Jump to content
Sign in to follow this  
adnis

εσύ πως βρίσκεις το δρόμο σου;;;

Recommended Posts

Ειναι οντως καλοι οι νεοι χαρτες; Τι ημερομηνιας ειναι;

Το λεω γιατι οταν εβαλα το iGO 8 δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος απο τους χαρτες αλλα και απο το νεο design του προγραμματος και γυρισα στο καταπληκτικο 6. Το 8 ειναι πιο εντυπωσιακο αλλα απο ουσια με ειχε αφησει προβληματισμενο....

(πχ δεν μπορεις να κλικαρεις πανω σε καποιο POI και να σου δειξει τις πληροφοριες του οπως εκανες με το 6...)

Αν οι χαρτες παντως εφτιαξαν θα το δοκιμασω παλι! ;)

ΥΓ. Destinator sucks! :mB_faskelo::pinch:

o χάρτης ειναι 2008.07 και μεχρι τώρα που σε ότι τον εχω χρειαστεί είναι μια χαρά...

Για τυχόν μικρο-προβλήματα σε τπτ περιεργα μερη κλπ δεν γνωρίζω.

Παντως από ταχύτητα προγραμματος, το iGO 8 ειναι μακραν καλυτερο του Dest

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ρωτώντας πας στη Πόλη!

Σκέφτομαι το ΤΙΒΟ Α4050 ή το Garmin Zumo 550 μιας και είναι άθραυστα και αδιάβροχα.

Ξέρει κανείς τίποτα γι'αυτά?

Το Garmin (Autodrive) παίρνει όντως τους χάρτες της ΑΝΑΒΑΣΙΣ?

Πόσο κάνουν οι βάσεις γι'αυτά?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω σαν συσκευη το Mio168i...Δεν θελω κατι περισσοετρο εφοσον και μεγαλη οθονη εχει και ευδιακριτη...Εχω εγκαταστησει το Destinator 6.0 και τους χαρτες Αναβασης για χωμα οπότε κομπλε...Πλοηγηση και σε ασφαλτο και σε χωμα ΤΕΛΕΙΑ!!!Βεβαια παντα οταν ξεκιναω ενα ταξιδι με αγνωστο προορισμο εχω μαζι και χαρτη παραδοσιακο αλλά ΜΟΝΟ Αναβασης,που και δεν σκιζονται και λεπτομερεστατοι ειναι..Ξερω γω...τα GPS μηχανηματα ειναι,αν φανε κανα κολλημα να μη ψαχνομαστε...Σιγουρα για αυτονομια χρειαζεται και πριζα 12V και μαλιστα την εχω δίπλα το τιμονι για να μην πεταγονται καλωδια σε κινηση...

Μοναδικο "θεμα" ειναι οτι η συσκευη,το Mio,δεν ειναι αδιαβροχο(ως PDA).Οπότε αν το αλλαζα θα ηταν ΜΟΝΟ για να παρω καποιο χωρις θηκες και συναφη για νερο...ενα αδιαβροχο!Ε,αν παω για αλλαγη θα κοιταξω να παρω ενα με κουμπια για χρηση σε μοτο,οσο πιο ευκολο στη χρηση...Ειδωμεν.Προσωρινα με καλυπτει(υπερκαλυπτει) ο συνδιασμος που εχω...

Mio 168i+Dest 6.0+Garmin Anavasi 08+Χαρτης Αναβαση(παραδοσιακος)+θηκη αδιαβροχη+πριζα 12V :)

post-488-1231403629_thumb.jpg

Ναι...ναι...ναι! :)

Τροποποιήθηκε από τον mAthosalas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πάντως για τα pda που έχουν πρόβλημα αδιαβοχοποίησης, υπάρχει και αυτό. λίγο τσιμπημένο σε τιμή, αλλά μου φαίνεται δυνατό για σκληρή χρήση...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω βρει Garmin Zumo 550 από Αγγλία στο e-bay με 400Ευρώ.

Υποτίθεται πως έχει χάρτες όλης της Ευρώπης (City Navigator NT). Μήπως πρέπει να βάλω τους χάρτες της Autodrive Hellas ή αυτούς από Anavasis ή και τους 2? πάνε κανα 150Ευρώ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ρωτώντας πας στη Πόλη!

Σκέφτομαι το ΤΙΒΟ Α4050 ή το Garmin Zumo 550 μιας και είναι άθραυστα και αδιάβροχα.

Ξέρει κανείς τίποτα γι'αυτά?

Πόσο κάνουν οι βάσεις γι'αυτά?

Καλημέρα φίλε και καλές διαδρομές.

Το έχω ψάξει λίγο το θέμα, είναι πολύ καλά και τα δύο. :_thumbsup:

Περισσότερα στο Γιώργο http://www.moto-accessories.gr που λόγω εξυπηρέτησης συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Θα έχεις εξειδικευμένη βοήθεια εκεί σε πολλά θέματα και όποια απορία.

Φιλικά Χρήστος :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όσο για το zumo 550 για διάβασε τι λέει ο black hawk στο σχόλιο no6 εδώ με αποθάρρυνε λιγάκι γιατί το σκεφτόμουν και εγώ να πουλήσω το mio P550 και να πάω στο zumo...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Για ΤΙΒΟ Α4050 πόσο έχει η βάση στήριξης?

Ξέρει κανείς γιατί ψάχνω και δε βρίσκω!

Κανένας Dartagnan?

Καλημέρα φίλε και καλές διαδρομές.

http://www.moto-accessories.gr

Απευθύνσου στο Γιώργο για ότι θέλεις και θα με θυμηθείς.

Φιλικά Χρήστος :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω το MLS 4800 Destinator 7.0 το οποίο ήταν εγκατεστημένο στο αυτοκίνητο και με διάφορες πατέντες και αδιάβροχη θήκη το έχω στη μηχανή τώρα.

Είναι σχετικά καλό αν και καμιά φορά αργεί λίγο και μπερδεύεσαι με αποτέλεσμα να κάνεις ένα έξτρα κύκλο του τετραγώνου.

Τα καλύτερα πάντως κατά την ταπεινή γνώμη μου είναι τα αδιάβροχα Tibo που είναι και της ίδιας εταιρίας.

Το μόνο πρόβλημα με όλους τους πλοηγούς μοτοσυκλέτας πάντως είναι ότι πρέπει να το κατεβάσεις σε κάθε στάση.

Προσπαθώ τώρα τελευταία να κατασκευάσω μία κάπως αντικλεπτική βάση ( να δυσκολεύει μικρο κλέφτες σε σύντομες στάσεις ) στην οποία θα χρειαστώ και την γνώμη σας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο χαρτης ειναι αναντικαταστατος! σε συνδυασμο με ενα καλο GPS! :_thumbsup:

GPS λοιπον (destinator στην Ελλαδα, αλλα ΟΧΙ! Ευρωπη!) μαζι με το χαρτη στο tank bag! :winking:

Πολυ σωστος.Χρειαζονται και τα ^_^ δυο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω το Zumo περίπου ενα χρόνο και το εχω ταξιδέψει και Ελλάδα και εξωτερικό.Το μηχάνημα είναι(κατά τη γνώμη μου)οτι καλύτερο για μοτοσυκλέτα από θέμα κατασκευής.Το λέω γιατί το δικό μου έχει χορτάσει βροχή-κρύο.Εξάλλου και στην παρέα μου οι περισσότεροι(3) πήραν από ένα και ειναι καταευχαριστημενοι.

Τροποποιήθηκε από τον MHTSORODAS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Έχω βρει Garmin Zumo 550 από Αγγλία στο e-bay με 400Ευρώ.

Υποτίθεται πως έχει χάρτες όλης της Ευρώπης (City Navigator NT). Μήπως πρέπει να βάλω τους χάρτες της Autodrive Hellas ή αυτούς από ή και τους 2? πάνε κανα 150Ευρώ?

Μπορω να σε βοηθησω για το θεμα των χαρτων και της Anavasis και της Autodrive Hellas.Πριν αγορασεις καποιον απο τους δυο ριξε μου ενα π.μ.

Τροποποιήθηκε από τον MHTSORODAS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Έχω το MLS 4800 Destinator 7.0 το οποίο ήταν εγκατεστημένο στο αυτοκίνητο και με διάφορες πατέντες και αδιάβροχη θήκη το έχω στη μηχανή τώρα.

Είναι σχετικά καλό αν και καμιά φορά αργεί λίγο και μπερδεύεσαι με αποτέλεσμα να κάνεις ένα έξτρα κύκλο του τετραγώνου.

Τα καλύτερα πάντως κατά την ταπεινή γνώμη μου είναι τα αδιάβροχα Tibo που είναι και της ίδιας εταιρίας.

Το μόνο πρόβλημα με όλους τους πλοηγούς μοτοσυκλέτας πάντως είναι ότι πρέπει να το κατεβάσεις σε κάθε στάση.

Προσπαθώ τώρα τελευταία να κατασκευάσω μία κάπως αντικλεπτική βάση ( να δυσκολεύει μικρο κλέφτες σε σύντομες στάσεις ) στην οποία θα χρειαστώ και την γνώμη σας.

αν ξερεις να χρησιμοποιεις ηλεκτροκολιση πηγενε αγορασε ενα κοματι λαμαρινα και κοψετο σε κοματια ετσι ωτσε να φτιαξεις ενα "κουτακι" που θα βαζεις μεσα το mls εκει πλεον οχι να το κλεψουν δεν θα μπορουν αλλα ουτε να το δουν !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
αν ξερεις να χρησιμοποιεις ηλεκτροκολιση πηγενε αγορασε ενα κοματι λαμαρινα και κοψετο σε κοματια ετσι ωτσε να φτιαξεις ενα "κουτακι" που θα βαζεις μεσα το mls εκει πλεον οχι να το κλεψουν δεν θα μπορουν αλλα ουτε να το δουν !

ο ίδιος θα το βλέπει;; :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν σας αρέσει λιγάκι η περιπέτεια... http://www.garmin.gr/components/com_virtue...1c052342ba5.jpg

Το παίρνεις μαζί σου, το βάζεις στο μηχανάκι (βάση 15 εβρά) με τοπογραφικούς και όχι μόνο χάρτες. Μπαταρίες 2ΧΑΑ αυτονομία ως 16 ώρες κλπ...

Δεν έχει μεγάλη οθόνη μα νομίζω πως αν το gps το θέλεις συμβουλευτικά είναι ότι πρέπει. Χάρτες που του έχω φορτώσει: Europe 2009 Hellas Autodrive, Anavasi, και Τουρκια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα