Jump to content
Sign in to follow this  
adnis

εσύ πως βρίσκεις το δρόμο σου;;;

Recommended Posts

Έχοντας διαβάσει αυτό το θέμα, εύλογα μου δημιουργήθηκε η απορία, ποιο είναι τελικά το πιο «τίμιο» σύστημα πλοήγησης…

Εξηγούμαι: έχω το mio p550 και δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του. Λόγω της φύσης της μηχανής (ss) είναι αρκετά δύσκολο (έως ακατόρθωτο) να τραβήξω πρίζα, καθʼότι τα πράγματα είναι πολύ στριμωγμένα.

Το ερώτημα είναι λοιπόν: τι συστήματα πλοήγησης έχετε και πόση είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους; Είστε ικανοποιημένοι με αυτό που έχετε, ή θα αγοράζατε κάποιο άλλο και γιατί;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ενα Mio P 360 έχω με Destinator και είναι πολύ καλό.Εχει 4 ώρες αυτονομία περίπου.Επίσης μιας που είναι PDA έχω περασμένους τους χάρτες μου σε JPEG αρχεία υψηλής ανάλυσης και τους βλέπω ανα πάσα στιγμή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω το Mio 550 και εχω τραβήξει μπρίζα 12v στο τιμόνι οπότε το θέμα μπαταρίας το ξεπέρασα.

Προσφάτως ξεπέρασα και το θέμα του προγραμματος πλοήγησης αφου επιτέλους βγηκαν αξιοπρεπείς χαρτες για το iGO8

και το εγκατεστησα...οπότε bye bye Destinator με την αργοπορία σου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εχω το Mio 550 και εχω τραβήξει μπρίζα 12v στο τιμόνι οπότε το θέμα μπαταρίας το ξεπέρασα.

Προσφάτως ξεπέρασα και το θέμα του προγραμματος πλοήγησης αφου επιτέλους βγηκαν αξιοπρεπείς χαρτες για το iGO8

Μήπως να μου έστελνες ένα pm το πως και το γιατί να με διαφωτίσεις κι εμένα.Αν θέλεις.

Κερνάω και καφέ :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχω ενα MIO P560 με MLS Destinator 7. Με την μπαταρια δεν εχω θεμα γιατι ποτε δεν ετυχε να την εξαντλησω στο δρομο. Κατα τ'αλλα οταν πιασει δορυφορους δυσκολα τους αφηνει ενω η οθονη του ειναι πολυ καλη και η βαση του ικανοποιητικοτατη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μέσα στην Αθήνα για να πάω κάπου για πρώτη φορά ρωτάω.. Ρωτάω είτε αυτόν που πάω να βρω, είτε τον πατέρα μου κλπ να μου πουν την διαδρομή, την οποία όλως περιέργως τη θυμάμαι μετά.. Για ταξίδι πάλι ρωτάω, σημειώνω στο χάρτη μου και κρατάω σημειώσεις σε χαρτάκια πάνω στο χάρτη..

(Ναι, ξέρω, αν είχα GPS θα ήταν πιο εύκολο.. :P Το έχω βάλει στα δευτερεύοντα έξοδα γι'αυτό..)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οσο ειμουν ελλαδα με το pda τηλεφωνο μου,htc p3300 και το προγραμμα gps της navimate.πολυ καλο!!!

τωρα που μενω μονιμα αμερικη (california) με το ιδιο pda και ''φορτωμενο" τον χαρτη της tomtom,παλι τα ιδια,κανενα προβλημα!!!

Τροποποιήθηκε από τον strada

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι οντως καλοι οι νεοι χαρτες; Τι ημερομηνιας ειναι;

Το λεω γιατι οταν εβαλα το iGO 8 δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος απο τους χαρτες αλλα και απο το νεο design του προγραμματος και γυρισα στο καταπληκτικο 6. Το 8 ειναι πιο εντυπωσιακο αλλα απο ουσια με ειχε αφησει προβληματισμενο....

(πχ δεν μπορεις να κλικαρεις πανω σε καποιο POI και να σου δειξει τις πληροφοριες του οπως εκανες με το 6...)

Αν οι χαρτες παντως εφτιαξαν θα το δοκιμασω παλι! ;)

ΥΓ. Destinator sucks! :mB_faskelo::pinch:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάλι έχω τα Destinator 6 - 7 με χάρτες όλης της Ευρώπης, μια χαρά δουλεύει η μπαταρία του έχει ένα θέμα αλλά έχω πρίζα στο μηχανάκι και έτσι δεν με νοιάζει

Όποιος θέλει χάρτες ευχαρίστως του κάνω μια κόπια 2,5 G

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου αρέσει ο παραδοσιακός χάρτης :lol: Είτε εντός Αθηνών, είτε σε ταξίδια πάντα με χάρτη πηγαίνω όπου θέλω :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μέσα στην Αθήνα για να πάω κάπου για πρώτη φορά ρωτάω.. Ρωτάω είτε αυτόν που πάω να βρω, είτε τον πατέρα μου κλπ να μου πουν την διαδρομή, την οποία όλως περιέργως τη θυμάμαι μετά.. Για ταξίδι πάλι ρωτάω, σημειώνω στο χάρτη μου και κρατάω σημειώσεις σε χαρτάκια πάνω στο χάρτη..

(Ναι, ξέρω, αν είχα GPS θα ήταν πιο εύκολο.. :P Το έχω βάλει στα δευτερεύοντα έξοδα γι'αυτό..)

Μου αρέσει ο παραδοσιακός χάρτης :lol: Είτε εντός Αθηνών, είτε σε ταξίδια πάντα με χάρτη πηγαίνω όπου θέλω :)

+1000

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+1000

Σιγουρα, ο παραδοσιακος χαρτης ειναι αναντικαταστατος... Σε οσα ταξιδια εχω κανει στην Ελλαδα και εξω, ο χαρτης ηταν σωτηριος... Καλα τα GPS, αλλα για να κανεις σχεδιασμο της διαδρομης κλπ θελεις τον χαρτη.... :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

από περιπέτεια τίποτα ε; με χάρτη όλοι φτάνουμε κάποτε. χαίρω πολύ...

πάρτε ένα gps να σας αφήσει από μπαταρία ή από κόλλημα στη μέση του πουθενά, να μην ξέρετε που βρίσκεστε...

τότε ξεκινάει η περιπέτεια :D :D :D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεχρι τωρα χτησιμοποιουσα χαρτες και δεν ειχα το παραμικρπ προβλημα.Προσφατα αγορασα ενα GARMIN NUVI 510 :thumbsup: .Αλλα σιγουρα και στα επομενα ταξιδια θα εχω και το χαρτη μαζι.Ποτε δεν ξερεις μηχανημα ειναι μπορει να παθει το οτιδηποτε.Βεβαια οποτε ανεβαινω Αθηνα εχω ενα θεμα με τους δρομους :unsure: και σιγουρα το gps θα με βοηθησει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Κάνουν και λάθη δηλαδή τα GPS???? :/

Αν κάνουν λέει!?!?!?!?

Πρόσφατο κιόλας, τώρα που είχα πάει στην Δομβραίνα. Εκεί του έβαλα την επιστροφή για σπίτι απλά για να υπάρχει και όταν παραστρατούσα επίτηδες να μου έβγαζε την καινούρια διαδρομή για το σπίτι.

Ε... ξεκινώντας από Δομβραίνα με πήγε μέσα σε κάτι χωράφια (χωματόδρομος) αν και του είχα απαγορέψει τους χωματόδρομους. Εγώ βέβαια τον ακολούθησα για να κάνω και λίγο χώμα, αλλά γύρισα πίσω γιατί κοπάναγε το top case που ήταν η πρώτη φορά που το έπαιρνα μαζί μου σε μια απλή βόλτα.

Destinator 6,1 τρέχω με τον τελευταίο χάρτη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

tomtom Rider

2829573510101635583bnHhUm_th.jpg

....ειμαι απολυτα ικανοποιημένος εδω και 3,5 χρονια, ...μου χει λυσει τα χερια στην κυριολεξια ... εχει ολους τους χαρτες της Ευρωπης(χαχα!...εκτος της Ελλαδας!) σε μια καρτα σε ποσοστο 100% της καθε χωρας με απιστευτη ακρίβεια ... αν θα ειχε και Ελληνικους χαρτες θα σας το πρότεινα ανεπιφύλακτα!

... αναμενουμε λοιπον μεχρι να φτιαξουνε! :smoke:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Με τη μυρωδιά :D

αχχχχ έχω ένα καλό (που θα το έλεγε κάθε κομπλεξαρισμένος αντι-bmwδάκιας)!!!!

δε με αντιπροσωπεύει, αλλά πρέπει να το πω...

ποια μυρωδιά; των καμένων λαδιών;;; (όπως ο κοντορεβιθούλης άφηνε ψίχουλα για να βρει το δρόμο της επιστροφής, έτσι κ οι bmw αφήνουν τα λάδια τους) καλόόό ε;ε;ε; :mB_kalo_e::mB_kalo_e::mB_kalo_e:

(ωραίος, βγαίνω τώρα και :offtopic: στο ίδιο μου το topic... :_zeppelin: )

tomtom Rider

2829573510101635583bnHhUm_th.jpg

όντως φίλε γιάννη και εδώ στην αγγλία ακουγόντουσαν τα καλύτερα με το που είχε πρωτοβγεί, αλλά κρίμα να μην έχουν κ για ελλάδα :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Σιγουρα, ο παραδοσιακος χαρτης ειναι αναντικαταστατος... Σε οσα ταξιδια εχω κανει στην Ελλαδα και εξω, ο χαρτης ηταν σωτηριος... Καλα τα GPS, αλλα για να κανεις σχεδιασμο της διαδρομης κλπ θελεις τον χαρτη.... :wub:

Ο χαρτης ειναι αναντικαταστατος! σε συνδυασμο με ενα καλο GPS! :_thumbsup:

GPS λοιπον (destinator στην Ελλαδα, αλλα ΟΧΙ! Ευρωπη!) μαζι με το χαρτη στο tank bag! :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα