Jump to content
Giwrgakis

Ποιά Θεωρείτε Τη Πιο Αλήτικη Μοτο

Recommended Posts

Οποιοδήποτε (δίχρονο-τετράχρονο) εντουρο-βρωμόγκαζο (ΚΤΜ-Υamaha-Huqsvarna ) :_rock-on: :_rock-on: :_rock-on:

Για παράδειγμα κάτι σεttr02.JPG

Τα δύο θρυλικά Ζ

Kawasaki Z1000 Yamaha Z125(άσχετα που είναι παπί είναι μεγάλη αλητεία λέμε) :wub:

w544h408_0000034049BE8AA5.jpg

nh7z5iqzg0j71o4n3gej.jpg

Speed Triple(γούστα είναι αυτά) και FZ1 επίσης από γυμνά τα θεωρώ αρκετά αλήτικα :_thumbsup:

08_Triumph_StreetTriple-163.jpg

desktop2008fz1black.jpg

Α! Και να μην ξεχάσω το Aprilia Dorsoduro... :_zeppelin:

ap1.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Seirios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Yamaha Z-125... :wub:

Honda NSR 250... :wub:

Honda B'ol D'or (ή όπως γράφεται τεσπα) :wub:

BMW M3 E30 ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙΙΙΙΙ!!! ΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! :kill::devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

XT 550 ψηλομενο και κωλοφτιαγμενο γενικοτερα, η' κανα XR 600!

Ξερεται ποσες ληστειες και τσαντιες εχουν γινει με τα παραπανω μηχανακια...? Ε δεν παιζει πιο αλητεια απ'αυτα!

:P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλητεία είναι επίσης και με λίγα λεφτά.

ΚLX 250 και CB400SF με εξατμίσεις CRD και Vance & Hines αντίστοιχα

Αλήτικες εποχές. Καλά πέρασα και μ'αυτά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ολα τα τετρακυλινδρα '70-'80 που ελιωναν στις κοντρες.

Τεσσερα τετραχρονα μονοκυλινδρα : το ΧΤ550, το XT600 '87-'89, το XR600 και το XR200!

Δυο τρικυλινδρα διχρονα καβασακια,το 500 και το εφταμισι,που εφαγαν πολυ κοσμο .

Το RD350, ομοιως σκοτωστρα με τα παραπανω.

Το CR500!

.

.

.

.

Ψιλοκαλυφθηκα με αυτη τη λιστα και σιγουρα ξεχναω κι αλλα σημαντικα αλητικα μοτορια.

Οσοι ειχαμε την τυχη να καβαλησουμε ή να εχουμε στην κατοχη μας ενα ή περισσοτερα απο τα παραπανω,νομιζω οτι δεν μπορουμε να δουμε κατι το "αλητικο" σε ενα σημερινο μηχανακι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κατι dt200 crm250 kmx200 θυμαμαι οτι οποτε τα ακουγαμε φερναμε στο μυαλο μας κατι αλητακους που τα χαν!

στην επαρχια που ειμαι κατι τετοια εντουρακια ειχαμε γιαι αλλα μηχανακια δεν κυκλοφορουσαν..χωραφια βουνο κλπ!το χτ250 ηταν κατι το πιο κυριλε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα λεγα crf450 :D

To xjr 1300!!Ό,τι πιο αλήτικο έχω δει εγώ!

το χει παλιος καθηγητης μου πληροφορικης, στο 2ο ε.λ.η τωρα :whistling: δν εχω δει κ αλλο κατω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
θα λεγα crf450 :D

το χει παλιος καθηγητης μου πληροφορικης, στο 2ο ε.λ.η τωρα :whistling: δν εχω δει κ αλλο κατω.

Αν μένεις Ηράκλειο το έχω δει το μηχανάκι του καθηγητή σου νομίζω.Αλλά με τρελλαίνει το μοτόρι αυτό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτές εδώ πάλι τι σας λένε... Κατά την γνώμη μου μακράν οι πιο αλήτικες... Εγώ έχω την S αλλά η R παραείναι για αλητογιαπωνεζάκια που ξέρουν και KUNG-FUUUUUUUU (χαγια)

Η S λοιπόν

19809_0_1_2_zrx%201200%20s_Image%20by%20Kawasaki.%20Published%20with%20permission..jpg

Αλλά η R παραείναι...

http://www.mcnews.com.au/NewBikeCatalogue/...ck_RHF_600p.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν μιλαμε για καγκούρικη-αλητικη-γ@μάτη-γκαζατη κλπ εννοιες και δεν πουμε για ΚΤΜ τοτε τα λεμε λαθος...

Εγω ΑΥΤΗ θα επιλεξω...ΓΙΑ ΜΕΝΑ παντα... :_thumbsup: KTM 950SM...

KTM_950_SM_S006.JPG

[/quote

Συμφωνω μαζι σου :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
CBX 1050 εξατμιση 6 σε 1 ξεταποτη και ανασταση νεκρων...

s50315305rp.jpg

s50315328zk.jpg

:wub:

Αl Bandy δεν ξερω ποσο ετων εισαι και απο που εισαι αλλα συμφωνω 100% μαζι σου και προσθετω.

Μονοσελο πατεντα, μακρια χαιτη να ανεμιζει, τζιν φθαρμενο και μπλουζακι με κομμενα μανικια. Ακομη θυμαμαι τα πρωτοσελιδα τοπικης εφημεριδας στον Βολο την δεκαετια του 80. ΣΥΝΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΜΑΝΙΑΚΟΣ ΚΑΜΙΚΑΖΙ.

Η συγκεκριμενη υπαρχει ακομη πληρως αναπαλαιωμενη στην κατοχη του "μανιακου καμικαζι".

(Και αυτος δεν ειμαι εγω απλα τον γνωριζω)

Παντως θυμαμαι πιτσιρικάς ακουγα κι αυτα στη φωτο (Suzuki Katana 1100)να περνανε και μόνο στον ηχο της ξερογκαζιας αλλά και στην οψη,τα ειχα για εντελως αλήτικα!!!! :_w00t::_rock-on:

1983-suzuki-katana-1100-02.jpg

Μεσα εισαι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Sorry παίδες, αλλά μάλλον κάποιοι παρανόησαν τί εννούσε το topic του φίλου.

Στον τίτλο γράφει "ποιά θεωρείτε την πιο αλήτικη μοτό", όχι ποιά έχει πιο επιθετική εμφάνιση, ή ποιά είναι η πιο extreme σχεδιαστικά.

Νομίζω ό όρος "αλήτικη" έχει τον αδιαφιλονίκητο νικητή και Νο1 όλων των εποχών έως τώρα κι αυτό δεν είναι άλλο από το: XT-550

και συμφωνώ απόλυτα με τον ALX (θα δανειστώ και τη φωτό που ποστάρισες γιατί τη γούσταρα πολύ). :blush2:

:wub::wub::wub:

14.JPG

Από και και πέρα και άλλες έχουν πάρει τέτοιο "τίτλο τιμής", όπως:

RD-350 (το γυμνό με το τεράστιο στρογγυλό φανάρι)

Δεν έχω βρει φωτό να ποστάρω. Αν έχει κανείς ας τη βάλει (να την κλέψω κιόλας) :blush:

ΧΤ-600 2KF

XT-60089.jpg

GPZ-900

KawasakiGPZ900R_1.jpg

XR-600

Ούτε απ' αυτό έχω φωτό. :plaf:

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μπορω να θεωρησω καμια BMW, Triumph, KTM, Harley η τελος παντων καμια μηχανη που κοστιζει του κοσμου τα λεφτα αλητικη. Επισης κανενα νεο SS καθως οποιαδηποτε μηχανη καβαλαει καποιος με ολοσωμη και ξυστρες. Συμφωνω με τους φιλους που ανεφεραν τα διχρονα η τα μικρα cross. Προσωπικη αληταρα ειναι η Suzuki Katana 1100 του 81. Πουλαει και τη μανα της.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eγω μεγαλωσα την εποχη του XR 250, 350, 500 & 600, Ποιος μπορει να ξεχασει τα διχρονα NSR 250 και RGV 250 να ουρλιαζουν και το πληθος να μετραει τις κοντρες, το χωματινο PE 175 ,CR 500 YZ 500 που οργωναν και το χωραφακι του παππου εαν χρειαζοταν, και επειτα τα " γρηγορα και αλητικα RD 350 & RD 500 Λοιπον αυτην την εποχη μεγαλωσα και εγω και ειχα (και ακομα το εχω σε αριστη κατασταση) το θρυλικο KAWASAKI KR1-S 250 που το ειχα μετατρεψει σε 400αρι διχρονο, 72 κιλα γεματο λαδια βενζινες και τα κοντερ στα κοκκινα, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΤΑΡΙΑ ΤΙς ΑΛΗΤΑΡΙΑΣ κατα την δικια μου γνωμη , παντα μαζι με το Honda Bol'Dor 1000 στην μεγαλητερη κατηγορια..............απολαυστε την φωτο οπως το βλεπετε ετσι το εχω και τωρα :)

post-596-1238266500_thumb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οταν λενε για αλητικες μοτο εμενα μου ερχονται στο μυαλο κατι on - off του 70 -80 τωρα μην ρωτατε μοντελα ...γιατι δεν εχω ιδεα :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αν δεν είναι χιλιάρι supersport ξυλωμένο σε γυμνό streetfighter.... ..δέν εννοείται αλητεία...

όλα τα άλλα ειναι "και καλά".. :D (Ακόμα και αυτά που προσπαθούν να είναι αλητεία..) (Factory=Καθόλου αλητεία) Η αλητεία είναι στους δρόμους και όχι στα εργοστάσια παραγωγής...εξού και Μετατροπή=Αλητεία

Για του λόγου το αληθές... Η αγαπήμενη μου μετατροπή...gixer streetfighter...

gsx-r1100-alien_5965.jpg

To είδατε?....εντάξει? ...ωραία..

Ξανακοιτάχτε τώρα και βρείτε το σπαθί κατάνα... :punk: (σου πεταχτεί κανένας...τον σφαξσσσ...) :devil:

:_rock-on: :_rock-on: :_rock-on: +750

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιαδιά γειά σε όλους!!!!!!!!!!πανέμορφη η gixer streetfighter...αλλα πιστευω οτι η Confederate Fighter και η μπέμπα η low rider έχουν μεγάλη δόση αλητείας....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οταν μηλαμε για αλητια δεν ειπαρχει ισαξιο του χτ 550

post-8672-1238279334_thumb.jpg

βαμενο κοκκινο με νικελα.

δεμενο μαντηλι στα αρηστερα.

σικομα μεχρι να γινει ακριδα.

σκισμενο τζιν.

μπλουζα motorhead.

κ απαρετιτα μοηκανα. :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα