adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2009 Έχοντας διαβάσει αυτό το θέμα, εύλογα μου δημιουργήθηκε η απορία, ποιο είναι τελικά το πιο «τίμιο» σύστημα πλοήγησης… Εξηγούμαι: έχω το mio p550 και δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του. Λόγω της φύσης της μηχανής (ss) είναι αρκετά δύσκολο (έως ακατόρθωτο) να τραβήξω πρίζα, καθʼότι τα πράγματα είναι πολύ στριμωγμένα. Το ερώτημα είναι λοιπόν: τι συστήματα πλοήγησης έχετε και πόση είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους; Είστε ικανοποιημένοι με αυτό που έχετε, ή θα αγοράζατε κάποιο άλλο και γιατί;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Eichman 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2009 Ενα Mio P 360 έχω με Destinator και είναι πολύ καλό.Εχει 4 ώρες αυτονομία περίπου.Επίσης μιας που είναι PDA έχω περασμένους τους χάρτες μου σε JPEG αρχεία υψηλής ανάλυσης και τους βλέπω ανα πάσα στιγμή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2009 Δες μια και εδω για το θεμα του 550, εγω παρηγγειλα ηδη. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2009 Εχω το Mio 550 και εχω τραβήξει μπρίζα 12v στο τιμόνι οπότε το θέμα μπαταρίας το ξεπέρασα. Προσφάτως ξεπέρασα και το θέμα του προγραμματος πλοήγησης αφου επιτέλους βγηκαν αξιοπρεπείς χαρτες για το iGO8 και το εγκατεστησα...οπότε bye bye Destinator με την αργοπορία σου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Eichman 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2009 Εχω το Mio 550 και εχω τραβήξει μπρίζα 12v στο τιμόνι οπότε το θέμα μπαταρίας το ξεπέρασα. Προσφάτως ξεπέρασα και το θέμα του προγραμματος πλοήγησης αφου επιτέλους βγηκαν αξιοπρεπείς χαρτες για το iGO8 και το εγκατεστησα...οπότε bye bye Destinator με την αργοπορία σου... Μήπως να μου έστελνες ένα pm το πως και το γιατί να με διαφωτίσεις κι εμένα.Αν θέλεις. Κερνάω και καφέ :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2009 εχω ενα MIO P560 με MLS Destinator 7. Με την μπαταρια δεν εχω θεμα γιατι ποτε δεν ετυχε να την εξαντλησω στο δρομο. Κατα τ'αλλα οταν πιασει δορυφορους δυσκολα τους αφηνει ενω η οθονη του ειναι πολυ καλη και η βαση του ικανοποιητικοτατη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2009 Μέσα στην Αθήνα για να πάω κάπου για πρώτη φορά ρωτάω.. Ρωτάω είτε αυτόν που πάω να βρω, είτε τον πατέρα μου κλπ να μου πουν την διαδρομή, την οποία όλως περιέργως τη θυμάμαι μετά.. Για ταξίδι πάλι ρωτάω, σημειώνω στο χάρτη μου και κρατάω σημειώσεις σε χαρτάκια πάνω στο χάρτη.. (Ναι, ξέρω, αν είχα GPS θα ήταν πιο εύκολο.. :P Το έχω βάλει στα δευτερεύοντα έξοδα γι'αυτό..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strada 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2009 (τροποποιήθηκε) οσο ειμουν ελλαδα με το pda τηλεφωνο μου,htc p3300 και το προγραμμα gps της navimate.πολυ καλο!!! τωρα που μενω μονιμα αμερικη (california) με το ιδιο pda και ''φορτωμενο" τον χαρτη της tomtom,παλι τα ιδια,κανενα προβλημα!!! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 5 , 2009 από τον strada Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2009 Εχω το Mio 550 και εχω τραβήξει μπρίζα 12v στο τιμόνι οπότε το θέμα μπαταρίας το ξεπέρασα. Προσφάτως ξεπέρασα και το θέμα του προγραμματος πλοήγησης αφου επιτέλους βγηκαν αξιοπρεπείς χαρτες για το iGO8 και το εγκατεστησα...οπότε bye bye Destinator με την αργοπορία σου... Ειναι οντως καλοι οι νεοι χαρτες; Τι ημερομηνιας ειναι; Το λεω γιατι οταν εβαλα το iGO 8 δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος απο τους χαρτες αλλα και απο το νεο design του προγραμματος και γυρισα στο καταπληκτικο 6. Το 8 ειναι πιο εντυπωσιακο αλλα απο ουσια με ειχε αφησει προβληματισμενο.... (πχ δεν μπορεις να κλικαρεις πανω σε καποιο POI και να σου δειξει τις πληροφοριες του οπως εκανες με το 6...) Αν οι χαρτες παντως εφτιαξαν θα το δοκιμασω παλι! ;) ΥΓ. Destinator sucks! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soter3gm 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2009 Εγώ πάλι έχω τα Destinator 6 - 7 με χάρτες όλης της Ευρώπης, μια χαρά δουλεύει η μπαταρία του έχει ένα θέμα αλλά έχω πρίζα στο μηχανάκι και έτσι δεν με νοιάζει Όποιος θέλει χάρτες ευχαρίστως του κάνω μια κόπια 2,5 G Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2009 Μου αρέσει ο παραδοσιακός χάρτης :lol: Είτε εντός Αθηνών, είτε σε ταξίδια πάντα με χάρτη πηγαίνω όπου θέλω :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2009 Μέσα στην Αθήνα για να πάω κάπου για πρώτη φορά ρωτάω.. Ρωτάω είτε αυτόν που πάω να βρω, είτε τον πατέρα μου κλπ να μου πουν την διαδρομή, την οποία όλως περιέργως τη θυμάμαι μετά.. Για ταξίδι πάλι ρωτάω, σημειώνω στο χάρτη μου και κρατάω σημειώσεις σε χαρτάκια πάνω στο χάρτη.. (Ναι, ξέρω, αν είχα GPS θα ήταν πιο εύκολο.. :P Το έχω βάλει στα δευτερεύοντα έξοδα γι'αυτό..) Μου αρέσει ο παραδοσιακός χάρτης :lol: Είτε εντός Αθηνών, είτε σε ταξίδια πάντα με χάρτη πηγαίνω όπου θέλω :) +1000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2009 +1000 Σιγουρα, ο παραδοσιακος χαρτης ειναι αναντικαταστατος... Σε οσα ταξιδια εχω κανει στην Ελλαδα και εξω, ο χαρτης ηταν σωτηριος... Καλα τα GPS, αλλα για να κανεις σχεδιασμο της διαδρομης κλπ θελεις τον χαρτη.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2009 από περιπέτεια τίποτα ε; με χάρτη όλοι φτάνουμε κάποτε. χαίρω πολύ... πάρτε ένα gps να σας αφήσει από μπαταρία ή από κόλλημα στη μέση του πουθενά, να μην ξέρετε που βρίσκεστε... τότε ξεκινάει η περιπέτεια :D :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2009 εσύ πως βρίσκεις το δρόμο σου;;; Με τη μυρωδιά :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
livas81 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2009 Μεχρι τωρα χτησιμοποιουσα χαρτες και δεν ειχα το παραμικρπ προβλημα.Προσφατα αγορασα ενα GARMIN NUVI 510 .Αλλα σιγουρα και στα επομενα ταξιδια θα εχω και το χαρτη μαζι.Ποτε δεν ξερεις μηχανημα ειναι μπορει να παθει το οτιδηποτε.Βεβαια οποτε ανεβαινω Αθηνα εχω ενα θεμα με τους δρομους και σιγουρα το gps θα με βοηθησει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EKEINOS 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2009 Ρωτωντας πας στην πολη :D Η μπριζα η τιποτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2009 Κάνουν και λάθη δηλαδή τα GPS???? :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2009 Χάρτης ακόμα....αν και είμαι ειδικός να χάνομαι :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2009 Χάρτης ακόμα....αν και είμαι ειδικός να χάνομαι :lol: μια απο τα ιδια :D .οριστε και το δικο μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
louki louk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2009 Στο κινήτο παιδιά.!!!Garmin!!Καλο δεν έχω παράπονο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2009 Κάνουν και λάθη δηλαδή τα GPS???? :/ Αν κάνουν λέει!?!?!?!? Πρόσφατο κιόλας, τώρα που είχα πάει στην Δομβραίνα. Εκεί του έβαλα την επιστροφή για σπίτι απλά για να υπάρχει και όταν παραστρατούσα επίτηδες να μου έβγαζε την καινούρια διαδρομή για το σπίτι. Ε... ξεκινώντας από Δομβραίνα με πήγε μέσα σε κάτι χωράφια (χωματόδρομος) αν και του είχα απαγορέψει τους χωματόδρομους. Εγώ βέβαια τον ακολούθησα για να κάνω και λίγο χώμα, αλλά γύρισα πίσω γιατί κοπάναγε το top case που ήταν η πρώτη φορά που το έπαιρνα μαζί μου σε μια απλή βόλτα. Destinator 6,1 τρέχω με τον τελευταίο χάρτη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2009 tomtom Rider ....ειμαι απολυτα ικανοποιημένος εδω και 3,5 χρονια, ...μου χει λυσει τα χερια στην κυριολεξια ... εχει ολους τους χαρτες της Ευρωπης(χαχα!...εκτος της Ελλαδας!) σε μια καρτα σε ποσοστο 100% της καθε χωρας με απιστευτη ακρίβεια ... αν θα ειχε και Ελληνικους χαρτες θα σας το πρότεινα ανεπιφύλακτα! ... αναμενουμε λοιπον μεχρι να φτιαξουνε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2009 Με τη μυρωδιά :D αχχχχ έχω ένα καλό (που θα το έλεγε κάθε κομπλεξαρισμένος αντι-bmwδάκιας)!!!! δε με αντιπροσωπεύει, αλλά πρέπει να το πω... ποια μυρωδιά; των καμένων λαδιών;;; (όπως ο κοντορεβιθούλης άφηνε ψίχουλα για να βρει το δρόμο της επιστροφής, έτσι κ οι bmw αφήνουν τα λάδια τους) καλόόό ε;ε;ε; (ωραίος, βγαίνω τώρα και στο ίδιο μου το topic... ) tomtom Rider όντως φίλε γιάννη και εδώ στην αγγλία ακουγόντουσαν τα καλύτερα με το που είχε πρωτοβγεί, αλλά κρίμα να μην έχουν κ για ελλάδα :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2009 Σιγουρα, ο παραδοσιακος χαρτης ειναι αναντικαταστατος... Σε οσα ταξιδια εχω κανει στην Ελλαδα και εξω, ο χαρτης ηταν σωτηριος... Καλα τα GPS, αλλα για να κανεις σχεδιασμο της διαδρομης κλπ θελεις τον χαρτη.... Ο χαρτης ειναι αναντικαταστατος! σε συνδυασμο με ενα καλο GPS! GPS λοιπον (destinator στην Ελλαδα, αλλα ΟΧΙ! Ευρωπη!) μαζι με το χαρτη στο tank bag! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες