dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2008 Από το ατύχημα και μετά, έχω μείνει χωρίς δίκυκλο. Αποφάσισα λοιπόν να προχωρήσω στην αγορά ενός παπιού καινούργιου μέχρι την αγορά αποζημίωση από την ασφαλιστική. Κάθε μέρα κάνω 16+16 χμ σε ώρες πλήρους ακινησίας στην Γρ. Λαμπράκη, Π. Ράλλη, και Κηφισό. Δεν αντέχω άλλο με το αυτοκίνητο. Μετά από αρκετή σκέψη, αφού πριν πάρω το Canyon κοιτούσα για σκούτερ και παπί, λέω να χτυπήσω αλυπητα ένα Daytona sprinter 125. Μου έρχεται 60€ το μήνα άτοκα για 2 χρόνια. Πως το κόβετε? Γνωρίζω τον επαγγελματισμό του Γκοργκόλη και στηρίζομαι σε αυτό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2008 (τροποποιήθηκε) Δεν κοιτάς καλύτερα το καινούριο Modenas Kriss 125; Σίγουρα καλύτερο από το ελληνικό Daytona και η μηνιαία δόση για άτοκο 2ετές είναι 77,30?. Προσωπικά πιστεύω ότι αξίζει τη διαφορά... http://www.gorgolis.gr/kriss125.htm Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 30 , 2008 από τον shadowhunter Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2008 Το Modenas ερχεται ποιο ποιοτικο απο το daytona αλλα και τα 2 εχουν βγει αξιοπιστα στα μοτερ τους. Εδω αντεχουν τις καγκουριες των πιτσιρικαδων, την δικη σου καθημερινη δουλεια δεν θ'αντεξει? Οποιο και να παρεις καλοδουλεφτο σου ευχομαι. Απο μενα +1 στο modenas (αν και το sprinter ερχεται λιγο ποιο μουρατο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
delaaa 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2008 Εγω θα επερνα ενα Innova 125i και θα ξεμπερδευα χωρις δευτερη σκεψη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2008 Εντελώς αντικειμενικά πάρε αυτό!!! :P :P :P :lol: Πέρα απο την πλάκα το daytona είναι αρκετά καλό αλλά αμα έχει κανα μοτέρ lifan άστο...... -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Parhs 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2008 Κοίτα φιλε και εγω σε παρόμοια φάση βρίσκομαι αλλά θα το πάρω μετρητά καταφερα και μάζεψα ένα χιλιάρικο αυτους τους δυο μηνες ως φοιτητης και θα μαζέψω αλλη μια χιλιάρα και θα αγοράσω κάτι.. Για μεταχειρισμένο το σκέφτεσε; Συμφαίρει ίσως εσένα. Το daytona το εχει ενας φιλος μου το έχω οδηγήσει αλλά δεν με εντυπωσίασε και πολύ. Τωρα δεν ξερω αν ειχε προβλημα αλλά απο ποιότητα κατασκευής πολύ φτηνιάρικο. Να φανταστείς τα φλας δεξια κ αριστερα με το καιρό πέφταν αλλα δε τον ενοιαζε επειδη πήρε κάποιο καλύτερο φανάρι πίσω. Τα πλαστικά ψιλοτριζουν καμια φορα και φθειρεται ευκολα σχετικά. Η αλλαγή των ταχυτήτων ήταν δυσκολη κ σκληρή συγκριτικά με αλλες μηχανες που ειχα δοκιμάσει. Επρεπε να πατουσα με δυναμη για να αλλαξουν οι ταχυτητες ασε που μουρωνε ευκολα και γενικά οι αλλαγες απο πρωτη σε δευτερα ειδικα ηταν πολυ αποτομες εκόμα και αν πηγαινες πολυ απαλά. Κ εγω θα σου ελεγα αν θες καινουργιο καλύτερα ενα kriss ανεπυφυλαχτα.. TO suzuki ωραιο ειναι αλλα ειναι με ψεκασμό και ότι συνεπάγεται αυτό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2008 TO suzuki ωραιο ειναι αλλα ειναι με ψεκασμό και ότι συνεπάγεται αυτό! Συνεπάγεται οτι έχει πολύ πιο ομαλή λειτουργεία ο κινητήρας αλλά αμα κάτσει στραβή αντε να το φτιάξεις -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2008 το suzuki πάει 1900€ Αν το έπεζα έτσι θα κοιτούσα και το daytona nova 125 που κάνει 1200. Νομίζω πως 500€ διαφορά είναι πολλά! προτιμώ να τα δώσω για την μηχανή όταν έρθει η αποζημίωση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Parhs 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2008 Γιατι δε παιρνεις κανενα μεταχειρισμένο να σου ερθει κ λιγότερα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2008 Γιατι δε παιρνεις κανενα μεταχειρισμένο να σου ερθει κ λιγότερα; το σκέφτηκα... Αλλά θα έρθει λιγότερα? Το πιο απλό... λάστιχα - αλυσογράναζα 200? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2008 το σκέφτηκα... Αλλά θα έρθει λιγότερα? Το πιο απλό... λάστιχα - αλυσογράναζα 200? οχι ρε τρελος εισαι 200 σε παπια? :lol: :lol: :lol: 30€ αλυσιδογραναζα + 40€λαστιχα... ------------------ 70€................................................παπια rules 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Parhs 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2009 Υπάρχει κανενα θεμα με λάστιχα για παπιά; Θελω να βαλω κατι αξιοπιστο οταν το πάρω. Σε μεταχειρησμενο σιγουρα θα βρεις παντως. Κ5 χρονων μοντέλο να ειναι σε παπι δεν ειναι θεμα. Εξάλου κ πριν 5 χρονια την δουλεια μας την κάναμε με τα μηχανακια τοτε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2009 Φιλε Δημητρη θα σου προτεινα και εγω κατι σε μεταχειρο. Αν εχεις κανενα 500αρικο θα βρεις πολλα και αξιοπρεπη οχηματα και απο εταιρειες καλυτερες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2009 με βάλατε σε σκέψεις... Αύριο βγαίνω στη γύρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BILLAROS4 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2009 ΦΙΛΟΣ ΠΑΡΕ TO SPRINTER ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ,ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ Γ@Μ@ΕΙ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2009 Eχει μερικά πολύ καλά μετάχειρα στην γύρα καμία σχέση με τα daytona... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Parhs 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2009 Κοιτα εγω απο οσο εχω δει δεν ειναι κ ασχημο αλλα καλυτερα κατι σε μεταχειρησμένο. Τα πλαστικα κτλ ειναι λιγο της πλακας αλλα με αυτα τα λεφτα ειναι μια χαρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2009 αν είναι για καινούριο, το kriss είχε βγει πολύ καλό, οπότε θα σου πρότεινα το καινούριο. αν είναι σε μεταχειρισμένο, για κοίτα κανένα astrea ή κανένα supra. αθάνατα, και τα τελευταία honda παπιά made in japan... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fast & furious 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2009 εγω θα σου ελεγα να παρεις κατι πιο αξιοπιστο........το συγκεκριμενο που θες ειναι λιγο χαλια και απο κινητηρα και απο πλαστικα και τετοια...... ειδικα απο κινητηρα δεν παει βημα........αν εχεις απορια γι' αυτο που σου λεω πες μου να σου δωσω ενα παραδειγμα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psycho_steve 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 Από το ατύχημα και μετά, έχω μείνει χωρίς δίκυκλο. Αποφάσισα λοιπόν να προχωρήσω στην αγορά ενός παπιού καινούργιου μέχρι την αγορά αποζημίωση από την ασφαλιστική. Κάθε μέρα κάνω 16+16 χμ σε ώρες πλήρους ακινησίας στην Γρ. Λαμπράκη, Π. Ράλλη, και Κηφισό. Δεν αντέχω άλλο με το αυτοκίνητο. Μετά από αρκετή σκέψη, αφού πριν πάρω το Canyon κοιτούσα για σκούτερ και παπί, λέω να χτυπήσω αλυπητα ένα Daytona sprinter 125. Μου έρχεται 60€ το μήνα άτοκα για 2 χρόνια. Πως το κόβετε? Γνωρίζω τον επαγγελματισμό του Γκοργκόλη και στηρίζομαι σε αυτό. κ εγω εχω ερωτευτη αυτο το μιχανακι αλλα μηπως ξερεις τι τιμη εχει τορα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vierIsback 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 κ εγω εχω ερωτευτη αυτο το μιχανακι αλλα μηπως ξερεις τι τιμη εχει τορα τώρα κάνει 1300 ευρώ :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cityzen 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 1300 το πενηνταρι...με το 125 εχουν καμια 100ευρω διαφορα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vierIsback 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 1300 το πενηνταρι...με το 125 εχουν καμια 100ευρω διαφορα... ωχ ναι επειδη τον τελευταιο καιρο ολο 50αρια κοιταω εχω κολλησει :lol: :lol: δικιο εχεις B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasxt 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2009 παρε κανα μεταχειρισμενο παπι , κατα προτιμηση injection :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης1993 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2010 Από το ατύχημα και μετά, έχω μείνει χωρίς δίκυκλο. Αποφάσισα λοιπόν να προχωρήσω στην αγορά ενός παπιού καινούργιου μέχρι την αγορά αποζημίωση από την ασφαλιστική. Κάθε μέρα κάνω 16+16 χμ σε ώρες πλήρους ακινησίας στην Γρ. Λαμπράκη, Π. Ράλλη, και Κηφισό. Δεν αντέχω άλλο με το αυτοκίνητο. Μετά από αρκετή σκέψη, αφού πριν πάρω το Canyon κοιτούσα για σκούτερ και παπί, λέω να χτυπήσω αλυπητα ένα Daytona sprinter 125. Μου έρχεται 60€ το μήνα άτοκα για 2 χρόνια. Πως το κόβετε? Γνωρίζω τον επαγγελματισμό του Γκοργκόλη και στηρίζομαι σε αυτό. Gia kana dinamik?den? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες