δεν το θυμάμαι.... άλλοι πρέπει να τα βλέπουν αυτά... κάτι 36ωροι νέοπες που νομίζουν ότι θα τερματίσουν μέρα :rolleyes:

Το κακό είναι ότι θα έχουμε τον πρωινό ήλιο μες τη μούρη !!!

Την νου σας!!!!!!!!!!

Γι' αυτό έχω τη Dark ζελατίνα B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα